NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
159
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 566
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
stream is van!! ronaldo7.me/soccer-streams/eswatini-live-stream

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
2-től Eswatini - Mauritius vb selejtező, ki mit tippel a nap rangadójára? @warr_b @Sixo
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
De aztán néha az sem jelent semmit.megallapodtunk h nem szol bele.kell ehhez negallapodas?ki a szov kap?Nálunk kell, tudod jól.
"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
YoungZeeZee
Mikey
9 hónapja
megallapodtunk h nem szol bele.kell ehhez negallapodas?ki a szov kap?Nálunk kell, tudod jól.
"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
YoungZeeZee
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Gecc Vécsei - Niki középpálya nagyon meleg. Sokan bizakodnak, de szerintem nem hogx a W de még az X is tűzforró..Ha Dardait osszedrotoztak, meglepne, ha nem o kezdene Schafer helyen, Vecsei kibaszott lassu a Guler, Calhanoglu paroshoz, Nikitscher sem gyors, Dardai meg pont hogy gyors. A Vecsei, Nikitscher kozeppalyaval kb. kamikaze lenne az ellenfel megszurese.
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Gecc Vécsei - Niki középpálya nagyon meleg. Sokan bizakodnak, de szerintem nem hogx a W de még az X is tűzforró..
9 hónapja
YoungZeeZee
9 406
megallapodtunk h nem szol bele.kell ehhez negallapodas?ki a szov kap?"Marco Rossiról is szót ejtettek, akivel Orbán nem szokott egyeztetni a válogatott felállásáról, mint ahogy a szövetségi kapitány sem szól bele a kormányzás dolgaiba. – Ez a megállapodásunk, és szerintem ez egy fair deal – mondta a miniszterelnök"
9 hónapja
Igen, szep nagy mellefogas lett.Hala egnek Mottat legkesobb Genoa utan kibasszak.Pedig jó ötletnek tűnt 😏
Beki
dande2
9 hónapja
Akkor az is mehetne Vininek.a PL trofea is mint valami dezodor
Egyfelől mi ez az MVP trófea?
Másrészt ugye a ci a cimed elején nem arra utal?
zacknorb
YoungZeeZee
9 hónapja
YoungZeeZee
9 406
a PL trofea is mint valami dezodor
zacknorb
9 hónapja
Hala egnek Mottat legkesobb Genoa utan kibasszak.Pedig jó ötletnek tűnt 😏
Beki
9 hónapja
Hala egnek Mottat legkesobb Genoa utan kibasszak.
9 hónapja
na végre angol negyedosztály a Match4-en, ezek a meccsek a kedvenceim.
buhloone mindstate
9 hónapja
Sztem mkinek az jut amire a legnagyobb szüksége van. Úgy tűnik h Vini eseten ez egy nyugtató 😊
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
Hat Tuchel sem a szep focit jatszo csapatairol hires, ugyhogy kivancsi leszek. Meg arra egyaltalan, mennyire tudja majd motivalni a jatekosokat.Persze tudna, de ha van egy Kane szerű támadó és egy top befejező kozeppalyas (Jude) a csapatban és vannak jó szelsoid is ( Saka, talán Foden) akkor gyokerseg tulgondolni az egészet. Komolyan a francia, portugál és angol csapatot csak elcseszni lehet, olyan minőség és mélység adott mindegyiknél. De nem szólok semmit láttuk és látjuk mekkora rombolást és foci elleni merényletet tud néhány kokler véghezvinniRicet tudja pakolászni szélre ha akarja+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Tobbsegeben nemigen sikerul neki, de azert akadnak talalatok, mint Havertz.
Stez
Negritis, a vajda
FLZOLI
én arra gondoltam hogy ez a 2 ember fix, őket nem fogja összevissza pakolászni
amúgy meglepett hogy CuJo kezdett
Negritis, a vajda
FLZOLI
9 hónapja
Persze tudna, de ha van egy Kane szerű támadó és egy top befejező kozeppalyas (Jude) a csapatban és vannak jó szelsoid is ( Saka, talán Foden) akkor gyokerseg tulgondolni az egészet. Komolyan a francia, portugál és angol csapatot csak elcseszni lehet, olyan minőség és mélység adott mindegyiknél. De nem szólok semmit láttuk és látjuk mekkora rombolást és foci elleni merényletet tud néhány kokler véghezvinniRicet tudja pakolászni szélre ha akarja+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Stez
Negritis, a vajda
FLZOLI
Negritis, a vajda
9 hónapja
Ricet tudja pakolászni szélre ha akarja+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Stez
Negritis, a vajda
FLZOLI
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
+Rice és amúgy így meg is van a tengely. De ha Saka egészséges akkor a jobb oldal is fix.mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Stez
Negritis, a vajda
9 hónapja
mondjuk szerintem max a 2 szélen tud bohóckodni mer Jude és Kane helye fixElég fura hogy logikusan van felrakva az angol kezdő, ahhoz szoktam hogy legalább 3-4 ember olyan poszton játszik, ahol még életében nem töltött egy percet sem. 🙂Mondjuk ha valakiy Tuchel pont nagyon ert hozza, hogy kutyulja fel teljesen a tamadoegyseget. A kozeppalyast nyomja oldalra, hamis kilencesbe, minden szarba. 😆
Tony Adams
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ez a Suriname - Martinique milyen jó párosítás már.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta