NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
261
27
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ricet tudja pakolászni szélre ha akarja+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Tobbsegeben nemigen sikerul neki, de azert akadnak talalatok, mint Havertz.
Stez
Negritis, a vajda
FLZOLI
én arra gondoltam hogy ez a 2 ember fix, őket nem fogja összevissza pakolászni
amúgy meglepett hogy CuJo kezdett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Stez
Negritis, a vajda
9 hónapja
mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Stez
9 hónapja
Ez a Suriname - Martinique milyen jó párosítás már.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
9 hónapja
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂A dójcse precizion
Tony Adams
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
9 hónapja
linket meg a cica hoz?ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?az Kolumbia ellen volt.
NB2
deyell
x.com/90sfootballvids/status/733622633649057794
9 hónapja
A mai nap, a foci ünnepe. Málta - Finnország, Ciprus - San Marino, Burkina Faso - Dzsibuti, Demokratikus Kongó - Szudán, Ruanda - Nigéria, Dél Afrika - Lesotho.
9 hónapja
Alisson pedig a brazil válogatottól ment haza, mert agyrázkódást szenvedett...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Pau Cubarsí leaves Spain national team camp after suffering ankle sprain against Netherlands.Lazio CB Mario Gila replaces Cubarsí.
Osasuna ellen Eric Garcia és valami ifista lesz a védelem közepén.
Poloska vagyok.
9 hónapja
jo uton jar az u-21 is😃Mondjuk az U-21-es válogatott alapból iylen szociális melegedő feeling. Nem vagy elég jó a nagyválogatotthoz, de még fiatal vagy, gyere azért válogatottnak.
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőbenMár nem először
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
YoungZeeZee
9 407
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőbenes az orom henryvel meg nagyobb sztori
Löfli
9 hónapja
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőben
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
liverpool pénzügyeiről cikkwww.nytimes.com/athletic/6131040/2025/03/21/the-bookkeeper-liverpool-finances-transfers/
9 hónapja
To qualify on Monday as the 5th participant at the 2026 World Cup:
— Football Meets Data (@fmeetsdata) March 21, 2025
83% 🇳🇿 New Zealand
17% 🇳🇨 New Caledonia
🏟️ Eden Park, Auckland 🇳🇿
▪️ Losers have a 2nd chance in inter-continental play-offs. pic.twitter.com/F2oh9idNin
Poloska vagyok.
9 hónapja
ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?az Kolumbia ellen volt.
NB2
buhloone mindstate
9 hónapja
ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?
9 hónapja
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.Öregszünk, öregszünk....
fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆
dikk 30 eve volt.
YoungZeeZee
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
YoungZeeZee
9 407
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆
dikk 30 eve volt.
Szerkesztette: YoungZeeZee
9 hónapja
Super Mik Merino!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Hojlund a válogatottban beverte, így jelenleg a dánokkal játszanánk a portugálok helyett. Nem lenne ellenemre.
Poloska vagyok.