NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgolgooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Princeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hű nagy kefe lesz itt a meccs után az asszonnyal, megint egy hét out lesz

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
imádom, hogy egyszer akarok kibaszott streamen nézni valamit, akkor hal meg pont mindenStez
Ez egész jó minőségi, csak francia:
http://atdhenet.tv/43635/watch-ac-milan-vs-arsenal
több mint 13 éve
imádom, hogy egyszer akarok kibaszott streamen nézni valamit, akkor hal meg pont minden

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ennyit a scuddetorol. conte nagy edző, de nagyon hülye is. egy eliat 0-0kor miért nem lehet berakni? ne mondja már nekem h nem tud nagyobb lendületet hozni mint egy giaccherini?!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/megszunik-a-bkv-elore-sc-2080614

RIPAmadeus91
várható volt. hamarosan a BKV is a Malév sorsára jut.
off vége.

on
jó meccs volt ez a Zenit - Benfica.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
http://www.blikk.hu/blikk_rovidhir/megszunik-a-bkv-elore-sc-2080614

RIP
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
milyen tehetségek ezek, de ne haragudj.

a gyerek 21 évesen rúgott egy gólt ősszel. 21 évesen csak nálunk tehetség valalki, bárhol máshol mar kész kell lenned akarmire. aki meg ebből a posvany magyar nb1bol 17-18 évesen nem emelkedik ki, és nem meghatározó ember, az egy középszerű palyafutasnak jó ha örülhet.

szal nice ez a duma h magyarok meg fiatalok, de én inkabb néznek 8 korosodó niggert a kezdőben egy bl egyenes kiesesben.gabtsi
igazad van akkor maradjunk maróti,csizmadia,bartholomew, adnan, doherty, felix és társai vonalnál, velük tuti BL csoportkör lenne...elhihetted h én is szívesebben néznék kis Gerákat és kis Lipcseiket, de róluk se hiszem, h már az elején gondoltad volna, h igazi vezérek lesznek...de qrva jó h még nem is láttad zöld-fehérbe őket, de már inkább 8 korosodó niggerre vágysz.(morrison+wolfe jó lesz?? hívjuk már vissza őket is, hadd nézhessük őket a Barca ellen majd) én azért adok nekik egy esélyt. én kérek elnézést, h tehetségeknek mertem nevezni őket......

a majd jövőre szlogenre sajnos már a lilákok jó ideje lecsaptak...pedig jól hangzik 😕

|
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Batik 170 cm 49kg, Beliczky a Vasasba se fért be, Busai többszörös korosztályos-válogatott mégis bárhol volt sose kellett, de nembaj jövőre BL 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója

a gyerek 21 évesen rúgott egy gólt ősszel. 21 évesen csak nálunk tehetség valalki, bárhol máshol mar kész kell lenned akarmire. aki meg ebből a posvany magyar nb1bol 17-18 évesen nem emelkedik ki, és nem meghatározó ember, az egy középszerű palyafutasnak jó ha örülhet.

szal nice ez a duma h magyarok meg fiatalok, de én inkabb néznek 8 korosodó niggert a kezdőben egy bl egyenes kiesesben.gabtsi
Szószerint egyetértek, én is így gondolom. Nálunk még 22 évesen is fel kell építeni, meg óvatósan kezelni a válogatottba.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

szal nice ez a duma h magyarok meg fiatalok, de én inkabb néznek 8 korosodó niggert a kezdőben egy bl egyenes kiesesben.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
az igazi Ronaldot, v a pehelysúlyú Adrianot kéne leigazolnunk, v télleg vmi bokszolókat, akkor talán szélbe is játszhatnánk... 😀

|
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 895
Mondjuk Gera is jó Tebow-méret volt bármikor is 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó vastag gyerek ez is 😀JC6
direkt raktam be, gondoltam ugranak rá a trollok egyből... 😀Divat
Troll vagy te 😀 Nem is kiköpött futballista 😀 Ja, ez Magyarország, bocs 😀
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jó, hát figyelj, baseballban esőben nem játszanak, a fradi meg majd nagyobb szélben nem fog, és akkor nem lesz gond 😀
több mint 13 éve
direkt raktam be, gondoltam ugranak rá a trollok egyből... 😀

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jó vastag gyerek ez is 😀
több mint 13 éve
megérkezett a 3. B is:

Batik, Beliczky, Busai, vmeik fiatal csak beválik a 3 közül, de legjobb lenne ha mind3...a tehetségük megvan hozzá! (igaz Tóth Bencének is megvolt) 😊

|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bla bla bla. Tudtommal semmi sem tiltja játékosokért fizetni. Akkor meg tök8, honnan vannak a lényeg, hogy nyerjenek.FViktor93
Ezt mondjuk imádom, hogy ilyenkor valahogy le se szarja senki sem ezt a költekezés dolgot, és akkor két hét múlva meg itt mindenki odáig és vissza van attól, hogy a City mennyire undorítóan felvásárol minden játékost és mekkora egy köcsögség ez.
De persze, a két dolog mindig teljesen más. 😊Stez
Én meg azt utalom hogy a Barcasok dumalnak a penzrol amikor az utobbi idoben ők költöttek többet . Rendben értem én hogy mekkora királyak hogy volt egy jó generaciós utanpótlásuk meg Messit meg fiatalon megvették , de ez a Real Mourinho ota okosan költi a pénzt . Pl. A barcánál biztos okosabban ...Toca
Azért a Barcának ez a játékrendszere nem most lett ám kialakitva, kb 20 évvel ezelőttre tehető, ezt alkalmazzák minden utánpótlás korosztályban is, ezért is tudnak ilyen jól beilleszkedni a fiatalok amikor megérkeznek a nagycsapatba.

Egyébként a tegnapi meccsről annyit hogy ez a Leverkusen egyszerűen nem tudja felvenni a lépést a Barcával, az első félidőben nyújtott defenziv játékon látszott hogy a taktika része, teljesen betömöritették a pálya középső részét, a négy védő mögött vonalban védekeztek négyen a középpályán, több teret adva ezzel a katalánoknak a pálya szélein, ami ugye nem annyira a Barca erőssége, elég jól is működött ez az első félidőben, ( egyébként én nem értem egy edző hogy képes hazai pályán ilyen taktikával pályára küldeni a csapatát, még akkor is ha az ellenfél a rettegett Barcelona ) de gyakorlatilag ezzel adták fel a továbbjutást...

A második félidőben kinyiltak és meg is lett az eredménye, rúgtak de kaptak is kettőt, és minden bizonnyal elbúcsúznak a BL-től...
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
előbb utobb kedhetne vmit a bl-lel, mert az utolso nehány meccsig nezhetetlen a torna. a csoport meccs mar évek ota vicc kategória, de ez a mostani playoff kínálat is iszonyat verszegeny.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Félgőzzel Leverkusen is bevéve.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Huh, a szakértő viszont kárpótol mindenért. 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezért kell tv paprikát nézni, mint sem holmi tróger futballmeccseket :cool:Stez
ja csak az igazi ril arcok ezeket a kitchen nightmares reszeket mar 5-6 eve lattak
igy inkabb az aktualisabb tvprogramokat nezik 😉
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
ezért kell tv paprikát nézni, mint sem holmi tróger futballmeccseket :cool:Stez
Csak 21:50-kor kezdődik a Bódi Margó ízvilága, addig ki kell bírnom valahogy. :/

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 895
Leverkusennél volt 10 percet a labda a félidőben? Sztem nem.
több mint 13 éve
ezért kell tv paprikát nézni, mint sem holmi tróger futballmeccseket :cool: