Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
A másik (a mai NSben olvastam),hogy esély van az Anzsi Moszkvába költözésére hamarosan.Mondjuk Moszkvában is simán kinyírnak fényes nappal és senkinek se rebben a szeme(tegnap valami volt ezredest löttek pl le a nyílt utcán, nap közben...), nem szólva arról, hogy Putyin kemény keze ellenére azért gyakoriak a terrorcselekmények ott is...
Sok a kihasználatlan létesítmény és békésebb vidék mint Dagesztán.
Persze ez csak elmélet jelenleg.Bazzani
Nekem nem az Oroszországba szerződésével van bajom, hanem hogy egy -jelenleg igencsak- lutri csapathoz ment, ahol a tulajdonos Abramovicsot játszik, bevallottan játékszernek tekintve a klubbot, ami nem biztos hogy jó, sőt. Ha Balázs nem válik be, simán kinézem hogy padon találja magát, hiába perkált érte 15 milliót a csapat, mert az a tulajnak aprópénz. Más csapatnál egy 15 milliós emberke (hacsak nem a nagyon nagy klubbok játékosa) csak nagyon rossz játékkal nem játszana ott. Itt nincs garancia semmire.
Amúgy még egy probléma, hogy szerintem az orosz bajnokság iszonyúan kemény is (szabálytalanságokra, játékstílusra gondolok itt). Ez nem tudom mennyire fog feküdni Dzsudzsáknak. Egyébként viszont az tény, hogy az orosz jobb bajnokság mint a holland
több mint 14 éve
A másik (a mai NSben olvastam),hogy esély van az Anzsi Moszkvába költözésére hamarosan.Sok a kihasználatlan létesítmény és békésebb vidék mint Dagesztán.
Persze ez csak elmélet jelenleg.
több mint 14 éve
Sztem a holland bajnokság már messze nem jobb mint az orosz. Mikor nyert holland csapat bármit is? A BL csoportkörből kihullott azonnal mind. Az oroszok meg jönnek fel.Van vagy 5-6 topcsapatuk. A hollandoknál ez jelenleg max 2.
több mint 14 éve
És Balázs is. Én támogatom, bár féltem is egyben, elég szar az a hely.... Mikor szedje meg magát, ha nem most? (Most adódott egy jó lehetőség rá..) Csak az a pióca ne lenne....Egy magyar játékosról beszélünk. "Értünk" nem szokás nagy pénzt adni. Sztem még így is jobban járt a PSV mint remélte volna.BazzaniCsak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.BazzaniCsak viszonyítás képpen:
MU: kevesli a 17 millió fontot a Blackburn Jonesért, bíróság dönthetWyatt
több mint 14 éve
Dzsu a pecccás:TegnapCsalicska-MaHalacska-HolnapSemmicske

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Nem értem miért kell ezen rágódni. Nyilván örültünk volna ha egy patinás nyugati csapatnál köt ki...Pontosan tudom mi motiválta, kifejtettem róla korábban a véleményemet. Itt most nem arról van szó. Hanem arról h ne magyarázzák már bele, h ez a valami az ugródeszka. Dzsdzs most volt az ugródeszkán, most dobbanthatott volna. Pénzügyileg így járt a legjobban, a továbbfejlődését tekintve szvsz semmi esetre se. Pedig lassan ezt magyarázzák bele.
De ez akkor is sok amit egyesek leművelnek, és itt nem elsősorban a bowl.hu-s fórumosokra gondolok. Nem lett volna olcsóbb a kenyér akkor sem, ha kiköt egy Evertonban, vagy egy Real Madridban. Nekünk nem tök mindegy? A válogatottban eddig sem volt annyira kiemelkedő, mint ahogyan egyesek gondolják. Annyit simán fog teljesíteni Burzsujfalván is.
Másrészt meg 2,7 millió forintot fog kapni naponta. Pár év alatt megszedi magát úgy, hogy élete hátralevő lazán eléldegél belőle. Az Ő élete, az Ő döntése volt. Ő ezt választotta, meg tudom érteni. Lehet hogy én is ezt választottam volna. Ki tudja...eaglesmcnabb
De továbbra is tartom, h kikerült az európai soccertérképről, ami 23 évesen a lehető legrosszabb ami egy feltörekvő játékossal történhet. Persze ő már nem feltörekvő játékos. A pénz motiválta, és most megtalálta. Én, és sokan viszont innentől csak a legritkább esetekben fogjuk játszani látni. Nem mondom h ennek érdekelnie kéne őt, már túltettem rajta magam. Max 2 hszem volt hozzá, mindkettőt vállalom akármikor.
De akkor megfordítom, és ti mondjátok meg, ez a mahaakármi mitől ugródeszka, miben segíti a szakmai továbbfejlődését, a pénzen kívül /*ha már arról van szó, h nem csak a pénz miatt volt jó döntés*/ milyen racionális érvek voltak Dagesztán mellett?
----
Mit tudok a PSVről. Amióta az eszemet tudom ott van a holland bajnokság élmezőnyében. Stabil európai kupa induló csapat. valóban többen eligazoltak, tehát szem előtt vannak. A Mahaizéből 2 játékost tudok mondani összvissz, és egy olyat se aki ott tűnt fel és onnan csinált karriert. Most van ott pénz ez tény, Üzbegisztánban is van, eto'ot akarták igazolni. Aztán hiába van pénzük ha senki nem akar oda menni...
----
Ő élete, ő karrierje, ő döntése írtam korábban is de nem jutott el oda ahova kellett volna ezek szerint. Ettől azonban a nyilatkozatból kiemelt mondat szvsz óriási hülyeség, CSAK erre reagáltam. Szvsz Eindhoven jobb hely mint Dagesztán, holland bajnokság > orosz bajnokság és PSV > Mahacskavalami. Ehhez képest úgy akarják be állítani mint valami hú de nagy szakmai előrelépést. Csak egy racionális érvvel se sikerült alátámasztani...
Áh nem magyarázom tovább, aki akarta megértette, aki nem nem
szerk:
Azt meg soha nem is írtam róla, h bunkó vagy hasonló, sőt úgy vélem semmi sértőt nem írtam róla, ráadásul puszta szeretetből sajnálkozok a szerintem teljesen elhibázott döntésén
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Egy magyar játékosról beszélünk. "Értünk" nem szokás nagy pénzt adni. Sztem még így is jobban járt a PSV mint remélte volna.Csak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.BazzaniCsak viszonyítás képpen:
MU: kevesli a 17 millió fontot a Blackburn Jonesért, bíróság dönthetWyatt
több mint 14 éve
köszönöm, hogy példával támasztottad alá érvelésemet 😊JJSzívesen. 😉
Nagyon sokat jelent a drukkereknek ha egy sztár közvetlen.
Én például nem tartom rossz döntésnek a Macskahalacskába igazolást.
Egy év alat úgyis kiderül minden, Balázs fiatal símán tovább tud lépni ha gáz van vagy nem olyan az egész amilyennek gondolta. Huszti sem csak az ország miatt jutott oda ahová.
több mint 14 éve
Csak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.BazzaniCsak viszonyítás képpen:
MU: kevesli a 17 millió fontot a Blackburn Jonesért, bíróság dönthet

több mint 14 éve
köszönöm, hogy példával támasztottad alá érvelésemet 😊Elég off itt,de Balázsunk egész normális arc.persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónakJJPont ezt akartam kifejteni. Sosem volt szimpatikus gyerek, de a (z ő és sleppjének) végtelen egyszerűsége csak úgy süt az átigazolásról, annak lekommunikálásáról.Escalade
Szegedi barátaim nyaraltak a Balatonon. Kisebb alkoholmennyiség elfogyasztása után (kisebb=normális embernek halálos) üldögéltek egy fapados presszó asztalánál. Egyikük megpillantotta az épp arra sétáló Dzsudzsákot. "Nézdmánazmöga Dzsudzsák. Gyere mán ideeee!" felkiáltással meg is szólította kedvesen. Balázs jelezte,hogy el kell állnia a kocsijával de aztán visszajön. "Nagyképű alak,sose jön vissza." gondolták a komáim. 10perc múlva azonban visszajött Balázs és több mint egy órát beszélgetett a srácokkal,akik meghívták valami üdítőre. Teljesen normális volt,semmi arcoskodás. Ha kell képet is mellélkelek annak aki nem hiszi.Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Elég off itt,de Balázsunk egész normális arc.persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónakJJPont ezt akartam kifejteni. Sosem volt szimpatikus gyerek, de a (z ő és sleppjének) végtelen egyszerűsége csak úgy süt az átigazolásról, annak lekommunikálásáról.Escalade
Szegedi barátaim nyaraltak a Balatonon. Kisebb alkoholmennyiség elfogyasztása után (kisebb=normális embernek halálos) üldögéltek egy fapados presszó asztalánál. Egyikük megpillantotta az épp arra sétáló Dzsudzsákot. "Nézdmánazmöga Dzsudzsák. Gyere mán ideeee!" felkiáltással meg is szólította kedvesen. Balázs jelezte,hogy el kell állnia a kocsijával de aztán visszajön. "Nagyképű alak,sose jön vissza." gondolták a komáim. 10perc múlva azonban visszajött Balázs és több mint egy órát beszélgetett a srácokkal,akik meghívták valami üdítőre. Teljesen normális volt,semmi arcoskodás. Ha kell képet is mellélkelek annak aki nem hiszi.
több mint 14 éve
persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónakJJPont ezt akartam kifejteni. Sosem volt szimpatikus gyerek, de a (z ő és sleppjének) végtelen egyszerűsége csak úgy süt az átigazolásról, annak lekommunikálásáról.

több mint 14 éve
Csak viszonyítás képpen: a Sampdoria Pazziniért és Cassanoért összesen nem kapott annyit mint a PSV Dzsudzsákért.
több mint 14 éve
Súgd már meg, mit tudsz a PSV helyzetéről? Jelenleg az a csapat egy süllyesztő. Sajna ez van. Lecsúsztak a harmadik helyre, közben eladták Ooijert, Salcidot, Simonst, nem tudtak hosszabbítani Afellay-jal, úgyhogy inkább elengedték aprópénzért, nehogy tavasszal be tudják húzni a bajnoki címet. Lehet nyáron még eladják Toivonent is. A szezon kezdetén Dzsuzsák kb. harmadik-negyedik legkeresettebb játékos volt. Aláírt egy hosszabbítást, ezért kérhettek érte 14 milliót. Ezt az összeget senki nem akarta érte kifizetni. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem ér ennyit egy spanyol/angol/német felső-középkategóriás csapatnak. Franciákat ki is húzhatjuk, a komplett első osztály költ el ennyit egy átigazolási szezonban.Már Dzsudzsák apja is nyilatkozik (NSO interjú).Hát ha szerinte ez a csapat /*a nevét sajnos nem sikerül megjegyeznem sokadjára se, akkora ugródeszka*/ előrelépés a PSVhez képest - Mármint a csapat és nem a pénz, ha egyszer ugródeszkáról beszélt ugye - akkor a mondandója többi része nem is érdekel...Black_Adder
"(..) azt mondom, Oroszország nem süllyesztő, ahol eltűnhet, sokkal inkább ugródeszka. Bármikor felfedezheti megint valamelyik nagycsapat."Gogo
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 14 éve
Nem értem miért kell ezen rágódni. Nyilván örültünk volna ha egy patinás nyugati csapatnál köt ki...sajnos sokan nem képesek felfogni, hogy egyes személyiségeknek mekkora szerepük van az egész társadalom életében, és ha máskor nem, ezt legalább a mostani hisztériát követően be kellene tudnia látni pl. Dzsudzsáknak
De ez akkor is sok amit egyesek leművelnek, és itt nem elsősorban a bowl.hu-s fórumosokra gondolok. Nem lett volna olcsóbb a kenyér akkor sem, ha kiköt egy Evertonban, vagy egy Real Madridban. Nekünk nem tök mindegy? A válogatottban eddig sem volt annyira kiemelkedő, mint ahogyan egyesek gondolják. Annyit simán fog teljesíteni Burzsujfalván is.
Másrészt meg 2,7 millió forintot fog kapni naponta. Pár év alatt megszedi magát úgy, hogy élete hátralevő lazán eléldegél belőle. Az Ő élete, az Ő döntése volt. Ő ezt választotta, meg tudom érteni. Lehet hogy én is ezt választottam volna. Ki tudja...eaglesmcnabb
emberek öltözködési, hajviselési, sőt akár életmódvezetési példát vesznek imádott idoljaiktól, a legnagyobbak gyerekek bálványaivá avanzsálnak, ami felelősséggel jár
persze mikor valaki olyan egyszerű, mint egy kő, ilyen meg sem fordul az eszében, nagyon sok sztár képtelen átérezni, hogy mennyit jelenthet akár egy autogram is egy rajongónak
újfent hangsúlyozom, hogy tisztában vagyok, hogy nem jó ez így, csak megjegyeztem

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nem értem miért kell ezen rágódni. Nyilván örültünk volna ha egy patinás nyugati csapatnál köt ki...De ez akkor is sok amit egyesek leművelnek, és itt nem elsősorban a bowl.hu-s fórumosokra gondolok. Nem lett volna olcsóbb a kenyér akkor sem, ha kiköt egy Evertonban, vagy egy Real Madridban. Nekünk nem tök mindegy? A válogatottban eddig sem volt annyira kiemelkedő, mint ahogyan egyesek gondolják. Annyit simán fog teljesíteni Burzsujfalván is.
Másrészt meg 2,7 millió forintot fog kapni naponta. Pár év alatt megszedi magát úgy, hogy élete hátralevő lazán eléldegél belőle. Az Ő élete, az Ő döntése volt. Ő ezt választotta, meg tudom érteni. Lehet hogy én is ezt választottam volna. Ki tudja...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Már Dzsudzsák apja is nyilatkozik (NSO interjú).Hát ha szerinte ez a csapat /*a nevét sajnos nem sikerül megjegyeznem sokadjára se, akkora ugródeszka*/ előrelépés a PSVhez képest - Mármint a csapat és nem a pénz, ha egyszer ugródeszkáról beszélt ugye - akkor a mondandója többi része nem is érdekel...
"(..) azt mondom, Oroszország nem süllyesztő, ahol eltűnhet, sokkal inkább ugródeszka. Bármikor felfedezheti megint valamelyik nagycsapat."Gogo
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Már Dzsudzsák apja is nyilatkozik (NSO interjú).Dzsudzsák András: Nincs joguk becsmérelni a fiamat!
Szalai: Ne kritizálja a válogatottat senki!
nagyon tetszik a mai NSO

---
több mint 14 éve
Már Dzsudzsák apja is nyilatkozik (NSO interjú)."(..) azt mondom, Oroszország nem süllyesztő, ahol eltűnhet, sokkal inkább ugródeszka. Bármikor felfedezheti megint valamelyik nagycsapat."
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Remélem nagyon, hogy az AS Roma visszakerül méltó helyére. Nem vagyok olasz fan, de az ő focijukat régen nagyon élveztem. Sok sikert.
több mint 14 éve
Kis Roma update, hátha érdekel valakit:Sajtótájékoztatón jelentették be Luis Enrique és Walter Sabatini kinevezését. Sabatinit sokan a világ egyik legjobb átigazolásokért felelős managerének tartják, akihez még csatlakozik Franco Baldini is. Nagyon jó kis személyzetet hoztak össze. Ezek után az új edző körbejárta az összes létesítményünket. LE szeretne hozni magával pár játékost a Barca-tól, leginkább a B-ből. Továbbá most már Bojan neve is egyre inkább felvetődik. Örülnék is neki nagyon. Na meg Jeffrennek 😛
Továbbá úgyfest megállapodtunk a Vélezzel, Ricky Alvarez fog érkezni Rómába. A középpálya bármely részén bevethető játékos, aki nagyon jól szerel. 7-8 millió euróért jöhet. Mellette még Erik Lamela is valszeg érkezik, aki Argentína egyik, hanem a legnagyobb ígérete. Hogy 3. argentin kp-ról is essen szó, várjuk, hogy Pastore csillagászati árából engedjen Zamparini. Erre szerintem várhatunk, mert valaki úgyis megadja azt az irdatlan összeget amit kér Pastoreért.
Kapuba Vivianot tartják a legesélyesebbnek, olasz is, jó is, elfogadnám. Sabatini szerint az első és legfontosabb dolog a kapuba találni valakit. Ha nem Viviano jönne, akkor lehet mozogni Marchetti és Sirigu felé, ezt Sabatini is megerősítette. Remélem nem untattam senkit sem. 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Mexikó gólkülönbsége két meccs után 10-0 😊 egy nap késéssel bár, de belinkelem a Kuba elleni 5-0-ás győzelem összefoglalóját is, amit természetesen már csak a szurkolók és a kommentátor miatt is érdemes megnézni/meghallgatnihttp://www.youtube.com/watch?v=-534UuAfY_4

---
több mint 14 éve
Lefőtt 😕 😕 😕 Azt azért nem hittem volna,hogy szöglet után kapunk gólt,ráadásul az egyik legjobb védőnkről 😕
több mint 14 éve
Az nem baj, de ha már választani kell, hogy Ronaldo, vagy Klose neve legyen összeforrva a vb-kel, akkor inkább a brazil azért, legalábbis nálam 😊2014 szerintem lehet hogy már túl távol van neki. De fogadok Lengyelországban az EB-n 2×eresen is odateszi magát.iktriadBoooooooooooooooooooo. Ez nekem nagyobb sokk, mint Dzsudzsák átigazolása. Hogy fogok most a Rómának szorítani (egyedül őket bírom az egész Serie Aból valamennyire) mikor a kedvenc játékosom az ősellenségnél fog játszani. Amúgy sem csíptem soha a Laziót. Warum Miro, Waruuuuum?iktriadKicsit rosszmájú leszek, de remélem Klose minden erejét majd a Laziora pazarolja és a válogatottban nem rúg több gólt 😛 Főleg nem a VBn.FViktor93
Igor
Amennyire én hallottam, ez 1 millió euró helyett 4 millió lenne, nem a 2-ről 2.5-re ugrás, de ettől függetlenül nem ennek kéne a legfontosabbnak lennie.
Az meg, hogy az Osasunával nem menne Európába. Na bumm, már ott lenne... A Primera Divisiónban ha jól teljesít, azt mindenki látja, nem kell (az egyébként lesajnált) Európa-ligában mutogatnia magát, és onnan sokkal könnyebben léphet feljebb (megintcsak szerintem)