Soccer
41 feliratkozó
több mint 13 éve
Ejj de félek én ettől a City meccstől... UNITED!!!(ha ők rúgják az első gólt a múltkori védelemre alapozva még egy kiütés is lehet sajnos)
4-5-1 b+ , sose bontottam volna meg most a Welbs&Roo kettőst, Giggs nálam nem kezd az tuti
Kezdő: De Gea, Jones, Smalling, Ferdinand, Evra, Carrick, Scholes, Nani, Giggs, Park, Rooney
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Benunesz eddig 14 percet játszott összesen 😊 Ordas nagy Eger bandwagoner vagyok
több mint 13 éve
Még Jusuf kellene és összeállna a csodatrió :obenunesszel és pisánjukkal könnyű 😀eaglesmcnabbErre a Szolnokra semmi szükség amúgy, tavaly 60 év után feljutottak, azt a pályájuk libalegelő volt, meg 1000 néző kb. végig. Akkor 100szor inkább egy Békéscsaba, vagy esetleg Eger!zavi27Itt a megyében azt rebesgetik,hogy a csaba nem akar feljutni,ahogy hallottam Szolnokon sem nagyon lenne rá lóvé,így egyedül az Eger maradt,aki valamilyen csoda folytán 6-os winning streaket nyomott az utóbbi fordulókban és rögtön fel is jött 2 pontra :rolleyes:JoeyPorter
több mint 13 éve
benunesszel és pisánjukkal könnyű 😀Itt a megyében azt rebesgetik,hogy a csaba nem akar feljutni,ahogy hallottam Szolnokon sem nagyon lenne rá lóvé,így egyedül az Eger maradt,aki valamilyen csoda folytán 6-os winning streaket nyomott az utóbbi fordulókban és rögtön fel is jött 2 pontra :rolleyes:JoeyPorterVezet is az OFC a Szolnok ellen 😀 😀 😀 Megy a bunda rendesen,hogy az Eger menyjen fel NB1-be :/JoeyPorterErre a Szolnokra semmi szükség amúgy, tavaly 60 év után feljutottak, azt a pályájuk libalegelő volt, meg 1000 néző kb. végig. Akkor 100szor inkább egy Békéscsaba, vagy esetleg Eger!zavi27
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Végül csak behúzta a Szolnok,pedig meg voltam győződve,hogy az utolsó 5 percben kiegyenlít az OFC :/
több mint 13 éve
Végül csak behúzta a Szolnok,pedig meg voltam győződve,hogy az utolsó 5 percben kiegyenlít az OFC :/
több mint 13 éve
három gól + kamu tizi ami v bemegy vagy nem, mi a gond?:rolleyes:eaglesmcnabbnem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉davemayera hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀JC6

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Itt a megyében azt rebesgetik,hogy a csaba nem akar feljutni,ahogy hallottam Szolnokon sem nagyon lenne rá lóvé,így egyedül az Eger maradt,aki valamilyen csoda folytán 6-os winning streaket nyomott az utóbbi fordulókban és rögtön fel is jött 2 pontra :rolleyes:Vezet is az OFC a Szolnok ellen 😀 😀 😀 Megy a bunda rendesen,hogy az Eger menyjen fel NB1-be :/JoeyPorterErre a Szolnokra semmi szükség amúgy, tavaly 60 év után feljutottak, azt a pályájuk libalegelő volt, meg 1000 néző kb. végig. Akkor 100szor inkább egy Békéscsaba, vagy esetleg Eger!zavi27
több mint 13 éve
Egerben sem lenne több néző, mint Szolnokon.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Vezet is az OFC a Szolnok ellen 😀 😀 😀 Megy a bunda rendesen,hogy az Eger menyjen fel NB1-be :/JoeyPorterErre a Szolnokra semmi szükség amúgy, tavaly 60 év után feljutottak, azt a pályájuk libalegelő volt, meg 1000 néző kb. végig. Akkor 100szor inkább egy Békéscsaba, vagy esetleg Eger!
több mint 13 éve
Vezet is az OFC a Szolnok ellen 😀 😀 😀 Megy a bunda rendesen,hogy az Eger menyjen fel NB1-be :/
több mint 13 éve
hivatalos Podolski-->Arsenal. nagyon nem szeretem őt, egyik legutálatosabb játékosnak tartom, ettől függetlenül remélem nem egy Chamack féle "karriert" fog befutni az Arsenalnál, és tehermentesíteni tudja RvP-t, mert az látszik, hogy a szezon végére a holland elfáradt sajnos.kisvanek4Szerintem ő ebben a három csatáros játékban nem a középcsatár lesz. Inkább a szélső posztra tudom elképzelni Walcott és Gervinho helyére, akiknél mérföldekkel jobb játékosnak tartom amúgy.
több mint 13 éve
Az a Chelsea ellen kb megvolt mégis kevés 😀3 tizi meg egy szöglet,mit nem értesz ezen? :oJoeyPortera hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀JC6:rolleyes:eaglesmcnabb
több mint 13 éve
hivatalos Podolski-->Arsenal. nagyon nem szeretem őt, egyik legutálatosabb játékosnak tartom, ettől függetlenül remélem nem egy Chamack féle "karriert" fog befutni az Arsenalnál, és tehermentesíteni tudja RvP-t, mert az látszik, hogy a szezon végére a holland elfáradt sajnos.
több mint 13 éve
3 tizi meg egy szöglet,mit nem értesz ezen? :o:rolleyes:eaglesmcnabbnem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉davemayera hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀JC6
több mint 13 éve
:rolleyes:a hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀JC6bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...JC6nem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉davemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a hétnek a felével megelégedtem volna 1 hete 😀 😀 😀bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...JC6nem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉davemayer
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2008
2012

alig oregedett par evet tenyleg ...
több mint 13 éve
bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...JC6nem tudom, lehet hogy az ellenféltől is függ a dolog? 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bezzeg ilyenkor tudunk 7-et gurítani...
több mint 13 éve
ez a húgymeleg sör is sok volt a zöld majmoknak 😀 sósperecet kellett volna dobálni nektek a rácson át 😂peteytényleg rohadt vicces hogy emberek majdnem elájulnak mert nem tudnak még vizet sem inni csak azt a meleg szart
több mint 13 éve
ez a húgymeleg sör is sok volt a zöld majmoknak 😀 sósperecet kellett volna dobálni nektek a rácson át 😂
több mint 13 éve
moslék szar székletfehérvár! már az első félidő lefújása előtt elfogyott mindenféle üdítő és a víz is,és csak a hugymeleg sörük maradt 450forintért.engem és még sokan másokat annyira kiütött a nap hogy állni alig bírtunk,de semmit nem lehetett inni,csak a hugymeleg sörüket..rohadjanak meg.a meccs előtt az a mikrofonos forma aki járkált körbe a lelátón,az elég száni volt 😀 tette fel a retard kérdéseit mindenkinek
a játékunkról nem lehet sokat írni,bőven elég annyi hogy a 90.percben volt az első támadásunk,és hogy képtelenek vagyunk szögletet rúgni. ha nincs Jova megint kaptunk volna egy 5-öst.
több mint 13 éve
Döme azért Döme maradt a végén 😀 még hogy 5. hely a Fradinak, haha
több mint 13 éve
Ezt a moslékot megint hogy lehetett összehozni? Tény,hogy a Vidi játékosállományban sokkal jobb,mint a Fradi,de azért két helyzetnél én egy kicsit többet vártam.Ha Jova átlagosan véd csak,akkor kb 4-5 van közte,így megúsztuk 2-vel,de persze majd jön a nyilatkozat,hogy nagyszerűen játszottunk és büszke vagyok a fiúkra :mad: