Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
konqueror 2 491 — ...
Zdenek Scasny lett az új edző a lákinálJoci
kommentátorbarát név
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Zdenek Scasny lett az új edző a lákinál

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 464 — Steelers fan
Tud valaki jó focis idézeteket?
Nem olyanokat, amiket mindjárt kihoz a google kereső... 😀

Mondjuk sokat nem találtam, csak 1-2 fórumon...

Előre köszi!!JC6
"Azért vesztettünk, mert nem nyertünk" (Ronaldo)
"Bárki is találta fel a focit, istenként kellene imádnunk" (Hugo Sanchez)
"Nem tudok sokat a fociról. Tudom, mi az a gól, ami minden bizonnyal a legfontosabb dolog a labdarúgásban." (Victoria Beckham)

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
több mint 14 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Jah, már október 17-én. 😀 Azóta nem néztem Liverpool-meccset. 😊

De remélem készülnek majd újabb nagyszerű fotók a strandlabdán, vagy éppen a szobabiciklin vigyorgó játékosokról. Annyira szeretem azokat a képeket! 😂Mikey
😀 😀 😀 A képek tényleg rohadt jók, csak valahogy a hétvégi teljesítmények szarabbak mint ha a strandlabdák játszanának 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tud valaki jó focis idézeteket?
Nem olyanokat, amiket mindjárt kihoz a google kereső... 😀

Mondjuk sokat nem találtam, csak 1-2 fórumon...

Előre köszi!!
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 19 516
Jah, már október 17-én. 😀 Azóta nem néztem Liverpool-meccset. 😊

De remélem készülnek majd újabb nagyszerű fotók a strandlabdán, vagy éppen a szobabiciklin vigyorgó játékosokról. Annyira szeretem azokat a képeket! 😂
több mint 14 éve
Hát úgy maradt, ahogy látom.

De legalább angol. 😀Mikey
😀 Nem gondoltam hogy még mosolyogni fogok ma de ezen muszáj volt. Nem nézted ugye?kristóf17
Nem hát.

De Rafa már Liverpoolban van!!! (Nem kell összeesküvés-elméletekre gondolni, pusztán csak ott lakik, és oda járnak a gyerekei suliba.) 😛Mikey
Igen, hallottam, hogy nem adta el a házát és visszament oda 😊
Jobb is hogy nem nézted, bár erre elég hamar rájöttél magadtól is szerintem. 😊
több mint 14 éve
Na ha ez így marad, akkor már a Liverpool Way sem segíthet kedves edzőnkön.kristóf17

😀 Nem gondoltam hogy még mosolyogni fogok ma de ezen muszáj volt. Nem nézted ugye?kristóf17
Nem hát.

De Rafa már Liverpoolban van!!! (Nem kell összeesküvés-elméletekre gondolni, pusztán csak ott lakik, és oda járnak a gyerekei suliba.) 😛
több mint 14 éve
Na ha ez így marad, akkor már a Liverpool Way sem segíthet kedves edzőnkön.kristóf17

😀 Nem gondoltam hogy még mosolyogni fogok ma de ezen muszáj volt. Nem nézted ugye?
több mint 14 éve

De legalább angol. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Drogba lesen volt, de a kommentátor kérdésben egyetértünk. Ez nem kicsit ritkaság. 😀F.Schleck
" A harczot megharzoltam, futásomat elvégeztem..."
Nincs veled bajom, és ne haragudj a régiekért...

Visszatérve: levettem a hangot, nem bírtam tovább. szégyen ez a digi. az volt a legnagyobb égés, hogy az ARS - CHES meccs után ígértek riportot és semmi nem lett belőle 😀

- honnan vagytok?
- hángöri, digisport!
- what the fakk? 😀 na húzzatok a rákba... 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Kezdtem örülni, hogy végre van digisportom, de amíg ilyen nyomorékok a kommentátorok, addig nem sok boldogságom van benne...

Legalább a Chelsea vezet, még ha egy lesgóllal is. 😊F.Schleck
nem volt les, viszont most volt egy 11es, amit nem adtak meg a Bolton-nak,.... de ez a riporter egy vadbarom.JC6
Szerintem Drogba lesen volt, de a kommentátor kérdésben egyetértünk. Ez nem kicsit ritkaság. 😀

több mint 14 éve
Na ha ez így marad, akkor már a Liverpool Way sem segíthet kedves edzőnkön.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 435 — Poloska confirmed
Drogba assist - Malouda gól de jó hogy fantasybe őket adtam el a héten... 😂

Amúgy kb 10 perce nyomtam ki a meccset és most lesz izgi...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kezdtem örülni, hogy végre van digisportom, de amíg ilyen nyomorékok a kommentátorok, addig nem sok boldogságom van benne...

nem volt les, viszont most volt egy 11es, amit nem adtak meg a Bolton-nak,.... de ez a riporter egy vadbarom.
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Legalább a Chelsea vezet, még ha egy lesgóllal is. 😊

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
a faszom tele van már komolyan... beívelésnél les, nem baj, egyértelműen lenyomja a védőjét Zigic, nem baj, tisztán a kezéről(amivel lökött...) lepattan a labda az a PARASZT (annyira utálom azt a gyökeret, le se írom a nevét) meg bekotorja.

Rohadt játékvezetés, halott sportágdavemayer
Kibaszottul ideges voltam a meccs után. A játékvezető megadott egy vitathatatlanul szabálytalan gólt, és ezzel megmentett nekik egy pontot. :mad: A csapatra is dühös vagyok egy kicsit, mert Berbatov gólja után adódtak még olyan helyzetek, amiket értékesítve pontot lehetett volna tenni a találkozó végére, de most egyértelműen Lee Mason vette el tőlünk a győzelmet. :mad: Az elmaradt meccsek ellenére hármas holtversenyben, de valószínűleg még így is vezetni fogjuk a tabellát (hacsak az Arsenal nem nyer öt góllal), de össze kell szednünk magunkat, nem engedhetjük meg magunknak, hogy amikor lendületet vesz a csapat, folyton becsússzon egy-egy pontvesztés idegenben.vassadi27
a City teljesen rászolgált az Xre. Szarul, lassan, ötlettelenül játszott a MU, ráadásul ez a 4-5-1 úgy ahogy van megbukott. Egy jó formában lévő, kiegyensúlyozott Rooney sem tud eljátszani bal szélsőt, nem hogy egy flusztrált, labdát átvenni nem tudó.
A gól az más kérdés, hogy szabálytalan volt, de azt is megelőzte, hogy nagyon magukra húzták az ellenfelet. Ferguson benézte a dolgot.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 435 — Poloska confirmed
Chelsea megint tragikusan szórakozik...
több mint 14 éve
Ezt a Konchesky gyereket egy az egyben betenném a viccek topicba. Bazzeg...Szeretné csinálni a srác de annyira gyenge...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szánalom ez a dagisport, bár, ahol juhár t. a szakkommentátor...
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 681
a faszom tele van már komolyan... beívelésnél les, nem baj, egyértelműen lenyomja a védőjét Zigic, nem baj, tisztán a kezéről(amivel lökött...) lepattan a labda az a PARASZT (annyira utálom azt a gyökeret, le se írom a nevét) meg bekotorja.

Rohadt játékvezetés, halott sportágdavemayer
Kibaszottul ideges voltam a meccs után. A játékvezető megadott egy vitathatatlanul szabálytalan gólt, és ezzel megmentett nekik egy pontot. :mad: A csapatra is dühös vagyok egy kicsit, mert Berbatov gólja után adódtak még olyan helyzetek, amiket értékesítve pontot lehetett volna tenni a találkozó végére, de most egyértelműen Lee Mason vette el tőlünk a győzelmet. :mad: Az elmaradt meccsek ellenére hármas holtversenyben, de valószínűleg még így is vezetni fogjuk a tabellát (hacsak az Arsenal nem nyer öt góllal), de össze kell szednünk magunkat, nem engedhetjük meg magunknak, hogy amikor lendületet vesz a csapat, folyton becsússzon egy-egy pontvesztés idegenben.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 14 986 — "Grammar maci"

Rohadt játékvezetés, halott sportág

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
bogjosi New England Patriots 1 688
Fulham,Everton,Birmingham + WBA .... -8 pont :/

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Mr. Flegma 9-es megint betalált beszarás.... 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hát lehet igazatok van kb 1 éve már csak fél szemmel követem a soccert a foci miatt, pl ma arról se tudtam h pl forduló van pedig most vágott 3at balotelli