Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
így van, továbbra is csak Dömének kéne észrevennie mindezt, és amíg ott van kész életveszély, pláne a béluskával a másik oldalon...Junior sztem jó játékos, csak abszolút nem a balhátvéd a posztjaHurkagrat a Fradinak, nem érdemeltünk győzelmetnem érzi a jobboldali védőt? sztem alapból a labdával vannak problémái...azért Junior oldala is eléggé sebezhető, ahogy ezt ellenünk rendre mki észreveszi, és erre játszik is(jó pár gólt kaptunk már onnan)...már csak Dömének kéne észre vennie! reméljük eza siker erőt ad a Derbyre is!!!Divat
mondjuk Maróti hihetetlenül alattomos játékos, és látszott, hogy nagyon nem érzi a jobboldali védőt, többször kellett volna erőltetni azt az oldaltHurka
|
több mint 14 éve
Junior sztem jó játékos, csak abszolút nem a balhátvéd a posztjagrat a Fradinak, nem érdemeltünk győzelmetnem érzi a jobboldali védőt? sztem alapból a labdával vannak problémái...azért Junior oldala is eléggé sebezhető, ahogy ezt ellenünk rendre mki észreveszi, és erre játszik is(jó pár gólt kaptunk már onnan)...már csak Dömének kéne észre vennie! reméljük eza siker erőt ad a Derbyre is!!!Divat
mondjuk Maróti hihetetlenül alattomos játékos, és látszott, hogy nagyon nem érzi a jobboldali védőt, többször kellett volna erőltetni azt az oldaltHurka
több mint 14 éve
jössz a lila majmok ellen te hajléktalan?grat a Fradinak, nem érdemeltünk győzelmetnem érzi a jobboldali védőt? sztem alapból a labdával vannak problémái...azért Junior oldala is eléggé sebezhető, ahogy ezt ellenünk rendre mki észreveszi, és erre játszik is(jó pár gólt kaptunk már onnan)...már csak Dömének kéne észre vennie! reméljük eza siker erőt ad a Derbyre is!!!Divat
több mint 14 éve
grat a Fradinak, nem érdemeltünk győzelmetnem érzi a jobboldali védőt? sztem alapból a labdával vannak problémái...azért Junior oldala is eléggé sebezhető, ahogy ezt ellenünk rendre mki észreveszi, és erre játszik is(jó pár gólt kaptunk már onnan)...már csak Dömének kéne észre vennie! reméljük eza siker erőt ad a Derbyre is!!!
|
több mint 14 éve
grat a Fradinak, nem érdemeltünk győzelmetmondjuk Maróti hihetetlenül alattomos játékos, és látszott, hogy nagyon nem érzi a jobboldali védőt, többször kellett volna erőltetni azt az oldalt
több mint 14 éve
EZAZ VEZETÜNK!
több mint 14 éve
legalább 2...szerintem egy is elég lett volna 😉eaglesmcnabbcsak 1 gyors kérdés: ha vki kézzel teszi maga elé a labdát, majd el is rúgja sípszó után, majd reklamál és még köp egyet a partjelző fele...az miért csak sárga??? bár csoda h azt kapott...DivatMiért mit kellett volna, 3 pirosat? 😊
Na végre egy szép győzelem megint! Eddig minden jól alakul (siofo, vasas, kaposvár x), remélem Gyugyóék elkapják a zőldeket, és akkor sikeres hét lehet.zavi27
|
több mint 14 éve
😊szerintem egy is elég lett volna 😉eaglesmcnabbcsak 1 gyors kérdés: ha vki kézzel teszi maga elé a labdát, majd el is rúgja sípszó után, majd reklamál és még köp egyet a partjelző fele...az miért csak sárga??? bár csoda h azt kapott...DivatMiért mit kellett volna, 3 pirosat? 😊
Na végre egy szép győzelem megint! Eddig minden jól alakul (siofo, vasas, kaposvár x), remélem Gyugyóék elkapják a zőldeket, és akkor sikeres hét lehet.zavi27
több mint 14 éve
szerintem egy is elég lett volna 😉csak 1 gyors kérdés: ha vki kézzel teszi maga elé a labdát, majd el is rúgja sípszó után, majd reklamál és még köp egyet a partjelző fele...az miért csak sárga??? bár csoda h azt kapott...DivatMiért mit kellett volna, 3 pirosat? 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
csak 1 gyors kérdés: ha vki kézzel teszi maga elé a labdát, majd el is rúgja sípszó után, majd reklamál és még köp egyet a partjelző fele...az miért csak sárga??? bár csoda h azt kapott...DivatMiért mit kellett volna, 3 pirosat? 😊
Na végre egy szép győzelem megint! Eddig minden jól alakul (siofo, vasas, kaposvár x), remélem Gyugyóék elkapják a zőldeket, és akkor sikeres hét lehet.
több mint 14 éve
csak 1 gyors kérdés: ha vki kézzel teszi maga elé a labdát, majd el is rúgja sípszó után, majd reklamál és még köp egyet a partjelző fele...az miért csak sárga??? bár csoda h azt kapott...
|
több mint 14 éve
A Novara-Bologna kivételével az összes, 3 órakor kezdődött olasz bajnoki 0-0-ra áll a 83. percben, a korábban lejátszott Cesena-Fiorentinának pedig ez is lett a végeredménye. 😀fasza is
Szerk.: Maradt is gól nélküli döntetlen mind.vassadi
este megverjük az öblítőkéket aztán jónapotkívánok dobogó 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
A Novara-Bologna kivételével az összes, 3 órakor kezdődött olasz bajnoki 0-0-ra áll a 83. percben, a korábban lejátszott Cesena-Fiorentinának pedig ez is lett a végeredménye. 😀Szerk.: Maradt is gól nélküli döntetlen mind.
több mint 14 éve
A bekapott gól után nagyon gyengék voltunk. Semmi ötlet, 0 kreativitás, nem ezt szoktam meg az Arsenaltól. Jenkinson rengeteget hibázik, nem tudom mi a faszért kellett elküldeni Eboue-t, pedig most rohadt nagy szükség lenne rá. Még szerencse, hogy van egy világklasszis csatárunk, aki kihúzott minket a szarból.más: Az eredmenyek.com nektek sem működik?
több mint 14 éve
ma chat valaki?http://cbe003.chat.mibbit.com/
(ha igen, csináljon már szobát, meg dobja be a linket, mert én elfelejtettem hol kell 😀)kristof
IRC2.HU szerver
#bowlhu channel
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ma chat valaki?(ha igen, csináljon már szobát, meg dobja be a linket, mert én elfelejtettem hol kell 😀)
több mint 14 éve
Nagyon remélem, hogy nem marad el a római derbi a zavargások miatt! Mindenesetre rég nem játszottak már esti meccset egymással hasonló okok miatt.
Auribus frequentius, quam lingua utere.
több mint 14 éve
utólag könnyű okoskodni, de a család összes pénzét fel mertem volna tenni, hogy ez a Siófok-Vasas 0-0 lesz..HurkaDEFENSE
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szép volt Diósgyőr!!kurvanagy volt. megint teltház, jó foci, pécsieknek kb momentumuk se volt ellenben mi folyamatosan dolgoztuk ki az akciókat. Tisza Gallardo meg Luque is kurvajól játszott 😊
Az nso tudósítás is jó volt:
"...
89' Rakovics rúgta meg Bajzátot.
88' Bajzát rúgta meg Rakovicsot.
..." 😀Schleck
Bajzát meg menjen a halál faszára, aljas szemétláda féreg, remélem 3. félidőben mutatják, hogy mire kapott sárgát, az nálam elfogultság nélkül instant piros. legalább jól szólt a Buzi Bajzát 😀
több mint 14 éve
utólag könnyű okoskodni, de a család összes pénzét fel mertem volna tenni, hogy ez a Siófok-Vasas 0-0 lesz..
több mint 14 éve
keleti or nyugati? 😀HOOOOLLLL AAA FIIIEESSSZZZTAAA? 😀Divatmajd lesz NB2-ben, csaptok egy jó bulit 😛petey
am Dömének sztem még mindig áll az ajánlata Szózának! 😛 😊
|
több mint 14 éve
Szép volt Diósgyőr!!Az nso tudósítás is jó volt:
"...
89' Rakovics rúgta meg Bajzátot.
88' Bajzát rúgta meg Rakovicsot.
..." 😀
több mint 14 éve
HOOOOLLLL AAA FIIIEESSSZZZTAAA? 😀Divatmajd lesz NB2-ben, csaptok egy jó bulit 😛
több mint 14 éve
divatfotel lettem idénre...melegjocit sztem láthatod majd, állítólag 33.percbe berohan majd meztelenül a kis restiboy.szegény fidike...érik a takaroggy!!! 😀el is jössz vagy marad a TV? 😊 ha igen, a családi szektorban láthatsz majd engem is 😀Hurka
na de majd hnap Abdi... 😊Divat
HOOOOLLLL AAA FIIIEESSSZZZTAAA? 😀
|
több mint 14 éve
szegény fidike...érik a takaroggy!!! 😀el is jössz vagy marad a TV? 😊 ha igen, a családi szektorban láthatsz majd engem is 😀
na de majd hnap Abdi... 😊Divat