Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...JC6Bár ebben van egy kis túlzás, de +1.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem is értem, hogy Hernandez-t hova istenítik jópáran? Többnyire 1 méterről lövöldözi góljait üres kapura, az MU-ban. A végletekig ki van szolgálva, ha VDS lenne ott, még ő is beverné...
több mint 14 éve
Torrest leírni egy fél szezon után. No comment...Azért nagyon megérte ez a Torres-Chelsea biznisz 😂 FViktor93Ez a Torres-Ramires páros ez leírhatatlan bust... komolyan néha már én szégyellem magam helyettük...Hanni
több mint 14 éve
Azért nagyon megérte ez a Torres-Chelsea biznisz 😂 FViktor93Ez a Torres-Ramires páros ez leírhatatlan bust... komolyan néha már én szégyellem magam helyettük...
több mint 14 éve
Nyílván. Nekem azért a Pool a fő nemes ellenfél, s nincs nagyobb öröm, mint, hogy több bajnoki címünk van, mint nekik. Nem Chelsea, nem egy kreált rivalizálás, hanem egy ősi.ManUtd 19 > Liverpool 18tüsi91Annyi baj legyen. Ettől én még nyugodtan fogok aludni.Mikey
Hát csak behúzta a MU. Kicsit féltettem a csapatot mert rám ijesztettek múlt héten az Arsenal ellen. De kétség sem fért hozzá, hogy melyik a jobb csapat. Rooney szerintem a leghasznosabb focista a világon ami a saját csapatát illeti. Giggs még mindig hatalmas, Hernandez meg a jövő nagy sztárja. FViktor93Rooney ma nem játszott extrát, sőt a végén átment Naniba. Undorító, gusztustalan önző módba kapcsolt. Giggs zseni. Hernandez meg 93 perc 50 másodpercig nem csinált lóf****t se, 10 másodpercben meg lőtt egy gólt.
több mint 14 éve
Hát csak behúzta a MU. Kicsit féltettem a csapatot mert rám ijesztettek múlt héten az Arsenal ellen. De kétség sem fért hozzá, hogy melyik a jobb csapat. Rooney szerintem a leghasznosabb focista a világon ami a saját csapatát illeti. Giggs még mindig hatalmas, Hernandez meg a jövő nagy sztárja. Más:
Azért nagyon megérte ez a Torres-Chelsea biznisz 😂 Remélem a Chelseanak csak ilyen sikerű transzfere lesz mostantól 😀
több mint 14 éve
ManUtd 19 > Liverpool 18tüsi91Annyi baj legyen. Ettől én még nyugodtan fogok aludni.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
ManUtd 19 > Liverpool 18"Will never die, will never die,
Will never die, will never die,
We'll keep the red flag flying high,
'Coz Man United will never die."
több mint 14 éve
Meglesz a tizenkilencedik. 😉 GLORY, GLORY MAN. UNITED!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Múlthéten asszem gatyaszaggató döntetlen volt, most meg mezszaggató vagy már nem is tudom minek nevezzem 😀
több mint 14 éve
Kíváncsi vagyok Tésztás Gyuri mivel magyarázza majd a 2-2-t. Alig várom.JC6Honvéd élete sikere? 😀
|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok Tésztás Gyuri mivel magyarázza majd a 2-2-t. Alig várom.
több mint 14 éve
nagyon régen nem láttam ilyen egyértelmű rangadót mint a mai. Mind a játékban, mind a helyzetekben döntő fölény volt, az egyetlen amiben nem az az eredmény volt... Nagyon örülök hogy Ancelotti ma a Chelsea edzője...
Az a csatár amelyik meg kispadra ülteti tartósan a PL gólkirályát(vagy már valaki megelőzte?) az igazi klasszis.
Chicarito ma rúghatott volna 2-3at de amikor nagyon kellett azt berúgta 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Az a vicc,hogy ennek a Chelseanek volt valami keresnivalója ma...(piros,tizi(k),ziccerek tömkelege)
több mint 14 éve
MIKET ÉL TÚL A CHELSEA :mad: :mad: :mad:davemayercsak nehogy megbosszulja... 😛
|
több mint 14 éve
MIKET ÉL TÚL A CHELSEA :mad: :mad: :mad:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Eza Danilo mekkora egy nagy színész 😂 nagyhalál minden esésnél
több mint 14 éve
Még a végén sikerül eltolni... miért nem lehet a ziccert belőni?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Beszéljünk arról hogy 2-1 helyett 3 vagy 4-0nak kéne inkább lennie... SZÁNALOM
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Ha ezért a kezezésért nem jár 11es akkor mit takar a kezezés fogalma??? Vicc.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
azt nemértem, az ilyen kezezést amit itt lampard tolt, hogy nem lehet észrevenni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
háháá 2-2
hajrá kispest
(a mi meccsünket kikapcsoltam, nem bírtam nézni azt a szenvedést)
több mint 14 éve
Ez az Andre Alves mekkora tróger...
több mint 14 éve
Ivanovic-ot miért nem merte kiállítani egyszer sem?Az még ok,hogy az első feltartására rögtön nem kapta meg a 2. sárgáját,de utána amikor Rooneyt akasztotta 😐