NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hát a meccs előtt hosszabbításra és tizenegyespárbajra számítottam, de most már nem adok sok esélyt rá.

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 113 — Vikings fan
Divat, látod még a fejlődést? Azt mondtad, majd a tavaszi szezon meggyőz engem is. Hát meggyőzött. Most már HATÁROZOTTAN ki merem jelenteni: soha ilyen szar csapata nem volt még a Ferencvárosnak.Bálesz
Hát az a csapat ami még 1 évig kibérelte a 2.osztályt azért vetekszik 😀Toca
Az okosok szokták volt mondani,hogy kiesni könnyebb,mint visszajutni.Még ha ez így konkrétan nem is igaz,mert nem kiesés volt :rolleyes:JoeyPorter
Jaja, mert hat olyan kemeny az nb2 mezonye hogy az mtk is alig jut fel ...

Hol van fernando igy nem lesz chelszki w.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Divat, látod még a fejlődést? Azt mondtad, majd a tavaszi szezon meggyőz engem is. Hát meggyőzött. Most már HATÁROZOTTAN ki merem jelenteni: soha ilyen szar csapata nem volt még a Ferencvárosnak.Bálesz
Hát az a csapat ami még 1 évig kibérelte a 2.osztályt azért vetekszik 😀Toca
Az okosok szokták volt mondani,hogy kiesni könnyebb,mint visszajutni.Még ha ez így konkrétan nem is igaz,mert nem kiesés volt :rolleyes:

több mint 13 éve
Hát az a csapat ami még 1 évig kibérelte a 2.osztályt azért vetekszik 😀
több mint 13 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 112 — Illegális gyakorló
Divat, látod még a fejlődést? Azt mondtad, majd a tavaszi szezon meggyőz engem is. Hát meggyőzött. Most már HATÁROZOTTAN ki merem jelenteni: soha ilyen szar csapata nem volt még a Ferencvárosnak.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Mindenkinek más a véleménye.
Nekem pölö az, hogy kicsivel kevesebb volt a fetrengés, nyáladzás és sárdobálás, mint a tavalyi szezonban, és azelőtt és...
Ezért gáz, ha egy azon bajnokságban játszik a világ két legjobb csapata...(2x bajnoki meccs, 2x kupa, 1x szuperkupa, és még ott a BL...tudom, nem minden évben, de sok...)
Szerintem.JC6
Az El Clasicó is rossz időpontban volt, a BL párharc kellős közepén, egymást oltotta ki a Real és a Barca. Ilyen a football.
Igen "A magyar átlagdrukkernek a zselézett hajú latinrodrigók kellenek" meg a mélynövésű argentínok. Ha egyszer kétszer annyi gólt lőnek mint a többi focista akkor nincs mit ezen csodálkozni 😊
gondolom az átlag football nézőt is jobban érdekelt mostanság a Green Bay mint mondjuk a Rams vagy a tampa.eaglesmcnabb
kétlem, hogy itt csak arról van szó mint a GB esetében, hogy jól játszanak, na akkor ő velük toljuk a Maddenben. Ezek a latinok a Cristianok meg DiMáríják meg a többi "zsuga" - Neymar - az e típusú játékosok ma - sajnos - a magyar (foci szerető) fiatalság ideálja. Zselé, csajok, lóvé, pályán technikás "pikkpakkokosba" játék büdös nagy arccal meg a csillogó fülbevaló, jó telefon, luxus kocsi..stbstbstb. Aztán pedig megy a felháborodás, hogy ennek a fiatalságnak a jelentős hányada az életben is így "Pikkpakkokosba" próbál megmaradni, a lehető legkevesebb munkával, leggyorsabban a legtöbbet elérni, lehetőleg úgy hogy még akkor ő lehessen a fasza gyerek. Persze ebben a média nyakig benne van, mert az ilyen szarságokkal mint a VV még akkor megfejelik ezt a jelenséget. (Magyarországon sztár lett egy biztonsági őrből mert több esze volt mint a másik 13 funkcionális analfabétának.)

Persze egyoldalúan és elfogultan látom, nem utolsó sorban pedig hülyén. Csak hogy van az, hogy az a hülye, aki amellett áll ki, hogy munkával és szorgalommal kell az eredményt elérni. 😊 És ha azt mondod, hogy nincs igazam, akkor menj le egy magyar U meccsre. Írd fel 1-2 ember nevét és utána nézd meg őket iskolában, buliban, utcán. Érteni fogod.

off
troll off.Amadeus91
elbeszélünk egymás mellett. Szerinted Gomez vagy Schweini 20 éves opel corsával jár? na ne nevettes már 😀

kurvára igazad van, mert tényleg szar ez az irány amerre tartunk, de jelen esetbennem erről volt szó. Én pl. szeretem CR játékát, de kurvára nem a haja, a mobilja vagy a kocsija miatt. 😉 És elhiheted hogy ő nem a lehető legkevesebb munkával tart ott ahol. Az a baj hogy sokan így gondolják.
amúgy nem 1, nem 2 nagyképű köcsögöt láttam más sportágakban is, nem a foci az egyetlen ha szerinted így van akkor sajnálom, csak hát ha Mo-n kismilliószor több a "focista" mint mondjuk a kézis akkor egyértelmű hogy többet látunk belőle. Nem hinném hogy sportágfüggő lenne a dolog. Egyszerűen ilyen időket élünk, persze vannak üditő kivételek 😊 OFF vége.

szerk.: közben MTK-FTC 7-1. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Persze egyoldalúan és elfogultan látom, nem utolsó sorban pedig hülyén. Csak hogy van az, hogy az a hülye, aki amellett áll ki, hogy munkával és szorgalommal kell az eredményt elérni. 😊 És ha azt mondod, hogy nincs igazam, akkor menj le egy magyar U meccsre. Írd fel 1-2 ember nevét és utána nézd meg őket iskolában, buliban, utcán. Érteni fogod.
Amadeus91
Sajnos igen, ha összehasonlítod őket egy kézilabdázóval, kajak-kenussal, asztaliteniszessel ég és föld lesz a különbség :/

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Sok Real-Barcát láttál idén ezek szerint. Pont nem ez a jellemző idén erre a párharcra. Végre a foci dominált a meccseken.FViktor93
Nekem pölö az, hogy kicsivel kevesebb volt a fetrengés, nyáladzás és sárdobálás, mint a tavalyi szezonban, és azelőtt és...
Ezért gáz, ha egy azon bajnokságban játszik a világ két legjobb csapata...(2x bajnoki meccs, 2x kupa, 1x szuperkupa, és még ott a BL...tudom, nem minden évben, de sok...)
Szerintem.JC6
Az El Clasicó is rossz időpontban volt, a BL párharc kellős közepén, egymást oltotta ki a Real és a Barca. Ilyen a football.
Igen "A magyar átlagdrukkernek a zselézett hajú latinrodrigók kellenek" meg a mélynövésű argentínok. Ha egyszer kétszer annyi gólt lőnek mint a többi focista akkor nincs mit ezen csodálkozni 😊
gondolom az átlag football nézőt is jobban érdekelt mostanság a Green Bay mint mondjuk a Rams vagy a tampa.eaglesmcnabb
kétlem, hogy itt csak arról van szó mint a GB esetében, hogy jól játszanak, na akkor ő velük toljuk a Maddenben. Ezek a latinok a Cristianok meg DiMáríják meg a többi "zsuga" - Neymar - az e típusú játékosok ma - sajnos - a magyar (foci szerető) fiatalság ideálja. Zselé, csajok, lóvé, pályán technikás "pikkpakkokosba" játék büdös nagy arccal meg a csillogó fülbevaló, jó telefon, luxus kocsi..stbstbstb. Aztán pedig megy a felháborodás, hogy ennek a fiatalságnak a jelentős hányada az életben is így "Pikkpakkokosba" próbál megmaradni, a lehető legkevesebb munkával, leggyorsabban a legtöbbet elérni, lehetőleg úgy hogy még akkor ő lehessen a fasza gyerek. Persze ebben a média nyakig benne van, mert az ilyen szarságokkal mint a VV még akkor megfejelik ezt a jelenséget. (Magyarországon sztár lett egy biztonsági őrből mert több esze volt mint a másik 13 funkcionális analfabétának.)

off
troll off.
több mint 13 éve
Ja, azt hittem valami komoly.Bazzani
Dehogy 😊 Csak kissé idegesebben élem meg. Sok ezüst meg bronz után most már a győzelemnek kellene következni hazai pályán. Igaz portugáloknak már sikerült párszor elszerencsétlenkedni hazai pályán, remélem most ez nem következik be.Asbee
én is hol azt várom, hogy nyerünk, hol meg jön a kisördög, hogy de mivan ha mégsem... egyszeri alkalom, hazai pályán megnyerni.
több mint 13 éve
Ja, azt hittem valami komoly.Bazzani
Dehogy 😊 Csak kissé idegesebben élem meg. Sok ezüst meg bronz után most már a győzelemnek kellene következni hazai pályán. Igaz portugáloknak már sikerült párszor elszerencsétlenkedni hazai pályán, remélem most ez nem következik be.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Hát én reggel óta idegroncs vagyok...Asbee
Miért?Bazzani
Nem lenne jó hazai pályán kikapni. Két éve számítottam, hogy az Inter fog nyerni, most már muszáj behúzni a BL-t.Asbee
Ja, azt hittem valami komoly.
Nekem ez az utóbbi évek legérdektelenebb párosítása.
Ennél szarabb csak a Monaco-Porto volt vagy mi.
Ha haverok nem szerveznek estére közös meccsnézést akkor meg sem nézném jóformán.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 887
Miért?Bazzani
Nem lenne jó hazai pályán kikapni. Két éve számítottam, hogy az Inter fog nyerni, most már muszáj behúzni a BL-t.Asbee
Ettől idegroncs vagy? Ne menj el pl. tőzsdézni, mert szörnyethalsz. 😀
több mint 13 éve
Miért?Bazzani
Nem lenne jó hazai pályán kikapni. Két éve számítottam, hogy az Inter fog nyerni, most már muszáj behúzni a BL-t.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Én meg halál nyugodt. 😀 😊

FINALE DAHOAM! 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Miért?

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QMv8g8CO4cQ#!

Nike megint odatette.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Hát én reggel óta idegroncs vagyok...

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.Amadeus91
Sok Real-Barcát láttál idén ezek szerint. Pont nem ez a jellemző idén erre a párharcra. Végre a foci dominált a meccseken.FViktor93
Szerintem.JC6
gondolom az átlag football nézőt is jobban érdekelt mostanság a Green Bay mint mondjuk a Rams vagy a tampa.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.Amadeus91
Szerintem.
több mint 13 éve
Az első mondat ettől függetlenül teljesen igaz...

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Nem sok pontot érdemel, ez a tavaszi Pécs, de azért nem kellett volna ilyen szinten tolni az ETO-t. Ráadásul ez a Takács egy igen nagy paraszt is. Külföldön egy ilyenért tuti eltiltják minimum 3 meccsre.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...Asbee
Amúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double B
Sok Real-Barcát láttál idén ezek szerint. Pont nem ez a jellemző idén erre a párharcra. Végre a foci dominált a meccseken.
több mint 13 éve
jó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)Amadeus91
Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...Asbee
Amúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double B
persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/bogdan-juhasz-remekelt-dzsudzsak-kevesbe-2131821
Az a kemeny ha mar Vanczák a leggólerősebb légiós 😀
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Még szerencse h nem voltam otthon Kecsón, a végén még pénzt adtam volna ki erre a borzalomra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...