NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Cech jobban alazott 😛Neuer aláz 😀FarkyOlyan szar büntető se ment még be soha 😀Duff
több mint 13 éve
Kivedi Cech es beveri Torres 😊Mondom en , hm nem torres erdekes akkor drogbaaaaaaa
több mint 13 éve
Neuer aláz 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Komolyan mondom hogy nála ártalmasabb játékost elképzelni se tudok. Arról már nem is beszélek hogy egy csele van és csak bal lába van. A jobbat le is lehetne vágni mert támaszkodásra is a balt használja. Viszont az tuti hogy most is oda fog állni...Robben te semmitérő nagyképű szar. Azon imádkoztam hogy csak ne ő... Természetes hogy neki kell odapofátlankodnia.Matthew99mikor odaállt mondtam, hogy kimarad...Amadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Itt csak Torres donthet ez alapTocaremélem ha már valakit dönt, akkor ő lesz az...

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Robben te semmitérő nagyképű szar. Azon imádkoztam hogy csak ne ő... Természetes hogy neki kell odapofátlankodnia.Matthew99mikor odaállt mondtam, hogy kimarad...
több mint 13 éve
Itt csak Torres donthet ez alap
több mint 13 éve
Robben te semmitérő nagyképű szar. Azon imádkoztam hogy csak ne ő... Természetes hogy neki kell odapofátlankodnia.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem (csak) erre értettemundorítóan mákos csapat, hihetetlen...FarkyMákos ? Mert Robben luzer fcset jatszik?
Remelem nyer a Chealsea mostmarToca
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
undorítóan mákos csapat, hihetetlen...FarkyMákos ? Mert Robben luzer fcset jatszik?
Remelem nyer a Chealsea mostmar
több mint 13 éve
Cech 😀TocaRobben: pech
😀
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
undorítóan mákos csapat, hihetetlen...
több mint 13 éve
Cech 😀
több mint 13 éve
Droga: hős és hülye gyerek egy személyben. (?)
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
hát nagyon úgy festA soccer szégyene lesz, ha ez a cselszki nyeri a BL-t ezzel az anti-focival... Pedig nem vagyok bayern drukker, de most már nyerjék meg.FarkyDefense win the champions league?Sinisa
több mint 13 éve
A soccer szégyene lesz, ha ez a cselszki nyeri a BL-t ezzel az anti-focival... Pedig nem vagyok bayern drukker, de most már nyerjék meg.FarkyDefense win the champions league?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 13 éve
kurvára nem vicces ez az anti-foci ha ellenünk tolják 1 döntőben... :mad:
több mint 13 éve
persze... 1 szögletet kellett volna kibírni.. annyira tipikus
több mint 13 éve
A soccer szégyene lesz, ha ez a cselszki nyeri a BL-t ezzel az anti-focival... Pedig nem vagyok bayern drukker, de most már nyerjék meg.
több mint 13 éve
LOL. Na most zuhan össze a Bayern? 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Drooooooggggbbbaaaaaa
több mint 13 éve
Torresnek gyorsan kell piritania valamit
több mint 13 éve
MÜÜLLLLEEEEEEEEEEEEEEER
több mint 13 éve
Ezenek szóltak hogy csak a 16-oson belülről ér a gól???