Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
Már várom, hogy fogunk kisz..ni este a Hercules ellen :/

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt nem értem, hogy ha saját kútfőből csak a fütyinyalogató újpest-től az álé álé álé-ig kimerítenek mindent a magyar szurkolók - mint B-közép - akkor miért nem nézegetnek a vezérek videókat a youtube-on? Van ezernyi fasza szurkolás, amit be lehetne vezetni itthon, talán kicsit feltüzelnék aranylábú fiainkat is, nem?JC6
Ez faszság. Saját tapasztalat...Asbee
Szerintem nem. Külföldön tökre más, nem egy nagy meccsen voltam már...De te tudod, végülis.

Höri, te meg bekaphatod, kinek esik jó olvasgatni az összeállításokat? 😀
több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
14 : 30 Ajax Twente
aki nyer bajnok. csemege 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt nem értem, hogy ha saját kútfőből csak a fütyinyalogató újpest-től az álé álé álé-ig kimerítenek mindent a magyar szurkolók - mint B-közép - akkor miért nem nézegetnek a vezérek videókat a youtube-on? Van ezernyi fasza szurkolás, amit be lehetne vezetni itthon, talán kicsit feltüzelnék aranylábú fiainkat is, nem?JC6
Diósgyőrben több nagyon fasza dal is van, pl amikor az egész stadion rázendít az amíg élek énre akkor azért az szépen szól
pl itt az MTK II ellen, 3.30tól nézd 😊

ja és 13/13 :cool:
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ez faszság. Saját tapasztalat...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
pedig még ki is kaptunk az MTK-tól, a közönség már tapsolt a 2. góluknál
meg 1-0-nál Véber valamiért levitte az addigi legjobbunkat, Quinterot, aki mikor odaért a kispadhoz, mindenki felállva tapsolt meg, ez csöppet jelzés értékű volt Gyuri felé 😊
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
19
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
nem vagyok én milan szurkoló, de ezen a caglari elleni meccsen tk végig a hideg rázott.

sajnos nem értem oda kezdésre mert késett a gépem, kb a 20. percben érkeztem, a taxiban még 0:0volt, mire beértem kétszer robbant a stadion. de vmi félelmeteset szól a san siro, pedig lényegében csak a curva sud szurkol a többi meg max tapsol ha volt vmi szép. de a gólnál durvábbat kétszer életem át, az egyik mikor pippo elment melegíteni, ennél durvább csak az volt mikor becserélték. itt tk mindenki megőrült. aztán a lefújás után indult a fiesta, nagyon komoly őrület volt, egyesével szólították be a játékosokat, és mindenkinek a nevét ordította a nép, aztán a kupaátadásra szólt olyat h azt hittem beesek a pályára.

fergeteges volt. ha érdekel vkit majd töltök fel képeket, videokat.gabtsi
Engem érdekelne, előre is köszi!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Piers Morgan mennyire oltja Owent 😀

I'm going out partying in NY now. Had nothing to do with Utd winning the League - but neither did @themichaelowen and it isn't stopping him.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem vagyok én milan szurkoló, de ezen a caglari elleni meccsen tk végig a hideg rázott.

sajnos nem értem oda kezdésre mert késett a gépem, kb a 20. percben érkeztem, a taxiban még 0:0volt, mire beértem kétszer robbant a stadion. de vmi félelmeteset szól a san siro, pedig lényegében csak a curva sud szurkol a többi meg max tapsol ha volt vmi szép. de a gólnál durvábbat kétszer életem át, az egyik mikor pippo elment melegíteni, ennél durvább csak az volt mikor becserélték. itt tk mindenki megőrült. aztán a lefújás után indult a fiesta, nagyon komoly őrület volt, egyesével szólították be a játékosokat, és mindenkinek a nevét ordította a nép, aztán a kupaátadásra szólt olyat h azt hittem beesek a pályára.

fergeteges volt. ha érdekel vkit majd töltök fel képeket, videokat.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Az a legkeményebb, hogy hazai pályán kap ki a KTE ettől a Siófoktól....JC6
Nem volt edzőjük.szaba
meg a B csapat állt ki.

összeállítást is el kéne olvasni JC, nem csak az eredményt 😀

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azt nem értem, hogy ha saját kútfőből csak a fütyinyalogató újpest-től az álé álé álé-ig kimerítenek mindent a magyar szurkolók - mint B-közép - akkor miért nem nézegetnek a vezérek videókat a youtube-on? Van ezernyi fasza szurkolás, amit be lehetne vezetni itthon, talán kicsit feltüzelnék aranylábú fiainkat is, nem?
több mint 14 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Na remélem a BL döntőben villantunk valami váratlant..... 😉

19. That's a FACT !!! :cool:

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 869
Az a legkeményebb, hogy hazai pályán kap ki a KTE ettől a Siófoktól....JC6
Nem volt edzőjük.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
kicsit sajnálom az MTK-t, de végülis ha a fiatal játékosaik [akik magyarok] eligazolnak más élvonalbeli klubokba, akkor a külső szemlélő számára nem nagy veszteség.

a nézőszámukat meg a Gyírmót is össze tudja szedni 😀Höri
Kanta, Tischler, Pál, Kincses...így ebben a sorrendben jöhetne az Üllőire.Divat
Kincses? Ilyen arc is van ?Höri
óóó h te mindig megtalálsz... 😊

de sry elqrtam Könyvesre gondoltam, nemtom h lett belőle Kincses. 😊

|
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
Nem lenne nekem semmi bajom a Videotonnal, ha el tudnák már felejteni ezt a szájbakúrt óóó álé óóóó, videoton fehérvár-féle epilepsziás roham kiváltására alkalmas rettenetüket, valamint ezt az állandó Budapest fikázást...Wyatt
egyetértek, bár a budapesti cé parasztok örökbecsűt nekünk szokta énekelni az Eto és Fradi/Ute tábor éveken át. Hát most visszajár. Bár a f.szopózást én ngyon gyűlölöm.
Én is azt gondoltam többen lesznek, dehát ez van, 4000 egy NB1-es meccsen így is csúcs :rolleyes:

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Az a legkeményebb, hogy hazai pályán kap ki a KTE ettől a Siófoktól....
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
na na na na hey hey good bye

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem lenne nekem semmi bajom a Videotonnal, ha el tudnák már felejteni ezt a szájbakúrt óóó álé óóóó, videoton fehérvár-féle epilepsziás roham kiváltására alkalmas rettenetüket, valamint ezt az állandó Budapest fikázást...

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 110 — Illegális gyakorló
Az újdonsült bajnokcsapatra 4ezren kíváncsiak szombat délután napsütésben. Oltári.
Az "Orbááán Viktooor" nóta remélem az eto-tábortól jött, a hazaiaktól kemény lenne 😀.

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
ez egy ilyen sport (lett)... az hogy a VB döntőn kimentem cigizni az erkélyre a 70. percben mert lehetett tudni hogy nem lesz semmi, na az is szánalmas volt 😉davemayer
Cigizni valóban szánalmas 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Remélem megszívja a tetkót a City-s csávó 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayer
A szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!Schleck
ez egy ilyen sport (lett)... az hogy a VB döntőn kimentem cigizni az erkélyre a 70. percben mert lehetett tudni hogy nem lesz semmi, na az is szánalmas volt 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak néztedavemayer
A szánalmas erre szerintem jobb kifejezés...
A bajnoki címhez grat!

több mint 14 éve
De durva volt a MU meccs utolsó 10 perce: passzolgattak hátul a Rovers meg csak nézte 😀 a félpályán nem ment át a labda 😂 😂 😂

UNITED 19 :cool:

BEARS BABY!

Sir Alex immortal