Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Am 4-1nél volt egy Huntelaar gól, de nem adta meg les címén. Az am egyvonal volt, de gondolom a bíró annyit látott, h vagy les, vagy nem, de inkább befujta. Nem értem miért nem lehetett megadni 4-1nél, és még bele kell rugni abba a csapatba amit már eltiportak...Mind1 ez a S04 nem volt ellenfél, végre Anderson is jól tolta, bírom a csávót 😊
Döntőre még tippelni sem tudok.
több mint 14 éve
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.Megraktam a 0-2 H-it 4.50-ért úgyhogy igen okos döntés volt behúzni azt a lest 😉
Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.
Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..JC6
Anderson tényleg nem nyújt tartósan olyan teljesítményt amit várnak tőle de ma a 2 gólja nélkül is a United legjobbja volt szvsz, mezőnyben hajtott (jobban mint szokott...).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért azt a 2. gólt megadhatta volna a spori, nem osztott nem szorzott.Egyébként Anderson szerintem egyáltalán nem MU szintű játékos, de 2 gól az 2 gól.
Legszívesebben egy MU - RM elődöntőt néztem volna meg..
több mint 14 éve
neeeem, a zenekar 😛UNITED!!!davemayerNewcastle? 😊Divat
B-csapattal is könnyed 4-1, így kell ezt bár néha elég angolos belépők voltak 😐
Hétvégén egy döntő, aztán hónap végén még egy hááát... 2 meccs a szezon emberek...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
tényleg? :o 😛http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/A visszaolvasás, mint olyan, segít még az érettségire való felkészülésben is! 😛tomi-tomi
undorító csapat ez a BarcaNewman
több mint 14 éve
Érdekes húzás volt a Schalketól:Először lejön Höwedes,helyette csatár Hunter,aztán kapnak egy gólt és lecserél egy csatárt helyére meg egy középső védőt hoz be...Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.Hát ez eldőlt 😕Black_AdderMég volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellenBlack_Adder
több mint 14 éve
Nem volt sok sansz, de idegenben 2-0-ra lehet nyerni, ahogy a ManU is megtette.Hát ez eldőlt 😕Black_AdderMég volt valami kérdés az első meccs után? 😐JoeyPorter
Mindegy, az erősebb csapat jut tovább, nekik több esélyük lesz a Gonosz ellen
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Hát ez eldőlt 😕Black_AdderMég volt valami kérdés az első meccs után? 😐
több mint 14 éve
Hát ez eldőlt 😕
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂gamerkrEz a csávót, legalábbis stílusából ítélve, én a vb meccseken olvastam legutoljára. Sokszor jobb volt, mint az igazi közvetítés. 😀
több mint 14 éve
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂HabiCassilas csúnyábbat kapott a hétvégén 😀
több mint 14 éve
mindenkinek ajánlom az NSO online közvetítését a MU-Schalke meccsről, valami költő-újságírót ültettek be ma estére ??? 😂
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Fárasztó már ez a téma, rohadtul. Egyértelműen a jobbik csapat ment tovább, ennek ellenére FCB szurkolóként mondtam nem egyszer, hogy néha gusztustalan volt látni, amit alakítottak kedvenceim. Mondjuk Macskarágó nem épp a kedvencem, Búskeksz mellett...A futballnak a lényege mások szórakoztatása lenne, nem egymás legyilkolása, színészi előadások sokasága, verbális háborúk megvívása, hetekig.
Megértem a RM szurkolókat, de ez már kicsit szánalmas.
több mint 14 éve
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛Minden szavaddal egyetértek. Le kéne zárni már ezt a témát végre.
Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.Stez
több mint 14 éve
az 50 milliós Neuer teljesítménye továbbra is meggyőző... 😂

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Hát a MU se pepecselt sokáig félóra alatt eldöntötték, hogy a Schalke még csak nehogy reménykedjen
több mint 14 éve
Ordas bírói csalások hogyne, ha nem lettek volna ezek, akkor legalább 6 vagy 7-0-val lesöpri a Real a Barcát.. 😛Jajaja, kapaszkodni a semmibe, na az aztán megy. 😊
Inkább el kéne fogadni, hogy sansza nem volt a Realnak ebben a párharcban. Mind a két csapat pont ugyanolyan undorító volt ezen a két meccsen, akár tetszik, akár nem. Veszteni tudni kell, lesz még jó sok esetben a fasz rossz végén a Barca is a Reallal szemben, de most jobb a Barca, teljesen megérdemelt volt a továbbjutásuk.
Nem is értem, hogy minek kell ezen lovagolni. Viszont kezd már idegesítő lenni a folyamatos rinyálás.
több mint 14 éve
Ugyan már, a barcás 5× akkorát repült, szóval biztos 5× akkora kontakt volt 😊 Szegény a térdét is nagyon megütötte, remélem nem sérült le, mert amit ő csinált az Xavi szavaival élve tényleg "football"Csak én nem látom a direktséget CR megmozdulásában? Igen mindkettő ugyanakkora kontakt volt, de míg az egyik szándékos, addig a másik vétlen. De nem ezen múlott ez a Real súlytalan volt mindkét meccsen.FViktor93http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
Egyébként cr7 nagyon passzolna abba a csapatba, a játékfelfogást, vagy ahogy Xavi nevezi: "A Football"-t már rég, még Angliában vagy tán azelőtt is, elsajátította
De nem bántom őket, mert rájuk nem vigyáznak annyira, mint mondjuk Mascherano az ellenfélre, pedig azok nem is "A Football"-t játsszák
Még a Schalke megmentheti a sport becsületét, de úgyse fogja, mert tényleg nincs igazság ebben a sportban, elnézést színházban.
több mint 14 éve
egyébként ha nem lett volna kontakt sem ért volna oda a védő. le volt maradva Higanytól rendesen. De ez akkor sem változtat semmin, Első meccs után esélye sem volt a Madridnak...Igen, de a kontakt miatt nem lehet előnyszabályt adni szerintem, ezért kellett volna szabadrúgással jönnie a Realnak.PocsNem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...PocsHe én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Igen, de a kontakt miatt nem lehet előnyszabályt adni szerintem, ezért kellett volna szabadrúgással jönnie a Realnak.He én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.eaglesmcnabbhttp://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
több mint 14 éve
Csak én nem látom a direktséget CR megmozdulásában? Igen mindkettő ugyanakkora kontakt volt, de míg az egyik szándékos, addig a másik vétlen. De nem ezen múlott ez a Real súlytalan volt mindkét meccsen.http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
több mint 14 éve
He én téged ellöklek úgy, hogy elkaszálsz még egy embert, tulajdonképpen én vagyok a hibás a másik ember kárára, vagy te aki vétlen voltál? Nyilván én.http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...Pocs
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
http://alapvonal.blog.nepsport.hu/archives/2011/05/04/Ennel_szabalyosabb_golt_loni/Nem értem a cikk logikáját. Ahogy ráesett CR Mascherano lábára, az legalább akkora kontakt, mint ahogy Piqué hozzáért szerintem. Azzal, hogy a gólt szabályosnak ítéli, kb azt állítja, hogy ha előnyszabályt ítélnek valaki javára, az utána szabálytalankodhat 😀 Ha azzal érvelne, hogy szerinte egyik sem volt szabálytalan, azt legalább meg tudnám érteni, de így...

|