Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Mindenkinek a saját döntése.. én pl Sahin helyében nem mentem volna el Dortmundból, mert ott egy nagyon fiatal, sikeres csapat épül. (kezdő fele német válogatott, vagy U-válogatott). (Schmelzer, Hummels, Subotic, Großkreutz, Götze, Sahin, Bender).de külön-külön a posztjukon 2 extra tehetséges fiatal játékos és elmennek oda ahol igen karcsú az esély, hogy sokat játszanak. Affelay játszott már 400 percet a Barcában idén? nem hinném. pedig elment pár hónap és pár meccsHabién nem értem Őt sem és Affelayt sem. Pont ilyen korban kellene minden hétvégén játszaniuk 90 percet, hogy fejlődjenek, de nem. Biztos nem lennék jó játékosügynök...Habivan az a pénz. 2 év múlva sehol nem lesz... Affelay más tészta a Barcában, neki még lehet ott helye. Sokkal dinamikusabb játékos.Amadeus91
Affelay meg már dobbantani akart, miután taccsra ment a tavaly nyári szerződtetése a Hamburggal.
több mint 14 éve
de külön-külön a posztjukon 2 extra tehetséges fiatal játékos és elmennek oda ahol igen karcsú az esély, hogy sokat játszanak. Affelay játszott már 400 percet a Barcában idén? nem hinném. pedig elment pár hónap és pár meccsvan az a pénz. 2 év múlva sehol nem lesz... Affelay más tészta a Barcában, neki még lehet ott helye. Sokkal dinamikusabb játékos.Amadeus91Na, akkor Sahin is elásta a karrierjét.Amadeus91én nem értem Őt sem és Affelayt sem. Pont ilyen korban kellene minden hétvégén játszaniuk 90 percet, hogy fejlődjenek, de nem. Biztos nem lennék jó játékosügynök...Habi

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Özil, Robinho..Na, akkor Sahin is elásta a karrierjét.Amadeus91én nem értem Őt sem és Affelayt sem. Pont ilyen korban kellene minden hétvégén játszaniuk 90 percet, hogy fejlődjenek, de nem. Biztos nem lennék jó játékosügynök...Habi
De aki hülye, az így járt, 1-2 év múlva meg menekülhetnek el a Madridtól, mint Sneijder és Robben, hogy legyen még karrierjük
több mint 14 éve
van az a pénz. 2 év múlva sehol nem lesz... Affelay más tészta a Barcában, neki még lehet ott helye. Sokkal dinamikusabb játékos.Na, akkor Sahin is elásta a karrierjét.Amadeus91én nem értem Őt sem és Affelayt sem. Pont ilyen korban kellene minden hétvégén játszaniuk 90 percet, hogy fejlődjenek, de nem. Biztos nem lennék jó játékosügynök...Habi
több mint 14 éve
Na, akkor Sahin is elásta a karrierjét.Amadeus91én nem értem Őt sem és Affelayt sem. Pont ilyen korban kellene minden hétvégén játszaniuk 90 percet, hogy fejlődjenek, de nem. Biztos nem lennék jó játékosügynök...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Na, akkor Sahin is elásta a karrierjét.
több mint 14 éve
"Nyisd ki a szemed újpesti faszszopó, kinél lesz üres idén a tabló?! Nyisd ki a szemed faszszopó fradista, kezdődik a fehérvári fieszta"28>>>1, de még a 20 is több picit 😊
remélem h az utolsó fordulóban a lilák a fehérváriak fejére koppintanak egy kettőtJoci
Mindenesetre megjött az arc is a portörlő mellé 😀

több mint 14 éve
igen, például eladhatnátok De Rossit is nekünk 10 milláért 😀Sahin->Real Madridmaximilien10 millió euroért...óriási nagy szégyen 😕
ennél sokkal-sokkal többet ér. Madridban telített a kp poszt, de ennyiért vétek lett volna bent hagyni. Rómában jól elpörgött volna DDR-el (amikor Daniele épp nincs eltiltva)
Mexés is már Rossonero...vmit lépni kellene már nekünk isHabi
több mint 14 éve
Sahin->Real Madridmaximilien10 millió euroért...óriási nagy szégyen 😕
ennél sokkal-sokkal többet ér. Madridban telített a kp poszt, de ennyiért vétek lett volna bent hagyni. Rómában jól elpörgött volna DDR-el (amikor Daniele épp nincs eltiltva)
Mexés is már Rossonero...vmit lépni kellene már nekünk is

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Montolivo inkább védekező kp, míg Ganso irányító.Jajajj, az Inter megegyezett Montolivoról a Fioval. Nem örülök, Montolivo hozzánk kéne inkább. 😊StezAkkor idejön Ganso 😉
Galliani azt mondta, Taiwo már rossonero, na az viszont pazar. :cool:Csatár minek? Robinho,Pato,Ibra, és cserének meg Inzaghi és Cassano. Azért ez nem olyan rossz...Duff
Akkor már csak Essien, Drogba, Ganso, Hulk kell, így elsőként 😀Stez
Csatár kell. Ibra egyedül kevés, ráadásul szerintem eladjuk, míg Robinho 56536569978539875795975933696923762 helyzetből talán ha be tud találni, azért ez így kevés még. De ő egyébként nem csatár, hanem árnyékék és Cassano is az, sőőt, Pato is inkább azt a szerepkört tudja jobban játszani, de ő meg sérülékeny, fél szezonokat bír. Pippo szerződése lejár, ki tudja mi lesz vele? Neki örülnék, ha maradna.
És nekünk a BL győzelem a cél jövő évben Berluék szerint, szóval kellenek a minőségi játékosok és az erős keret.
több mint 14 éve
Jajajj, az Inter megegyezett Montolivoról a Fioval. Nem örülök, Montolivo hozzánk kéne inkább. 😊StezAkkor idejön Ganso 😉
Galliani azt mondta, Taiwo már rossonero, na az viszont pazar. :cool:Csatár minek? Robinho,Pato,Ibra, és cserének meg Inzaghi és Cassano. Azért ez nem olyan rossz...
Akkor már csak Essien, Drogba, Ganso, Hulk kell, így elsőként 😀Stez
több mint 14 éve
Galliani azt mondta, Taiwo már rossonero, na az viszont pazar. :cool: Akkor már csak Essien, Drogba, Ganso, Hulk kell, így elsőként 😀
több mint 14 éve
"Nyisd ki a szemed újpesti faszszopó, kinél lesz üres idén a tabló?! Nyisd ki a szemed faszszopó fradista, kezdődik a fehérvári fieszta"remélem h az utolsó fordulóban a lilák a fehérváriak fejére koppintanak egy kettőt
több mint 14 éve
Jajajj, az Inter megegyezett Montolivoról a Fioval. Nem örülök, Montolivo hozzánk kéne inkább. 😊
több mint 14 éve
Chicharito olyan mint Higuain, lábon lövik és akkor csak úgy vágja a gólokat, ez életbiztosítás bármilyen csatár számára. Ettől függetlenül nagy kedvenc 😊JayBNa jól van azért Higuain szintjére ne vigyük már le 😊 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Good afternoon Mr., I'm Melissa, I work with the organization of the EMEA SRE Meeting.
I'll confirm that we have a ticket for you for the football match Milan vs Cagliari.
és a cuccok is megjöttek Manchesterből, így kezdődik egy jó nap!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Chicharito olyan mint Higuain, lábon lövik és akkor csak úgy vágja a gólokat, ez életbiztosítás bármilyen csatár számára. Ettől függetlenül nagy kedvenc 😊
több mint 14 éve
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6Kurva szívesen lennék olyan csatár, aki 1 méterről lövöldözi a gólokat, de kb. minden második meccsen betalál. Ha ez annyira egyszerű, akkor miért nem csinálja mindenki ezt? :rolleyes:
több mint 14 éve
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6inzaghi jut róla eszembe, ő is egy falábú mégis a legnagyobbak között van a neve...chicaritora is ez a sors vár... szegény, tényleg elég bal*asz... 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 14 éve
Megkésve bár de gratula a Honvédnak a tegnapi X-hez. 4-4 pont elcsenve idén a Loki-Fehérvár kettőstől. Elnézve a Honvéd keretét és a másik két csapatét ez nagy fegyvertény. Úgy tűnik idén se fogunk kiesni - sőt 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igaz, dave, én kérek elnézést!Küldök is egy sms-t VdS-nek... 😀
több mint 14 éve
ManUtd 19 > Liverpool 18Mehet a távirat Beniteznek...19. That's a FACT.... 😂
"Will never die, will never die,
Will never die, will never die,
We'll keep the red flag flying high,
'Coz Man United will never die."tüsi91

több mint 14 éve
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6azért gondolhatod így mert 1 cselt sem ismer és nem az a playmaker, de (mint ahogy nagy meglepetésemre Sallói észre is vette az értékelésnél :o ) helyezkedésben már most Top 5ben van a csatárok között. Beindulásai félelmetesek + a technikai tudása is elég jó ahhoz hogy a helyzetei nagyobb részét gólra váltsa. Ebben a szezonban én nem mellőzném ennyire Berbatovot mert idén bizonyított azért néhány meccsen de van kettejük között egy nagy különbség idén: Berba vagy 2-3 gólt rúgott az adott meccsen vagy az Istennek sem tudott betalálni míg Hernandez 1 gólt szinte mindig rámolt - nélkülözhetetlen adottság egy hosszú sorozat megnyeréséhez! Ez a teljesítmény nincs meg például az Arsenalban, ezért (sem) ők lesznek idén a bajnokok.
Azért nem véletlenül maradt bent stabilan a kezdőben úgy hogy Berba ül a padon, nem vak még az öreg, az élet még őt igazolja... 😀
Ja és VDS rossz példa volt mert átlagon felüli a rúgó techinikája és a helyezkedése, csatár is simán lehetne 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Torrest leírni egy fél szezon után. No comment...SchleckBocsánatot kérek hogy 50M £-ért elvárnám hogy fél szezon alatt ne 1 gólt lőjön, és ne miatta ültessenek egy Drogbát a padon 😕 Én kérek elnézést minden Torres hater nevében. :rolleyes: