Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Dagesztáni való világ. Hová került ez az ember?!?! Kizárólag (nagyon) erős idegzetűeknek:Atomot ezeknek.
http://vodpod.com/watch/5853535-full-version-execution-of-6-russian-conscripts-in-dagestan-part-2-of-4apeszos
több mint 14 éve
Játsszon. Ezen lenne a hangsúly. De hol játszana és mikor?Matthew99Xavi utódjának szánják.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lmaoAzt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?Matthew99Az új elnök miatt, aki meg akarja mutatni a réginek, hogy ő igenis képes a lehetetlenre, vagyis Fabregas leigazolására. Hiszen az elmúlt években ez nem sikerült, oda akar bökni egy kicsit az elődnek.Stez
rossell adta a niken keresztul laporta alatt is a lovetta es a kapcsolati toke javareszet a targyalasoknal
szted ha x eve megakarjuk szerezni akkor neki ahhoz ezelott semmi koze nem volt ? 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Játsszon. Ezen lenne a hangsúly. De hol játszana és mikor? Jók ezek a már csak azért is igazolások. Abban reménykedem, ha már eladja az Arsenal kisajtol minél többet a Barcából és vesznek 4 másik játékost. Cesc meg elbeszélget Ibrahimmal a padon.Matthew99na azert macskarago meg ibrahim is egyre es egyre tobbet jatszott a szezon soran. eleinte honapokig perceket kaptak kupameccseken meg bajnokin 6-0as allasnal az utolso 4 percben mintha jeffren lenne mindketto de aztan macska ugye nem is a sajat posztjan vegignyomta a bl dontot egyetlen nagy hibaval affelay meg tavasszal mar eleg sok szerepet kapott. igaz h fabregas a vilag csapatainak 99 %aban standard kezdo lenne itt meg vsz nem v erosen rotalnak de azert az sem tarthato allapot szvsz h arra a joszerencsere blazirozzunk h majd a torpek minden evben lejatsszanak 60 meccset ugyanazon a szinvonalon. pl ha xavi es ini egyutt megserulne akkor aztan szepen neznenk ki ... mondjuk en errol mar elmondtam a velemenyem kb 1 hete. ha thiagot eladjuk csak fabregasert v h mast megvehessunk hat azt kurvasokaig tart majd megemesztenem.
több mint 14 éve
Játsszon. Ezen lenne a hangsúly. De hol játszana és mikor? Jók ezek a már csak azért is igazolások. Abban reménykedem, ha már eladja az Arsenal kisajtol minél többet a Barcából és vesznek 4 másik játékost. Cesc meg elbeszélget Ibrahimmal a padon.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?Matthew99Sometimes I feel like I'm in Barcelona
See anytime I hear this tune I just start drifting away
And all I wanna do is go back, go back
Sometimes I feel like I'm in Barcelona
See anytime I hear this tune I just start drifting away
And all I wanna do is go back back
(And all I wanna do is go)
(And all I wanna do is go back)
I feel (Like)
I feel
I feel (Like)
Like I wanna go back, like I gotta go back
I feel (Like)
Said I feel
Like I wanna go back, like I gotta go back
Each time I decide these feelings can't keep going on, no no
It's just a matter of time before they come back twice as strong
http://www.youtube.com/watch?v=WT8UtK_MXlA
ennek a csapatnak ez a lenyege h a leheto legtobb helyi kotodesu jatsszon benne azert.
szerk.: egy regebbi video alatt -amit leszedtek sajnos ahogy elnezem- a legnepszerubb hozzaszolas mar vagy 3 eve
az volt h favourite song of cesc fabregas 😀 vmint az 1000 eves magaslabdat kepes volt a tv2 iden leutni es beraktak ezt a zenet a donto elotti barca bl szezonosszefoglalo ala 😊
több mint 14 éve
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?Matthew99Az új elnök miatt, aki meg akarja mutatni a réginek, hogy ő igenis képes a lehetetlenre, vagyis Fabregas leigazolására. Hiszen az elmúlt években ez nem sikerült, oda akar bökni egy kicsit az elődnek.
több mint 14 éve
Azt elmagyarázná nekem valaki, hogy miért ragaszkodik a Barca ilyen agyvesztetten Fabregas megszerzéséhez?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
borzasztó az idegenbeli, a 3. számú állítólag ilyen lesz:Hát a legjobb, amit elmondhatok róla, hogy ennél azért még mindig jobban tetszik. 😀
http://kepfeltoltes.hu/view/110605/third_kit_20110330_1036356901_www.kepfeltoltes.hu_.jpgkristof
Amúgy nem tudom miért kellett lecserélni az idei idegenbeli mezt. (Jó, hazudok, sejtem, hogy a pénz miatt.) Ez a fekete, finom narancs csíkokkal nagyon bejött.
több mint 14 éve
Ismerve a debreceni állapotokat, 3 milliárdnál töbet egy fillérrel se fognak kilopni belőle.Hogy ne csak Balázsról legyen szó. Az utolsó mondat a kedvencem.bruttó 12.5 milliárd, ami nettó 10JJ
http://sportgeza.hu/futball/2011/06/09/nyilvanos_az_uj_loki-stadion_latvanyterve/Matthew99
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
borzasztó az idegenbeli, a 3. számú állítólag ilyen lesz:http://kepfeltoltes.hu/view/110605/third_kit_20110330_1036356901_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
több mint 14 éve
Jah ezen már én is durván ki szörnyülködtem magamat... 😐
több mint 14 éve
http://email.chelseafc.com/AEM/Clients/CHE001/images/newsletter/09052011/main_right.jpgEz meg miafasz?
Az otthoni egész szimpatikus, de ez nagyon csúnya, valami szörnyűség. 😀
több mint 14 éve
Hogy ne csak Balázsról legyen szó. Az utolsó mondat a kedvencem.bruttó 12.5 milliárd, ami nettó 10
http://sportgeza.hu/futball/2011/06/09/nyilvanos_az_uj_loki-stadion_latvanyterve/Matthew99

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hogy ne csak Balázsról legyen szó. Az utolsó mondat a kedvencem.http://sportgeza.hu/futball/2011/06/09/nyilvanos_az_uj_loki-stadion_latvanyterve/

több mint 14 éve
na csak nem te is szúrtad h ilyen jól informált vagy ?!Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...JayBHa egy noname csajjal lenne, le se szarnám, hova igazol. De szerintem nagyban befolyásolja őt Lindácska, a nagy igényével. Ez van.JC6
btw, vörösbaranyinak meg innen jár a méretes faszkorbácsa a hülyeségért amit nyilatkozik, mert pont ő "etette meg" a magyar közvéleményt azzal, hogy balázskáért fél nyugat európa sorban áll, és tk ízlése szerint döntheti el, hogy melyik elitbajnokság kirakatcsapatában szeretné folytatni. és ezt várta mindenki, hogy így is lesz. aztán most h homlokon köptek mindenkit, csodálkozik az értetlenségen.
amikor 19 éves, egyszezonos védőért 17 millió fontot fizetnek ki, akkor nem gondolnám, hogy csak az anzsi képes kifizetni zsuzsi árát, max csak ő akarja. de akkor nem kell hülyíteni a népet, h nem így van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Balázska még oda se igazolt, de már hihetetlen népszerűséget hozott új csapatának. Elkezdem írni googlebe: fc a... és ezután már ott van a tippek között ez az anji mahacskala vagy miaszar.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...JayBHa egy noname csajjal lenne, le se szarnám, hova igazol. De szerintem nagyban befolyásolja őt Lindácska, a nagy igényével. Ez van.
több mint 14 éve
Papír. 😀 Vidám hely ez a Dagesztán :cool:Dagesztáni való világ. Hová került ez az ember?!?! Kizárólag (nagyon) erős idegzetűeknek:10mp után offoltam...Amadeus91
http://vodpod.com/watch/5853535-full-version-execution-of-6-russian-conscripts-in-dagestan-part-2-of-4apeszos
De nem baaaaj lesz szép új Stadion meg sportkomplexum meg 2018-as ifi olimpia pályázat. Nyilván megkapják 😂
Az egyik csodálatos "tervrajz"
több mint 14 éve
Az egyetlen érv, amit el tudok fogadni, az a Lipcsei Péter-féle. De ennyi erővel meg senki ne csináljon mondjuk semmit...

több mint 14 éve
Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...JayBAz elkeseredettség sok mindent kihoz az emberekből. Mindenki azt gondolta, hogy na most itt egy hazánk fia, aki ismét fellendíti a magyar futballt és egy nagy csapathoz igazol ahol fontos szerepet játszik. Ehelyett most azt látjuk, hogy pénzért lemegy a térképről. Lehet, hogy neki lesz igaza és jövőre a BL-t is meghódítva kivásárolja a Barcelona, a MU vagy a Real Madrid a szerződéséből, de lássuk be jelenleg nem így áll a helyzet. Ő nem egy nagy csapatot választott, ahol mondjuk harcolnia kéne fele annyiért, hanem a pénzt. És az most tök mindegy, hogy Lindának ehhez van-e köze.

több mint 14 éve
Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...JayBHát persze. Akkor sem lenne gond, ha Angliába, Olaszba, vagy Spanyolba megy. De így.....
több mint 14 éve
Zimány Linda vonalra nagyon ráfűztetek, az tényleg az ő dolga, azt csinál amit akar azzal akivel akarja. Amig a PSV-ben volt nem volt gond Lindácskával, most sem ez a probléma...
több mint 14 éve
Szerintem inkább mélységes csalódottságba csapott át a hangulat. Vannak persze szélsőséges vélemények is, de alapvetően nem így gondolják legtöbben. Én azért várom Balázs első interjúját. Azt meg még jobban, hogy az mennyiben fog egyezni az enyémmel.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Pff...Linda...„Dzsudzsák Balázs nem érti, mi az oka a felé áradó gyűlöletnek, ezért nem is szeretne nyilatkozni. A pályafutásáról neki kell döntést hoznia, ha rosszul dönt, ő viseli majd a döntés következményeit is, de ez az ő ügye. Érthetetlen, hogyan csaphat át ilyen mélységes gyűlölködésbe az, ha egy magyar futballista egyik külföldi csapattól a másikhoz szerződik” – fogalmazott a játékosügynök.