Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tudod min csodálkozok zöld barátom? hogy semmiben sem értesz velem egyet... szerinted egy Videoton lehet újra bajnok? én kötve hiszem.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amadeus: A vityázással mellélőttél😛 Nem a narancs a probléma, hanem egy másik gyümölcs, ugyanis úgy látszik valakinek savanyú a szőlő 😛
több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
de buta ez a Neuer, ha elmegy a Bayernbe..Stez
Mégis hova menjen?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
haromt mit keres a soccer topikban? 😀

petey, istenek vagytok, gratula!! 😀

Alves-t nagyon bírom, Lipi személyes jóbarát, minden happy lenne, ha nem narancsosok lennétek 😀 nem mintha én vörös lennék 😀
amúgy meg ma hallottam, hogy a 100 leggazdagabb magyar között van a tulajdonosotok. ha most nem csináltok jó csapatot, a BL-re gyúrva, főleg, akkor sose lesztek többet bajnokok.JC6
még jó hogy te látod előre a dolgokat... te sem gondolod komolyan hogy a kettő összefüggésben van 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haromt mit keres a soccer topikban? 😀

petey, istenek vagytok, gratula!! 😀

Alves-t nagyon bírom, Lipi személyes jóbarát, minden happy lenne, ha nem narancsosok lennétek 😀 nem mintha én vörös lennék 😀
amúgy meg ma hallottam, hogy a 100 leggazdagabb magyar között van a tulajdonosotok. ha most nem csináltok jó csapatot, a BL-re gyúrva, főleg, akkor sose lesztek többet bajnokok.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Vajon, a nézők közül hány volt ott olyan alapon kint, mint a diákok egy része III.15-n a Nemzetinél? 😀 😀 😀Amadeus91
Amadeus kattanj le a Viktor vonalról mert már unalmas.

Nézőszámot meg már 1000x átrágtuk, hogy HA jó foci lenne mindenhol akkor valószínű többen mennének ki, bajnoki cím ide-vagy oda.

azért egy gratulálokba nem tört volna bele a nyelvetek JC 😀

http://youtu.be/8hA26X_DmuMpetey
persze h átrágtuk, de 1001-jére is szomorú, h bajnokavatásnál nincs teltház...főleg h végre meg van a hőn áhított 1. 😛 (de mondom kedd este erős Kvár ellen szép ez a 7500 😉 )

Vitya-vonal már csak ilyen...na de most a Fradira összpontosítson Kubival... 😀

|
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
Vajon, a nézők közül hány volt ott olyan alapon kint, mint a diákok egy része III.15-n a Nemzetinél? 😀 😀 😀Amadeus91

Nézőszámot meg már 1000x átrágtuk, hogy HA jó foci lenne mindenhol akkor valószínű többen mennének ki, bajnoki cím ide-vagy oda.

azért egy gratulálokba nem tört volna bele a nyelvetek JC 😀petey
Csak nem beletiportam egy narancs lelkületű ember lelkivilágába? 😀Amadeus91
hát ezzel kurvára mellélőttél

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
nem találnálak be ha nem kötnél bele mindenbe valami hatalmas felsőbbrendűségi érzéssel.haromt
igen, belekötök abba, ami nem tetszik, és ezzel a hsz-el is mintha pont azt bizonyítanád, hogy neked van felsőbbségrendűségi érzésed...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nem találnálak be ha nem kötnél bele mindenbe valami hatalmas felsőbbrendűségi érzéssel.
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
ha egy csapat sikeresebb több a néző. Na jó kivéve az MTK-t 😀
ez nem divatdrukkerség.
Hurka te kinn vagy minden Pápa meccsen?
Én sem vagyok kinn a vasas meccseken, de ha olyanom van kimegyek. Lehet hogy ha a bajnoki címért küzdenénk nagyobb eséllyel mennék ki mint így hogy szürke hígfos van. Divatdrukkerezz le légyszi mr.hool.haromt
hogy te mindig megtalálsz baszki, hihetetlen
rosszul fogalmaztam, nem az a baj, hogy ilyenkor kimennek, hanem az, hogy ilyenkor úgy ünneplik a bajnoki címet, mintha ez teljesen az ő sikerük lenne, és ők mindig ott voltak. Igen, ez bánt engem, hogy ekkor kimennek folyamatosan az emberek, de ha már szarban van a csapat, akkor sosem...
és igen, amin tudok, ott vagyok (jó, mondjuk nem fair saját magamat emlegetni, mivel nekem ingyenes a belépés)
de grat a Vidinek, nekem Mezeyn és Polonkain kívül nincsen bajom velük, Lipták játszott is Pápán, és mivel a mi meccseinken általában a volt Lombardosok mezében játszunk, legtöbbször az ő mezét viselem 😀
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191

azért egy gratulálokba nem tört volna bele a nyelvetek JC 😀petey
Csak nem beletiportam egy narancs lelkületű ember lelkivilágába? 😀
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár

azért egy gratulálokba nem tört volna bele a nyelvetek JC 😀

http://youtu.be/8hA26X_DmuM

több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Fenway Sports Group and Liverpool FC have confirmed that Kenny Dalglish has been appointed as Team Manager and signed a three year deal with the Reds. First Team Coach Steve Clarke has also put pen to paper on a three year contract.
Éljen!!! :cool:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Allegri jó arc volt, gondolta hadd nyerjetek valamit azért ti is 😛Stez
óóó de rendes...előbb azért nyerjük meg vhogy, asszem Leo sorsa is ott fog eldőlni.

Sneijder az most tényleg sérült v csak kacsintgat az Old Trafford felé(naggyon nem szeretném-ellenben Sanchezt annál inkább)? 😊Divat
Leo sorsa szerintem akkor fog eldőlni, hogy Mourinho visszamegy-e hozzátok, vagy sikerül-e valami másik, nagynevű edzőt elvinnetek-e.. Ha nem, akkor ő marad majd az edző, aminek én örülnék, mert szar. 😀
Sneijder is mehet, annak is örülnék. 😀Stez
sztem ha nem nyerjük meg kupát se, akkor tuti nem marad, bár tényleg nem lesz semmi nagynevű edző akkor lehet mégis...franc se tudja
én viszont nem... 😀

|
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 818 — Whoops, looks like something went wrong.
én örülnék neki 😊

Capitano pedig közbe ezredes lett!!! sajnálom h nem tudunk nektek visszavágni a Coppa Italián, be kell érnünk a Palermoval... 😀Divat
óóó de rendes...előbb azért nyerjük meg vhogy, asszem Leo sorsa is ott fog eldőlni.

Sneijder az most tényleg sérült v csak kacsintgat az Old Trafford felé(naggyon nem szeretném-ellenben Sanchezt annál inkább)? 😊Divat
Leo sorsa szerintem akkor fog eldőlni, hogy Mourinho visszamegy-e hozzátok, vagy sikerül-e valami másik, nagynevű edzőt elvinnetek-e.. Ha nem, akkor ő marad majd az edző, aminek én örülnék, mert szar. 😀
Sneijder is mehet, annak is örülnék. 😀

több mint 14 éve
én örülnék neki 😊

Capitano pedig közbe ezredes lett!!! sajnálom h nem tudunk nektek visszavágni a Coppa Italián, be kell érnünk a Palermoval... 😀Divat

Sneijder az most tényleg sérült v csak kacsintgat az Old Trafford felé(naggyon nem szeretném-ellenben Sanchezt annál inkább)? 😊

|
több mint 14 éve
én örülnék neki 😊

Allegri jó arc volt, gondolta hadd nyerjetek valamit azért ti is 😛

több mint 14 éve
én örülnék neki 😊

Capitano pedig közbe ezredes lett!!! sajnálom h nem tudunk nektek visszavágni a Coppa Italián, be kell érnünk a Palermoval... 😀

|
több mint 14 éve
mit csinált polonkai?Joci
bombastic goal for the championship 😊

|
több mint 14 éve
de buta ez a Neuer, ha elmegy a Bayernbe..

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
a vidi nézőszáma azért is érthetetlen mert ha jól tudom kb 1500 ft volt a bérlet..mi meg örülünk ha 10ezer alatt van :/

a tanár úr meg lemondott,de nem fogadták el.hmm.

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha egy csapat sikeresebb több a néző. Na jó kivéve az MTK-t 😀
ez nem divatdrukkerség.
Hurka te kinn vagy minden Pápa meccsen?
Én sem vagyok kinn a vasas meccseken, de ha olyanom van kimegyek. Lehet hogy ha a bajnoki címért küzdenénk nagyobb eséllyel mennék ki mint így hogy szürke hígfos van. Divatdrukkerezz le légyszi mr.hool.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
mit csinált polonkai?

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Fasza lesz az NB2 mit ne mondjak. Ilyen szerencsétlen focit amit hétről-hétre produkálunk...Szégyen...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
Vajon, a nézők közül hány volt ott olyan alapon kint, mint a diákok egy része III.15-n a Nemzetinél? 😀 😀 😀