Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Szerencséje a jó csapatnak szokott lenni. 😀
több mint 14 éve
FA Cup 3. forduló: ManCity vs. ManUnited. 😊az évek jó teljesítményei alatt a Unitednak mindig szerencséje volt - én ezt már meg sem hallom. A Barca meg tök gagyi éppen hogy csak nyerik a meccseket, meg olyan unalmas amikor belövik a labdát a kapuba. Tipikus mentalitás, ha valami/ki jó akkor sem lehet jó. 1-2 év és a Shittynek is mindig csak szerencséje lesz...
Persze tessék most is jönni azzal, hogy a MUnak mindig szerencséje van a sorsolásnál.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
FA Cup 3. forduló: ManCity vs. ManUnited. 😊 Persze tessék most is jönni azzal, hogy a MUnak mindig szerencséje van a sorsolásnál.
több mint 14 éve
esélytelen sztem. Madridból ha elmegy, akkor Angliába megy ezt már mondta. Vagy Dzsudzsiék edzője lesz 😀sztem José visszatér még vmikor, legalábbis remélem... 😊Divathát én qrvára nem, viszont Special One-t igen...talán még Leo-t is.DivatMou-t sztem ne várd vissza, örülj hogy volt nálatok. Ranieri-t még bírtam is a Chelsea-nél de olasz csapataival nagyon leég szerintem.davemayer
más:
3 kapott gól mellé 3 piros jár
Tippmixen mindenki rakja meg a Juvét jövő héten ellenünk. Én is hasonlóan fogok tenni.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
sztem José visszatér még vmikor, legalábbis remélem... 😊Mou-t sztem ne várd vissza, örülj hogy volt nálatok. Ranieri-t még bírtam is a Chelsea-nél de olasz csapataival nagyon leég szerintem.davemayerInter drukkerek, visszasírjátok már a Pincért?! Pazzini meg törje ki a bokáját lefelé menetdavemayerhát én qrvára nem, viszont Special One-t igen...talán még Leo-t is.Divat
|
több mint 14 éve
te békéscsabai patkány
több mint 14 éve
Mou-t sztem ne várd vissza, örülj hogy volt nálatok. Ranieri-t még bírtam is a Chelsea-nél de olasz csapataival nagyon leég szerintem.Inter drukkerek, visszasírjátok már a Pincért?! Pazzini meg törje ki a bokáját lefelé menetdavemayerhát én qrvára nem, viszont Special One-t igen...talán még Leo-t is.Divat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Inter drukkerek, visszasírjátok már a Pincért?! Pazzini meg törje ki a bokáját lefelé menetdavemayerhát én qrvára nem, viszont Special One-t igen...talán még Leo-t is.
|
több mint 14 éve
húzz vissza csílébe te hülye bányászhttp://www.youtube.com/watch?v=xFghd6kSda4&feature=uploademail
Détári te meg azért voltál marha mert cseréltél hármat 15 perc alatt a 2. félidőben
több mint 14 éve
United - Man. City az FA-kupa 3. fordulójában.
több mint 14 éve
ejj de csatlakoznék hozzád. még záhonyhoz is közel lakok 😀Köszi szépen. Akkor elkezdek a német portugálra, vagy a dán németre gyúrni.diverdocEB B csoport meccsei közül melyik 3 lesz Lvovban? Nem tudja vki? Egy német hollandért lehet, hogy levezetném azt a 280 km-t Záhonytól.diverdocNémet-Portugál
Dán-Portugál
Dán-Német
A holland-német Kharkovban lesz, hiszen azt nézik majd a legkevesebben úgyis, ezért elrakták a lehető legmesszebbre kb 😀
egyébként itt megnézheted az összeset: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012 😊fetomy
több mint 14 éve
RIP
több mint 14 éve
RIP SócrateseaglesmcnabbR.I.P.
Még 50 felett is focizott a Tadcaster Albionban, úgy, hogy előtte 3-4 pléddel csavarta körül magát és forró teát szürcsölt a kispadon.
több mint 14 éve
RIP Sócrates
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Inter drukkerek, visszasírjátok már a Pincért?! Pazzini meg törje ki a bokáját lefelé menet
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Inter meccs mekkora gigaLOL 😂 😂 😂
több mint 14 éve
Köszi szépen. Akkor elkezdek a német portugálra, vagy a dán németre gyúrni.EB B csoport meccsei közül melyik 3 lesz Lvovban? Nem tudja vki? Egy német hollandért lehet, hogy levezetném azt a 280 km-t Záhonytól.diverdocNémet-Portugál
Dán-Portugál
Dán-Német
A holland-német Kharkovban lesz, hiszen azt nézik majd a legkevesebben úgyis, ezért elrakták a lehető legmesszebbre kb 😀
egyébként itt megnézheted az összeset: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012 😊fetomy

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
EB B csoport meccsei közül melyik 3 lesz Lvovban? Nem tudja vki? Egy német hollandért lehet, hogy levezetném azt a 280 km-t Záhonytól.diverdocNémet-Portugál
Dán-Portugál
Dán-Német
egyébként itt megnézheted az összeset: http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Euro_2012 😊
több mint 14 éve
Bazd, apróbb stat 😀nekem az van, hogy a barca eddig idegenben a bajnokságban : 6 meccs 2 db 1-0ás győzelem, 3 X és egy vereség. De Hegyi Iván megmondta hogy a Realban nincs kreativitás, meg egyénileg sokkal jobb a Barca. Az a lényeg ?
A Real Madrid legutóbbi 71 spanyol bajnokiját megnyerte, ha vezetést szerzett a csapat 😀 Az azért úgy nem gyenge 😀Wyatt
😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Döme elmegy a büdös picsába. Ennyi a véleményem a mairól...

több mint 14 éve
EB B csoport meccsei közül melyik 3 lesz Lvovban? Nem tudja vki? Egy német hollandért lehet, hogy levezetném azt a 280 km-t Záhonytól.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 14 éve
Hát mi már a szerdán megalkottuk a "koronát", az is szégyen volt. Jobb tavaszban bízhatunk már csak.Óóó, kettős lila továbbjutás a kupában!! 😊 Végre egy kis öröm ennek a nagyon rosszul sikerült ősznek a végére!!zavi27mi ezzel koronáztuk meg az őszt... 😀Divat
több mint 14 éve
Bazd, apróbb stat 😀A Real Madrid legutóbbi 71 spanyol bajnokiját megnyerte, ha vezetést szerzett a csapat 😀 Az azért úgy nem gyenge 😀

több mint 14 éve
Óóó, kettős lila továbbjutás a kupában!! 😊 Végre egy kis öröm ennek a nagyon rosszul sikerült ősznek a végére!!zavi27mi ezzel koronáztuk meg az őszt... 😀
|
több mint 14 éve
Óóó, kettős lila továbbjutás a kupában!! 😊 Végre egy kis öröm ennek a nagyon rosszul sikerült ősznek a végére!!