Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én nem vagyok odáig a vidiért meg a holdudvaráért sem, de le a kalappal Sousa előtt. Remek, profi, nyugati mentalitású szakmai munka. Dárdai Pali szavaival élve: "nem értem mit keres itt egy ilyen jó szakember" (igaz ő kúmanra mondta, de itt is áll)Amadeus91
mondjuk őt nem sírja vissza senki, még Szerethető Sándor ellendrukkerei se 😛

több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
én nem vagyok odáig a vidiért meg a holdudvaráért sem, de le a kalappal Sousa előtt. Remek, profi, nyugati mentalitású szakmai munka. Dárdai Pali szavaival élve: "nem értem mit keres itt egy ilyen jó szakember" (igaz ő kúmanra mondta, de itt is áll)
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Sousa...hihetetlenül nagy ember...néztétek, hogy viselkedik a játékosaival? Majdnem sír... óriási hátránnyal érkezett az országba és nézzétek hova jutott... emelem kalapom!JC6
Én megmondtam 😊 3 éves terv volt, idénre csak EL playoffal, ezt sikerült túlszárnyalni már most. Mi jutottunk legmesszebb, pedig minden körben ppíron erősebb ellenfelünk volt. 😊 Nem csillogtunk, de meglett.

Sousánk meg megvoltak a baromságai, mint bármely edzőnek, de azért csak sikerült valami. Még ha ki is esünk a következő körben, ez egy szép eremény. Kár, hogy nem tudtam kimenni, de legalább végre tudom milyen érzés a város közepén, kilóméterekre a stadiontól hallani ahogy 10.000+ ember szurkol.. 😊
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Grat a Vidinek. Mindkét meccset végignéztem és a látottak alapján, nagy csalódás volt ez a Trabzon. Szinten nulla támadójáték és hiába a nagy nevek, egyszerűen megöltük a focijukat amit szerettek volna játszani. A Vidi nagyon jól védekezett és inkább neki volt több és nagyobb helyzete mindkét meccsen mint a törököknek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
deee 290
 www.nemzetisport.hu/europa_liga/el-a-4-kalapbol-varja-a-penteki-sorsolast-a-videoton-2169203

Egy Twente,Tel-aviv,Genk,Videoton csoportnak tudnék örülni ezért tuti nem ez lesz 😛
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
de buták vagytok, sztem Radóra gondolt!!! 😉

|
több mint 13 éve
deee 290
grat a VIDInek! Lehet hogy nem lettek bajnokok, de legalább nemzetközi szinten is tudnak alkotni, +2,5 koefficiens!

www.facebook.com/photo.php?fbid=470892506284304&set=a.345973325442890.83467.345971365443086&type=1&theater Boateng tudja mi a dörgés 😀eaglesmcnabb
Ő valójában az igazira gondolt csak csúszott cirka 15 évet 😉
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
grat a VIDInek! Lehet hogy nem lettek bajnokok, de legalább nemzetközi szinten is tudnak alkotni, +2,5 koefficiens!

www.facebook.com/photo.php?fbid=470892506284304&set=a.345973325442890.83467.345971365443086&type=1&theater Boateng tudja mi a dörgés 😀

Lázok meg menjen a faszomba, nem baj úg is túlkoros volt, így legalább játszik, Tisi, Vass vagy Lada közül valamelyik 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6
szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri
AZ - Anzsi 0-5!Höri
picipest>>>AZ 😀

|
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Kizártnak tartom viszont, hogy ez a Macskakaja bejusson a csoportkörbe...JC6
szerencséd hogy eléggé pörög a soccer topik így senkinek sincs ereje és kedve visszakeresni ezeket a komoly jóslatokat, de ezt most külön fölírom 😀Höri
AZ - Anzsi 0-5!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak azt érteném, miért emeli állandóan a benzint a MOL? 😀JC6
miiii? én úgy számoltam, h most olcsóbb lesz...fene se érti ezeket... 😀Divat
de hisz a Vidi bejutott az EL-csoportkörbe 😀
több mint 13 éve
Csak azt érteném, miért emeli állandóan a benzint a MOL? 😀JC6
miiii? én úgy számoltam, h most olcsóbb lesz...fene se érti ezeket... 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csak azt érteném, miért emeli állandóan a benzint a MOL? 😀
több mint 13 éve
bruges-lokika 7-1 😕
no meg ott a FIEESSZTAAAAA! vitya is piros-kékbe kiszurkolta! 😊

|
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Ma újra jó magyar focidrukkernek lenni, bravó Vidi! Csodás hangulat, szervezett klub, és építkezés EL főtáblát ér!
több mint 13 éve
deee 290
Na gratulálok szép volt fiúk! Azért a csoportkörben 11-n kívül is lőjetek gól ha lehet 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sousa...hihetetlenül nagy ember...néztétek, hogy viselkedik a játékosaival? Majdnem sír... óriási hátránnyal érkezett az országba és nézzétek hova jutott... emelem kalapom!
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sima volt, szép volt Vidi 😊

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vajon a török kapus is csak jobbra tud vetődni, mint Lovrics? 😀

Szép volt Vidi!

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 341 — Sworn to the Dark
ez nem volt semmi. hatalmas nagy grat a Videotonnak

chemicals keep me under control

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Sosem szerettem a Vidit, de most úgy izgultam értük, mint egy kisgyerek 😊 Gratulálok nekik, öröm-boldogság 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
nájjjjsz

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 638 — Poloska confirmed
Hazagurította a török. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kell az a 400 millió, gyerünk Yumlu 😀
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 790 — a new hope (again)
uefa.com, livescore és minden más oldalon Yumlu ki van állítva 😀 😀JC6
legalább meg lehet óvni, ha elbukja a Vidi a tizenegyespárbajtdeyell
magyar sportdiplomácia.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...