Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
azért ha a Juve így fog játszani egy komolyabb csapat ellen abból zakó lesz, más csapat nem hagy ki ennyi helyzetet - Ambrose fejesénél már konkrétan felnevettem hogy ez biztos egy vicc.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hát attól függ.. A Manutd.com sorsol jegyeket, szóval legjobb esetben az 40 font. Repjegy oda vissza 20ezer, 1 éjre szállás 10ezer.készüljetek fel hogy k..rva drága lesz... azért ha egyik csapatnak se drukkolsz én nem fizetnék ezért ennyit az tuti.davemayerMindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Kérdés lenne, jegyirodákkal kapcsolatban. Manchester-Real Madridra vadászunk jegyeket, minnál olcsóbb Anál jobb, of course 😊
Tapasztalatok, melyik iroda a legolcsóbb? 😊
Köszönömkovi470
Meg is jegyezték, hogy Juventus drukkerként MU-REálra menni annyira szélsőséges mint szaráshoz frakkot húzni.. DEhát ha baráti társaság megy nincs mit tenni 😀kovi470
Szóval legjobb esetben 50 ezerből meg lenne 3 nap.
Aztán ha shit happens, akkor a meccsjegy felmehet 100ezerig, azzal jelentősen nőnének a költségek 😀 Úgy nem is biztos hogy megyünk 😉
Február 14.én derül ki hogy kisorsoltak-e a jegyre 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
készüljetek fel hogy k..rva drága lesz... azért ha egyik csapatnak se drukkolsz én nem fizetnék ezért ennyit az tuti.Mindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Kérdés lenne, jegyirodákkal kapcsolatban. Manchester-Real Madridra vadászunk jegyeket, minnál olcsóbb Anál jobb, of course 😊
Köszönömkovi470
Meg is jegyezték, hogy Juventus drukkerként MU-REálra menni annyira szélsőséges mint szaráshoz frakkot húzni.. DEhát ha baráti társaság megy nincs mit tenni 😀kovi470
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Mindkét csapatot ÚÚÚtálom! 😀Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀Stez
Köszönömkovi470
Meg is jegyezték, hogy Juventus drukkerként MU-REálra menni annyira szélsőséges mint szaráshoz frakkot húzni.. DEhát ha baráti társaság megy nincs mit tenni 😀
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Üdv!Hát, én azért a meccsért biztos nem vállalnám be az anált. 😀
Köszönömkovi470
több mint 13 éve
Üdv!Kérdés lenne, jegyirodákkal kapcsolatban. Manchester-Real Madridra vadászunk jegyeket, minnál olcsóbb Anál jobb, of course 😊
Köszönöm

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!KissHány fröccsöt ivott? 😮 😀Asbee

am biztos nem 1-et..1 fröccs nem fröccs 😀

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
már 12 ponttal megy a United a City előtt 😉
több mint 13 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!KissHány fröccsöt ivott? 😮 😀
több mint 13 éve
Szalai gól ,ezzel megvan döntve Döme rekordja!

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Roma is behúzva. Delio Rossi egy legenda, Icardi meg az új argentin csillag lehet.
több mint 13 éve
Na azért ez a valami:www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/fogadasi-botrany-gyanus-az-mu-zte-merkozes-is-2216425
Az első meccsen még kint voltam én is. A kommentek is szórakoztatóak végre nem mocskolódás megy azokban hanem az ide illő irónia.
😀 😀 😀
több mint 13 éve
http://i.minus.com/ibcG3aYEcSudZM.gifA Pool ellen Zabaletának majdnem sikerült összehoznia egy jóval viccesebb öngólt, de ez is tetszetős. 😛
city(Y)Kiss
több mint 13 éve

city(Y)

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Schalke 40 lett a meccs végére a nevük 😀Okké, dort. mund megverve, most be kell húzni a Schalke elleni meccset, és akkor még hidegebb lesz a sárgák városában Double BBayern-Schalke 04... 😀 ez mindent elmond!!!Kroos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Okké, dort. mund megverve, most be kell húzni a Schalke elleni meccset, és akkor még hidegebb lesz a sárgák városában Double BBayern-Schalke 04... 😀 ez mindent elmond!!!
több mint 13 éve
van der vaart egy primadonna..elképesztő milyen hisztiket le tud vágni...nem csoda,hogy ott akarja hagyni az asszony.

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Okké, dort. mund megverve, most be kell húzni a Schalke elleni meccset, és akkor még hidegebb lesz a sárgák városában
több mint 13 éve
fantasztikus szakmai elemzés, értem már miért olyan nehéz a pro licence...azért Malagában akadt 1-2 kaszinó is meg nyerőgép.
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-romanok-nem-titkoljak-nyerni-jonnek-bognar-2215763peach
több mint 13 éve
fantasztikus szakmai elemzés, értem már miért olyan nehéz a pro licence...www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-a-romanok-nem-titkoljak-nyerni-jonnek-bognar-2215763
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Carragher a szezon végén visszavonul. Éppen jókor teszi. Számomra örökké a #1 középső védő lesz.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
egy cikknek csak a címét kopizni felér egy hazugsággal.
child please!
több mint 13 éve
igaza van, mert a dopping nem a jelen található hanem jóval azon túl... azt nem értem miért nem lehet csendben maradni, vagy ez csak egy újabb gumicsont?"C. Ronaldo: A futballban nincs jelen a dopping"Én elhiszem neki. Majdnem.Mikey
😊Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
"C. Ronaldo: A futballban nincs jelen a dopping"Én elhiszem neki. Majdnem.
😊Amadeus91
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May