Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
más: szept. 7-én 17 órától a fradi stadionban rendezik a bosnyákok elleni u21-es selejtezőt, amire ráadásul díjtalan lesz a belépés! jönnétek páran?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nekem ezt nem adja be senki, hogy ez nem tudatos. Nem tudja a technikai vezető, a vezetőedző, a segédedző, maga a játékos, hogy nincs nevezve a sorozatra? Ilyen hiba nincs. Hogy nincs nevezve a sorozatra, azt túl sok embernek kellett tudnia ahhoz, hogy senki ne vegye észre, amikor pályára akarták küldeni. Egyáltalán miért vitték ki? (gabtsi költői kérdése megismételve...) Ez nem amatőr hiba, ez csak szándékos lehet...Ezt hogy érted?apeszosnem is értem, hogy az a játékos aki nincs NEVEZVE, az miért utazik el a kerettel, miért ül le a kispadra, és legfőképpen miért áll be ???gabtsiEzt nekem senki nem adja be, hogy nem direkt volt...Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Semmi sportdiplomácia nem kell ehhez, papíron 3-0-lal a Lovecsnek kellene adni a meccset. Ha ez a döntés születik, egy szót nem szólhatunk.azon is szerintem 😉A magyar sportdiplomáciát ismerve nem fűzök sok jót az ügyhöz.tüsi91Ez nem a sportdiplomácián múlik, hanem a Loki balfaszságán...barney
emelett hihetetlen amatörizmustüsi91
Ettől függetlenül némi reményt adhat, hogy a 30 mp-s játékidő nyilvánvalóan semmit nem befolyásolt és TALÁN-TALÁN, ezért hajlandóak csak pénzbüntetéssel sújtani a Lokit.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ezt hogy érted?nem is értem, hogy az a játékos aki nincs NEVEZVE, az miért utazik el a kerettel, miért ül le a kispadra, és legfőképpen miért áll be ???gabtsiEzt nekem senki nem adja be, hogy nem direkt volt...Soldados
több mint 14 éve
Ez nem akkora probléma, simán bebasszák őket a Debrecen helyére, azt csá.A Debrecen megúszhatja fegyelmivel, vagy pénzbírsággal is - ma nem lesz döntés!
NB1.hu
Némi reményt jelent, hogy már lement a sorsolás. Ha mégis a Litex jut tovább akkor eléggé át kéne variálni a csoportot. Ők a 3. kalapba kerültek volna, tehát újra kellene sorsolni....apeszos
több mint 14 éve
nem is értem, hogy az a játékos aki nincs NEVEZVE, az miért utazik el a kerettel, miért ül le a kispadra, és legfőképpen miért áll be ???gabtsiEzt nekem senki nem adja be, hogy nem direkt volt...
több mint 14 éve
A Debrecen megúszhatja fegyelmivel, vagy pénzbírsággal is - ma nem lesz döntés!
NB1.hu
Némi reményt jelent, hogy már lement a sorsolás. Ha mégis a Litex jut tovább akkor eléggé át kéne variálni a csoportot. Ők a 3. kalapba kerültek volna, tehát újra kellene sorsolni....
több mint 14 éve
"A BL-nevezési listán ott volt, az El-listán viszont már nem volt ott Máté Péter."http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/europa-liga-a-bl-nevezesi-listan-ott-volt-az-el-listan-viszont-mar-nem-volt-ott-mate-peter-2042629
több mint 14 éve
nem is értem, hogy az a játékos aki nincs NEVEZVE, az miért utazik el a kerettel, miért ül le a kispadra, és legfőképpen miért áll be ???
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
azon is szerintem 😉A magyar sportdiplomáciát ismerve nem fűzök sok jót az ügyhöz.tüsi91Ez nem a sportdiplomácián múlik, hanem a Loki balfaszságán...barney
emelett hihetetlen amatörizmus
több mint 14 éve
A magyar sportdiplomáciát ismerve nem fűzök sok jót az ügyhöz.tüsi91Ez nem a sportdiplomácián múlik, hanem a Loki balfaszságán...
több mint 14 éve
tüsi91
11 023
A magyar sportdiplomáciát ismerve nem fűzök sok jót az ügyhöz.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szegény Bazzani nem tud mit kezdeni a Samp-Loki meccsen 😊
több mint 14 éve
xrace77
4 513
több mint 14 éve
balfasz lákinak valszeg ennyi volt az EL...ugyanis Máté jogtalanul szerepelt(90.percbe cserélték be), Győr ugye 3-0 lett nem is olyan régenDivatpont olvasom én is 😕 beszarok, ha tényleg ennyi volt... Ennyire amatőrök hogy lehetnek?
több mint 14 éve
balfasz lákinak valszeg ennyi volt az EL...ugyanis Máté jogtalanul szerepelt(90.percbe cserélték be), Győr ugye 3-0 lett nem is olyan régen
|
több mint 14 éve
Ilyen az ember, mindig többet és többet akar. És ez már csak durvább lesz, amíg ilyen horribilis összegekkel dobálóznak egyes klubok, mint amivel.És hidd el, lenne neked pofád az Inter után a Milanban játszani, 9 milliós éves fizetésért még le is szopnád az edzői stábot lehet. 😛StezEzt nem tudjuk mi megmondani, mint ahogy azt sem, hogy minek kérik a €300+k -t hetente, amikor a ~€100k per hét bőven elég még unokáknak is, nem tudjuk megmondani, mert nekünk nem ez a természetes / megszokott fizetés... 😊Little Jarry
több mint 14 éve
Mikey
18 658
Az Utrechtet és a Steauát én megcserélném.EL: Liverpool, Steaua, Napoli, Utrecht. Hú de nehéz lesz...MikeyNapoli 1.
Utrecht 2.
Pool 3.
Bukarest 4.
😊Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És hidd el, lenne neked pofád az Inter után a Milanban játszani, 9 milliós éves fizetésért még le is szopnád az edzői stábot lehet. 😛StezEzt nem tudjuk mi megmondani, mint ahogy azt sem, hogy minek kérik a €300+k -t hetente, amikor a ~€100k per hét bőven elég még unokáknak is, nem tudjuk megmondani, mert nekünk nem ez a természetes / megszokott fizetés... 😊
több mint 14 éve
valószínű nem, de remélem sok szoros meccset játszanak.psv-samp-metallistnem az igazi
hát talán egy X 😊Divat
nem is olyan hú de nagy csapatok,de tovább jutni nem fogunk
ennek ellenére megpróbálok a legtöbb meccsre kimenni 😊Newman
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Napoli 1.Mi 30 db környékén kaptunk emlékeim szerint tavaly. Aztán más országok szurkolói klubjaitól sikerült még szerezni néhányat...Hivatalos szurkolói klub tagok vagytok vagy van fancardotok/membership kártyátok?szerencsére van kártya de jó lenne ha legalább 50 jegyet kapnánk.(mmint a chelsea fan klub)kristof
Ha egyikse, akkor ne nagyon reménykedjetek.Mikey
EL: Liverpool, Steaua, Napoli, Utrecht. Hú de nehéz lesz...Mikey
Utrecht 2.
Pool 3.
Bukarest 4.
😊
több mint 14 éve
szvsz Pool simán továbbmegy, viszont hogy ki a másik továbbjutó, az megjósolhatatlan...Mi 30 db környékén kaptunk emlékeim szerint tavaly. Aztán más országok szurkolói klubjaitól sikerült még szerezni néhányat...Hivatalos szurkolói klub tagok vagytok vagy van fancardotok/membership kártyátok?szerencsére van kártya de jó lenne ha legalább 50 jegyet kapnánk.(mmint a chelsea fan klub)kristof
Ha egyikse, akkor ne nagyon reménykedjetek.Mikey
EL: Liverpool, Steaua, Napoli, Utrecht. Hú de nehéz lesz...Mikey
a Lokinak meg a másik csoport talán jobb lett volna...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
psv-samp-metallistnem az igazi
hát talán egy X 😊Divat
nem is olyan hú de nagy csapatok,de tovább jutni nem fogunk
ennek ellenére megpróbálok a legtöbb meccsre kimenni 😊