Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
ez a Reni jó, csak ne a görögöknek szurkolna
több mint 13 éve
Hat nem tudtam melyik kommentator lehetne szarabb mint knezy amig atnem nyomtam a v6-ra 😀
több mint 13 éve
Jaj de kár hogy mennem kell kispályázni, lemaradok a vígjáték második feléről 😕Szenzációs 😀
több mint 13 éve
Dia: "A kapusunkkal vagyok elégedett, hiszen ha ő jól véd, akkor már fél a siker" 😀
több mint 13 éve
"Bravúros védés. És olyan erővel küldte vissza a labdát, ahogy jött!" 😀VIASAT 6! 😀shawnkaÉS Horti közvetíti bazmeeeeg 😀😀😀 Hatalmas 😀
Reni a görögök kapitánya hátán vitte a csapatot 😀fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
VIASAT 6! 😀shawnkaez nagyon szar volt.
több mint 13 éve
VIASAT 6! 😀shawnkaÉS Horti közvetíti bazmeeeeg 😀😀😀 Hatalmas 😀
Reni a görögök kapitánya hátán vitte a csapatot 😀
több mint 13 éve
VIASAT 6! 😀
több mint 13 éve
fetomy erre gondoltál amikor az izgalmas meccset szerettél volna? szerintem ez egy nagyon jó kis félidő volt.Remélem lőnek még egyet a lengyelek aztán akkor vége is a dalnak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
a spanyol ligából vétek játékvezetőt hívni. egész szezonban ezt bizonygattákHabimeg kéne keresni Rehhagel mester fogdokiját, majd Ő megoldja
több mint 13 éve
Minőségi közvetítés, minőségi futball, minőségi játékvezetés, és hogy nehogy kizökkenjünk a színvonalból, máris jön a stúdió a szakértőkkel!
több mint 13 éve
mondjuk ez aranyos megjegyzés volt: "készüljünk fel, hogy a görögök védekezni fognak a második félidőben"6 BÍRÓ wazze

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Eddig csodás.A spori mocsok, a görögök meg szánalmasak. Jó lesz ez. 😀
több mint 13 éve
a spanyol ligából vétek játékvezetőt hívni. egész szezonban ezt bizonygatták

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Jól fizethetik a bírót a lengyelek. 😐
több mint 13 éve
Spanyol bíró igyekszik nagyon...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Szegeny lengyel megcsuszik , kicsit le is nyomjak erre 2 percig mondja hogy feldobta magat.
több mint 13 éve
Milyen felháborodva mondja Knédli, hogy na ez bizony kéz volt 😀
több mint 13 éve
Szép EB lesz.
több mint 13 éve
Semmi gond, majd Lewandowski beáll a védelembe.😂 😂 Ez a spori kurvanagy 😂 😂
több mint 13 éve
looooooooooooooooooooooooooooool Hát úgy látom a spori szeretné megmenteni a görögöket és Nézit, hogy inkább róla beszéljünk már, ne szegény szókratészéket szidjuk 😂 😂
több mint 13 éve
Két ilyen kamu sárgával kiállni.Gratula a bírónak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Dél Korea 2.0 lesz itt
több mint 13 éve
nem vagyok nagy soccerszakértő, de a játékvezetés eddig kritikán aluli. még ha a lengyeleknek szurkolok, akkor is.nem értem minek megállítani a játékot minden apró botlásnál 😀
több mint 13 éve
Faterpolusznak ennyi is volt. 😀