Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Am 4-1nél volt egy Huntelaar gól, de nem adta meg les címén. Az am egyvonal volt, de gondolom a bíró annyit látott, h vagy les, vagy nem, de inkább befujta. Nem értem miért nem lehetett megadni 4-1nél, és még bele kell rugni abba a csapatba amit már eltiportak...

Mind1 ez a S04 nem volt ellenfél, végre Anderson is jól tolta, bírom a csávót 😊

Döntőre még tippelni sem tudok.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.

Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.

Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..JC6
Megraktam a 0-2 H-it 4.50-ért úgyhogy igen okos döntés volt behúzni azt a lest 😉

Anderson tényleg nem nyújt tartósan olyan teljesítményt amit várnak tőle de ma a 2 gólja nélkül is a United legjobbja volt szvsz, mezőnyben hajtott (jobban mint szokott...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.

Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.

Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..
több mint 14 éve
UNITED!!!davemayer
Newcastle? 😊Divat
neeeem, a zenekar 😛

B-csapattal is könnyed 4-1, így kell ezt bár néha elég angolos belépők voltak 😐

Hétvégén egy döntő, aztán hónap végén még egy hááát... 2 meccs a szezon emberek...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/
undorító csapat ez a BarcaNewman
A visszaolvasás, mint olyan, segít még az érettségire való felkészülésben is! 😛tomi-tomi
tényleg? :o 😛

több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
Hát ez eldőlt 😕Black_Adder
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellenBlack_Adder
Érdekes húzás volt a Schalketól:Először lejön Höwedes,helyette csatár Hunter,aztán kapnak egy gólt és lecserél egy csatárt helyére meg egy középső védőt hoz be...

több mint 14 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellen

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 646 — Volt egy kis zápor
Még volt valami kérdés az első meccs után? 😐

több mint 14 éve
Hát ez eldőlt 😕

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂gamerkr
Ez a csávót, legalábbis stílusából ítélve, én a vb meccseken olvastam legutoljára. Sokszor jobb volt, mint az igazi közvetítés. 😀

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂Habi
Cassilas csúnyábbat kapott a hétvégén 😀
több mint 14 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 510 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fárasztó már ez a téma, rohadtul. Egyértelműen a jobbik csapat ment tovább, ennek ellenére FCB szurkolóként mondtam nem egyszer, hogy néha gusztustalan volt látni, amit alakítottak kedvenceim. Mondjuk Macskarágó nem épp a kedvencem, Búskeksz mellett...

A futballnak a lényege mások szórakoztatása lenne, nem egymás legyilkolása, színészi előadások sokasága, verbális háborúk megvívása, hetekig.

Megértem a RM szurkolókat, de ez már kicsit szánalmas.
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛
Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.Stez
Minden szavaddal egyetértek. Le kéne zárni már ezt a témát végre.
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hát a MU se pepecselt sokáig félóra alatt eldöntötték, hogy a Schalke még csak nehogy reménykedjen
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛
Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.

több mint 14 éve
http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/
Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
Csak én nem látom a direktséget CR megmozdulásában? Igen mindkettő ugyanakkora kontakt volt, de míg az egyik szándékos, addig a másik vétlen. De nem ezen múlott ez a Real súlytalan volt mindkét meccsen.FViktor93
Ugyan már, a barcás 5× akkorát repült, szóval biztos 5× akkora kontakt volt 😊 Szegény a térdét is nagyon megütötte, remélem nem sérült le, mert amit ő csinált az Xavi szavaival élve tényleg "football"

Egyébként cr7 nagyon passzolna abba a csapatba, a játékfelfogást, vagy ahogy Xavi nevezi: "A Football"-t már rég, még Angliában vagy tán azelőtt is, elsajátította

De nem bántom őket, mert rájuk nem vigyáznak annyira, mint mondjuk Mascherano az ellenfélre, pedig azok nem is "A Football"-t játsszák

Még a Schalke megmentheti a sport becsületét, de úgyse fogja, mert tényleg nincs igazság ebben a sportban, elnézést színházban.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
He én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.eaglesmcnabb
Igen, de a kontakt miatt nem lehet előnyszabályt adni szerintem, ezért kellett volna szabadrúgással jönnie a Realnak.Pocs
egyébként ha nem lett volna kontakt sem ért volna oda a védő. le volt maradva Higanytól rendesen. De ez akkor sem változtat semmin, Első meccs után esélye sem volt a Madridnak...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
He én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.eaglesmcnabb
Igen, de a kontakt miatt nem lehet előnyszabályt adni szerintem, ezért kellett volna szabadrúgással jönnie a Realnak.

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
UNITED!!!davemayer
Newcastle? 😊

|
több mint 14 éve
UNITED!!!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Csak én nem látom a direktséget CR megmozdulásában? Igen mindkettő ugyanakkora kontakt volt, de míg az egyik szándékos, addig a másik vétlen. De nem ezen múlott ez a Real súlytalan volt mindkét meccsen.
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
He én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...