Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Na, mindjárt vége a Paks meccsnek.
Szerintem ez Pinyő utolsó meccse Győrben....
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A műesést is utálom, hiába tanítják és csinálja mindenki. Messi többek között azért lett az egyik kedvencem, mert 1-2 éve, mikor még jobban néztem soccert, folyamatosan azt láttam, hogy nemcsak nem dobálja magát, de még ha felrúgták is, sokszor pattant fel, és ment tovább. (Lehet azóta elkurvult ő is, nem láttam már egy ideje.)

vidi: jöjjön csak a kis cigány gyerek, úgyis kell polonkai mellé mégegy húzóember..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
egyfolytában CR-t darálják...nem csoda hogy néha színészkedik, engem is idegelne...eaglesmcnabb
Nekem a műeséssel nincs bajom, ezt már tanítják a mai fociban...
A baj az, hogy az esés után fetrengenek, mintha meglőtték volna őket...
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 632 — Mennyi az idő, Marci?
Raúl a BL legeredményesebbje volt, Pippo meg az összes kupát nézve a legeredményesebb 😊
fetomy
már csak idő kérdése, hogy mindkét összesítésben Raúl legyen az első...
mindezt úgy hogy a Realban jó néhány évet eltöltött úgy hogy inkább középpályást játszott mint csatárt...
büszke vagyok rá hogy a Raúl-Ronaldo kettős neve még jó sokáig szerepel a krónikákban 😊eaglesmcnabb
jó, Pippo meg évek óta max csak csereként áll be. 😊
de mondjuk pont nem ezt a két játékost hasonlítanám össze, mindkettő hihetetlen jó volt mindig is, csak van Nistelrooyt nem sorolnám ebbe a névsorba személy szerint, ezek közé a jövőbeli legendák közéStez
Hát ja,ő nem fiatalon került a MUba ergó később lett nagyobb sztár,hollandiában volt söprű meg irányító is mielőtt rájöttek,hogy feltalálja magát a kapu előtt is 😀 De valószínűleg,ha fiatalon kerül ő is egy nagyobb klubhoz akkor hasonló vagy még nagyobb magaslatokban beszélnénk róla 😊

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Videoton: a miniszterelnök fia is pályára léphet az NB II-es csapatban

a kis Gáspár biztos nagy gólvágó 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Nistelrooy egy lesipuskás geróóó olyan mint Toni....Azt a nagy ló fejét meg nem volt nehéz Beckhamnek eltalálni.... 😀

@KJuraszik
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 44 038 — Whoops, looks like something went wrong.
Raúl a BL legeredményesebbje volt, Pippo meg az összes kupát nézve a legeredményesebb 😊
fetomy
mindezt úgy hogy a Realban jó néhány évet eltöltött úgy hogy inkább középpályást játszott mint csatárt...
büszke vagyok rá hogy a Raúl-Ronaldo kettős neve még jó sokáig szerepel a krónikákban 😊eaglesmcnabb
jó, Pippo meg évek óta max csak csereként áll be. 😊
de mondjuk pont nem ezt a két játékost hasonlítanám össze, mindkettő hihetetlen jó volt mindig is, csak van Nistelrooyt nem sorolnám ebbe a névsorba személy szerint, ezek közé a jövőbeli legendák közé

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 018 — je suis poloska
fetomy
büszke vagyok rá hogy a Raúl-Ronaldo kettős neve még jó sokáig szerepel a krónikákban 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Még nem hivatalos, de egyébként elég loli a dolog az eddigi balhék után. 😀 Lehet csak a MÚ hülyíti a világot, de megijedt, hogy a DVSC esetleg lecsap Rooneyra és azonnal megtömik pénzzel? :rolleyes:Stez
Nyilván, amit a Manchester United a saját honlapján közöl az nem tekinthető hivatalosnak ...marci
Azt nem írtad, hogy a MÚ a honlapján már közölte. 😊
Én nso-n láttam, de nem írták hivatalosnak.Stez
Nem akarok nagy arcnak tűnni (elég, hogy csak az vagyok), de ritkán szoktam rumorokkal foglalkozni, úgyhogy amit tényként beírok, az úgy is van. 😛 😀
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 19 716
Ehhez a Rooney-szerződéshez csak annyit, hogy anno Xabi Alonso januárban hosszabbított 4 évvel, aztán júniusban transfer requestet nyújtott be a klub felé.

Szóval remélem hasonló vége lesz ennek a dolognak is.
több mint 14 éve
Rooney új öt éves szerződést kapott a United-nél.

(Sajnálom, mert újabb precedens arra, hogy a játékosok/ügynökök irányítják a sportot.)marci
Még nem hivatalos, de egyébként elég loli a dolog az eddigi balhék után. 😀 Lehet csak a MÚ hülyíti a világot, de megijedt, hogy a DVSC esetleg lecsap Rooneyra és azonnal megtömik pénzzel? :rolleyes:Stez
Nyilván, amit a Manchester United a saját honlapján közöl az nem tekinthető hivatalosnak ...marci
Azt nem írtad, hogy a MÚ a honlapján már közölte. 😊
Én nso-n láttam, de nem írták hivatalosnak.

több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/liverpool-roy-hodgson-elegedett-es-sohasem-mond-le-2049732

😂Stez
„Jó munkát végzek, napról napra előrébb lép a csapat, az Európa-ligában vezetjük a csoportunkat, eszem ágában sincs távozni, sohasem mondok le.”

Szinte már könyörög Henryéknek, hogy rúgják ki... 😀Mikey
Nevetséges ez a pali...Monnyonleee.... 😀

@KJuraszik
több mint 14 éve

(Sajnálom, mert újabb precedens arra, hogy a játékosok/ügynökök irányítják a sportot.)marci
Nyilván, amit a Manchester United a saját honlapján közöl az nem tekinthető hivatalosnak ...
több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 105 — we almost always almost win

Viszont csak hogy mindkettőtöknek igaza legyen, Raúl a mostani duplájával beérte Pippo-t, így mindkettő 68 gólt lőtt 😊 (Amúgy hozzátartozik, hogy Raúl 24-el több meccset játszott 😊)

Amúgy érdekesség, hogy a ratio-ja Müllernek a legjobb 0.9-es 69 meccsen 62 gól, az aktívak közül az amúgy 4. van Nistelrooy-é, 0.7-es 88-on 62 góllal, Pippo 0.6, Raúl 0.5-ös kb.fetomy
Raúl és Pippo már tavaly is oda-vissza előzték egymást, az nso szerint 69 európai kupagólja van amivel gerd müllert érte utól, a wikije szerint 68, pont mint Pipponak, müllernek viszont csak 66.
Viszont ha jól tudom Pippo abból néhányat selejtezőben lőtt, amit nem minden statisztikában szoktak beleszámolni...

Nistelrooyhoz annyit, h a realban láttam tőle néhány nagy gólt 16-oson kívülről, meg is lepődtem, és nyilván Pippo se csak azon belül volt eredményes. Hogy melyikük a jobb, az jó kérdés, nálam ugyanaz a kategória mind2. Egyébként a milan szvsz előbb lenne, ha több lehetőséget adnának Inzaghinak, de ők tudják...

BTW: Nemrég újra láttam a '98as BL döntőt, sokkoló volt egyszerre látni Raúlt, del Pierot és Inzaghit, mindet FIATALON. 😊

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve

Még nem hivatalos, de egyébként elég loli a dolog az eddigi balhék után. 😀 Lehet csak a MÚ hülyíti a világot, de megijedt, hogy a DVSC esetleg lecsap Rooneyra és azonnal megtömik pénzzel? :rolleyes:

több mint 14 éve

(Sajnálom, mert újabb precedens arra, hogy a játékosok/ügynökök irányítják a sportot.)
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 19 716
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/liverpool-roy-hodgson-elegedett-es-sohasem-mond-le-2049732

😂Stez
„Jó munkát végzek, napról napra előrébb lép a csapat, az Európa-ligában vezetjük a csoportunkat, eszem ágában sincs távozni, sohasem mondok le.”

Szinte már könyörög Henryéknek, hogy rúgják ki... 😀
több mint 14 éve

😂

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

Viszont csak hogy mindkettőtöknek igaza legyen, Raúl a mostani duplájával beérte Pippo-t, így mindkettő 68 gólt lőtt 😊 (Amúgy hozzátartozik, hogy Raúl 24-el több meccset játszott 😊)

Amúgy érdekesség, hogy a ratio-ja Müllernek a legjobb 0.9-es 69 meccsen 62 gól, az aktívak közül az amúgy 4. van Nistelrooy-é, 0.7-es 88-on 62 góllal, Pippo 0.6, Raúl 0.5-ös kb.
több mint 14 éve
Pippo a legjobb befejezőcsatár. 😊
Az meg brutális, hogy még manapság olyan öregen, amikor már a bré sem áll neki föl, BL-döntőket képes eldönteni. Hihetetlen a csávó.Stez
hát az a manapság már bő 3 éve volt. Amúgy akkor nyilatkozta, hogy tudatos szabadrúgás variáció. Anyád Pippo! Hátbalőttek 😀.tüsi91
3 év nem nagy idő, ha egy ilyen korszakos játékosról beszélünk, de a BL-döntőt is 34 évesen döntötte el. És ki lehet pécézni a hátasát, ami mák, ott kell lenni, de ő duplázott, a 2. gól meg nem mák volt. 😊 Egy zseni a csávó még most is, máig is ha beáll 2-3 percre Serie A-s meccseken, gólt lő elég nagy százalékkal és ez 37 évesen szerintem zsenialitásra vall. Megint lehet mondani, hogy ott kell lenni, de hát azért nem viccből ő minden idők legeredményesebb játékosa, ami az európai kupaporondot illeti. És a válogatottba is hozza majdnem 2 meccs/gól átlagot, még ha csak 57 meccset is játszott. Szerintem ez elképesztő statisztika és kétlem, hogy véletlen lenne. 😊 Nistelrooyra sem mondanék semmi rosszat, de nálam nem egy kategória a két játékos.Stez
Tudtommal Raúl a legeredményesebb gólvágó a kupákat nézve.....

@KJuraszik
több mint 14 éve
Az meg brutális, hogy még manapság olyan öregen, amikor már a bré sem áll neki föl, BL-döntőket képes eldönteni. Hihetetlen a csávó.Stez
hát az a manapság már bő 3 éve volt. Amúgy akkor nyilatkozta, hogy tudatos szabadrúgás variáció. Anyád Pippo! Hátbalőttek 😀.tüsi91
3 év nem nagy idő, ha egy ilyen korszakos játékosról beszélünk, de a BL-döntőt is 34 évesen döntötte el. És ki lehet pécézni a hátasát, ami mák, ott kell lenni, de ő duplázott, a 2. gól meg nem mák volt. 😊 Egy zseni a csávó még most is, máig is ha beáll 2-3 percre Serie A-s meccseken, gólt lő elég nagy százalékkal és ez 37 évesen szerintem zsenialitásra vall. Megint lehet mondani, hogy ott kell lenni, de hát azért nem viccből ő minden idők legeredményesebb játékosa, ami az európai kupaporondot illeti. És a válogatottba is hozza majdnem 2 meccs/gól átlagot, még ha csak 57 meccset is játszott. Szerintem ez elképesztő statisztika és kétlem, hogy véletlen lenne. 😊 Nistelrooyra sem mondanék semmi rosszat, de nálam nem egy kategória a két játékos.

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
hát az a manapság már bő 3 éve volt. Amúgy akkor nyilatkozta, hogy tudatos szabadrúgás variáció. Anyád Pippo! Hátbalőttek 😀.
több mint 14 éve
Az meg brutális, hogy még manapság olyan öregen, amikor már a bré sem áll neki föl, BL-döntőket képes eldönteni. Hihetetlen a csávó.

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 632 — Mennyi az idő, Marci?
Dzsudzsáknak kb annyi köze volt ahhoz a gólhoz, mint nekem... 😀 Tarkón rúgták a labdával és kész 😀Bálesz
én az ilyenre mindig Van Nistelrooyt hozom fel válaszul, aki ugye az ötösön kívül csak 11-esből szerzett gólt, találatainak jelentős része pedig úgy született, hogy Beckham egy szélről beküldött labdával jól fejberúgta...JJ Tiller
Akkor ajánlom,hogy nézz meg pár összállítást róla youtuben 😉 http://www.youtube.com/watch?v=bQdYkZAv53M 😐
Nem akarok itt össze-vissza linkelgetni különböző gólokat tőle,de nem is hiába mondta róla egy neves szakkom,hogy nincs nála jobb befejező csatár a 16oson belül 😊
szerk:sorry látom konq is benyomta már ugyanezt 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 018 — je suis poloska
az is mesterség hogy ott kell lenni... bárki lehetett volna ott, mégis Balázs volt ott...eaglesmcnabb
Hol? Nem egy beadásra érkezett, könyörgöm. Az oldalvonal mellett a kaputól minimum 35 méterre hátulról fejberúgták...Bálesz
hát ezt mondom én is...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!