Soccer
42 feliratkozó
több mint 13 éve
ezt a bírót tuti fejbe rúgnám egy pörgő, forgó rúgássalvagy ráküldeném Finnegant
még így is jól állunk, de azért a faszomat
több mint 13 éve
pont mondtam faternak, hogy Sidibe milyen jó védő, csak nehogy 1x rosszul helyezkedjen...
több mint 13 éve
ezt a faszkalap bírót, én Varga Józsi helyébe biztos leütöttem volna........csóri Sidibe 😕
|
több mint 13 éve
Sidibe 1-1 SidibeNewmancinkes
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Óóóó istenem...
több mint 13 éve
Hallod Divat, ha a loki bl főtáblás, téged senki nem ment meg a 1,60-s gumicsővel való randitól 😀Amadeus91így játszanak továbbra is simán meglehet...sztem értem játszanak!!! 😊
|
több mint 13 éve
Hallod Divat, ha a loki bl főtáblás, téged senki nem ment meg a 1,60-s gumicsővel való randitól 😀
több mint 13 éve
azt kell mondjam jól játszik a konda, még a gólnál is felugrottam... :S 😀
|
több mint 13 éve
Sidibe - Coulibaly all pro strikers 😀
több mint 13 éve
Közben Fehéroroszországban Mészáros ismét "válogatott formában" játszik.
több mint 13 éve
hát ebből lassan egy 11 vs. 11 is összejönne 😀
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 13 éve
Kimaradtam a keretből.Nem csak te... 😕
Kapjátok be.Bazzani
több mint 13 éve
Mindenki Király Gábort akar játszani? Nem kapusválogatott ez...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Az én válogatottam:😀 , elég jól kenném balbunkóban, főleg mert a balost majdnem lekellett csapni, 10 műtét árán maradt meg vmi lábra emlékeztető valami... szervezd át! 😀 ( régen kapus voltam )
Divat - kristof, Hurka, petey, peach - JC6 - iktriad, zinedine5(Amadeus91, ha jól viselkedik), davemayer - Höri
Szövetségi kapitány: szaba
Világbajnokok.JC6
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Én hivatalosan visszavonultam focitól (porckopás...), úgyhogy egy Gattuso-val (vagy Gravesennel) kevesebb 😀Szerintem meg egy fórumfocit lehetne összehozni. Csak az a baj, hogy mindenki rám meg Amadeusra vadászna 😀 😀 😀 JC6nem, én vadásznék rájuk 😀Amadeus91
több mint 13 éve
Szerintem meg egy fórumfocit lehetne összehozni. Csak az a baj, hogy mindenki rám meg Amadeusra vadászna 😀 😀 😀 JC6nem, én vadásznék rájuk 😀
több mint 13 éve
Szerintem meg egy fórumfocit lehetne összehozni. Csak az a baj, hogy mindenki rám meg Amadeusra vadászna 😀 😀 😀 JC6Dehogy is. Az ellenfél fél csapata Hörit próbálna megfogni, hogy csak 2-3 gólt rámoljon be.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg egy fórumfocit lehetne összehozni. Csak az a baj, hogy mindenki rám meg Amadeusra vadászna 😀 😀 😀
több mint 13 éve
iktriad: mi a posztod? 😊Kapus vagy csatár.
Stez, szaba a szövkap, nála reklamálj 😀 makimajom 😀 😀 😀
Divat: ha sokat vitatkozol, leülsz a padra! punktum! 😀
kristof: +1 😊
JC6
High school utolsó 2 évében inkább utóbbi, na nem azért, mert én voltam az új Neuer(=a potyáim legendásak). Viszont sikerült már kispályás kapuból gólt rúgni a másik kapusnak (az is szép nagy lepke volt a részéről).
Csatárként ha hozzám kerül a labda életveszélyes voltam (de tényleg). A pech az, hogy ez nagyon ritkán történt meg (mármint hogy hozzám került a labda elől).
Ha belegondolok egy jóféle sitcomot össze lehetett volna hozni a HS soccer pályafutásomból. Vagy egy hatalmas gag reelt.
több mint 13 éve
iktriad: mi a posztod? 😊mer ki vagy te csányi h megmondod h ki játszik és ki ül le a padra? 😀
Stez, szaba a szövkap, nála reklamálj 😀 makimajom 😀 😀 😀
Divat: ha sokat vitatkozol, leülsz a padra! punktum! 😀
kristof: +1 😊
JC6
amúgy mester nekem mind1 h kapuba kell lennem, gólt kell rúgnom! mackónadrágom is van! de akkor szeretném ha fake söprögetne előttem.. 😊
|