Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Jó mondjuk én Huntelaart tartom overratednek, labdával totálisan ügyetlen és lassű.empty taxi
TOP5 játékosom, lehet valakit bántani, de azért Huntelaarra azt mondani hogy ügyetlen? 😐 Ott bacta el ő is hogy elment a Real "csillagtemető" Madridba.Hanni
Ösztönei jók, de topcsapathoz kevés tehetségben szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
2féleképpen tud gólt lőni: fejjel és félollóból úgy viszont 100%-os a helyzetkihasználása.empty taxi
De leginkább azt csinálja, h megkapja a labdát, beáll háttal a kapunak és fedezi a labdát. Egyszerűen előbb igazolnám IllésBélát a Milanba, mint őt. Egész évben sírtam, amig ez a gyerek játszott Huntelaar (!) helyett...Duff
Jó mondjuk én Huntelaart tartom overratednek, labdával totálisan ügyetlen és lassű.empty taxi
Huntelaar már csak Hype. Idén a Bundesliga-ból sem tudott kiemelkedni. Sajnálom, mert kiemelkedő ösztönei vannak..csak, hát eltemette magát az is félév alatt.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
TOP5 játékosom, lehet valakit bántani, de azért Huntelaarra azt mondani hogy ügyetlen? 😐 Ott bacta el ő is hogy elment a Real "csillagtemető" Madridba.
több mint 14 éve
Jesszusom Boriello vissza ne jöjjön. Annál töketlenebb focistát én még nem láttam...Duff
2féleképpen tud gólt lőni: fejjel és félollóból úgy viszont 100%-os a helyzetkihasználása.empty taxi
De leginkább azt csinálja, h megkapja a labdát, beáll háttal a kapunak és fedezi a labdát. Egyszerűen előbb igazolnám IllésBélát a Milanba, mint őt. Egész évben sírtam, amig ez a gyerek játszott Huntelaar (!) helyett...Duff
Jó mondjuk én Huntelaart tartom overratednek, labdával totálisan ügyetlen és lassű.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Ezzel a Maxival mit etetnek mostanába? :o
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Azt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.empty taxi
Jesszusom Boriello vissza ne jöjjön. Annál töketlenebb focistát én még nem láttam...Duff
De leginkább azt csinálja, h megkapja a labdát, beáll háttal a kapunak és fedezi a labdát. Egyszerűen előbb igazolnám IllésBélát a Milanba, mint őt. Egész évben sírtam, amig ez a gyerek játszott Huntelaar (!) helyett...
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Maxi hat-trick. Again. :cool:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
PredatorAbsolute New England Patriots Florida Gators 42
nem tudom h az utóbbi 10 évben láttam e ilyen gólgazdag játékot mint amióta a király van hatalmona.kacsa
2008-09-ben, amikor 4 qrva ponton múlt a bajnoki cím, szinte egy-az-egyben ugyanilyen gólátlaga volt a csapatnak.Mikey
Erre az idényre gondoltam én is, csak összefolynak az évek.
több mint 14 éve
Montolivo inkább védekező kp, míg Ganso irányító.
Csatár kell. Ibra egyedül kevés, ráadásul szerintem eladjuk, míg Robinho 56536569978539875795975933696923762 helyzetből talán ha be tud találni, azért ez így kevés még. De ő egyébként nem csatár, hanem árnyékék és Cassano is az, sőőt, Pato is inkább azt a szerepkört tudja jobban játszani, de ő meg sérülékeny, fél szezonokat bír. Pippo szerződése lejár, ki tudja mi lesz vele? Neki örülnék, ha maradna.
És nekünk a BL győzelem a cél jövő évben Berluék szerint, szóval kellenek a minőségi játékosok és az erős keret.Stez
Azt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.empty taxi
2féleképpen tud gólt lőni: fejjel és félollóból úgy viszont 100%-os a helyzetkihasználása.

Madden hates me.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 817 — Whoops, looks like something went wrong.
Fene tudja, én erre emlékeztem Borriello esetében. Én is furcsállottam az elején, de igazából elhittem a mende-mondákat és örültem, mondván így ebből a majomból mindenképpen pénzt tudunk csinálni.

több mint 14 éve
nem tudom h az utóbbi 10 évben láttam e ilyen gólgazdag játékot mint amióta a király van hatalmona.kacsa
2008-09-ben, amikor 4 qrva ponton múlt a bajnoki cím, szinte egy-az-egyben ugyanilyen gólátlaga volt a csapatnak.

több mint 14 éve
A 08/09-as szezon óta nem voltunk ennyire kiélezettek mint mostanában.
több mint 14 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
nem tudom h az utóbbi 10 évben láttam e ilyen gólgazdag játékot mint amióta a király van hatalmon
több mint 14 éve
Pool gála van kialakulóban 😊 YNWA
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Jajajj, az Inter megegyezett Montolivoról a Fioval. Nem örülök, Montolivo hozzánk kéne inkább. 😊Stez
1 pipa(olasz is) 😊

na még Sanchez+Criscito duóból legalább egyik(talán még Tevez, de jó Militonak jobban örülnék)...és elégedett leszek.

|
több mint 14 éve
Maxi micsinááálsz?! 😀

Utolsó 3 meccsen 6 gól.

Szerk.: Kuyt 8/9.

több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Tudtommal meg továbbra is kötelező megvennie a Romának Borriellot, nem pedig csak opciós joga lenne, hanem pengetniük kell érte.
Legalábbis úgy emlékszem, hogy azzal a feltétellel adtuk el őt, hogy év végén nincs mese, fizetnie kell a Romának.
De az biztos, hogy őt nem akarom többet Milan mezben látni.Stez
nincs ilyen opsön a szerződésben (tudtommal) és sokak tudtával
Sahinos írásoddal abszolut egyetértek!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Olyan kölcsönbeadás, amelynek végén kötelező leigazolni? Ennek mi értelme?Mikey
Semmi, de nem is így volt. Simán opciós joga van rá a Romának, mint ahogy nekünk is Ibrára.vassadi
Na azért... azt hittem már, hogy valami különös és értelmetlen olasz szokás...

több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Olyan kölcsönbeadás, amelynek végén kötelező leigazolni? Ennek mi értelme?Mikey
Semmi, de nem is így volt. Simán opciós joga van rá a Romának, mint ahogy nekünk is Ibrára.

Természetesen Ronaldinho is kap bajnoki aranyérmet. Lehet, hogy ebben a szezonban, amíg itt játszott, nem sok hasznát láttuk, de azt gondolom, a Milanos időszakát összességében nézve ennyi neki is kijár.
több mint 14 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Allegri az nyilatkozta, hogy Mexés és Taiwo is aláírt a Milanhoz. Mivel mindkét játékosnak lejár a szerződése, így ingyen igazolhatóak. :cool:

több mint 14 éve
Legalábbis úgy emlékszem, hogy azzal a feltétellel adtuk el őt, hogy év végén nincs mese, fizetnie kell a Romának.Stez
Olyan kölcsönbeadás, amelynek végén kötelező leigazolni? Ennek mi értelme?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Bale: bokaszalag - szakadás 😕

Egervárit meg 1 meccs alapján nem győzte meg Stieber. Ezen már csak nevetni lehet...
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 817 — Whoops, looks like something went wrong.
Csatár kell. Ibra egyedül kevés, ráadásul szerintem eladjuk, míg Robinho 56536569978539875795975933696923762 helyzetből talán ha be tud találni, azért ez így kevés még. De ő egyébként nem csatár, hanem árnyékék és Cassano is az, sőőt, Pato is inkább azt a szerepkört tudja jobban játszani, de ő meg sérülékeny, fél szezonokat bír. Pippo szerződése lejár, ki tudja mi lesz vele? Neki örülnék, ha maradna.
És nekünk a BL győzelem a cél jövő évben Berluék szerint, szóval kellenek a minőségi játékosok és az erős keret.Stez
Tudtommal meg továbbra is kötelező megvennie a Romának Borriellot, nem pedig csak opciós joga lenne, hanem pengetniük kell érte.
Legalábbis úgy emlékszem, hogy azzal a feltétellel adtuk el őt, hogy év végén nincs mese, fizetnie kell a Romának.
De az biztos, hogy őt nem akarom többet Milan mezben látni.

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Jesszusom Boriello vissza ne jöjjön. Annál töketlenebb focistát én még nem láttam...
több mint 14 éve
Azt pletykálják h a Roma nem hívja le az opciót Borriellora backup CF-nek ideális ne költsünk csatárra, ink cseréljük ki a kp-sort, igazoljunk néhány minőségi védőt, plusz ugye állítólag Marchetti kapcsán is vszínű megegyeztünk a Cagliarival.

Madden hates me.