Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
asszem most fog indulni a lobbi a regi sorsolas visszaallitasa erdekeben😃
8 hónapja
Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőreRealnak mindig szopó sorsolása van korábban már küldtem kikkel találkoznak mindig kieséses szakaszba.
zacknorb
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Párizs belenézett
8 hónapja
Realnak ez egy szopó sorsolás így elsőre
Poloska vagyok.
8 hónapja
Szekunder szégyenérzet elfog, amit ezek leadnak BL sorsolás címen.Szerintem ötletes, nekem tetszik hogy hülyét csinálnak magukból.
Beki
8 hónapja
Szekunder szégyenérzet elfog, amit ezek leadnak BL sorsolás címen.
8 hónapja
Vicces lenne, ha Gera lenne, aki nyomogatná a gombot, ha már budapesti BL döntő
Poloska vagyok.
8 hónapja
Szóval a Fradi B, ergo nem tévedtem.Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
zacknorb
slowmotion
Poloska vagyok.
8 hónapja
Alex futsalozott és utána váltott nagypályára amit a Fradiban kezdett és úgy került Soroksárra a partneri szerződés miatt, papíron mindig a Fradi játékosa volt.Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
Stez
zacknorb
slowmotion
8 hónapja
Soroksár 😉Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Stez
zacknorb
8 hónapja
Alapból milyen csoportokról beszéltek xdd?nem lehet egymás ellen két angol csapat, így ez nem fog megtörténniBL csoportokNapoli 3. kalap, tudják ezek mire értékeli Conte a BL-t. Kéne egy jó PSG Arsenal Napoli Newcastle csoport.
A Bodo, Qarabag, Pafos, Kairat idegentől minden csapatot mentsen meg a Jóisten.
zacknorb
Sixo
Toto21
Meg ez a harmadik kalap, nem ők random tették oda, hanem a koeff pontok.
Poloska vagyok.
8 hónapja
nem lehet egymás ellen két angol csapat, így ez nem fog megtörténniBL csoportokNapoli 3. kalap, tudják ezek mire értékeli Conte a BL-t. Kéne egy jó PSG Arsenal Napoli Newcastle csoport.
zacknorb
Sixo
8 hónapja
Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Tóth Alex.
Stez
Poloska vagyok.
8 hónapja
Szegeny Keane is kicsit brainwashed lett. Eleg gyorsan meghulyult, biztos buszke orszagunk teszi. 🤣Ha most Botkat nem nezem, aki stabilan valogatott volt, de mar nem az, akkor szerintem Dibuszon kivul nincs is olyan valogatott jatekosa most a Fradinak, aki ket eve meg nem mashol jatszott es akit nem ugy vasaroltak meg a rivalistol.
8 hónapja
sajtospingvin
119
egy újabb gyöngyszem Robbie Keantől: „A Qarabagnak semmi köze sincs az azeri válogatotthoz, külföldieket alkalmaz. Ha a klub segíteni akarja hazája válogatottját, járjon olyan utat, mint mi.” XDDDDDD
8 hónapja
Az uj tulajdonos egy eve mast sem csinal, mint korbesirja a mediat, hogy nincs penz, elfogyott es ultra megszoritasok lesznek, a klubnal 40 eve kulimunkat vegzo Mari nenit is kibasszuk. Ezek utan aligha fogja kibaszni a milliokat kereso edzot, majd hozni egy kovetkezot megint milliokert... Foleg, amikor papiron meg ETH-t is fizetne az MU. Nyilvan igazabol mar nem, mert gondolom egyben megkapta a teljes osszeget, de a lenyeg ugyanaz, szerintem nettoban mar most evi 10+ millio elmegy csak edzore, aligha novelnek ezt tovabb.A csavo konkretan az interjukban mar konyorog, h basszak ki. Szerintem meg is tennek, de nincs normalis edzo aki ilyenkor elerheto, ez benne a szivas. Valszeg kenyszerbol marad legalabb a decemberig.detto szerintem egy teljes szezont kap. De nagyon tördezett volt tegnap is a játék. Rossz helyre mennek a passzok sokszor, mintha nem tudná mindenki, hogy hova menjen vagy hova passzoljonTeljes szezont kap, biztosra veszem.Amorim válogatott szünet over/under?Kb novemberig marad akármi lesz
Heisman nádor
davemayer
Stez
Toto21
Duff
8 hónapja
BL csoportokNapoli 3. kalap, tudják ezek mire értékeli Conte a BL-t. Kéne egy jó PSG Arsenal Napoli Newcastle csoport.
zacknorb
8 hónapja
"Tegnap a csapat helyi idő szerint hajnali egykor megérkezett Carringtonba. Amorim ma reggel hétkor már újra Carringtonban volt és a vezetőséggel egyeztetett. A játékosok délelőtt 11:00-ra érkeztek meg.Amorim akkor tudná megmenti azt a kis renoméját, ami még maradt... ha tényleg felállna. Ezzel elismerve hogy elbukott, és adva egy pofont az egész MU-vezetésnek. Azok az a döntések amivel őt is idehozták, rákényszerítették hogy szezon közben jöjjön, ha nem volt alkalmas miért választották ki.. nem tudom elképzelni ki szeretné a karrierjét keresztbe törni megint az MU-val, jelentkezők tuti lesznek...
Egyes helyeken már azt tudni vélik, hogy Amorim a szombati Burnley elleni mérkőzés után (eredménytől függetlenül) lemond a vezetőedzői szerepéről."
Már ilyen pletykákat is látni a neten. Hát ez még fantasztikus lenne...
dugo93
8 hónapja
"Tegnap a csapat helyi idő szerint hajnali egykor megérkezett Carringtonba. Amorim ma reggel hétkor már újra Carringtonban volt és a vezetőséggel egyeztetett. A játékosok délelőtt 11:00-ra érkeztek meg.Egyes helyeken már azt tudni vélik, hogy Amorim a szombati Burnley elleni mérkőzés után (eredménytől függetlenül) lemond a vezetőedzői szerepéről."
Már ilyen pletykákat is látni a neten. Hát ez még fantasztikus lenne...
8 hónapja
Sírok:mondjuk az eredeti is vicces valahol
x.com/nocontextfooty/status/1960955101650034751?s=46&t=3aIOvrqln7-m2yfTbyp-3g
csebi
streamain.com/en/LC6uurKoYTPT45N/watch
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
YoungZeeZee
9 659
gera,pinter leelkens,de pochitto a spursnal is inogA csavo konkretan az interjukban mar konyorog, h basszak ki. Szerintem meg is tennek, de nincs normalis edzo aki ilyenkor elerheto, ez benne a szivas. Valszeg kenyszerbol marad legalabb a decemberig.detto szerintem egy teljes szezont kap. De nagyon tördezett volt tegnap is a játék. Rossz helyre mennek a passzok sokszor, mintha nem tudná mindenki, hogy hova menjen vagy hova passzoljonTeljes szezont kap, biztosra veszem.Amorim válogatott szünet over/under?Kb novemberig marad akármi lesz
Heisman nádor
davemayer
Stez
Toto21
Duff