Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
Jézusom ezt az antifocit...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De rühellem ezt a Valdes-t...JC6
Nem az övé volt ez.szaba
Vetődik és megvan. Mit kell spárgázni? Igaz, innen könnyebb...
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
De rühellem ezt a Valdes-t...JC6
Nem az övé volt ez.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bőven van keresnivalónk, a barca védelmééig nem sokszor jutottunk el, akkor viszont mindig zavarba jöttek 😊
drogba, cashley és meireles játéka nem tetszett a csapatból. cashley gólvonalról mentett, drogba gólt lőtt, meirelestől is várom a hasonlót 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
De rühellem ezt a Valdes-t...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
2-0 lene jo 😊
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ezt a makkert......................tipikus Spurs meccs is egészen a vezető gólig a Chelsea sehol nem volt aztán Drogba talált egyet, remélem itt is lesz 5-1 😛 csak fordítva bár én ezek láttán az X-nek is örülnék
több mint 13 éve
Blevi 8 867 — Lions & Cowboys fan
De tipikus. Egy támadást vezet a Chelsea, és az egész eddigi meccsen alibiző Drogba lövi a gólt.szaba
Ennyi, elég dühítő. A helyzeteket meg be kell rúgni. Ugyanezt kell nyomni a Chelseanek köze nincs a meccshez.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
De tipikus. Egy támadást vezet a Chelsea, és az egész eddigi meccsen alibiző Drogba lövi a gólt.
több mint 13 éve
1-0 a chelszkinek ole
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Találtam egy nagyon jó kommentet (fetomy, ne sértődj meg, ez nem támadás 😀) az NSO-n.

KTE - Vidi 0-3

"3-szoros ligakupa győztes! Ha 3 csillagot nem is, de 3 kis narancsot felvarrhatnak a mezükre!"

😂
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
én meg a '99-est 😉 (sorry)davemayer
megvolt reggel a tréfa répa? 😊
több mint 13 éve
Én mindenhol azt olvasom, hogy ez a Bayern erőn felül teljesített, meg ennek a Realnak szarrá kellett volna vernie őket. Gyenge ez a München, így meg úgy...
Viszont jóformán a Madridnak köze sem volt a meccshez...az én meglátásom szerint.JC6
én is így láttam...
remélem Viktornak lesz igaza és megnyerjük a visszavágót, de jelen pillanatban eléggé borúlátó vagyok.
szvsz az 1-1 sem lett volna olyan kurva jó eredmény, ez az 1-2 meg maga a veszedelem.eaglesmcnabb
Szerintem a BM tuti lő gólt Madridban, de ha jó napot fogtok ki, verhettek 3-at, 4-et...JC6
Persze és 10-9 el is tovább juthatnak, de maradjunk a realitások talaján. 1 gólt fogunk szopni viszont mégegyszer nem leszünk ennyre fogalmatlanok támadásban. 2-1es OT-t vagy 3-1 et várok.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én mindenhol azt olvasom, hogy ez a Bayern erőn felül teljesített, meg ennek a Realnak szarrá kellett volna vernie őket. Gyenge ez a München, így meg úgy...
Viszont jóformán a Madridnak köze sem volt a meccshez...az én meglátásom szerint.JC6
én is így láttam...
remélem Viktornak lesz igaza és megnyerjük a visszavágót, de jelen pillanatban eléggé borúlátó vagyok.
szvsz az 1-1 sem lett volna olyan kurva jó eredmény, ez az 1-2 meg maga a veszedelem.eaglesmcnabb
Szerintem a BM tuti lő gólt Madridban, de ha jó napot fogtok ki, verhettek 3-at, 4-et...
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
én is így láttam...
szvsz az 1-1 sem lett volna olyan kurva jó eredmény, ez az 1-2 meg maga a veszedelem.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Viszont jóformán a Madridnak köze sem volt a meccshez...az én meglátásom szerint.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Már kb. 3 hónapja lehozta fél olaszország, hogy Montolivo aláírt hozzánk.
Nagybevásárlás a lófaszt, azért, ezeket a játékosokat max. figyelemmel kísérjük, ami nálunk semmit sem ér kb., mercato/100 nevet dobnak fel, abból sosem jön senki, max ingyen, vagy nagyon olcsón kukázgatunk.
Csak minden évben eljátsszák ezt a Zsidóék, hogy minket, elfogult és mindig reménykedő Milan szurkolókat hülyítsék folyton.

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
http://www.origo.hu/sport/focivilag/20120418-riccardo-montolivo-alairt-az-ac-milanhoz.html
Kagava+balbekk? Hol kell aláírni?

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Én nem látom ennyire negatívan mint te Eagles. Látszott, hogy ha akar a Madrid akkor tud játszani. Amikor egyenlíteni kellett jöttek a támadások helyzetek stb. Azt mondjuk kurvára nem értem miért kellett ráülni az 1-1-re, mikor simán meg lehetett volna nyerni a meccset is. Biztos vagyok benne, hogy otthon nem így fogunk játszani. Khedira helyett Kaká, Coentrao helyet Marcelo és jó lesz ez a csapat. Most azt mondom otthon kettővel ütjük majd a Bayernt. Kicsit látszott amúgy a Madridon, hogy nekik ez a meccs nem fontos, hanem sokkal inkább a Barca illetve a Bayern elleni otthoni a kulcsmeccs.
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
én meg a '99-est 😉 (sorry)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Hát sokkal többet tettünk ma azért, hogy nyerjünk, az biztos. 😊Vrijbloed
Én azt is hozzátenném, hogy a Real is megérdemelte, hogy megkapja ezt a gólt, ezzel a játéknak csúfolt fossal. :mad:
Mi a faszt gondolt Mourinho, amikor lehozta Özilt? Idegenben jó az X?zinedine5
Igazából Mou mindig így gondolkodott, csak Interben és Chelseaben volt vdelme most meg ...
Contrerao helyett Marcelo kell, Ramost lehet fikázni,hogy megint majdnem összenhozott egy gólt, de volt egy kurvaszép mentése is. Khedira helyére be kell rakni Kakát aztán jól van.Eagles értem én hogy savanyú a szőlő ,de innen jóval előnyösebb helyzetben vagyunk, és egyedül attól félek,hogy vezetni fogunk ráülünk az eredményre és a végén kiszopunk.Toca
pesze, védekezni meg majd egyedül ez az acél védelem fog a Realnál. 😊
Stez: Jah, az a csapat nálam 4ver No1. Akkortájt kezdtem magam aktivizálni szurkerkedés téren, sosem fogom elfelejteni a 2001s finálét amit megnyert az a csapat.
több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
pedig se tűz, se füst nem volt...na mind1 a steelers vígan evickélhet, immáron Gyepivel... 😕

|
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
megint kaptunk 100k buntetest az mlsztol de hogy megint mire...
rohadjatok meg!!Joci
Mert aláztatok. Fake megmondta, hogy ne akarjatok alázni, de ti nem hallgattok rá 😕
több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
megint kaptunk 100k buntetest az mlsztol de hogy megint mire...
rohadjatok meg!!

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/