NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 6 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Vezetünk!!!!!Gergőbácsi
na bassz már 2. reszkess világ!!!!!!!!
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 327 — Packers Suicide Squad
2-0, Maróti, Otten.
Nyomás tovább!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 327 — Packers Suicide Squad
Vezetünk!!!!!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Megvan a spanyolos játék eredménye. Vezetünk andorrában. És persze, hogy Vayer rúgta.Matthew99
Amúgy a Paks hol játssza a hazai meccsét?tüsi91
Fehérváron

btw, ez a mai fradi kezdőcsapat iszonyatos

több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Fehérváron.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Megvan a spanyolos játék eredménye. Vezetünk andorrában. És persze, hogy Vayer rúgta.Matthew99
Amúgy a Paks hol játssza a hazai meccsét?
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Megvan a spanyolos játék eredménye. Vezetünk andorrában. És persze, hogy Vayer rúgta.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Vayer! 1-0 a Paksnak!

Böde asszisszt

több mint 14 éve
Sneijder 4-4 akármi belső kp.??? Még az alsóház alján lévő csapatok ellen sem bírnánk el. Deén biztos vagyok abban, hogy ha a szélsőjátékunk a régi lesz, amiért tett lépést SAF, akkor jók leszünk. Carrick, Fletcher belül OK, főleg ha utóbbi visszanyeri 09es formáját. Ha már muszáj lenne oda vki az Modric lenne szvsz, ő legalább passzol a rendszerbe.
több mint 14 éve
az ok, hogy a fradi meccseinek jogait eladta furulyás, na de a paksét is?! 😛

legalább egy rádióst elküldhettek volna andorrába, az nem épp lepra környék

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 849
Fake, lehet örülni. Tegnap megkapta a profi szerződést Thiago, csak nem adjuk el a PL-be (kellett ilyen jól játszania az U21-es Európa-bajnokságon 😀 ). Most már csak abban kell reménykedni, hogy megkapja a játékperceket is.Pocs
jaja tegnap mar kioromkodtem magam 😊 remelhetoleg beleirtak a szerzodesebe vmi szep osszeget kivasarlasi arkent
kulonben azert cinkes a historia de hat a faszert ekkora kiraly ennyire keves jateklehetoseggel 😀Fake
90 millió.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fake, lehet örülni. Tegnap megkapta a profi szerződést Thiago, csak nem adjuk el a PL-be (kellett ilyen jól játszania az U21-es Európa-bajnokságon 😀 ). Most már csak abban kell reménykedni, hogy megkapja a játékperceket is.Pocs
jaja tegnap mar kioromkodtem magam 😊 remelhetoleg beleirtak a szerzodesebe vmi szep osszeget kivasarlasi arkent
kulonben azert cinkes a historia de hat a faszert ekkora kiraly ennyire keves jateklehetoseggel 😀
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
mameg fightclub anglia-argentina u-17 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Fake, lehet örülni. Tegnap megkapta a profi szerződést Thiago, csak nem adjuk el a PL-be (kellett ilyen jól játszania az U21-es Európa-bajnokságon 😀 ). Most már csak abban kell reménykedni, hogy megkapja a játékperceket is.

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
De Gea csibész, ez egy kapusnál jó.
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Adler nálam is elől van. mondjuk Lloris és Akinfeev jó még a fiatalok között. De én mindegyiküket előrébbre sorolom mint Neuert.Habi
Én Lloris-tól nem vagyok annyira elájulva. Akinfeev tényleg jó, feltéve, ha még mindig úgy véd, mint az Eb-n, de akkor már inkább De Gea vagy Adler, a kor miatt, minőségben nagyjából megegyeznek. Mondjuk Van der Sart sem ifjúkorában hoztuk el a Fulhamtől.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha nyilvánvalóan fogalmad sincs az egyes játékosok képességeiről akkor miért kell posztolni róla ?gabtsi
mert kivel nem? Carrick? Nézd már meg mit produkál a válogatottban is. Fletcher? Anderson? Kreativitás legkisebb jele sincs meg bennük. Nagyon kéne oda Sneijder.Amadeus91
wtf ?
carrick nem is játszik a válogatottban, talán egy meccse volt a vb selejtezőn illetve a vb-n talán egy sem. de még ha 14 gólt rúgna meccsenként, akkor se értem, hogy miként kerül a csizma az asztalra. hát ki nem szarja le, hogy miként teljesít a válogatottban. messi kapcsán hány embert érdekel szted, hogy tripla nulla az argentinoknál ? legalább egy érvet mondanál könyörgöm.
carrick alapembere a unitednek (nyilván szar a csapat azért fér be), kb a meghatározója az egész védekezésnek, illetve a labdák nagy része is rajta folyik keresztül. az ő dolga nem az, hogy a fülén pörgesse a labdát, de hát ezt nyilván nem egyszerű észrevenni.

anderson spec én se tartom semmire, de Fletcher (ha egészséges) világklasszis. ezt most nem fejtem ki, de ha gondolod ajánlok pár meccset amit végignézhetsz és táthatod a szádat. (bottomline: két BL döntőt buktunk el a barca ellen azon, hogy nem volt a pályán, egyszer egy kamu kiállítás, most meg egy hülye vírus miatt).

azt viszont senki nem állította, hogy tökéletesen megvagyunk, talán a fórum united részlegéből én vagyok az egyik fő támogatója sneijdernek, azaz kell a csapatnak a játékmester, de azért orbitális butaságokat ne állítsunk már, főleg úgy h nyilvánvalóan fogalmad sincs, se a folyamatokról se az egyes játékosokról.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mondjuk én nem is rá gondoltam, mikor azt írtam, hogy próbálhattatok volna mást is, hanem Adlerre.Asbee
Nálam ő ugyanaz a kategória, mint De Gea; nekem mindegy lett volna, hogy érte, vagy Adlerért fizetünk ki 19 millió fontot. Stekelenburg a másik, aki még szóba jöhetett volna.vassadi
Adler nálam is elől van. mondjuk Lloris és Akinfeev jó még a fiatalok között. De én mindegyiküket előrébbre sorolom mint Neuert. Stekelenburg meg nagyon úgyfest, hogy hozzánk jön. 9-10 millió euró az ára, ami simán jó és már tapasztalt is. Hosszú ideig meglehet az első számú kapusunk 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 175
ha nyilvánvalóan fogalmad sincs az egyes játékosok képességeiről akkor miért kell posztolni róla ?gabtsi
mert kivel nem? Carrick? Nézd már meg mit produkál a válogatottban is. Fletcher? Anderson? Kreativitás legkisebb jele sincs meg bennük. Nagyon kéne oda Sneijder.
több mint 14 éve
Mondjuk én nem is rá gondoltam, mikor azt írtam, hogy próbálhattatok volna mást is, hanem Adlerre.Asbee
Nálam ő ugyanaz a kategória, mint De Gea; nekem mindegy lett volna, hogy érte, vagy Adlerért fizetünk ki 19 millió fontot. Stekelenburg a másik, aki még szóba jöhetett volna.
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Neuerben minden meccsen bennevan 1-2 potyagól. overrated
De Gea simán jó vételHabi
Szerintem nincs túlértékelve, mindenki láthatta, hogyan védett ellenünk a BL-elődöntő első felvonásán (annak is főként az első félidejében), de tény, hogy benne vannak a potyák. Mondjuk annyira biztos kapust, mint Van der Sar, úgyse hozhattunk volna.vassadi
Neuer bravúr kapus. Nem konzisztens. Én ha kapust vennék, inkább konzisztenset vennék, de tény, hogy olyan kapust mint Van der Saar nem nagyon lehetne venni.Habi
Kahnban is volt anno potyagól...Neuer azért nem egy meccsen mutatott világklasszis teljesítményt. Ráaádsul nem is szarja össze magát, védelmet is jól képes irányítani. Mondjuk én nem is rá gondoltam, mikor azt írtam, hogy próbálhattatok volna mást is, hanem Adlerre.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Szerintem nincs túlértékelve, mindenki láthatta, hogyan védett ellenünk a BL-elődöntő első felvonásán (annak is főként az első félidejében), de tény, hogy benne vannak a potyák. Mondjuk annyira biztos kapust, mint Van der Sar, úgyse hozhattunk volna.vassadi
Neuer bravúr kapus. Nem konzisztens. Én ha kapust vennék, inkább konzisztenset vennék, de tény, hogy olyan kapust mint Van der Saar nem nagyon lehetne venni.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Szerintem nincs túlértékelve, mindenki láthatta, hogyan védett ellenünk a BL-elődöntő első felvonásán (annak is főként az első félidejében), de tény, hogy benne vannak a potyák. Mondjuk annyira biztos kapust, mint Van der Sar, úgyse hozhattunk volna.
több mint 14 éve
De Gea simán jó vétel

JT Daniels fan
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha nyilvánvalóan fogalmad sincs az egyes játékosok képességeiről akkor miért kell posztolni róla ?

ami nem hajlik, az törik!