Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.http://www.livescore.com/euro-2012/tomorrow/
Hát angol fanként nekem baszottul nem mindegy, mikor van a meccsünk.
Faszomat beléjük komolyan mondom, megint nem tudom, mi a picsa van.Stez
Ennek hihetsz nyugodtan 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.Roppant bonyolult hivatalos eb oldalon megnézni...
Hát angol fanként nekem baszottul nem mindegy, mikor van a meccsünk.
Faszomat beléjük komolyan mondom, megint nem tudom, mi a picsa van.Stez
több mint 13 éve
Kibaszott port.hu, szerintük a 6 órás meccs a Svéd-Angol, míg a 9-es az Ukrán-Francia, míg az M1-en pont fordítva van.Hát angol fanként nekem baszottul nem mindegy, mikor van a meccsünk.
Faszomat beléjük komolyan mondom, megint nem tudom, mi a picsa van.
több mint 13 éve
Milan fanoknak boldogság:Amíg a City hasonló bejelentést nem tesz, addig nem nyugodhatunk meg, de egy veszélyforrás ezzel megszüntetve.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091gdavid
több mint 13 éve
Ír szurkolók óriásiak. Másnaposan felkelnek holnap, és kurva dühösek lesznek, mert azt hiszik, ők nyertek. 😂
több mint 13 éve
Milan fanoknak boldogság:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-a-psg-lemondott-thiago-silva-megszerzeserol-2140091
több mint 13 éve
Na végre ez szép volt így tovább!!!!Arról meg nem a spanyolok tehetnek, hogy az írek kb 20. perc utáűn vhol lélekben a szurkolóikkal együtt inkább kocsmában énekelnének (persze ifjú Jenővel együtt 😛 )
több mint 13 éve
Hatalmas +1 az ír szurkolóknak.
több mint 13 éve
amúgy ez hanyadik beszólása Knédlinek a piára?nézd néha a bringaközvetítéseit kb. amikor nem hülyeséget beszél akkor borról van szó
valami kibaszott nagy piás lehet az ürgeStez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Jenő csendben bevallotta h bekúr a meccs után 😀empty taxikipróbálhatna meccs előtt is, hátha jobb lenne a közvetítés...
Do your job
több mint 13 éve
amúgy ez hanyadik beszólása Knédlinek a piára?valami kibaszott nagy piás lehet az ürge
több mint 13 éve
Jenő csendben bevallotta h bekúr a meccs után 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
azért az ír fanok sem gyengék, még énekelnek és élvezik a kintlétet két ilyen zakó után 😀igazi állatok 😀
több mint 13 éve
Kár, Olasz-Horvát kellett volna estére... :/
több mint 13 éve
mekkora gólt rúgott bazzeg! :o :o

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Fábregas :cool:
több mint 13 éve
"szerencséje volt az íreknek"már csodálkoztam is, hogy képes knézi ennyiszer véletlenül eltalálni a válogatottak pontos nevét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Valahogy Torres kurva jól mozog a honfitársakkal, de angliában meg be van fosva minden meccsen, érezni sem érzi a csapattársakat 😀Stezcsak pihent az EB-re

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Valahogy Torres kurva jól mozog a honfitársakkal, de angliában meg be van fosva minden meccsen, érezni sem érzi a csapattársakat 😀
több mint 13 éve
Ilyenkor lehozni vicc... Akkor legalább Llorente jönneFernándóóóTocaRemélem az önbizalma legalább az EB végéig rendben lesz!Sinisa