Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tottenham!!! YEAHHH! 😀
több mint 14 éve
Kakát rebesgetik a Chelsea-hez, ezesetben ha marad Ancelotti és jön Becks, Kaká, meg egy belsővédő akkor már bizakodóbb leszekkristofArra, hogy Beckham a Chelsea-hez menne, én is csak hasonlóképpen tudnék reagálni, mint gabtsi... Ne röhögtessenek már ilyen ostobaságokkal. Az elég valószínű, hogy az MLS-szezon kezdetéig megint keres majd magának egy csapatot, az viszont biztos, hogy ezúttal nem a Milanhoz jön, ezt már tavaly megmondták. Menjen az Interbe, ott most elkél a segítség, és nála nagyobb kaliberű "erősítést" amúgy sem hiszem, hogy tudnak majd igazolni.
Kétlem, hogy Mourinho bárkihez is elengedné Kakát, legfeljebb ha nála se tud majd teljesíteni, akkor nyáron kölcsönadják majd valakinek (és max. akkor szóba jöhet az Inter). Cahill leigazolása reális lehetőségnek tűnik, Carrollt rebesgetik még, rá kevesebb esélyt látok, de ha mondjuk valakinek eszébe jutna a klubnál, hogy márciusig esetleg Landon Donovant is el lehetne csábítani (bár nem tudom, őt idén mennyire érdekli egy európai kitérő)...
több mint 14 éve
bizakodhatsz is, Becks személyében lesz egy játékos, aki folyamatosan lassítja majd az iramot, futni és védekezni nem bír, Kaká személyében pedig egy, az utóbbi 2 évben folyton sérült játékost, akinek biztos jót fog tenni a PL 😊StezEgy olyan középpályára ami amúgy is 100%osan túlzsúfolt...
több mint 14 éve
Kakát rebesgetik a Chelsea-hez, ezesetben ha marad Ancelotti és jön Becks, Kaká, meg egy belsővédő akkor már bizakodóbb leszekkristofbizakodhatsz is, Becks személyében lesz egy játékos, aki folyamatosan lassítja majd az iramot, futni és védekezni nem bír, Kaká személyében pedig egy, az utóbbi 2 évben folyton sérült játékost, akinek biztos jót fog tenni a PL 😊

több mint 14 éve
Az Aston Villa-ról mit lehet tudni, hogy állnak most csatárposzton?Emile Heskey
Kiderült, hogy a télen Cummings náluk fog edzeni (aki nálam, egy igazságos világban az idei Aranylabdás 😛), és szóba került a kölcsönadás lehetősége a sápadtarcúak szezonbefejezéséig. Végülis ez beleférne, ha valóban kapna lehetőséget, akkor szerezhetne tapasztalatokat, és aztán még jobb lehetne. Csak azért szar, mert Kandji kihagyja a fél szezont ACL miatt, így egyedül Casey maradna épkézláb csatárnak, ha Omart is kölcsönadjuk mondjuk az első 2-3 hónapról. Meg igazából félek tőle, hogy simán lealázza a sok angol köcsögöt, és ott akarják majd tartani, miközben a fél EPL a kegyeiért fog könyörögni, és nem tudunk majd ellenállni a milliomosoknak. :/TheMileHighCity
ő a kezdő, tehát Cummings sztem beférhetne Agbonlahor mellé
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kakát rebesgetik a Chelsea-hez, ezesetben ha marad Ancelotti és jön Becks, Kaká, meg egy belsővédő akkor már bizakodóbb leszek
több mint 14 éve
Az Aston Villa-ról mit lehet tudni, hogy állnak most csatárposzton?Kiderült, hogy a télen Cummings náluk fog edzeni (aki nálam, egy igazságos világban az idei Aranylabdás 😛), és szóba került a kölcsönadás lehetősége a sápadtarcúak szezonbefejezéséig. Végülis ez beleférne, ha valóban kapna lehetőséget, akkor szerezhetne tapasztalatokat, és aztán még jobb lehetne. Csak azért szar, mert Kandji kihagyja a fél szezont ACL miatt, így egyedül Casey maradna épkézláb csatárnak, ha Omart is kölcsönadjuk mondjuk az első 2-3 hónapról. Meg igazából félek tőle, hogy simán lealázza a sok angol köcsögöt, és ott akarják majd tartani, miközben a fél EPL a kegyeiért fog könyörögni, és nem tudunk majd ellenállni a milliomosoknak. :/
több mint 14 éve
Nem az (lenne) a megoldás, hogy Ancelottit elküldik, Wilkins-t nem szabadott volna kirúgni. Lehet, hogy erre rá is megy a szezonjuk, hozhatnak bárkit erősítésképpen - mondjuk igazolás mindenképpen kellene, mert meg lehet nézni, most is milyen cseresorral álltak ki, és szerintem Cahillel nem is járnának rosszul. Azt hiszem kezdem sajnálni, hogy elmaradt a Chelsea elleni rangadónk, mert ki tudja, márciusban is ilyen esélyekkel lépünk-e pályára ellenük, mint amilyenekkel most tehettük volna... :rolleyes:
több mint 14 éve
Nagyszerű győzelem volt, de azért nem vonnék le belőle messze menő következtetéseket. Egyrészt mert mi sem brilliroztunk, csak kihasználtuk a Chelsea hibáit, másrészt egy nagyon szétesett Chelseat vertünk meg.De azért nagyon örülök, remélem ez lendületet ad nekünk itt a téli nagy hajtásra.
több mint 14 éve
Idén már a Chelsea szurkerek is megérezhetik milyen azt üvölteni h Ancelotti takarodj! 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Abrat is seggbe rúghatná valaki Wilkins kirúgása miatt...F.SchleckJah igen erről meg is felejtkeztem... Ott kezdődött el a lavina...
Amúgy jobb hátvéd nem kell szvsz Bosingwa kezdő, Ivanovic csere, Ferreira kuka.
Amúgy még szerencse hogy ESPNen néztem, még a magyar okosságok kellettek volna ide...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Btw, ki ez a nyomorék szakkommentátor a nyomorék kommentátor mellett?F.Schleckszerintem Juhár Tamás
több mint 14 éve
Ebbe a védelembe biztosan kell valaki, de nem vagyok abban biztos, hogy Gary Cahill megoldaná a gondokat. Az sem kicsit szörnyű, hogy Paulo Ferreira a tartalékcsapatból visszaverekedte magát a kezdőbe, szóval lehet, hogy jobbhátvéd is el kéne. Én személy szerint örülnék Andy Carrollnak is, de először mindenképpen a védelmet kéne megerősíteni. Bár az is tény, hogy 2008 nyara óta nem hoztunk normális játékost. Menjenek már a fenébe ilyen Ramiresekkel...Istenem, mennyire gyenge ez a kommentátor...Carlo azt nyilatkozta, h mivel Alex viszonylag hosszútávon kiesett a helyére hozná Gary Cahillt (bolton, kb 15 millió Ł adnánk érte),de csak őt. Viszont januártól jöhet kölcsönbe Beckham akit szívesen látna az olasz. Sztem egyik sem fog megvalósulni mivel repül Ancelotti, kíváncsi vagyok ki érkezhet a helyére, de jó lenne minél hamarabb h neki tetsző igazolásaink legyenek.
Hajrá Chelsea persze, de januárban sürgősen hozni kell igazolásokat és új edzőt.F.Schleck
Hiddinknek meddig van szerződése a törökökkel?kristof
Btw, ki ez a nyomorék szakkommentátor a nyomorék kommentátor mellett?
Abrat is seggbe rúghatná valaki Wilkins kirúgása miatt...Hanni: miért ne?kristofMert szerintem Abra sem akar még egy elküldött edzőt fizetni. Meg ez sem megoldás hogy állandóan az edzőt küldjük el. Nem hinném hogy Carlo 2 hónap alatt elfelejtette amit edzőként eddig tudott. Itt a játékosokat kellene súlyosan pitsán rúgni. Elég nézni ezen a meccsen is milyen "lelkesedéssel" bohóckodnak...Hanni
több mint 14 éve
Hanni: miért ne?kristofMert szerintem Abra sem akar még egy elküldött edzőt fizetni. Meg ez sem megoldás hogy állandóan az edzőt küldjük el. Nem hinném hogy Carlo 2 hónap alatt elfelejtette amit edzőként eddig tudott. Itt a játékosokat kellene súlyosan pitsán rúgni. Elég nézni ezen a meccsen is milyen "lelkesedéssel" bohóckodnak...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Istenem, mennyire gyenge ez a kommentátor...Carlo azt nyilatkozta, h mivel Alex viszonylag hosszútávon kiesett a helyére hozná Gary Cahillt (bolton, kb 15 millió Ł adnánk érte),de csak őt. Viszont januártól jöhet kölcsönbe Beckham akit szívesen látna az olasz. Sztem egyik sem fog megvalósulni mivel repül Ancelotti, kíváncsi vagyok ki érkezhet a helyére, de jó lenne minél hamarabb h neki tetsző igazolásaink legyenek.
Hajrá Chelsea persze, de januárban sürgősen hozni kell igazolásokat és új edzőt.F.Schleck
Hiddinknek meddig van szerződése a törökökkel?
Hanni: miért ne?
több mint 14 éve
Istenem, mennyire gyenge ez a kommentátor...Hajrá Chelsea persze, de januárban sürgősen hozni kell igazolásokat és új edzőt.
több mint 14 éve
Az utóbbi hetekben elgondolkoztam hogy miért szurkolok a két leglúzerebb KÉK csapatnak...
több mint 14 éve
valaki nézi az Arsenal-Chelseat? én most valahogy leültem, eddig elég csalódás sztem, 1-0 az ágyúsoknakHurkamost jutott eszembe,erre rúgunk még egyet
2-0,nem hittem,hogy megélem ezt :cool:

több mint 14 éve
valaki nézi az Arsenal-Chelseat? én most valahogy leültem, eddig elég csalódás sztem, 1-0 az ágyúsoknak
több mint 14 éve
nah védő meg is van, és végre 100%-osan a mienk: Ranocchiamárcsak egy szélső és egy támadó kéne.

több mint 14 éve
Jó anyag lehet, csak tartson ki tavaszig... :cool:KeanoEgyetértek. 😉 Tartottam a meccstől nem is kicsit, mert a Sunderland a nagycsapatoktól rendre pontot, pontokat rabolt, de ehhez képest játszi könnyedséggel sikerült nyernünk. És így hátradőlve figyelhetjük, mit játszik holnap egymással az Arsenal és a Chelsea. 😛 😉
több mint 14 éve
Berba mostmá télleg kezdi törleszteni a sokmilkás árát... csak így továbbbbbbbbbbbbbbbb

Just Win Baby!