Soccer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Eldőlt, 17 perc után. Aligha lesz magyar részvétel a romániai kontinensviadalon.U-19nagyon durva lehetett a hétfő este, ha te csak most jutottál el idáig 😊
Magyaro.-osztrákia 0-3
ozibozi
Poloska vagyok.
szezon vége felé elég sok sérülés season endingÉs ebből sajna season ending lett.Hegyi Krisztián izomsérülést szenvedett a férfi A-válogatott összetartásán, így elhagjya Telkit és visszatér klubjához. #csakegyutt #magyarok #TURHUN #HUNTUR
— MLSZ (@MLSZhivatalos) March 19, 2025
zacknorb
zacknorb
És ebből sajna season ending lett.Hegyi Krisztián izomsérülést szenvedett a férfi A-válogatott összetartásán, így elhagjya Telkit és visszatér klubjához. #csakegyutt #magyarok #TURHUN #HUNTUR
— MLSZ (@MLSZhivatalos) March 19, 2025
zacknorb
Poloska vagyok.
Magyaro.-osztrákia 0-3
Dybala season ending☹️Azt hittem ő már rég visszavonult 😀
zacknorb

Thank you, Captain Obvious 😊Japán lehet az első kijutó a VB-re, csak le kell győzniük Bahreint.Ez így nem igaz, 3 ország már biztosan kinn van 😀
warr_b
zacknorb
Büntetésből meg kell nézned a Sozopol - Jambol 1915 meccset a bulgár harmadosztályból.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Japán lehet az első kijutó a VB-re, csak le kell győzniük Bahreint.Ez így nem igaz, 3 ország már biztosan kinn van 😀
warr_b
Poloska vagyok.
szoros lett meg ez a harc, es bar talan konnyebbnek tunik a Bayern menetrendje, de nekunk meg lesz legalabb 2 BL meccs is. siman lehet ez egy utolso fordulos drama meg.If Harry Kane wins the Bundesliga with Bayern this season he will become the 66th player since 2008 to win silverware after leaving Spurs 🤯😂 pic.twitter.com/fEBBNlkFFN
— Footy Accumulators (@FootyAccums) March 18, 2025
Tony Adams
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
ez egy eleg tehetseges korosztaly Fenyovel, Nemethtel,Mondoviccsal,Boszevel,Farkassal erre odaadjak neki. Nem is ertetem mit akarunk kb akkora vakvagany, mint ami Gerzson volt az u-21-nel.u-19-es korosztalyt bearazzak az osztrakok.Szövetségi kapitány: Jeremiás Gergő
Kenny
Nincs több kérdésem.
JC6 (Mr. Miele)
u-19-es korosztalyt bearazzak az osztrakok.Szövetségi kapitány: Jeremiás Gergő
Kenny
Nincs több kérdésem.
Open Play Buildup, Premier League 2024/25
— Hudl Statsbomb (@Statsbomb) March 19, 2025
A look at each team's most commonly played passes in open play buildup in the 2024/25 Premier League season 🔽 pic.twitter.com/cboTeUuLvh
If Harry Kane wins the Bundesliga with Bayern this season he will become the 66th player since 2008 to win silverware after leaving Spurs 🤯😂 pic.twitter.com/fEBBNlkFFN
— Footy Accumulators (@FootyAccums) March 18, 2025
Magamból indulok ki 😉Sértegetsz?Furcsállom, hogy Razafindraibeharimihanta nem kerül pályára biztos pihentetik.Biztosak vagytok benne hogy nem hagytatok egy betűt se ki egyik nèvből se 😏🤔🥳?
Sixo
dande2
Sixo
Sértegetsz?Furcsállom, hogy Razafindraibeharimihanta nem kerül pályára biztos pihentetik.Biztosak vagytok benne hogy nem hagytatok egy betűt se ki egyik nèvből se 😏🤔🥳?
Sixo
dande2
Nageci.
Így amúgy eskü betenném Nagy Joe-t előre, Szobi meg a másik oldalra
Poloska vagyok.
Real Betis drop a special edition Naruto jersey 🌀🟢 pic.twitter.com/NmtZ8AYH2m
— B/R Football (@brfootball) March 19, 2025
Poloska vagyok.