Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a pápaik voltak elég nagy favágó parasztok, és ezt Luque nehezen viselte (am is családi gondjai vannak sajnos :\) bár inkább az volt a gond, hogy ehhez a bírói 3as is asszisztált.
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
Nyugi, csak vicceltem- azt írtad egész meccsen 😊

ilyen durva meccs volt amúgy vagy csak néha elgurult a gyógyszere pár embernek?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Luque is idő előtt ment le akkor hogy lehet őt egész meccsen rugdosni? vagy volt balhé is? 😛davemayer
első sárgát azért kapta, mert felrúgták síp sehol, dühből utána ment az embernek, törlesztett - jogos
második sárgája előtt lekönyökölték, KIFELÉ fúj a bíró, Luque lentmarad, miután sikerül felállnia kérdőre vonja a tettest miközben az arcába mászik erre az pofonvágja, Abdou odaszalad ő is üt(?) majd kisebb tömegjelent után a bíró sárgát ad Abdounak, Ganugravának (a pápai) és Luquének - WTF?
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 476 — "Grammar maci"
a mi pirosunk mennyire volt jogos?Hurka
teljesen, Luquet és Gallardot egész meccsen összevissza rugdosták, csak a "bíró"-n múlt, hogy 10 emberrel fejezhettétek be.kristof
Luque is idő előtt ment le akkor hogy lehet őt egész meccsen rugdosni? vagy volt balhé is? 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a mi pirosunk mennyire volt jogos?Hurka
teljesen, Luquet és Gallardot egész meccsen összevissza rugdosták, csak a "bíró"-n múlt, hogy 10 emberrel fejezhettétek be.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
fetomy, nem voltam itt délután, csak gyorsan reagálnék. Nem szeretném a tüzet szítani, csak nem értem. Itt van ez a "valterlí": szar. Jött az a csokifiú, az sem valami nagy szám. Most is jött egy nevenincs. Nem tudom eddig mennyit igazoltatok külföldről, talán 8-at, de eddig 2 ha megüti a veretes magyar szintet.

Nekem csak azzal van bajom, hogy ezzel az erővel:
- magyarok is játszhatnának, akár az UP-ből,
- azért komolyabb játékosokat is lehetne hozni, akiknek nevük van, hiszen most tele a Vidi.

Megértem a te álláspontodat is, visszaolvasva, de neked is be kellene látni, hogy eléggé elcseszett igazolásokat csinál a csapatod...
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
2-0 :cool:
végig sokkal jobbak voltunk, akár 4-5 is lehetett volna közte, ha akcióból is betalálunk pl Gallardo csak az utolsó negyed órában adott 3 olyan passzt amiből 100% helyzetet hagytunk ki. a bírói ténykedés egész egyszerűen nevetséges volt, Luque második sárgája hihetetlen nagy kamu volt, de leszarom, a lényeg, hogy nyertünk.
hangulat megint fantasztikus volt, ultrák is végig szurkoltak, minden fasza volt 😊

(egyébként a pepsifoci.hun néztem a statot, de eddig a 3 hazai meccsünkön 6.3 ezres átlagnézőszámot produkáltunk, sztem ez simán első az nb1ben 😊)kristof
a mi pirosunk mennyire volt jogos?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
2-0 :cool:
végig sokkal jobbak voltunk, akár 4-5 is lehetett volna közte, ha akcióból is betalálunk pl Gallardo csak az utolsó negyed órában adott 3 olyan passzt amiből 100% helyzetet hagytunk ki. a bírói ténykedés egész egyszerűen nevetséges volt, Luque második sárgája hihetetlen nagy kamu volt, de leszarom, a lényeg, hogy nyertünk.
hangulat megint fantasztikus volt, ultrák is végig szurkoltak, minden fasza volt 😊

(egyébként a pepsifoci.hun néztem a statot, de eddig a 3 hazai meccsünkön 6.3 ezres átlagnézőszámot produkáltunk, sztem ez simán első az nb1ben 😊)

szerk. ja és visszatért Takács Peti, óriási tapsot kapott minden mozdulata után, sajnos a gól nem jött össze, pedig közel járt.
több mint 14 éve
Blevi 8 991 — Lions & Cowboys fan
Kva gyenge takarodjunk vissza az NBII-be.
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
Gustavo, na végre, gyönyörű támadás, nagyon nagyon kellett ez a gól!!!

és a győzelem is... 😊gamerkr
Csak nekem tűnt fel hogy nagyon lassú a csapat??

Heynkes eddig nagyon nem győzött meg....beltazor
komolytalan edző... érthetetlen h mit keres megint nálunk... :/ :/ :/ :/ :/
több mint 14 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Barton most is bizonyította, hogy mekkora egy rohadt féreg
több mint 14 éve
gsn 3 548
Nah, vajon Alex Song túléli a meccset? Nem lepődnék meg ha a hosszabbításban kapna egy nem kicsit. 😀Schleck
Nem is ez a fő kérdés, hanem, hogy Barton mit csinált Gervinhoval, amiért szimulált. 😀 Aztán kiállítják Gervinhot...

Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nah, vajon Alex Song túléli a meccset? Nem lepődnék meg ha a hosszabbításban kapna egy nem kicsit. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
nanáhogy fel 😀 Hatalmas, ő az isten 😀

Egyébként mégegy ekkora gyökér tábort, mint a győré, nem láttam... Egész meccsen semmit nem hallani tőlük, rendszeresen a vasas szurkolókat lehet csak hallani, de Farkas Balázs megmozdulásainál marha nagy összhangban fütyülnek... meg a Buzi Farkas is jó hangos volt, de egy kurva hajrá győrt nem lehet hallani..
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
nyílván költői kérdés volt, ugyanis én is nézem a meccset, dehát ugye Dajicot nem kell bemutatni senkinek 😀Hurka
még fetomynak se... 😀Divat
együtt nézzük cseten 😊Hurka
tuti felsikoltott... 😀

|
több mint 14 éve
DajicsMatthew99
nyílván költői kérdés volt, ugyanis én is nézem a meccset, dehát ugye Dajicot nem kell bemutatni senkinek 😀Hurka
még fetomynak se... 😀Divat
együtt nézzük cseten 😊
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
ki lőtte a Vasas 2. gólját?Hurka
DajicsMatthew99
még fetomynak se... 😀

|
több mint 14 éve
DajicsMatthew99
nyílván költői kérdés volt, ugyanis én is nézem a meccset, dehát ugye Dajicot nem kell bemutatni senkinek 😀
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
DajicsMatthew99
helyesen:
3....2.....1....JUSZUUUUUUUF!!!!!!
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 285
Child please.
több mint 14 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 280 — Invisible man
Dajics

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
ki lőtte a Vasas 2. gólját?
több mint 14 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 165
Örülök, hogy Dowd "tévedései" megint elvettek egy győzelmet a csapattól.
Persze egy hangyafasznyival jobb helyzetkihasználással még így is nyerni lehetett volna.

Bíztató meccs volt, az első félidő különösen, de ennyi új emberrel még természetes, hogy nem megy minden gördülékenyen.

Idővel jó lesz ez.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
Gustavo, na végre, gyönyörű támadás, nagyon nagyon kellett ez a gól!!!

és a győzelem is... 😊gamerkr
Csak nekem tűnt fel hogy nagyon lassú a csapat??

Heynkes eddig nagyon nem győzött meg....

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 700 — Whoops, looks like something went wrong.
ég a Dortmund, ikszel a Pool és a Bayern eddig