Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
kiégett!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Türelmetlen voltam 😕Nope, utana mondta, hogy itt van a meccsen a hetszeres SB-gyoztes Tom Brady is.Szó nélkül hagyta.Brédi!!!!!!!!!!!!!!!Pont de.
Az M4 kommentátora persze nem ismeri fel.
Kampman
Stez
Kampman
Stez
8 hónapja
Nope, utana mondta, hogy itt van a meccsen a hetszeres SB-gyoztes Tom Brady is.Szó nélkül hagyta.Brédi!!!!!!!!!!!!!!!Pont de.
Kampman
Stez
Kampman
8 hónapja
Szó nélkül hagyta.Brédi!!!!!!!!!!!!!!!Pont de.
Kampman
Stez
8 hónapja
63 M euro+ 10 M bónuszok. Gyakorlatilag saját zsebből kifizettek Gyökeresék 5,5 M eurót hogy elmehessen 😳Közben Gyökeresen megváltozik az Arsenal csatársora...Ameddig nincs Here we go vagy There we land addig nem is igaz 😀
Tony Adams
kapitnono
8 hónapja
Brédi!!!!!!!!!!!!!!!Pont de.
Kampman
8 hónapja
Nálam a truckok is csak ovál pályán számítanak. Sorry Kiss Norbi.Ahelyett, hogy NASCAR-t adnának a tévében.Ne izéld már a kamionos Európa-bajnokság rajongóit.
iktriad
Kampman
8 hónapja
Az a baj, hogy abba a vedelembe, amiben Cucurella ott van, meg mindig latom, hogy siman kap kettot.
8 hónapja
Ahelyett, hogy NASCAR-t adnának a tévében.Ne izéld már a kamionos Európa-bajnokság rajongóit.
iktriad
8 hónapja
Palmer szobor kap, életében talán csak egyszer rúgott két gólt PL-ben 😀Ja, mert ott 4et szokott egy meccsen
petey
Poloska vagyok.
8 hónapja
Löfli klotyón van, vagy mi ez az eredmény? 😀Több tv is adja Magyarhonban. M4 meg a Net4 vagy mi a nevük.Ahelyett, hogy NASCAR-t adnának a tévében. Igaz ott legalább nem lesz 1 perc agitprop félidőben.
Sixo
8 hónapja
Palmer szobor kap, életében talán csak egyszer rúgott két gólt PL-ben 😀
8 hónapja
sajtospingvin
119
Nyílván egyszer az életbe rakok ezekre a tevecopókra, akkor gyalázzák le őket
8 hónapja
Chili berakta ugyanoda. Mekkora csel volt bameg.Fcking genius.
Stez
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Aranylabdát Palmernek előre.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
na most tényleg nem ért hozzá senki 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Chili berakta ugyanoda. Mekkora csel volt bameg.
8 hónapja
#guruinfoKözben Gyökeresen megváltozik az Arsenal csatársora...Ameddig nincs Here we go vagy There we land addig nem is igaz 😀
Tony Adams
kapitnono
8 hónapja
Közben Gyökeresen megváltozik az Arsenal csatársora...Ameddig nincs Here we go vagy There we land addig nem is igaz 😀
Tony Adams

8 hónapja
Lassítottat megnézed tisztán látszik hogy irányt változtat befelé a védő sarkánnem ért hozzá senkiA szokásos Palmer, hálistennek.Mondjuk ha nem pattan meg a védő lábán ez is mellé megy
Dzsokijuing
kapitnono
Löfli

8 hónapja
Felszpott Mendes akkorat hibazott amugy, mint a haz.Tőle majdnem minden meccsen van ekkora hiba védekezésben.
Stez
8 hónapja
nem ért hozzá senkiA szokásos Palmer, hálistennek.Mondjuk ha nem pattan meg a védő lábán ez is mellé megy
Dzsokijuing
kapitnono

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Felszpott Mendes akkorat hibazott amugy, mint a haz.
8 hónapja
Ha Doue ezt a kapufa mellé lövi ...Nah Palmer megmutatta neki, hogy kellett volna.
Sixo