Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Ilyen esetben megnő a nézőszám ez tény. Azok az emberek is elmennek, akiknek nincs pénzük minden meccsen ott lenni, illetve azok is, akik nem annyira elvakultak, viszont büszkék a városukra és a csapatukra, hogy övék lett a bajnoki cím. Anno női kosár bajnoki döntő után összefutottam korábbi osztályfőnökkel és férjével, mondta mentek volna a meccsre, de már nem fértek be. Helyette mentek a Fő térre ünnepelni. Szerintem emiatt senki nem tehet szemrehányást nekik.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
a Vidi bajnoki címét meg csak intézte már Vitya,Amadeus91
lájk 😀

a 79. percben azt hittem ma is elszúrják 😀JC6
mekkora divatdrukkerek vannak, te jóisten... bajnokság közben alig lézengett a kamera túloldalán levő oldalon pár ember, most meg majdnem tele volt.. és ez a faszfej Polonkai lőtte a győztes gólt, na meg az is no comment volt, amit Gosztonyi csinált a végén..Hurka
Oké. Tehát akkor nem az az elvárás, hogy sok néző legyen, hanem sok elvetemült vidi rajongó? Vagy igazából tök mindegy, mert a lényeg, hogy kötekedni lehessen? Baszki, egész eddig az volt a gond, hogy nincs néző. Most volt több néző, most meg az a baj, hogy azok divatdrukkerek. Magyarországon egyáltalán nincs akkora rajongótábora a focinak, hogy egy bajnokin megtöltsön egy stadiont. Max a fradinál, aztán annyi. Ha egy csapat bajnok lesz, akkor valamivel többen mennek mint korábban, de valószínű, hogy azok nem ultrabrutálszázévefan emberek lesznek, mivel azok már kijártak. Felőlem lehet szidni mindenért a vidit, de eléggé nevetséges, hogy ha nincs néző az a baj, ha van akkor meg az.
Mellesleg nem feltétlen divatdrukkerek. Csak szimplán nincs pénzük rendszeresen meccsekre járni, de egy ilyen alkalmat nem akarnak kihagyni. Fehérváron és környékén szerintem eléggé kicsi a divatrukkerek száma, én inkább azokat nevezném annak, akik eddig leszarták a csapatot (=/= meccsre nem járás), mostmeg izomból reklámozzák, hogy mekkora vidisták.

fetomy egyébként szétveri a házat, mert az elmaradt házijai okozta kurvasok meló miatt totálisan elfelejtette, hogy tegnap van a meccs.... Ettől függetlenül kurvára örülök a bajnoki címnek, nagyon itt volt már az ideje. Remélem, hogy az utolsó bajnokira lesz időm és pénzem is. Sajnálom, hogy a foci itthon nem örvend akkora népszerűségnek, hogy most erről szóljon minden a városban, vagy 10e+ néző legyen. Reméltem, hogy erre a meccsre sokan kimennek, bár az is igaz, hogy munkanapon és manapság ez is tűrhető nézőszám, akkor is több kellett volna. Remélem az utolsó hazain jóval nagyobb nézőszám lesz, bár azt hiszem ahhoz valami jegyakció kellene, vagy mint 1-2 éve, hogy ingyenessé tették. Emlékszem a kispest elleni szezonnyitóra, rengetegen voltunk, mert ingyenes volt. A vezetőség helyében tuti valami ilyesmit tennék, hogy az utolsó hazain minél többen ünnepeljék a csapatot,mert megérdemlik.
Polonkaihoz nem tudok mit mondani. Ha jól emlékszem tavaly is ő volt, aki a győr ellen berúgta a végén, ami közben ugye a spori lefújta, így nem lettünk bajnokok (nem mehettünk a döntőre). Írtó káros, szar játékos, de pont azért van még mindig a csapatban, mert nagyon sokszor az ő lába sül el, mikor nagyon fontos. Utálom mint a szart, de kénytelen vagyok elismerni, hogy azért több meccs köszönhető az ő góljának (még ha több meg pont miatta ment is el). Meg hát így lettünk bajnokok, hülyén nézne ki, ha szidnám 😛

Alig várom, hogy megvehessem az első bajnoki győzelmet reklámozó sálat :rolleyes:
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
hát nemtudom sztem egy bajnoki ünnepléshez még így is kevés az 5000-7500 néző, bár hétköznap volt és lehet sokan nem bíztak a sikerben...azért utolsó hazaira majd illene megtölteni Sóstót. 😛

fetomy hol van? lehet még mindig Polonkai bombáján ámuldozik és kampányol a mezéért... 😀

szerencsétlen Hrepka jól elqrta Józsi bácsi napját, ilyenkor azért örülök, h nem jött hozzánk...annak viszont qrvára nem h kenömájasékhoz így megyünk, dehát lilákok is megverték őket vhogy...

|
több mint 14 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 642 — Csodabogár
lájk 😀

mekkora divatdrukkerek vannak, te jóisten... bajnokság közben alig lézengett a kamera túloldalán levő oldalon pár ember, most meg majdnem tele volt.. és ez a faszfej Polonkai lőtte a győztes gólt, na meg az is no comment volt, amit Gosztonyi csinált a végén..Hurka
hát ez mindenhol így van ahol siker van. Albacomp meccsre sem lehetett jegyet kapni már kedden, míg a Paks és Falco ellen ha nem is teltház de simán be lehetett menni, pedig az is PO meccs volt már.
Volán detto, év végén 2 ünnep között is sokan kmennek akik életükben nem voltak meccsen.

Gosztonyinak nem tudom miért durrant el az agya, ő nem az a típus...nem volt szép

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 440 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csank óriási arc http://www.youtube.com/watch?v=EUd7nu4EAyw 😂
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
lájk 😀

mekkora divatdrukkerek vannak, te jóisten... bajnokság közben alig lézengett a kamera túloldalán levő oldalon pár ember, most meg majdnem tele volt.. és ez a faszfej Polonkai lőtte a győztes gólt, na meg az is no comment volt, amit Gosztonyi csinált a végén..
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
lájk 😀

a 79. percben azt hittem ma is elszúrják 😀
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 191
a Vidi bajnoki címét meg csak intézte már Vitya,
több mint 14 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Barcelonaaaaaaaaaaaaaaa :cool: :cool: :cool: :cool: Szép volt fiúk!
több mint 14 éve
Pff MTK... egy pár éve még egyeduralkodó volt utánpótlás nevelésben a csapat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
BARCA!! 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
És akkor MTK II meg repül? Vagy ilyenkor mi van?Hanni
gondolom igen.

legalábbis a Nyírség II meg a Diósgyőr II már nem versenyezHöri
mondjuk ők fel se jutottak az nb3ból, de nyilván egy klubnak nem lehet 2 csapata azonos osztályban
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
És akkor MTK II meg repül? Vagy ilyenkor mi van?Hanni
gondolom igen.

legalábbis a Nyírség II meg a Diósgyőr II már nem versenyez

több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
És akkor MTK II meg repül? Vagy ilyenkor mi van?
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Bajnok a Videoton.vassadi
az MTK meg NB2

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
„Nem tudom, milyen olcsó piacról hozták ezt a lengyel játékvezetőt – mondta feldúltan Szivics. – Sorozatosan tévednek a kárunkra a bírók, úgy tűnik, mintha nem akarnák, hogy külföldi edző dolgozzon Magyarországon. Egész egyszerűen szégyen, ami itt folyik! Nem szeretnék mást mondani..."
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Matri sztem nem rosszDivat
Az meg a másik vonulat. Az utóbbi időben az is hobbijukká vált, hogy kipróbálják az összes ilyen olasz támadót (aki a válogatottnál szóba jött), pl. Iaquinta, Amauri, Quagliarella, Pepe, Toni, Matri. Érdekes játékospolitika folyik náluk.vassadi
Quagliarella pedig elég jó.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Azért Bonucci vagy Sissoko nem volt rossz vétel az utóbbi évekből szvsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Bajnok a Videoton.
több mint 14 éve
Matri sztem nem rosszDivat
Az meg a másik vonulat. Az utóbbi időben az is hobbijukká vált, hogy kipróbálják az összes ilyen olasz támadót (aki a válogatottnál szóba jött), pl. Iaquinta, Amauri, Quagliarella, Pepe, Toni, Matri. Érdekes játékospolitika folyik náluk.
több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
"Másnaposan" nem lehet kupadöntőbe jutni. Jobb volt a Palermo, megérdemelten vannak ott a fináléban. De ez mit sem változtat azon, hogy a scudetto a miénk. 😛 😊

Pirlo ---> Juventus 😂 😂 Stez
Menjen csak. A Juve is ostoba, összevesznek mindenféle jó nevű, de kiégett játékost, lásd pl. Luca Toni; ha ez kell nekik, hát tegyék, de akkor ne csodálkozzanak, ha semmit sem javulnak, és esélyük sincs a scudettóra.vassadi
Kabaré a Juventus is 5 éve már.... Krasic-n kívül nem is tudom, hogy volt-e normális igazolásuk az elmúlt években.

Diego, Luca Toni, Pirlo.... ott is van ám szakértelem. (Felipe Melo)Amadeus91
Matri sztem nem rossz

|
több mint 14 éve
"Másnaposan" nem lehet kupadöntőbe jutni. Jobb volt a Palermo, megérdemelten vannak ott a fináléban. De ez mit sem változtat azon, hogy a scudetto a miénk. 😛 😊

Menjen csak. A Juve is ostoba, összevesznek mindenféle jó nevű, de kiégett játékost, lásd pl. Luca Toni; ha ez kell nekik, hát tegyék, de akkor ne csodálkozzanak, ha semmit sem javulnak, és esélyük sincs a scudettóra.vassadi
Kabaré a Juventus is 5 éve már.... Krasic-n kívül nem is tudom, hogy volt-e normális igazolásuk az elmúlt években.

Diego, Luca Toni, Pirlo.... ott is van ám szakértelem. (Felipe Melo)
több mint 14 éve

Menjen csak. A Juve is ostoba, összevesznek mindenféle jó nevű, de kiégett játékost, lásd pl. Luca Toni; ha ez kell nekik, hát tegyék, de akkor ne csodálkozzanak, ha semmit sem javulnak, és esélyük sincs a scudettóra.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
http://focitipp.hu/?content=hirek&id=12578

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem értek egyet, mint "focista". Hatalmas különbség van a 2 dolog között. Nem is azt mondom, hogy maximumon kell égni, de azért 3 naponta játszani nem nagy kunszt, főleg úgy, hogy az utóbbi 3 hétben van ez a "sorozatterhelés" az NB1es csapatoknak. Előtte hetente 1 meccs.

Játszol pénteken egy meccset. 90 perc mozgás, terhelés, sokat kivesz, igen. Utána kajálsz, alszol. Másnap átmozgató edzés, nyújtás, úszás, kis koci. Ha napi két edzés van, akkor konditerem, vagy csak sima regenerálódás. Harmadnap edzés, de nem kemény, hiszen következő nap megint meccs. Olyan nagy dolog ez, egy NB1es játékosnak, aki még nem is sztár, és kisgyermek korától erre van felkészítve? Igaz, nálunk eleve elvan cseszve az UP, de akkor is. Péntek - kedd (szerda) - szombat ritmus, nem végig, csak 2 héten keresztül, ne mondjátok már nekem, hogy olyan megterhelő.

Tudom miről beszélek, múlthéten vasárnap - szerda - szombat ritmusban játszottunk.

Amúgy meg, alapvető dolog, hogy ha már meggazdagszik abból, amit szeret csinálni, nem atomerőműben dolgozik, vagy hentesüzletben izzad, akkor tegye oda magát és csinálja. De ez az alibi, ami itt évek óta megy..szégyen.