NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 175
Neuer volt közel ennyi..és azért nem egy kategória a két kapus.Amadeus91
Még nem...

Nem igen értem az MU átigazolásait.Amadeus91
Mi nem érthető?vassadi
az,hogy nem a középső kp-ra igazoltok, ahol tök 0 a csapat. Ki van ott? Carrick, Anderson meg Fletcher. Hát ne haragudj de mind a kabaré kategória. Nagyon kéne oda valaki. De Gea meg nem ér ennyit. Ha már Neuer-nél vagyunk, ő legalább már évek óta magas szinten véd. Young megvétele még megérthető. Bár lesz már 3 kiemelkedő szélsőtök.
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mondjuk 18 millió font k*rva sok érte szvsz,de hosszabb távon beválhat.Newman
Kapusokkal általában hosszabb távra terveznek. 😊vassadi
meglehet,csak kérdés,hogy bevállik-e
kérdésekre nem fizetünk 18 millát,nagy szerencséje mondjuk,hogy a MU-nál jó a kapusképzés,így annyira nem féltem...

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Mondjuk 18 millió font k*rva sok érte szvsz,de hosszabb távon beválhat.Newman
Kapusokkal általában hosszabb távra terveznek. 😊
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Mondjuk 18 millió font k*rva sok érte szvsz,de hosszabb távon beválhat.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-wenger-komolyan-gondolja-barton-leigazolasat-2083943
elhánynám magam,ha ezt így hozná a sors...

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Neuer volt közel ennyi..és azért nem egy kategória a két kapus.Amadeus91
Még nem...

Nem igen értem az MU átigazolásait.Amadeus91
Mi nem érthető?
több mint 14 éve
Már csak Scholes helyére kell valaki és jövöre cél a 20., és a BL győzelem :] Bár én Andersonban nagy potenciált látok, de nemhiszem, h Scholest helyettesíteni tudná. Bár őt senki se tudja helyettesíteni ^^ Young érkeztével, pedig Nani mehet ahova akarDuff
Jaj már itt is. 😀. Ha már muszáj lenne vkit belülre venni, akkor Modric. Ő még passzolna is a rendszerbe. amikor Nasrit és Sneijdert olvasok már szökik a vérnyomásom. Andersont halál betenni 4-4- akármibe belső kpra. Scholest valóban nem lehet pótolni. Nanit nem kell eladni, de nálam egyértelműen a Vale-Young duó a kezdő a két szélén.
Asszem mindenre írtam 😀.tüsi91
Kapuba vehettetek volna olyat kb ennyiért, akinél nincs bust esély...Asbee
Neuer volt közel ennyi..és azért nem egy kategória a két kapus. Nem igen értem az MU átigazolásait.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
United have confirmed a third new signing of the summer after reaching agreement with Atlético Madrid for the transfer of David de Gea.

Végre, ez is letudva. Állítólag 18.9 millió fontot fizettünk érte.vassadi
Már csak Scholes helyére kell valaki és jövöre cél a 20., és a BL győzelem :] Bár én Andersonban nagy potenciált látok, de nemhiszem, h Scholest helyettesíteni tudná. Bár őt senki se tudja helyettesíteni ^^ Young érkeztével, pedig Nani mehet ahova akarDuff
Jaj már itt is. 😀. Ha már muszáj lenne vkit belülre venni, akkor Modric. Ő még passzolna is a rendszerbe. amikor Nasrit és Sneijdert olvasok már szökik a vérnyomásom. Andersont halál betenni 4-4- akármibe belső kpra. Scholest valóban nem lehet pótolni. Nanit nem kell eladni, de nálam egyértelműen a Vale-Young duó a kezdő a két szélén.
Asszem mindenre írtam 😀.tüsi91
Kapuba vehettetek volna olyat kb ennyiért, akinél nincs bust esély...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
qrva isten bassza meg, h se tv se rádió nem közvetiti az EL meccset...nyomozhatok vmi örmény streamért, ha az lesz egyáltalán...Divat
En tegnap meg azt olvastam valahol a Kossuth es a Petofi kozvetiti majd talan.zavi27
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/el-a-kossuth-radio-sem-kozvetitheti-a-fradi-ulisses-merkozest-2083880

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 444 — Amerikai sportok rajongója
qrva isten bassza meg, h se tv se rádió nem közvetiti az EL meccset...nyomozhatok vmi örmény streamért, ha az lesz egyáltalán...Divat
En tegnap meg azt olvastam valahol a Kossuth es a Petofi kozvetiti majd talan.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
qrva isten bassza meg, h se tv se rádió nem közvetiti az EL meccset...nyomozhatok vmi örmény streamért, ha az lesz egyáltalán...

|
több mint 14 éve
nem jössz?
ja és az előbb elírtam,hajrá lilák és csak az úttest 😀Joci
nyet...no della 😕Divat
akkor edd kiJoci
okkéyo!

|
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
hajrá lilák...rem jól megqr vmi örmény... 😂Divat
nem jössz?
nyet...no della 😕Divat
akkor edd ki

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
holnap végre újra meccs :cool:
Hajrá Fradi! 😊Joci
nem jössz?
nyet...no della 😕

|
több mint 14 éve
Hajrá Fradi! 😊Joci
nem jössz?
ja és az előbb elírtam,hajrá lilák és csak az úttest 😀

több mint 14 éve
Hajrá Fradi! 😊Joci
hajrá lilák...rem jól megqr vmi örmény... 😂

|
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ide jöjjetek http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=274353#p274353

több mint 14 éve
Hajrá Fradi! 😊

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
az a baj, h későn hirdetik ki a végső rostereket :/ mmint júl 15 rajt, de aug 30-ig lehet igazolni, így meg elég érdekes lenne a draft meg a későbbi waiverezéskristof
simán megoldható a waiver, csak akkor aktív tagok kellenek. nyithatom a topikot? 😀 😀

akkor esetleg úgy, hogy összeszedünk 16 embert, és mindenki egy csapatot visz végig? 😊Hurka
ez baromság 😛 arra ott az iRL tabellaHöri
miután beírtam, rájöttem, hogy tényleg nem túl jó, de a topikot nyithatod most azonnal 😀
több mint 14 éve
az a baj, h későn hirdetik ki a végső rostereket :/ mmint júl 15 rajt, de aug 30-ig lehet igazolni, így meg elég érdekes lenne a draft meg a későbbi waiverezéskristof
simán megoldható a waiver, csak akkor aktív tagok kellenek. nyithatom a topikot? 😀 😀

akkor esetleg úgy, hogy összeszedünk 16 embert, és mindenki egy csapatot visz végig? 😊Hurka
ez baromság 😛 arra ott az iRL tabella

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
akkor esetleg úgy, hogy összeszedünk 16 embert, és mindenki egy csapatot visz végig? 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az a baj, h későn hirdetik ki a végső rostereket :/ mmint júl 15 rajt, de aug 30-ig lehet igazolni, így meg elég érdekes lenne a draft meg a későbbi waiverezés
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
sokkal jobb lenne ha csinálnák nb1 draftot, aztán akinek aki jut, azt játszatja minden hétvégén a magic11-ben.

meg waiveren nyilván lehet pótolni, ha eltiltás van.Höri
ez nem szar cucc lenne 😀
több mint 14 éve
jó hát váczi zoli külön kategória. 1 üveg whiskey volt a napi minimum, volt hetekre eltűnt az alapozásról, mert elment horgászni meg inni.
zseni volt.gabtsi
itt csabán is azt csinálta. Élményszámba ment ha józan volt.
több mint 14 éve
sokkal jobb lenne ha csinálnák nb1 draftot, aztán akinek aki jut, azt játszatja minden hétvégén a magic11-ben.

meg waiveren nyilván lehet pótolni, ha eltiltás van.

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
United have confirmed a third new signing of the summer after reaching agreement with Atlético Madrid for the transfer of David de Gea.

Végre, ez is letudva. Állítólag 18.9 millió fontot fizettünk érte.vassadi
Asszem mindenre írtam 😀.