Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Én az öziles dologra lennék nagyon kíváncsi még mindig. Visszanézve párszor a videót úgy látszik, hogy Piquének szövegel és mutogat, de a dolog előzménye nem látszik.Schleck
http://www.youtube.com/watch?v=UqSAY8DbIh8
Ezen látszódik kb 0:06nál,hogy Villától kap egy elég faszát :/

több mint 14 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ez a CCL elég komolytalan részünkről, nem tetszett az első meccs, hiába győztünk 3-2-re. Eleve a fél csapat nem játszott, és a hétvégi bajnokira tartalékoltuk az öregeket, és az elején nagyon úgy tűnt, hogy lenézzük a salvadoriakat, és csak az arcot küldtük ki a pályára, pedig technikailag sokkal jobbak voltunk, ők viszont motiváltan küzdöttek - szerintem számukra sokkal többet jelent egy ilyen nemzetközi kupa, mert ők nem az MLS-ben játszanak hétről hétre, meg akarták most mutatni magukat.
Tíz másoperc után egy tizenegyesből vezettek; ahogy elkezdtünk játszani, egyenlítettünk; utána Pickens oda adott egy labdát az ellenfélnek, 1-2; Moor összehozott még egy penalty-t, amit elsőre be is fújtak, utána a nagy tudású asszisztens megállapította, hogy szimulálás volt - lehet, hogy a szabálytalanság nem volt olyan komoly, de elkaszálta kicsit, és tuti nem színészkedett a srác, mert Moor véletlen rálépett, ahogy elesett és át akart lépni felette, ekkor sérült meg, hordágy, kisautó minden volt, de "színészkedett", LOL, mindenesetre nem lett tizi; aztán egy fejesnél felugrottak ketten és a salvadori orrba verte Moor-t - azonnali red card, ejha; szünet előtt egyből egyenlítettünk, 2-2; a második félidő elején pedig bevittük a GWG-t, onnantól cicázós edzést tartottunk kb.
Kandji két góllal tért vissza az első kezdő meccsén az ACL után, neki nagyon örültem, ő volt kb az egyetlen játékosunk, aki hajtott a meccsen, a harmadik gólt pedig a szintén sokat mellőzött Akpan lőtte.
Ezek után hétvégén a Chivas USA-t le kell győzni, ha már ennyire tartalékolunk rá.
Jövő kedden pedig a hondurasi Real Espana ellen szerintem komolyabb erőfeszítésre lesz szükség idegenben.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 477 — "Grammar maci"
hát ez a Mou-s kép nagyon odaver, mindjárt kirúgnak a munkahelyemről úgy röhögök (bajszos nagyon király) 😂

Elég beteg személyiség lehet José ha egy ilyet rezzenéstelen arccal megcsinál, csodálom hogy csak ellökte az ürge és nem kezdte el püfölni. Mivel eddig mindig kikapott szegény a Nou Campban nem lett volna fair a küzdelem 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 701 — Whoops, looks like something went wrong.
Azt bírom, hogy a sztárok csak pofáznak, de a cserekapus fojtogatja a másik csapat sokadedzőjét 😀 😀 😀 Annyira tipikus.Amadeus91
Hát ha a valaha focipályák közelébe került egyik legnagyobb tahóról van szó, akkor ez főleg várható. 😀Schleck
én már igazán egy sztár bunyót akarok látni...mondjuk ah C.Ronaldo elkalapálja Messi-t vagy valami ilyesmi. Ez is poén..de nem akkora már. 😀Amadeus91
majd ha nem ő kapja az aranylabdát, akkor veri meg 😀
most mire föl akarja megverni? elvégre népszerűss a fészbuk alapján, mint Messi 😀

több mint 14 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 189 — #NoStress
Ezek a fejek mind zseniálisak:

Nem tudom ki a bajusz középen, de priceless.
Ahogy Mourinho higgadt mozdulata is a rezzenéstelen arcú Dirty Harryt, vagy Segalt idézi, mintha egy legyet nyomna agyon tökéletesen érzelemmentesen, plüfty.

több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
Azt bírom, hogy a sztárok csak pofáznak, de a cserekapus fojtogatja a másik csapat sokadedzőjét 😀 😀 😀 Annyira tipikus.Amadeus91
Hát ha a valaha focipályák közelébe került egyik legnagyobb tahóról van szó, akkor ez főleg várható. 😀Schleck
én már igazán egy sztár bunyót akarok látni...mondjuk ah C.Ronaldo elkalapálja Messi-t vagy valami ilyesmi. Ez is poén..de nem akkora már. 😀
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát ha a valaha focipályák közelébe került egyik legnagyobb tahóról van szó, akkor ez főleg várható. 😀

több mint 14 éve
Azt bírom, hogy a sztárok csak pofáznak, de a cserekapus fojtogatja a másik csapat sokadedzőjét 😀 😀 😀 Annyira tipikus.
több mint 14 éve
Én az öziles dologra lennék nagyon kíváncsi még mindig. Visszanézve párszor a videót úgy látszik, hogy Piquének szövegel és mutogat, de a dolog előzménye nem látszik.

több mint 14 éve
A bunyó nincs fent még? A gólokat már láttam 😀Hanni
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/video-tomegverekedes-alakult-ki-az-el-clasicon-marcelo-belepoje-utan-2090985

Én is ezt vártam 😀 😀 😀 😀
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
hatalmas a különbség... a Barca fejben nincs ott a meccsen és egálban van a Reallal, amelyik küzd, hajt és mindent bevet... én legalábbis ezt láttam... és ha meg a Barca fejben ott van... nem sok sansza lesz a Madridnak, úgy gondolom... és hatalmas szopás, mert brutálisan jók, de még ez is kevés ehhez a BarcáhozStez
én tulajdonképpen tanácstalannak láttam a Barcat az első meccsen,a mákos Messi gólt azért ne aposztrofáljuk már tudásnak....
a Madrid meg nincs ott fejben,ez a meccs végén is látszott,akik ott vannak,azok nem csinálnak ilyet a 94.percben,legyenek bármilyen frusztráltak is...
jobb még a Barca,ezt nem vitatom,de a Realra kiváncsi leszek,hogy mit tud kezdeni a helyzettelNewman
dehogynem, ott voltak végig... egyszerűen csak van néhány hentes, akik nem bírják elviselni a vereséget és főleg a Barca-Real rivalizálással járó dolgokat és nem bírja magát visszafogni.. egyrészt... de azért nem véletlen, hogy folyton ugyanazzal a 2-3 játékossal vannak ezek a problémák, mondjuk mert alapból hentesek, mint Pepe, vagy buták, mint a tök... mint Marcelo
mert Marcelo meg úgy gondolja, hogy divat utálni a Barcát, eképp ha szarban vagyunk, törjük is el a másik lábát..Stez
nem úgy láttam,hogy ott vannak végig
akik ott vannak végig,azok nem csak 1 gólt rúgnak 10 ziccerből.....szerintem,mert ez a Realnál csak bénaság,a Barcanál meg az,hogy nincsenek ott fejben,ezt már ismerjük
na mind1,a Barca még mindig jobb,a lélektani fölényről inkább ne is beszéljünk,elég szar lehet a Real játékosoknak ellenük játszani
a lényeg,hogy az Arsenal ütni fog mindenkit 😂

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 642 — Poloska confirmed
A bunyó nincs fent még? A gólokat már láttam 😀
több mint 14 éve
Hát mondjuk tény, nem lehet egyszerű azzal a tudattal játszani, hogy kb. akármit csinálunk, a Barca jobb és akármit teszünk, a Barcát utolérni nem lehet, nagy szopás

több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 897
Hatalams lélektani előny van már a Barcánál ami hatalmas nyomásként jelentkezik a túldolalon, pláne így hogy utolso perces góllal kaptak ki. Nem lesz egyszerű innen a Madridnak, kurva gáz már ami van hiába nagyon jók.
több mint 14 éve
nem látok akkora különbséget,fejben kéne rendbe tenni őket

am az gáz,hogy Cesc 2 napja igazolt a Barcaba és már van egy kupája? 😂Newman
hatalmas a különbség... a Barca fejben nincs ott a meccsen és egálban van a Reallal, amelyik küzd, hajt és mindent bevet... én legalábbis ezt láttam... és ha meg a Barca fejben ott van... nem sok sansza lesz a Madridnak, úgy gondolom... és hatalmas szopás, mert brutálisan jók, de még ez is kevés ehhez a BarcáhozStez
én tulajdonképpen tanácstalannak láttam a Barcat az első meccsen,a mákos Messi gólt azért ne aposztrofáljuk már tudásnak....
a Madrid meg nincs ott fejben,ez a meccs végén is látszott,akik ott vannak,azok nem csinálnak ilyet a 94.percben,legyenek bármilyen frusztráltak is...
jobb még a Barca,ezt nem vitatom,de a Realra kiváncsi leszek,hogy mit tud kezdeni a helyzettelNewman
dehogynem, ott voltak végig... egyszerűen csak van néhány hentes, akik nem bírják elviselni a vereséget és főleg a Barca-Real rivalizálással járó dolgokat és nem bírja magát visszafogni.. egyrészt... de azért nem véletlen, hogy folyton ugyanazzal a 2-3 játékossal vannak ezek a problémák, mondjuk mert alapból hentesek, mint Pepe, vagy buták, mint a tök... mint Marcelo
mert Marcelo meg úgy gondolja, hogy divat utálni a Barcát, eképp ha szarban vagyunk, törjük is el a másik lábát..

több mint 14 éve
tavaly is volt esélye... de a Barca az első meccsen fejben kb. a pályán sem volt, mégis ikszelték a meccset, ez azért minősíti őket, hogy habár a Real ezen a nyáron is nagyon erősödött, de még mindig nem Barca szint...Stez

jobb még a Barca,ezt nem vitatom,de a Realra kiváncsi leszek,hogy mit tud kezdeni a helyzettel

több mint 14 éve
Azaz már annyi kupát szerzett a Barcában, mint tette azt nálatok? 😀Schleck
kb.
de a kezdet nálunk is könnyű volt,szar évek várnak a Barcara.... 😛

több mint 14 éve
Nem fostam magam össze a Barcatól,az idei Realnak bőven van esélye a bajnoki címre,csak Marcelot meg Pepét takarítsák el a francba.Newman
tavaly is volt esélye... de a Barca az első meccsen fejben kb. a pályán sem volt, mégis ikszelték a meccset, ez azért minősíti őket, hogy habár a Real ezen a nyáron is nagyon erősödött, de még mindig nem Barca szint...Stez

hatalmas a különbség... a Barca fejben nincs ott a meccsen és egálban van a Reallal, amelyik küzd, hajt és mindent bevet... én legalábbis ezt láttam... és ha meg a Barca fejben ott van... nem sok sansza lesz a Madridnak, úgy gondolom... és hatalmas szopás, mert brutálisan jók, de még ez is kevés ehhez a Barcához

több mint 14 éve
Azaz már annyi kupát szerzett a Barcában, mint tette azt nálatok? 😀

több mint 14 éve

ez az Arsenalt minősítiJoci
kuss 😀

több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
Nem fostam magam össze a Barcatól,az idei Realnak bőven van esélye a bajnoki címre,csak Marcelot meg Pepét takarítsák el a francba.Newman

ez az Arsenalt minősíti

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve

am az gáz,hogy Cesc 2 napja igazolt a Barcaba és már van egy kupája? 😂

több mint 14 éve
most nézem, azért Mourinho is milyet kakaskodott 😂

több mint 14 éve
tavaly is volt esélye... de a Barca az első meccsen fejben kb. a pályán sem volt, mégis ikszelték a meccset, ez azért minősíti őket, hogy habár a Real ezen a nyáron is nagyon erősödött, de még mindig nem Barca szint...

több mint 14 éve
Blevi 8 999 — Lions & Cowboys fan
Sose gondoltam, hogy egy konfliktus során majd Mascherano lesz az, aki csitít valakit. 😂gerle
Pinto is valahogy odakeveredett a végére,hihetetlen...Viszont Özillel nem tudom mi történhetett,kíváncsi leszek majd a videokra :/JoeyPorter
Jó hát Pinto a házi bunyós Ő minden ilyennél ott van 😀 kapott is már eltiltást, a vére 😀