Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Hülye😃Bogdán helyett tenyleg nincs más?De, Dibusz, igazad van, Bogdan fogta volna 😛
JC6 (Mr. Miele)
Stez
Mint “szaki”…” szép lövés volt Kerkeztől” közben megpattant mint állat és így lett veszélyes…
Most meg alapos diagnózist mondott a török sérültnél..
😃
9 hónapja
Inkább ő, mint a lerúgott 1szeres 80as évekbeli válogatottak.Bogdán helyett tenyleg nincs más?De, Dibusz, igazad van, Bogdan fogta volna 😛
JC6 (Mr. Miele)
Stez
9 hónapja
Bogdán helyett tenyleg nincs más?De, Dibusz, igazad van, Bogdan fogta volna 😛
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Ahhh Bazza Nemár… most magyarázzam?😅Vajon az MLSZ egy free Izrael molino miatt mekkora büntetést kapna? Úgy tudtam politika üzenet nem tehető ki a stadionban, vagy a törökökre ez nem vonatkozik?Free Palestina van kinn
JC6 (Mr. Miele)
Bazzani
9 hónapja
Van #letgazababieslive isVajon az MLSZ egy free Izrael molino miatt mekkora büntetést kapna? Úgy tudtam politika üzenet nem tehető ki a stadionban, vagy a törökökre ez nem vonatkozik?Free Palestina van kinn
JC6 (Mr. Miele)
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Vajon az MLSZ egy free Izrael molino miatt mekkora büntetést kapna? Úgy tudtam politika üzenet nem tehető ki a stadionban, vagy a törökökre ez nem vonatkozik?Free Palestina van kinn
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Dibusz frankón a két védő mögötti területet fogta, sehova máshova nem rúghatta a török. Nálam ez potya, még ha pontos és erős is volt a belsőzés.
9 hónapja
Vajon az MLSZ egy free Izrael molino miatt mekkora büntetést kapna? Úgy tudtam politika üzenet nem tehető ki a stadionban, vagy a törökökre ez nem vonatkozik?És honnan tudod hogy nem fognak majd kapni?
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
9 hónapja
Negri süssön pizzát, Löfli menjen wc-re, irány dohányozni az erkélyre, stb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
Vajon az MLSZ egy free Izrael molino miatt mekkora büntetést kapna? Úgy tudtam politika üzenet nem tehető ki a stadionban, vagy a törökökre ez nem vonatkozik?
9 hónapja
Hijj
9 hónapja
5 másodperce kapcsoltam be...gól.
9 hónapja
Dibusz Dénes 3 hónapja nem kapott gólt!De mar kapott!
Mondja Hajdú B.
Majd hozzáteszi: persze azért, mert állt a magyar bajnokság… meg sérült volt…
😆😆😆😆😆😆
Megyek én is kommentátornak
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
remélem senki nem csodálkozik
9 hónapja
Nekem lett igazam, Joe bal oldali, Szobi jobb oldali 10es
Poloska vagyok.
9 hónapja
Dibusz Dénes 3 hónapja nem kapott gólt!Mondja Hajdú B.
Majd hozzáteszi: persze azért, mert állt a magyar bajnokság… meg sérült volt…
😆😆😆😆😆😆
Megyek én is kommentátornak
9 hónapja
Na, FIolan meg is van az elso majdnem gol 😀
9 hónapja
Mondjuk Nikit sem értem, hiszen már eladták csodával határos módon a La Ligába, nincs nála jobb?1. A keretet megnézve ki lenne jobb nála?
JC6 (Mr. Miele)
2. Ez a profil eléggé jól jön Rossinak, fejpárbajban jó, hátrazár védekezni ha magasabban ragadtak a szárnyvédők, fizikum is van.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Mondjuk Nikit sem értem, hiszen már eladták csodával határos módon a La Ligába, nincs nála jobb?
9 hónapja
Szerintem ő fog balon játszani és Szobi a jobbon.Viszont o a bal szelen jatszik Felcsuton, kivancsi leszek, jobb szelen mit mutat.Lol, véletlenül sem azért mert mindkét játékos a válogatott top kreatorai közt van, és pont az egyik passzban a másik meg carryben.A Nagy Joe és Kerkez is van azt adomRossi gyűlöli a nyomást, ezért mindkettőt betette…
zacknorb
Mindenesetre, hajrá!
JC6 (Mr. Miele)
Amióta láttam ezt és kérdezték erről Beregi Pistit, azóta várom hogy ezt lássam. Sajna ez Sallai sérülése miatt el is jött.
Nagy Joe meg natural amúgy is feljebb játszik a Felcsútban.
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
9 hónapja
törököknél áll a bál, így mindenki nekünk szurkol, szóval simán nyerünk 😊
9 hónapja
Ez a Fiola pick eleg fazos, a tobbi teljesen rendben van tekintve, hogy nincs Gula.
9 hónapja
Ja én is egy 2-0t tippelek a törököknekszerintem egy rögzített helyzetből kapunk gólt, és még egyet védelmi hibábólEn 0–0-t vagy 1–1-et latok ebben a maiban.ment is a 1,5 over hazaira a 2000 ejró.Bro, Gulacsi serult, ergo csak Dibusz maradt, Sallai nem jatszhat, ergo Nagy Zsolt jatszik a helyen, ezek teljesen esszeru dontesek. 😀A Nagy Joe és Kerkez is van azt adomRossi gyűlöli a nyomást, ezért mindkettőt betette…
zacknorb
Fiola érthetetlen, ahogy Dibusz is…
Mindenesetre, hajrá!
JC6 (Mr. Miele)
Fiolaban igazad van, ott en sem ertem, miert o jatszik, de gondolom kielemeztek a torokok jobb szelet, es Fiola jobb vedekezesben Negonal, ami most fontosabb, mert Rossi ezt a meccsetz kb. csak tul akarja elni dontetlennel.
Stez
Toto21
Stez
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.