Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja

Az is igaz, hogy Gazza 10 év alatt öregedett 30-at.
Ha nem írták volna oda az utóbbi időkben a hírek mellé, hogy kiről van szó, egyiken se ismertem volna fel. 😕
(Szegény Törőre is kb. ugyanez vonatkozott..)
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
8 hónapja
Fun fact: Slot mondta Szoboszlainak, hogy mivel Frimpong a legkisebb mertekig sem tud vedekezni, ezert o kvazi egy Henderson-szerepkort fog kapni es neki kell majd kihuzodnia a jobb szelre besegiteni vedekezni.Mondjuk én ezen egyáltalán nem lepődtem meg. Nálam az volt a kérdés, ha játszik akkor a Kerkezzel fennálló socioaffektív kapocsra építenek a balon, vagy Frimpong mögé kell rest defense besegíteni a jobbon, de lássuk be, erre volt nagyobb esély.
Stez
Poloska vagyok.
8 hónapja
a harmadik az utolsó forduló?Nem, az a negyedik.
Toto21
Poloska vagyok.
8 hónapja
Fun fact: Slot mondta Szoboszlainak, hogy mivel Frimpong a legkisebb mertekig sem tud vedekezni, ezert o kvazi egy Henderson-szerepkort fog kapni es neki kell majd kihuzodnia a jobb szelre besegiteni vedekezni.A valogatottnak ez egy kva rossz hir, a legjobb jatekosunk egyre tavolabb kerul a playmaker poziciotol a klubcsapataban.
8 hónapja
Ma már sorsolják a harmadik selejtezőköröket, lehetséges ellenfelek:a harmadik az utolsó forduló?
Fradi, ha BL:
HNK Rijeka (CRO) vs PFC Ludogorets 1945 (BUL)
Hamrun Spartans F.C. (MLT) vs FC Dynamo Kyiv (UKR)
KF Shkëndija (MKD) vs Fotbal Club FCSB (ROU)
Fradi, ha EL (nyilván a párharcok vesztesei lennének a lehetőségek):
FC RFS (LVA) vs Malmö FF (SWE)
Lincoln Red Imps FC (GIB) vs FK Crvena Zvezda (SRB)
ETO
Viking FK (NOR) vs FC Koper (SVN)
Dundee United FC (SCO) vs FC UNA Strassen (LUX)
RSC Anderlecht (BEL) vs BK Häcken (SWE)
AIK Stockholm (SWE) vs Paide Linnameeskond (EST)
FC Kosice (SVK) vs FC Neman Grodno (BLR)
Paks:
FC Ballkani (KOS) vs Floriana FC (MLT)
FC Vaduz (LIE) vs Dungannon Swifts FC (NIR)
Larne FC (NIR) vs FC Prishtina (KOS)
FC Polissya (UKR) vs FC Santa Coloma (AND)
Havnar Bóltfelag (FRO) vs Brøndby IF (DEN)
Felcsút:
FC Lugano (SUI) vs CFR 1907 Cluj (ROU)
FC Torpedo-Belaz (BLR) vs Maccabi Haifa FC (ISR)
AEK Athens FC (GRE) vs Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
Zira (AZE) vs HNK Hajduk Split (CRO)
FC Petrocub (MDA) vs Sabah FC (AZE)
Érdekesség, hogy az UEFA a Zira helyett a ZTE-t írta be a hivatalos közleménybe xdd
zacknorb
8 hónapja
Friss transzferek:Kyle Walker-Peters (angol, v) Southampton -> West Ham ingyé
Lorenzo Amatucci (olasz, kp) Fiorentina -> Las Palmas kölcsönbe
Raúl de Tomás (spanyol, cs) Rayo Vallecano -> Al-Wakrah kölcsönbe
Sam Beukema (holland, v) Bologna -> Napoli 31 millió EUR
Neil El Aynaoui (marokkói, kp) Lens -> AS Roma 23.5 millió EUR

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
8 hónapja
Fradi-Dinamo Kijev pikáns lenne...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
8 hónapja
Ma már sorsolják a harmadik selejtezőköröket, lehetséges ellenfelek:Fradi, ha BL:
Hamrun Spartans F.C. (MLT) vs FC Dynamo Kyiv (UKR)
KF Shkëndija (MKD) vs Fotbal Club FCSB (ROU)
Fradi, ha EL (nyilván a párharcok vesztesei lennének a lehetőségek):
FC RFS (LVA) vs Malmö FF (SWE)
Lincoln Red Imps FC (GIB) vs FK Crvena Zvezda (SRB)
ETO
Viking FK (NOR) vs FC Koper (SVN)
Dundee United FC (SCO) vs FC UNA Strassen (LUX)
RSC Anderlecht (BEL) vs BK Häcken (SWE)
AIK Stockholm (SWE) vs Paide Linnameeskond (EST)
FC Kosice (SVK) vs FC Neman Grodno (BLR)
Paks:
FC Ballkani (KOS) vs Floriana FC (MLT)
FC Vaduz (LIE) vs Dungannon Swifts FC (NIR)
Larne FC (NIR) vs FC Prishtina (KOS)
FC Polissya (UKR) vs FC Santa Coloma (AND)
Havnar Bóltfelag (FRO) vs Brøndby IF (DEN)
Felcsút:
FC Lugano (SUI) vs CFR 1907 Cluj (ROU)
FC Torpedo-Belaz (BLR) vs Maccabi Haifa FC (ISR)
AEK Athens FC (GRE) vs Hapoel Beer-Sheva FC (ISR)
Zira (AZE) vs HNK Hajduk Split (CRO)
FC Petrocub (MDA) vs Sabah FC (AZE)
Érdekesség, hogy az UEFA a Zira helyett a ZTE-t írta be a hivatalos közleménybe xdd
Poloska vagyok.
8 hónapja
Trú, de nagyon durva tényleg h Galata belement ezekbe a feltételekbe.Galatasaray are closing in on Victor Osimhen deal, here we go soon!Még csak hasonló szintű játékos sem volt a török bajnokság közelében.
€40m immediate payment.
€35m in one year.
€5m add-ons based on goals.
10% sell-on clause on future profit.
Clause to avoid sale to Italian clubs next two years.
Verbal agreement in place
Ebbe a Galata h mehetett bele... kevésbé undorító figura van, mint AdL a Napoli elnöke, de h ezeket megadták neki...
Beki
Sixo
8 hónapja
Galatasaray are closing in on Victor Osimhen deal, here we go soon!Még csak hasonló szintű játékos sem volt a török bajnokság közelében.
€40m immediate payment.
€35m in one year.
Ebbe a Galata h mehetett bele... kevésbé undorító figura van, mint AdL a Napoli elnöke, de h ezeket megadták neki...
Beki
8 hónapja
Galatasaray are closing in on Victor Osimhen deal, here we go soon!€40m immediate payment.
€35m in one year.
8 hónapja
A Barca 14 milliót fizet Rashfordnak és a meccsenkénti bónuszok.Idióták... más magyarázat nincs.
Én nem értem miért éri meg ez nekik.
KeyG
8 hónapja
A Barca 14 milliót fizet Rashfordnak és a meccsenkénti bónuszok. Én nem értem miért éri meg ez nekik.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
YoungZeeZee
9 522
a stadion is nagyobb kapacitassal ment mar tavaly illetve az adidas tobb zsozsot is adott.Szerintem lehet amúgy hagyni már. Költ a klub de kevesek egyikeként úgy, hogy ezt meg is teheti 😀Igazából annyi a különbség, hogy ki lehet mondani hogy okosan, piaci alapon működik a csapat. Ebbe semmi rossz nincs, sőt!
Nem a tarscégtől adott nem piaci szponzori dealek miatt és 47. bankkölcsönből vagy abból, hogy minden ingóságot, jövőt előre elad a klub.
Fociban és gazdasági szempontból is bekerült a csapat a vilag top 4-6 klubjába, amibe baromira nem volt benne korábban hiába lett 2005ben és 19ben is BL győztes pl.
alatriste
Igazából én csak azért írtam hogy így van elosztva mert 1, nem 300-nak van elkönyvelve, ami sok ember fejében így van. 2, azt viszont észbe kell tartani hogy most görgetni fog könyvelésben biztosan amortizációval, így ha valami hiányzik, sok pénz “előre van elköltve”.
Heisman nádor
volt errol egy cikk ne mreg vhol
8 hónapja
Szerintem lehet amúgy hagyni már. Költ a klub de kevesek egyikeként úgy, hogy ezt meg is teheti 😀Igazából annyi a különbség, hogy ki lehet mondani hogy okosan, piaci alapon működik a csapat. Ebbe semmi rossz nincs, sőt!
Nem a tarscégtől adott nem piaci szponzori dealek miatt és 47. bankkölcsönből vagy abból, hogy minden ingóságot, jövőt előre elad a klub.
Fociban és gazdasági szempontból is bekerült a csapat a vilag top 4-6 klubjába, amibe baromira nem volt benne korábban hiába lett 2005ben és 19ben is BL győztes pl.
alatriste
Igazából én csak azért írtam hogy így van elosztva mert 1, nem 300-nak van elkönyvelve, ami sok ember fejében így van. 2, azt viszont észbe kell tartani hogy most görgetni fog könyvelésben biztosan amortizációval, így ha valami hiányzik, sok pénz “előre van elköltve”.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Szerintem lehet amúgy hagyni már. Költ a klub de kevesek egyikeként úgy, hogy ezt meg is teheti 😀Nem a tarscégtől adott nem piaci szponzori dealek miatt és 47. bankkölcsönből vagy abból, hogy minden ingóságot, jövőt előre elad a klub.

Liverpool Fc
8 hónapja
Sorry, nem is tudtam hogy két éve a teljes középpálya üdvhadseregként jött ingyen.+Ezentúl már lehetne offolni a Liverpool nem is költ annyit narratívát?Jaj, 20+ év alatt először költenek, és máris hanyagoljuk a narratívát? 😀
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
8 hónapja
+Ezentúl már lehetne offolni a Liverpool nem is költ annyit narratívát?Jaj, 20+ év alatt először költenek, és máris hanyagoljuk a narratívát? 😀
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
67 millió euróra mondott nemet a Pool. A Bayern elv emel és jön egy harmadik offerrel.BL+PL bevételekkel és a ki bővített Anfielddel sima a könyvelés.1. Ami lehet sokaknak nem fog tetszeni, de a szaudiak a Poolnak is nagyot segítettek (Hendo, Fabinho, Firminho pénzek)
Plusz Luchot nagyon vinné a Bayern, menne is a Columbiai. Az 70-80 bevétel instant és Nunez is listán van. Ha ő is megy ketten együtt kb 150 input.
alatriste
2. Ha Diaz 70-80 az Nunezzel együtt nem lesz 150, nem fognak érte ennyit fizetni, 50-et se feltétlenül látom.
+Ezentúl már lehetne offolni a Liverpool nem is költ annyit narratívát?
zacknorb
Lehet 150 millió euró nem lesz a kettő de 110-120 bőven.
Persze a veteránok pénzért való eladása nagyon jó volt 2-3 éve. Mane is ugye még ide esett.
A Pool hosszú ablakok óta nem volt veszteséges vagy ha igen is csak pár milliós nagysagrendekkel. Ugye asszem évente -75 vagy -100at könyvelhetsz el. Szóval azért van most giga mozgástér mert felhalmozodtak ezek az összegek.

Liverpool Fc
8 hónapja
BL+PL bevételekkel és a ki bővített Anfielddel sima a könyvelés.1. Ami lehet sokaknak nem fog tetszeni, de a szaudiak a Poolnak is nagyot segítettek (Hendo, Fabinho, Firminho pénzek+fizuk)
Plusz Luchot nagyon vinné a Bayern, menne is a Columbiai. Az 70-80 bevétel instant és Nunez is listán van. Ha ő is megy ketten együtt kb 150 input.
alatriste
2. Ha Diaz 70-80 az Nunezzel együtt nem lesz 150, nem fognak érte ennyit fizetni, 50-et se feltétlenül látom.
+Ezentúl már lehetne offolni a Liverpool nem is költ annyit narratívát?
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
8 hónapja
Bilibe logós dolog lenne ha még jönne Rodrigo is, de akkor mennie kell mindkét Dél-Amerikainak ÉS meg kell tudni szerezni Guehit. Szerintem nem jön a Brazil pedig abból a Madridi támadósorból ő az egyetlen akit szívesen látnék. (Judeot is még oda jött Wirtz)Azt is el tudom képzelni hogy Konate benne lesz a Madridban küldött packban Rodrygoért.Komoly görgetés indul, ha csak az átlagot nézzük elköltött olyan 300 millióból minden a következő 5 évben 50 milliót ki kell fizetnivel indulunk (igaz nem látunk bele a számokba, évenként lehet több/kevesebb)BL+PL bevételekkel és a ki bővített Anfielddel sima a könyvelés. Tényleg ajánlom Attila posztját, kifejti a miérteket.
Heisman nádor
Plusz persze ez most giga tőke injekció, de a kövi években igazából CB maradt ahova kell.majd még költeni. Mindenhol máshol fiatalok vannak.
Plusz Luchot nagyon vinné a Bayern, menne is a Columbiai. Az 70-80 bevétel instant és Nunez is listán van. Ha ő is megy ketten együtt kb 150 input. Ha csak egy megy már jöhetne Guehi (nagyon örülnék neki).
Aztán lehet csak fű alatt egyeztetnek, hogy Konate nem hosszabbít velünk szezon végén megy, Guehi nem hosszabbít a Palaceal és ő meg szintén 26ban majd jön.
Csak nehogy közben valaki megvegye 😀 ebben a megoldásban van kockázat.
alatriste
Nomac
Amúgy év elején biztos döcögne még a szekér a kezdő jó fele új ember volna.
Becker
Frimpong/Bradley - Guehi - Vvd - Kerkez
Grav - Macca
Salah - Wirtz - Rodrigo
Ekitike
Szerintem nem lesz belőle semmi se aztán meglatjuk Edwardsszek mit kombinálnak.

Liverpool Fc
8 hónapja
Hát az, hogy még Rodrygo is érkezne, már tényleg a mi a f@sz van itt kategória lenne. Cb mindenképp kellene, mert ha Konaté marad is, nem nagyon van minőségi csere kifejezetten arra a posztra. Kellene Guéhi, Konaté meg mehet a padra, úgyis menni akar, hát annak kell legyen eredménye 😀Azt is el tudom képzelni hogy Konate benne lesz a Madridban küldött packban Rodrygoért.Komoly görgetés indul, ha csak az átlagot nézzük elköltött olyan 300 millióból minden a következő 5 évben 50 milliót ki kell fizetnivel indulunk (igaz nem látunk bele a számokba, évenként lehet több/kevesebb)BL+PL bevételekkel és a ki bővített Anfielddel sima a könyvelés. Tényleg ajánlom Attila posztját, kifejti a miérteket.
Heisman nádor
Plusz persze ez most giga tőke injekció, de a kövi években igazából CB maradt ahova kell.majd még költeni. Mindenhol máshol fiatalok vannak.
Plusz Luchot nagyon vinné a Bayern, menne is a Columbiai. Az 70-80 bevétel instant és Nunez is listán van. Ha ő is megy ketten együtt kb 150 input. Ha csak egy megy már jöhetne Guehi (nagyon örülnék neki).
Aztán lehet csak fű alatt egyeztetnek, hogy Konate nem hosszabbít velünk szezon végén megy, Guehi nem hosszabbít a Palaceal és ő meg szintén 26ban majd jön.
alatriste
Nomac
8 hónapja
Azt is el tudom képzelni hogy Konate benne lesz a Madridban küldött packban Rodrygoért.Komoly görgetés indul, ha csak az átlagot nézzük elköltött olyan 300 millióból minden a következő 5 évben 50 milliót ki kell fizetnivel indulunk (igaz nem látunk bele a számokba, évenként lehet több/kevesebb)BL+PL bevételekkel és a ki bővített Anfielddel sima a könyvelés. Tényleg ajánlom Attila posztját, kifejti a miérteket.
Heisman nádor
alatriste
8 hónapja
Komoly görgetés indul, ha csak az átlagot nézzük elköltött olyan 300 millióból minden a következő 5 évben 50 milliót ki kell fizetnivel indulunk (igaz nem látunk bele a számokba, évenként lehet több/kevesebb)BL+PL bevételekkel és a ki bővített Anfielddel sima a könyvelés. Tényleg ajánlom Attila posztját, kifejti a miérteket.
Heisman nádor

Liverpool Fc