Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 833 — Whoops, looks like something went wrong.
Guardiola elköszönt, távozik.
Szerintem az Interhez fog menni, de sokat nem tud azon a szarhalmazon segíteni, ha Moratti nem nyitja ki a pénztárcát. 😊Stez
múltkor még azt mondtad h kizárt h Ő jön... 😛Divat
nem tudom elképzelni, de Moratti egy fasz, Ő minden edzőt felkarol, akibe lát akár egy kicsit is
alapesetben az Interhez Capello volna a tippem, de ha a Milan nem nyeri meg a bajnokságot, biztos vagyok benne, hogy a Milanba megy Capello...
így meg nevesebbek közül az Internek maradna Villas Boas vagy Pep.. Én meg így Pepre tippelek.
bár Berlusconi nem titkoltan szívesen látná nálunk Pepet, szóval egyelőre ez sem elképzelhetetlen, bár én eret vágnék, ha nálunk kötne ki
és egyébként meg ha idejön Pep, az max 1, nagyon talán 2 éves karrier lenne, mert Berlusconi mellett fél év alatt elvesztené az életkedvét is
és egyébként maximáléisan Berlusconi a hibás, minden edzőt elüldöz a csapattól, aki nem hajlandó totálisan azt tenni, amit Ő akar, kér és elvár és aki nem akar a bábja lenni.. mindezt úgy, hogy a csapatra semmit sem költ szinte, de eredményeket folyton elvár, nem is keveset, Ő idén is a BL-t akarta
hát a faszom, na azt megkaphatja a szájába, pont annyit érdemel

több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Szerintem az Interhez fog menni, de sokat nem tud azon a szarhalmazon segíteni, ha Moratti nem nyitja ki a pénztárcát. 😊Stez
múltkor még azt mondtad h kizárt h Ő jön... 😛

|
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Köszönünk mindent Pep és sok sikert bárhová mész! Bár most lett volna igazi még egy évet maradni de az amit e négy évben adott ez felejtehetetlen.

Az meg baromság, hogy ő nem kellett ehhez elég volt felküldeni a játékosokat azt csókolom.

Bár úgysem így lesz de én Villanovát léptetném elő de őt meg lehet viszi magával. Bielsának tudnék örülni de sztem ő sem jön. AVB-től óvakodnék.dande
A fogadóirodák is Bielsát tartják a legesélyesebbnek, szerintem ő jó is lenne nagyon. A második helyen lévő Luis Enrique mondjuk viccesebb. 😀

több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Köszönünk mindent Pep és sok sikert bárhová mész! Bár most lett volna igazi még egy évet maradni de az amit e négy évben adott ez felejtehetetlen.

Az meg baromság, hogy ő nem kellett ehhez elég volt felküldeni a játékosokat azt csókolom.

Bár úgysem így lesz de én Villanovát léptetném elő de őt meg lehet viszi magával. Bielsának tudnék örülni de sztem ő sem jön. AVB-től óvakodnék.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ha igazán ambíciózus szakember, akkor eljön kis hazánkba. Azt hiszem 1-1 gyengébb meccs után kapná a savat a többi kétségkívül zseniális edzői kvalitásokkal rendelkező magyar kollegáktól, szakkommentátoroktóltüsi91
A Diósgyőr annyira adja magát, hogy az nem kifejezés. Bár Messi nem tudom, hogy mennyire illene a csapat játékrendszerébe. :/

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
ha igazán ambíciózus szakember, akkor eljön kis hazánkba. Azt hiszem 1-1 gyengébb meccs után kapná a savat a többi kétségkívül zseniális edzői kvalitásokkal rendelkező magyar kollegáktól, szakkommentátoroktól
több mint 13 éve
Szerintem az Interhez fog menni, de sokat nem tud azon a szarhalmazon segíteni, ha Moratti nem nyitja ki a pénztárcát. 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon sajnálom a csapatom...de gratulálok a Bilbaonak! Az egész EL szezont figyelembe véve remélem a végén be is húzzák a kupát, főleg a szemre is igen tetszetős és eredményes játékuk miatt.
Az első meccs utolsó 5-10 percében el kellett volna dönteni a párharcot, de nem jött össze. A második gól a legszarabb pillanatban jött, de utána a francért "álltunk" be védekezni? Von egyedül sz*rt sem ért...

Megkockáztatom, hogy jó hosszú ideig nem jut ilyen lehetőséghez az egyik kedvenc csapatom.

SPORTING!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na még a végén a Bilbao lesz a legeredményesebb spanyol csapat 11/12ben. Azért a Király kupát nyerjük mi az EL-t meg nyerjék ők. 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
készen van az Athletic-Atlético döntő!Habi
Llorrente 2 gólpassz+ 1 gól.
Jobb mint bárki.

több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
készen van az Athletic-Atlético döntő!

JT Daniels fan
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
lefújja a kezezést, mutat a 11-es pontra, kioszt a balhé után egy pirosat+ egy sárgát majd folytatódik a mezőnyben a játék.

EZ MI???

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Kurvaannnyát 1-1.

Picsát 2-1. 😀

több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Nagyon kéne egy Valencia gól még a szünet előtt,a lehetőségek eddig bőven megvoltak :rolleyes: :rolleyes:

több mint 13 éve
Athleeeeeeeeetic!
Gyerünk, legyen meg a döntő.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fHYWI8bjDRY

😂 😂 😂Stez
Itt a top komment is üt 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 204

😂 😂 😂Stez
http://www.youtube.com/watch?v=2Y7f2mjYDSk&feature=related

😀

http://www.youtube.com/watch?v=0LZTCDp3hZ8&feature=related

több mint 13 éve

😂 😂 😂

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
Megérdemelt bayern továbbjutás, nincs mit ragozni, gratula a németeknek.

nem ramost hibáztatom, illetve a többieket akik kihagyták a tizit, mert ez benne van. Mout aki 2-0-nál beáll védekezni, és tizenegyesekre játszik egy NÉMET csapat ellen. nem is tudom hogy gondolta hogy németek ellen van esély tizenegyespárbajban.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 204
"a szerencsétlen Kroos kihagyta a tizit,ugyanolyan alibifocistának tartom,mint Khedirát."

Child Pls....

Hans Sarpei jóvoltából

"Kaka 65 million euros
Ronaldo 94 million euros
Being German in a penalty shootout Priceless."
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 276 — Ajmo Vatreni
Megérdemelt Bayern továbbjutás volt sajnos ...de elfogadhatatlannak tartom,hogy hosszabbításra álló párharcnál hazai pályán egy Real beálljon védekezni...kezd elegem lenni ebből a szarból,hogy még a sereghajtók ellen is 1 vagy 2 gólos vezetés után beállunk teljesen védekezni.JoeyPorter
Gyakorlatilag ez az én véleményem is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Haverom rendelt egy retro Tottenham-es XL-es felsőt, de kicsi rá.
Ma jött meg, 32 font volt.
30-ért odaadja, ha kell valakinek. Nem tudom mennyi most a font.

off.
több mint 13 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
Megérdemelt Bayern továbbjutás volt sajnos 😕 Meccsünk volt 20:00tól,de ahogy vége lett hallottam ott a nézőktől,hogy már 2-0ra visza a Madrid,mondom ez sima lesz akkor :rolleyes: A második félidőt láttam csak teljes egészében,de elfogadhatatlannak tartom,hogy hosszabbításra álló párharcnál hazai pályán egy Real beálljon védekezni...Jövőre valami új taktikát kellene kitalálni (Mondjuk 1 védekező középpályással és a másik helyett +1 támadóbb szellemű),mert kezd elegem lenni ebből a szarból,hogy még a sereghajtók ellen is 1 vagy 2 gólos vezetés után beállunk teljesen védekezni :/ Szemmel láthatóan nem fekszik ez a stílus a csapatnak,most azt hagyjuk figyelmen kívül,hogy szombaton bejött.A hosszabbítás első félidejében próbálkoztak valami tamadásszerűséggel,de ott is csak lehetőségek voltak nem helyzetek.Mondjuk annak örültem,hogy a szerencsétlen Kroos kihagyta a tizit,ugyanolyan alibifocistának tartom,mint Khedirát.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Annyira lehetett tudni hogy csak belebikaz egy nagyot szerencsetlen.
Ikert sajnalom mert ő is kettot fogott mint Neuer csak neki falabubb csapattarsa volt.
Tokre nem ertem miert lett higany behozva ha nem lohetett akkor inkabb Benzema kezdett volna o meg nem szarozik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez így nem igaz.
Ramos tizije is kurva jól volt eltalálva, csak a mocskos csaló Neuer lejjebb tolta a kapufát.
Egyébként Jani elbújhat mögötte, ez simán 65-70 yardos mezőnygól volt!Stez
Amikor lelassították a rúgását, azon röhögtem, hogy elmehetne rúgónak, de tényleg... Csodaszép technika 😀 😀 😀