NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 743 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
stream is van!!  ronaldo7.me/soccer-streams/eswatini-live-stream

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 995
2-től Eswatini - Mauritius vb selejtező, ki mit tippel a nap rangadójára? @warr_b @Sixo
Löfli
Én már fel is raktam 2000 eurót, hogy Mlamuli Makhanya mesterhármast rúg.

9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
2-től Eswatini - Mauritius vb selejtező, ki mit tippel a nap rangadójára? @warr_b @Sixo
Löfli
0-1

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
2-től Eswatini - Mauritius, ki mit tippel a nap rangadójára? @warr_b @Sixo
Löfli
0:2

9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 743 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan
megallapodtunk h nem szol bele.kell ehhez negallapodas?ki a szov kap?

"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
YoungZeeZee
Nálunk kell, tudod jól.
Mikey
De aztán néha az sem jelent semmit.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
YoungZeeZee
Nálunk kell, tudod jól.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Gecc Vécsei - Niki középpálya nagyon meleg. Sokan bizakodnak, de szerintem nem hogx a W de még az X is tűzforró..
JC6 (Mr. Miele)
Ha Dardait osszedrotoztak, meglepne, ha nem o kezdene Schafer helyen, Vecsei kibaszott lassu a Guler, Calhanoglu paroshoz, Nikitscher sem gyors, Dardai meg pont hogy gyors. A Vecsei, Nikitscher kozeppalyaval kb. kamikaze lenne az ellenfel megszurese.

9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Gecc Vécsei - Niki középpálya nagyon meleg. Sokan bizakodnak, de szerintem nem hogx a W de még az X is tűzforró..
9 hónapja
YoungZeeZee 9 406

9 hónapja
Beki New York Jets 2 075
Hala egnek Mottat legkesobb Genoa utan kibasszak.
Beki
Pedig jó ötletnek tűnt 😏
dande2
Igen, szep nagy mellefogas lett.
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!

Egyfelől mi ez az MVP trófea?
Másrészt ugye a ci a cimed elején nem arra utal?
zacknorb
a PL trofea is mint valami dezodor
YoungZeeZee
Akkor az is mehetne Vininek.

9 hónapja
YoungZeeZee 9 406

zacknorb
a PL trofea is mint valami dezodor
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 156 — Így remélem megfelelek nektek.....
Beki
Pedig jó ötletnek tűnt 😏
9 hónapja
Beki New York Jets 2 075
9 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 228
na végre angol negyedosztály a Match4-en, ezek a meccsek a kedvenceim.

buhloone mindstate

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott

zacknorb
Sztem mkinek az jut amire a legnagyobb szüksége van. Úgy tűnik h Vini eseten ez egy nyugtató 😊

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
Tony Adams
Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tobbsegeben nemigen sikerul neki, de azert akadnak talalatok, mint Havertz.
Stez
mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fix
Negritis, a vajda
+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.
FLZOLI
Ricet tudja pakolászni szélre ha akarja

én arra gondoltam hogy ez a 2 ember fix, őket nem fogja összevissza pakolászni
amúgy meglepett hogy CuJo kezdett
Negritis, a vajda
Persze tudna, de ha van egy Kane szerű támadó és egy top befejező kozeppalyas (Jude) a csapatban és vannak jó szelsoid is ( Saka, talán Foden) akkor gyokerseg tulgondolni az egészet. Komolyan a francia, portugál és angol csapatot csak elcseszni lehet, olyan minőség és mélység adott mindegyiknél. De nem szólok semmit láttuk és látjuk mekkora rombolást és foci elleni merényletet tud néhány kokler véghezvinni
FLZOLI
Hat Tuchel sem a szep focit jatszo csapatairol hires, ugyhogy kivancsi leszek. Meg arra egyaltalan, mennyire tudja majd motivalni a jatekosokat.

9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Elég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂
Tony Adams
Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Stez
Negritis, a vajda
+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.
FLZOLI

Negritis, a vajda
Persze tudna, de ha van egy Kane szerű támadó és egy top befejező kozeppalyas (Jude) a csapatban és vannak jó szelsoid is ( Saka, talán Foden) akkor gyokerseg tulgondolni az egészet. Komolyan a francia, portugál és angol csapatot csak elcseszni lehet, olyan minőség és mélység adott mindegyiknél. De nem szólok semmit láttuk és látjuk mekkora rombolást és foci elleni merényletet tud néhány kokler véghezvinni

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Tony Adams
Stez
Negritis, a vajda
FLZOLI

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tony Adams
Stez
Negritis, a vajda

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Tony Adams
Stez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ez a Suriname - Martinique milyen jó párosítás már.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta