Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Kár, h nem miatta Duff a nickem 😀ő is akkor baszta el a karrierjét, mikor odaigazolt 😀. Roversbe nagy király volt még. Onnantól hanyatlik, de inkább stagnál.tüsi91Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.DuffIlyen nickkel nem kedvelni a Chelseat... 😊Schleck
több mint 14 éve
ő is akkor baszta el a karrierjét, mikor odaigazolt 😀. Roversbe nagy király volt még. Onnantól hanyatlik, de inkább stagnál.Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.DuffIlyen nickkel nem kedvelni a Chelseat... 😊Schleck
több mint 14 éve
kurva gyenge.és ezzel le is zártam magamban a Fradi-Debrecen témát.megköszönhetjük a kondának hogy egyenlítettek nekünk.
több mint 14 éve
Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.DuffIlyen nickkel nem kedvelni a Chelseat... 😊
több mint 14 éve
A Milant viszont már csak egy hajszál választja el a scudettótól, az utolsó három fordulóban elég egy pontot szerezni, és biztos a bajnoki cím. 😉
több mint 14 éve
Így van, ennyi.Gratulálok az FA-nek, teljes sikert arattak ezen a hétvégén. 😉ugyan miért? ok, Chelsea meccsen voltak rossz döntések. Ma 1 tizi oda az első félidő végén, 1 tizi ide a 88.ban. Foy hibát hibára halmozott.tüsi91
vassadi
Elismerem, nem játszottunk jól, de alakulhatott volna úgy is ez a forduló, hogy három körrel a vége előtt 7 pont az előnyünk a Chelsea-vel szemben. De tudom, fociban ilyen nincs, úgyhogy előre tekintek, és várom a szezon legfontosabb meccsét.
több mint 14 éve
Beszarok, ha innen elbukjuk a PL-t. Attól függetlenül, h nagyon nem kedvelem a Chelsea-t, szerintem egyáltalán nem érdemlik meg, h idén bajnokok legyenek.
több mint 14 éve
Szuper, kezd izgalmas lenni a dolog. 😊Mondjuk valamiért még mindig pesszimista vagyok a Chelsea-vel, de legfőképpen Ancelottival kapcsolatban, de legalább már az elméleti esély megvan. Az meg a nagyon szubjektív véleményem, hogy akárki is nyer, az utóbbi idők egyik leggyengébb PL győztese lesz.
több mint 14 éve
Gratulálok az FA-nek, teljes sikert arattak ezen a hétvégén. 😉ugyan miért? ok, Chelsea meccsen voltak rossz döntések. Ma 1 tizi oda az első félidő végén, 1 tizi ide a 88.ban. Foy hibát hibára halmozott. Ma előrefele kevesek voltunk. Mondjuk az Anderson-Nani-Hernandez 3as fogat ért 1 embert ma (bár Hernandez értékelhetetlen, Owen 5 perc alatt többet csinált)
vassadi
több mint 14 éve
Gratulálok az FA-nek, teljes sikert arattak ezen a hétvégén. 😉 Az Arsenal pedig visszatért a bajnoki címért folyó harcba. Viccet félretéve, sejtettem, hogy az ágyúsok pont ellenünk kászálódnak ki ebből a pocsék szériából, és azt is, hogy korántsem lesz annyira sima a bajnokság hajrája. Chelsea ellen így jövő hétvégén gyakorlatilag bajnoki döntő.
több mint 14 éve
Még a végén befutunk 😀😀😀DHanniMegint egy bajnoki döntő. Csak úgy, mint tavaly. Tavaly nyertetek, utána elmentünk szopni Blackburnbe. Most a Chelsea meccs után megint Blackburn. Van egybeesés. Még szerencse, hogy nem hiszek az ilyenekben. Jövő vasárnap nagy lépést teszünk a 19. fele.
több mint 14 éve
Még a végén befutunk 😀😀😀D
több mint 14 éve
erre inkább nem mondanék semmit,egészen hihetetlen :/ 😀sírok,ha megverjük a MU-tNewmansírhatsz 😊Divat
több mint 14 éve
Bammeg ilyet se gondoltam volna h látok életemben: Flamini megkerülős csel után gólt rúg 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Nehéz a bajnok élete... :/A múltkori fordulóban úgy vesztettünk a Seattle ellen, hogy Mullan már a 3. percben páros lábbal kettétörte az ellenfél lábát, és tíz emberrel csak 0-1-re voltunk képesek.
Tegnap meg 1-1-es döntetlen a Chicago ellen, hiányzott 7 játékosunk (Casey, Folan, Amarikwa, Wynne, Ababio, Kandji, Mullan), és a cserék közt nem volt egyetlen offenzív ember sem, csak a reserve team védői és védekező középpályásai.
Szerdán a Houston ellen kéne már végre győzni, és remélem lassan véget ér ez a balszerencsés időszak.
Hamarosan Gold Cup, június 5-25-ig, már hangolódok, ha ott lesz legalább Cummings, akkor ezt nézni fogom, ellentétben a múltkori VB-vel. 😛
több mint 14 éve
úgy legyen! 😉jó hát álmodozni csak-csak lehet (ha már a drafton nagyjából semmit sem sikerült megálmodnom Pats szempontból) 😀Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊Habiés akkor ért bele a bilibe... 😀Divat
pénz lesz, és ha a Chelsea nem bassza ki Ancellottit akkor Villas Boas jönni fog, Ő meg ahogy látjuk tud igazolni/felvesz engem a stábba és majd mondom a frankót 😛Habi
én beérem Sanchezzel és a Herceget vki keltse életre, és mást nem is kérek... 😊
|
több mint 14 éve
jó hát álmodozni csak-csak lehet (ha már a drafton nagyjából semmit sem sikerült megálmodnom Pats szempontból) 😀Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊Habiés akkor ért bele a bilibe... 😀Divat
pénz lesz, és ha a Chelsea nem bassza ki Ancellottit akkor Villas Boas jönni fog, Ő meg ahogy látjuk tud igazolni/felvesz engem a stábba és majd mondom a frankót 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊Habiés akkor ért bele a bilibe... 😀
|
több mint 14 éve
Dortmundban nem kis ünnep volt tegnap. Zseniális hangulat volt. Az meg amikor a stadionban mutatják az embereket, mint a heringek...egyszer el kell jutni. Nem mellesleg Európa egyik legszimpatikusabb csapata, megmutatták, hogy a régi Amoroso-Koller-Rosicky fémjelezte csapat sikereinek útjába tudnak lépni. Ha egyben maradnak, szép jövőképe lesz a Dortmundnak. Bár a Sahin-Subotic duót el tudnám nézni Rómában Villas Boas mester irányítása alatt Falcaoval a csatársorban 😊

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
partjelző-Tottenham 2-1bogec7csak az összefoglalót láttam, meg olvasgattam a meccsről de ezt igen kicentiztük kb ez a cikk leír mindent
a Diósgyőr pedig újra győzött, ezúttal Vácon 2-0ra :cool:
több mint 14 éve
Vagy csak szimplán kifullad a Barca így év végére. Azért ez nem jó jel nekik a BL döntőre előre vetitve. Ők mennek lefele a MU meg jön felfele.Ennyit jelent, ha nincs Messi? Nemár...Messi játszott..... vagy legalábbis úgy tett ....ezért gáz egy kicsitdande
szerk: egyébként kábé 1 hónapja van hullámvölgyben a csapat, nem tudom mi van velük, lehet tényleg elfáradtak páran. Mindenesetre ez nekik lehet kifogás, na de Mezey Gyurinak? 😀 😀JC6
több mint 14 éve
Ennyit jelent, ha nincs Messi? Nemár...Messi játszott..... vagy legalábbis úgy tett ....ezért gáz egy kicsit
szerk: egyébként kábé 1 hónapja van hullámvölgyben a csapat, nem tudom mi van velük, lehet tényleg elfáradtak páran. Mindenesetre ez nekik lehet kifogás, na de Mezey Gyurinak? 😀 😀JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ennyit jelent, ha nincs Messi? Nemár...szerk: egyébként kábé 1 hónapja van hullámvölgyben a csapat, nem tudom mi van velük, lehet tényleg elfáradtak páran. Mindenesetre ez nekik lehet kifogás, na de Mezey Gyurinak? 😀 😀