NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
Tony Adams
Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tobbsegeben nemigen sikerul neki, de azert akadnak talalatok, mint Havertz.
Stez
mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fix
Negritis, a vajda
+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.
FLZOLI
Ricet tudja pakolászni szélre ha akarja

én arra gondoltam hogy ez a 2 ember fix, őket nem fogja összevissza pakolászni
amúgy meglepett hogy CuJo kezdett

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
Tony Adams
Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Stez
Negritis, a vajda
+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.

9 hónapja
Tony Adams
Stez

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Suriname - Martinique milyen jó párosítás már.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Tony Adams

9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Tony Adams
A dójcse precizion

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Traoré és Traore is betalált Burkina Fasoban.

9 hónapja
fake.id 1 318 — tush push aficionado
ez volt az a meccs ahol a kezdőrúgást egyszál csöcsben végezte el egy csaj?
NB2
az Kolumbia ellen volt.
deyell
linket meg a cica hoz?
 x.com/90sfootballvids/status/733622633649057794
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
A mai nap, a foci ünnepe. Málta - Finnország, Ciprus - San Marino, Burkina Faso - Dzsibuti, Demokratikus Kongó - Szudán, Ruanda - Nigéria, Dél Afrika - Lesotho.

9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Alisson pedig a brazil válogatottól ment haza, mert agyrázkódást szenvedett...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Pau Cubarsí leaves Spain national team camp after suffering ankle sprain against Netherlands.

Lazio CB Mario Gila replaces Cubarsí.

Osasuna ellen Eric Garcia és valami ifista lesz a védelem közepén.

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
jo uton jar az u-21 is😃
Kenny
Mondjuk az U-21-es válogatott alapból iylen szociális melegedő feeling. Nem vagy elég jó a nagyválogatotthoz, de még fiatal vagy, gyere azért válogatottnak.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
jo uton jar az u-21 is😃

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőben

Löfli
Már nem először

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
YoungZeeZee 9 407
a legfontosabb upset se maradjon komment nélkül, Panama megfingatta a Jenkiket a Concacaf Nemzetek Ligája elődöntőben

Löfli
es az orom henryvel meg nagyobb sztori
9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
liverpool pénzügyeiről cikk
 www.nytimes.com/athletic/6131040/2025/03/21/the-bookkeeper-liverpool-finances-transfers/

9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 228
NB2
az Kolumbia ellen volt.

buhloone mindstate

9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.
fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆

dikk 30 eve volt.
YoungZeeZee
Öregszünk, öregszünk....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
YoungZeeZee 9 407
nekem ez a torok meccs kellett ahhoz h megtudjam azt h en labdaszedo voltam a 700. meccsen izland ellen. senki nem mondta anno ezt a szamot.
fay utca. hajdu b emlitett a siralyt.na igen.volt egy ami korozott a nezok felett majd jol leszarta oket😆

dikk 30 eve volt.

Szerkesztette: YoungZeeZee
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Super Mik Merino!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Hojlund a válogatottban beverte, így jelenleg a dánokkal játszanánk a portugálok helyett. Nem lenne ellenemre.

Poloska vagyok.