Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Ösztönei jók, de topcsapathoz kevés tehetségben szvsz.Jó mondjuk én Huntelaart tartom overratednek, labdával totálisan ügyetlen és lassű.empty taxiTOP5 játékosom, lehet valakit bántani, de azért Huntelaarra azt mondani hogy ügyetlen? 😐 Ott bacta el ő is hogy elment a Real "csillagtemető" Madridba.Hanni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Huntelaar már csak Hype. Idén a Bundesliga-ból sem tudott kiemelkedni. Sajnálom, mert kiemelkedő ösztönei vannak..csak, hát eltemette magát az is félév alatt.Jó mondjuk én Huntelaart tartom overratednek, labdával totálisan ügyetlen és lassű.empty taxi2féleképpen tud gólt lőni: fejjel és félollóból úgy viszont 100%-os a helyzetkihasználása.empty taxiDe leginkább azt csinálja, h megkapja a labdát, beáll háttal a kapunak és fedezi a labdát. Egyszerűen előbb igazolnám IllésBélát a Milanba, mint őt. Egész évben sírtam, amig ez a gyerek játszott Huntelaar (!) helyett...Duff
több mint 14 éve
Jó mondjuk én Huntelaart tartom overratednek, labdával totálisan ügyetlen és lassű.empty taxiTOP5 játékosom, lehet valakit bántani, de azért Huntelaarra azt mondani hogy ügyetlen? 😐 Ott bacta el ő is hogy elment a Real "csillagtemető" Madridba.
több mint 14 éve
Jó mondjuk én Huntelaart tartom overratednek, labdával totálisan ügyetlen és lassű.De leginkább azt csinálja, h megkapja a labdát, beáll háttal a kapunak és fedezi a labdát. Egyszerűen előbb igazolnám IllésBélát a Milanba, mint őt. Egész évben sírtam, amig ez a gyerek játszott Huntelaar (!) helyett...DuffJesszusom Boriello vissza ne jöjjön. Annál töketlenebb focistát én még nem láttam...Duff2féleképpen tud gólt lőni: fejjel és félollóból úgy viszont 100%-os a helyzetkihasználása.empty taxi

Madden hates me.
több mint 14 éve
Ezzel a Maxival mit etetnek mostanába? :o
több mint 14 éve
De leginkább azt csinálja, h megkapja a labdát, beáll háttal a kapunak és fedezi a labdát. Egyszerűen előbb igazolnám IllésBélát a Milanba, mint őt. Egész évben sírtam, amig ez a gyerek játszott Huntelaar (!) helyett...2féleképpen tud gólt lőni: fejjel és félollóból úgy viszont 100%-os a helyzetkihasználása.empty taxiAzt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.empty taxiJesszusom Boriello vissza ne jöjjön. Annál töketlenebb focistát én még nem láttam...Duff
több mint 14 éve
Maxi hat-trick. Again. :cool:
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Erre az idényre gondoltam én is, csak összefolynak az évek.nem tudom h az utóbbi 10 évben láttam e ilyen gólgazdag játékot mint amióta a király van hatalmona.kacsa2008-09-ben, amikor 4 qrva ponton múlt a bajnoki cím, szinte egy-az-egyben ugyanilyen gólátlaga volt a csapatnak.Mikey
több mint 14 éve
2féleképpen tud gólt lőni: fejjel és félollóból úgy viszont 100%-os a helyzetkihasználása.Jesszusom Boriello vissza ne jöjjön. Annál töketlenebb focistát én még nem láttam...DuffMontolivo inkább védekező kp, míg Ganso irányító.Azt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.empty taxi
Csatár kell. Ibra egyedül kevés, ráadásul szerintem eladjuk, míg Robinho 56536569978539875795975933696923762 helyzetből talán ha be tud találni, azért ez így kevés még. De ő egyébként nem csatár, hanem árnyékék és Cassano is az, sőőt, Pato is inkább azt a szerepkört tudja jobban játszani, de ő meg sérülékeny, fél szezonokat bír. Pippo szerződése lejár, ki tudja mi lesz vele? Neki örülnék, ha maradna.
És nekünk a BL győzelem a cél jövő évben Berluék szerint, szóval kellenek a minőségi játékosok és az erős keret.Stez

Madden hates me.
több mint 14 éve
Fene tudja, én erre emlékeztem Borriello esetében. Én is furcsállottam az elején, de igazából elhittem a mende-mondákat és örültem, mondván így ebből a majomból mindenképpen pénzt tudunk csinálni.
több mint 14 éve
nem tudom h az utóbbi 10 évben láttam e ilyen gólgazdag játékot mint amióta a király van hatalmona.kacsa2008-09-ben, amikor 4 qrva ponton múlt a bajnoki cím, szinte egy-az-egyben ugyanilyen gólátlaga volt a csapatnak.
több mint 14 éve
A 08/09-as szezon óta nem voltunk ennyire kiélezettek mint mostanában.
több mint 14 éve
nem tudom h az utóbbi 10 évben láttam e ilyen gólgazdag játékot mint amióta a király van hatalmon
több mint 14 éve
Pool gála van kialakulóban 😊 YNWA
több mint 14 éve
Jajajj, az Inter megegyezett Montolivoról a Fioval. Nem örülök, Montolivo hozzánk kéne inkább. 😊Stez1 pipa(olasz is) 😊
na még Sanchez+Criscito duóból legalább egyik(talán még Tevez, de jó Militonak jobban örülnék)...és elégedett leszek.
|
több mint 14 éve
Maxi micsinááálsz?! 😀 Utolsó 3 meccsen 6 gól.
Szerk.: Kuyt 8/9.
több mint 14 éve
Tudtommal meg továbbra is kötelező megvennie a Romának Borriellot, nem pedig csak opciós joga lenne, hanem pengetniük kell érte.nincs ilyen opsön a szerződésben (tudtommal) és sokak tudtával
Legalábbis úgy emlékszem, hogy azzal a feltétellel adtuk el őt, hogy év végén nincs mese, fizetnie kell a Romának.
De az biztos, hogy őt nem akarom többet Milan mezben látni.Stez
Sahinos írásoddal abszolut egyetértek!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Na azért... azt hittem már, hogy valami különös és értelmetlen olasz szokás...Olyan kölcsönbeadás, amelynek végén kötelező leigazolni? Ennek mi értelme?MikeySemmi, de nem is így volt. Simán opciós joga van rá a Romának, mint ahogy nekünk is Ibrára.vassadi
több mint 14 éve
Olyan kölcsönbeadás, amelynek végén kötelező leigazolni? Ennek mi értelme?MikeySemmi, de nem is így volt. Simán opciós joga van rá a Romának, mint ahogy nekünk is Ibrára.
Természetesen Ronaldinho is kap bajnoki aranyérmet. Lehet, hogy ebben a szezonban, amíg itt játszott, nem sok hasznát láttuk, de azt gondolom, a Milanos időszakát összességében nézve ennyi neki is kijár.
több mint 14 éve
Allegri az nyilatkozta, hogy Mexés és Taiwo is aláírt a Milanhoz. Mivel mindkét játékosnak lejár a szerződése, így ingyen igazolhatóak. :cool:
több mint 14 éve
Legalábbis úgy emlékszem, hogy azzal a feltétellel adtuk el őt, hogy év végén nincs mese, fizetnie kell a Romának.StezOlyan kölcsönbeadás, amelynek végén kötelező leigazolni? Ennek mi értelme?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bale: bokaszalag - szakadás 😕 Egervárit meg 1 meccs alapján nem győzte meg Stieber. Ezen már csak nevetni lehet...
több mint 14 éve
Tudtommal meg továbbra is kötelező megvennie a Romának Borriellot, nem pedig csak opciós joga lenne, hanem pengetniük kell érte.Montolivo inkább védekező kp, míg Ganso irányító.Azt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.empty taxi
Csatár kell. Ibra egyedül kevés, ráadásul szerintem eladjuk, míg Robinho 56536569978539875795975933696923762 helyzetből talán ha be tud találni, azért ez így kevés még. De ő egyébként nem csatár, hanem árnyékék és Cassano is az, sőőt, Pato is inkább azt a szerepkört tudja jobban játszani, de ő meg sérülékeny, fél szezonokat bír. Pippo szerződése lejár, ki tudja mi lesz vele? Neki örülnék, ha maradna.
És nekünk a BL győzelem a cél jövő évben Berluék szerint, szóval kellenek a minőségi játékosok és az erős keret.Stez
Legalábbis úgy emlékszem, hogy azzal a feltétellel adtuk el őt, hogy év végén nincs mese, fizetnie kell a Romának.
De az biztos, hogy őt nem akarom többet Milan mezben látni.
több mint 14 éve
Jesszusom Boriello vissza ne jöjjön. Annál töketlenebb focistát én még nem láttam...Montolivo inkább védekező kp, míg Ganso irányító.Azt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.empty taxi
több mint 14 éve
Montolivo inkább védekező kp, míg Ganso irányító.Azt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.

Madden hates me.