Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Botrányos döntés

Március 27-én pótolják majd szinte biztosan a Carles Miñarro tragikus halála miatt elhalasztott Osasuna elleni bajnokit. A Barcelona korábban egy májusi időpontot javaslott, ám ezt az RFEF elutasította.

A probléma a pihenés hiányán túl, hogy így a megsérült Casadón és Martínezen kívül Hansi Flick nem számolhat majd minden bizonnyal Raphinha és Araújo játékára sem, ők ugyanis a mérkőzés előtt nem sokkal még a válogatottjuknál játszanak majd. Az uruguayiak 25-én, a brazilok pedig 26-án lépnek pályára, így szinte kizárható, hogy ott legyenek a 27-i meccsen.

A Barcelona vezetése annyira dühös a döntés miatt, hogy vélhetően fellebbezést nyújtanak majd be. Annál is inkább, mert 30-án pedig a Gironát fogadják a katalánok, ami így nagyon kevés pihenőidőt biztosítana számukra a két meccs között. Nemrég Carlo Ancelotti akadt ki, hogy miért kell csapatának egy szerdai, 120 perces meccs után szombaton késő délután pályára lépni. Az olasz tréner kijelentette: ez volt az utolsó alkalom, hogy így cselekedtek.

Most tehát a Barcelona is ugyanebben a helyzetben van, arról nem beszélve hogy az Osasunaval közös nevezőre jutottak hogy Majusban lejátszák ami mindkét félnek megfelelő, de a liga elutasította, majd ami még érdekesebb az Osasuna a Barca elleni meccs másnapján fogadja a Bilbaot jelen állás szerint, azaz 24 órán belül.
Yamal19
ugye Carlo kijelentette, hogy 72 oran belul nem hajlando ujabb meccset jatszani. bar nem tudom, hogy ebbe hogyan szol bele:
nem fog kiallni a csapat? o kesziti mostantol a menetrendet?

amugy ezek a dolgok tul mutatnak a nagyobb probleman. tul sok a meccs. mar Orosz Pali is errol panaszkodik, hat lehet jovore nem lesz ilyen gond a Fradinal, mert hamar veget erhet az europai kupaszereples nem bajnokkent.
epp neztem, hogy a Bayern ugye az elkepeszto kemeny bo februar utan (januar 29 es marcius 5 kozott 9 tetmerkozes) nem kevesbe kemeny bo aprilis ele nezhet (marcius 29 es majus 3 kozott 8 tetmeccs es meg ehhez johet 2 BL elodonto is). mindezt ugy, hogy nemet kupat mar szisztematikusan hanyagoljuk tavaszra evek ota.
raadasul hiaba lenne vege a szezonnak majus 17-en, ha juniusban jon a klub vb. amirol aztan elvileg kozvetlenul kellene beesni mar juliusban az edzotaborba.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
vfdbfdsn 175
Botrányos döntés

Március 27-én pótolják majd szinte biztosan a Carles Miñarro tragikus halála miatt elhalasztott Osasuna elleni bajnokit. A Barcelona korábban egy májusi időpontot javaslott, ám ezt az RFEF elutasította.

A probléma a pihenés hiányán túl, hogy így a megsérült Casadón és Martínezen kívül Hansi Flick nem számolhat majd minden bizonnyal Raphinha és Araújo játékára sem, ők ugyanis a mérkőzés előtt nem sokkal még a válogatottjuknál játszanak majd. Az uruguayiak 25-én, a brazilok pedig 26-án lépnek pályára, így szinte kizárható, hogy ott legyenek a 27-i meccsen.

A Barcelona vezetése annyira dühös a döntés miatt, hogy vélhetően fellebbezést nyújtanak majd be. Annál is inkább, mert 30-án pedig a Gironát fogadják a katalánok, ami így nagyon kevés pihenőidőt biztosítana számukra a két meccs között. Nemrég Carlo Ancelotti akadt ki, hogy miért kell csapatának egy szerdai, 120 perces meccs után szombaton késő délután pályára lépni. Az olasz tréner kijelentette: ez volt az utolsó alkalom, hogy így cselekedtek.

Most tehát a Barcelona is ugyanebben a helyzetben van, arról nem beszélve hogy az Osasunaval közös nevezőre jutottak hogy Majusban lejátszák ami mindkét félnek megfelelő, de a liga elutasította, majd ami még érdekesebb az Osasuna a Barca elleni meccs másnapján fogadja a Bilbaot jelen állás szerint, azaz 24 órán belül.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.
Mikey
rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Toto21
Azért a rotáláshoz olyan keret is kellene...
Mikey
igen
az a baj hogy se a védelemben se a középpályán nem könnyű rotálni mert komoly szintkülönbség van
mikor néha próbálkozott nem sült el jól
Negritis, a vajda
Azert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?

Ez boven egy jo pad, mert nem ugy rotalsz, hogy egyszerre leulteted a csapat felet, hanem mondjuk ket-harom embert. Ahhoz pedig ha nem serult Elliott, Jota, Endo, etc, akkor azert siman lehetne okosan forgatni. Csapagyasra van hajtva Szoboszlai, MacAllister, Van Dijk, Szalah, Gravenberch, TAA, es amig egy utobbinal problema, hogy Bradley allandoan serult, de az Szalahon kivul mindegyik jatekosra lenne opcioja a padon Slotnak, leven tele a kispad univerzalis jatekosokkal, akik ket-harom poszton bevethetoek.

Amikor azt latom, hogy Elliott meg Endo alig-alig kap lehetoseget, az nekem inkabb azt mutatja, hogy Slot ugyanolyan makacs, mint Klopp. Bravur a bajnoksag, de oszinten, azert az, hogy itt a a BL utan egy Ligakupaban is ezzel a impotens jatekkal rukkolt elo a Liverpool, azert nagy csalodas szamomra. Es igen, ez az elmult nehany het Slote.
Stez
Elliott, Jota, Chiesa, Endō, Bradley és Quansah simán játszhatna kezdőként pár meccset, ezeket én sem értem. Nem egyszerre, de megfelelően variálva simán.

Amúgy igen, Slot pont ugyanolyan makacs mint Klopp.
Mikey
Rajuk is gondoltam nagyjabol. De ha ezt a sort kiegeszitem Jotaval peldaul, akkor azert ha itt nem serult a tobbseg, azert ez egy korrekt pad szerintem. Azert mondom, hogy itt en nem is a kispad minosegevel latom most a gondot. Amugy Klopp beleszolt az igazolasokba, vagyis volt szava, szerintem Slotnak is lesz, es ki fogjak kerni a velemenyet, ha pedig jol keveri a kartyat, azert lehet boven lehet jobb is a kispad is, meg ez a rotalas tema is talan olyan lesz, hogy most ebbol a nehany fos meccsbol es hibabol tanul, aztan jovore jobban forgat, meg olyanokat hoznak neki, akikben bizik es akiket ismer, hogy hozzajuk megjen nyulni barmikor.
Stez
Elvileg idén direkt nem is akartak nagyon variálni a kerettel, mert Slot meg akarta nézni ki mire képes. Aztán ennek fényében majd nyáron alakítanak a kereten.

Remélem tényleg ez van, aztán az egyértelmű needekre érkeznek jó játékosok.

Én bízom Slotban, és Edwardsékban is.
Mikey
Hat jo edzonek tunik, de mivel o meg nagyobb mezonymunkat var el, mint Klopp, meg agresszivabb, igy sokkalta jobban kinyirja a jatekosait, muszaj lesz elkezdeni jobban rotalni jovore. En igazabol Elliott nem hasznalasat nem ertem, mert a srac ha palyan van, jo, latszik, mennyire ugyes es tehetseges, tobb poszton bevetheto, es nem nagyon hallottam, hogy esetleg edzeseken gond volna vele, ami indokolna az allando padoztatasat. Fura, mert ez a gyerek egyertelmuen a Liverpool jovoje, de az, hogy 21 evesen legalabb egy 1500 percet ne talal neki... Ezzel visszaveti az o fejlodeset is, no meg a csapatnak sem tesz jot azert ugye, ha mast meg tulhasznal. Ez a 21 ev kb. a legjobb eletkor a szintlepeshez.

De miutan Slot azert egybol lerakott valamit az asztalra, szerintem a Liverpoolnal is tudjak, hogy igenis fontos lesz a velemenye, es meg fogjak kerdezni a targetekrol. A Poolnal tudatosan epitkeznek ahhoz, hogy ne gy tegyenek.
Stez
Amit slo-mo is ír, az az oka Slot elmondása szerint is. Salah és Szoboszlai helyett játszhatna, de (jelenleg) mindketten jobbak nála. Viszont mostanra a sérülése biztosan a múlté, tehát bőven lehetne pihentetni a két említett embert. Persze Salah biztosan hisztizne emiatt, az meg most a hosszabbítás előtt nem biztos hogy jó lenne.

Én nagyon szívesen látnám Elliottot sokkal többet a pályán. Imádom a kölyköt és eddig még mindig odatette magát és nem utolsó sorban fontos gólokkal, gólpasszokkal szolgált rá a bizalomra.

Lesz beleszólása Slotnak az igazolásokba, elmondása szerint is meg fogják kérdezni minden egyes igazolásról, mielőtt akárcsak egy lépést is tennének Edwardsék. A legerősebb pletyka jelenleg Guéhi, állítólag január óta is folyamatosan puhítják. Neki mondjuk nagyon örülnék, szóval biztos nem lesz a szerződtetéséből semmi.
Mikey
Lehet, hogy jelenleg jobb, de azt ne feledd, hogy egyreszt Slotnak edzokent kiemelt feladata, hogy ez a jelenleg eltunjon, es kinevelje megfeleloen a fiatal szupertehetseget, mint ahogy a mai vilagban, amikor idenyenkent egy focista jatszik 50-60 meccset a valogatott, meg husz egyeb sorozat miatt, akkor azert keresse es megtalalja azokat a meccseket es lehetosegeket, amikor peldaul nem oli meg Szoboszlait egy ujabb folosleges kilencven perccel valami papiron gyengebb rivalis ellen. Megtalalja azokat a reseket, amikor ahogy mondtuk, nem egybol lecsereli a fel csapatot pihentetes celjabol, hanem csak ket-harom embert leultet a padra ugy, hogy Elliottokkal es Endokkal a kezdoben is tudjon nyerni a Liverpool.

Ettol meg Slot egy kurva jo edzo, az nem is kerdes, de ezzel a kipukkadassal szerintem nem szamolt, mert meg sosem dolgozott ilyen klubnal, es ebbol okulnia kell, hogy amig ez Hollandiaban konnyebb tema, nem kell tulagyalnia magat, addig egy PL-ben egy stabil BL-csapattal kibaszottul fejvakaros, de valahogy muszaj megtalalnia az egyensulyt. Azert az irdatlan szerencseje, hogy iden azert kevesebb kulcsember esett ki hosszu idore, Klopp ezzel tobb eveben is beszopta. De akkor is lehetetlenseg ilyen magas szintet rotalas nelkul tartani. Vagy van az az opcio, hogy vasarolnak neki 150-200 millioert a nyaron a meglevok melle meg ket-harom hasznos es tenyleg barmikor bevetheto jatekost, aki nem lesz fos (de erre azert valoszinuleg kevesebb lesz az esely, foleg ha netalantan tavozik itt a csapat ket kb. legnagyobb erteke a nyaron, akiket alapbol meg potolni is kell), vagy elkezd nagyobb terhet rakni az olyan, jelenleg meg nem fixen Szobo-szintu Elliottokban.

9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892

zacknorb
🙈
Tényleg ennyire szűk a merítési lehetőség?

Osvtáth-nak van jó sok gólpassza és xA-ban is jól áll, DE meccsenként van kb. 9-10 jobbról bebikázott labdája, ez azért árnyalja a statokat. A válogatottban ott van Bolla-Nego, teljesen már profillal.
Vécsei soha nem volt gyors, de a térdsérülési óta irgalmatlanul lassú. Anno a Fradiban azt néztük, hogy a fejét nem fordítja jobbra, bal belső kp-t játszott és szó szerint csak balra passzolt (LCB, LB, LW), nem volt egy passza sem jobbra.

De mindkettő fiatal mint legkisebb kisDárdai és Tóth Ali… 😎
Sinisa
Vécseiben sikerült megtalálni a paksi középpálya leghalványabb játékosát, gratulálok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Casado gyakorlatilag season ending, Inigo meg jópár hét, válogatott keretből is kikerült, Dean Huijsen lesz helyette.

Poloska vagyok.
9 hónapja
YoungZeeZee 9 407

zacknorb
Styles megunta hogy már nem kezdő
JC6 (Mr. Miele)
aha, nem is jatszott a csapataban, ott is megunta, hogy kezdo?
YoungZeeZee
Ahhoz, hogy ott bekerüljön a kezdőbe vlsz nem segítene ha a válogatottnál ülne a padon, míg azok otthon edzenek a héten
ozibozi
foleg h 90 perceket nyomott mar a WBA
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.
Mikey
rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Toto21
Mikey
igen
az a baj hogy se a védelemben se a középpályán nem könnyű rotálni mert komoly szintkülönbség van
Negritis, a vajda
Azert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?

Ez boven egy jo pad, mert nem ugy rotalsz, hogy egyszerre leulteted a csapat felet, hanem mondjuk ket-harom embert. Ahhoz pedig ha nem serult Elliott, Jota, Endo, etc, akkor azert siman lehetne okosan forgatni. Csapagyasra van hajtva Szoboszlai, MacAllister, Van Dijk, Szalah, Gravenberch, TAA, es amig egy utobbinal problema, hogy Bradley allandoan serult, de az Szalahon kivul mindegyik jatekosra lenne opcioja a padon Slotnak, leven tele a kispad univerzalis jatekosokkal, akik ket-harom poszton bevethetoek.

Amikor azt latom, hogy Elliott meg Endo alig-alig kap lehetoseget, az nekem inkabb azt mutatja, hogy Slot ugyanolyan makacs, mint Klopp. Bravur a bajnoksag, de oszinten, azert az, hogy itt a a BL utan egy Ligakupaban is ezzel a impotens jatekkal rukkolt elo a Liverpool, azert nagy csalodas szamomra. Es igen, ez az elmult nehany het Slote.
Stez
Elliott, Jota, Chiesa, Endō, Bradley és Quansah simán játszhatna kezdőként pár meccset, ezeket én sem értem. Nem egyszerre, de megfelelően variálva simán.

Mikey
Rajuk is gondoltam nagyjabol. De ha ezt a sort kiegeszitem Jotaval peldaul, akkor azert ha itt nem serult a tobbseg, azert ez egy korrekt pad szerintem. Azert mondom, hogy itt en nem is a kispad minosegevel latom most a gondot. Amugy Klopp beleszolt az igazolasokba, vagyis volt szava, szerintem Slotnak is lesz, es ki fogjak kerni a velemenyet, ha pedig jol keveri a kartyat, azert lehet boven lehet jobb is a kispad is, meg ez a rotalas tema is talan olyan lesz, hogy most ebbol a nehany fos meccsbol es hibabol tanul, aztan jovore jobban forgat, meg olyanokat hoznak neki, akikben bizik es akiket ismer, hogy hozzajuk megjen nyulni barmikor.
Stez
Elvileg idén direkt nem is akartak nagyon variálni a kerettel, mert Slot meg akarta nézni ki mire képes. Aztán ennek fényében majd nyáron alakítanak a kereten.

Mikey
Hat jo edzonek tunik, de mivel o meg nagyobb mezonymunkat var el, mint Klopp, meg agresszivabb, igy sokkalta jobban kinyirja a jatekosait, muszaj lesz elkezdeni jobban rotalni jovore. En igazabol Elliott nem hasznalasat nem ertem, mert a srac ha palyan van, jo, latszik, mennyire ugyes es tehetseges, tobb poszton bevetheto, es nem nagyon hallottam, hogy esetleg edzeseken gond volna vele, ami indokolna az allando padoztatasat. Fura, mert ez a gyerek egyertelmuen a Liverpool jovoje, de az, hogy 21 evesen legalabb egy 1500 percet ne talal neki... Ezzel visszaveti az o fejlodeset is, no meg a csapatnak sem tesz jot azert ugye, ha mast meg tulhasznal. Ez a 21 ev kb. a legjobb eletkor a szintlepeshez.

De miutan Slot azert egybol lerakott valamit az asztalra, szerintem a Liverpoolnal is tudjak, hogy igenis fontos lesz a velemenye, es meg fogjak kerdezni a targetekrol. A Poolnal tudatosan epitkeznek ahhoz, hogy ne gy tegyenek.
Stez
Amit slo-mo is ír, az az oka Slot elmondása szerint is. Salah és Szoboszlai helyett játszhatna, de (jelenleg) mindketten jobbak nála. Viszont mostanra a sérülése biztosan a múlté, tehát bőven lehetne pihentetni a két említett embert. Persze Salah biztosan hisztizne emiatt, az meg most a hosszabbítás előtt nem biztos hogy jó lenne.

Én nagyon szívesen látnám Elliottot sokkal többet a pályán. Imádom a kölyköt és eddig még mindig odatette magát és nem utolsó sorban fontos gólokkal, gólpasszokkal szolgált rá a bizalomra.

Lesz beleszólása Slotnak az igazolásokba, elmondása szerint is meg fogják kérdezni minden egyes igazolásról, mielőtt akárcsak egy lépést is tennének Edwardsék. A legerősebb pletyka jelenleg Guéhi, állítólag január óta is folyamatosan puhítják. Neki mondjuk nagyon örülnék, szóval biztos nem lesz a szerződtetéséből semmi.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233

zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
Ahhoz, hogy ott bekerüljön a kezdőbe vlsz nem segítene ha a válogatottnál ülne a padon, míg azok otthon edzenek a héten

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
YoungZeeZee 9 407

zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537

zacknorb
9 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!

zacknorb
🙈
Tényleg ennyire szűk a merítési lehetőség?

Osvtáth-nak van jó sok gólpassza és xA-ban is jól áll, DE meccsenként van kb. 9-10 jobbról bebikázott labdája, ez azért árnyalja a statokat. A válogatottban ott van Bolla-Nego, teljesen már profillal.
Vécsei soha nem volt gyors, de a térdsérülési óta irgalmatlanul lassú. Anno a Fradiban azt néztük, hogy a fejét nem fordítja jobbra, bal belső kp-t játszott és szó szerint csak balra passzolt (LCB, LB, LW), nem volt egy passza sem jobbra.

De mindkettő fiatal mint legkisebb kisDárdai és Tóth Ali… 😎

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Mikey
Toto21
Mikey
igen
Negritis, a vajda

Stez

Mikey
Stez

Mikey

Stez
Van pár olvasata annak, miért nem játszik.
Az egyik, hogy Slot az alapcsapattal akarta begyakorolni az új taktikát, csak hát úgy alakultak a dolgok, hogy lehetőség volt a bajnoki címért menni, viszont az eredményekhez a gálakezdő kellett, ide Elliott nem fér be.

A másik olvasata a dolgoknak, hogy két ember helyére tudna beállni. Szoboszlaival szemben súlyban, sebességben, védekezőmunkában marad el (ez utóbbiban mondjuk mindenki), Salahhal szemben pedig erőben és sebességben, plusz oda még ott van Chiesa is.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Mikey
Toto21
Mikey
igen
Negritis, a vajda

Stez

Mikey
Stez

Mikey

9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Láttam egy összefoglalót, ahol a riporter azt mondta Laterkusen 😊
66.percben 3-1-re vezetett a Vfb, 94. percben 3-4 😃
Essss vertük a Celticet idegenben, nem is tudom mióta, bár szart sem ér, de azért szép 😊
JC6 (Mr. Miele)
2020 okt. 17-én volt utoljára, előtte '19 dec. 29.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Láttam egy összefoglalót, ahol a riporter azt mondta Laterkusen 😊
66.percben 3-1-re vezetett a Vfb, 94. percben 3-4 😃
Essss vertük a Celticet idegenben, nem is tudom mióta, bár szart sem ér, de azért szép 😊
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Közben több oldalról olvastam, hogy De Paul kezezése és a második gól között többször változott a labdát birtokló csapat, így a videóbíró nem avatkozhatott közbe.
zacknorb
Meg is mutatták a közvetítésben pár perccel utána, a kezezés után visszakerült a barcához a labda, a játékos eltotyogta és a szerelésből indult az atletico akció.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
One Tv nektek megy?
Hendrix
Simán megy.
Őszentsége Sobri Jóska
Milyen eszkozon nezed? App nalam is megy iPaden, de Macen lejatszasi hibat ir allandoan. Na mindegy, magyar fejlesztes...
Hendrix
iPad, iPhone. Asztali gépen nem próbáltam.

9 hónapja
 www.facebook.com/share/v/1KMG9cdZFJ/?mibextid=wwXIfr
ozibozi
A Nunez iskola
Negritis, a vajda
Azt hittem ez AI,
de csak Cissé a fradiban

Ezt hogy hagyhatta ki Cissé? 😵‍💫

Varga Barnabás ugrott ki a kecskeméti védők között, majd tökéletesen készített elő csapattársának, aki 3 méterről nem találta el az üres kaput. ❌

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
ozibozi
A Nunez iskola

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Közben több oldalról olvastam, hogy De Paul kezezése és a második gól között többször változott a labdát birtokló csapat, így a videóbíró nem avatkozhatott közbe.

Poloska vagyok.
9 hónapja
9 hónapja
sorlothon elment a meccs 😀
eaglesmcnabb
Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
shagi0206
Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.
zacknorb
Aztán mint kiderült Julian tényleg beteg (volt)

Poloska vagyok.
9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 019
One Tv nektek megy?
Hendrix
Simán megy.
Őszentsége Sobri Jóska
Milyen eszkozon nezed? App nalam is megy iPaden, de Macen lejatszasi hibat ir allandoan. Na mindegy, magyar fejlesztes...

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain