Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃Amúgy kb a legjobb spanyol VAR bíró vezeti a meccset. Az a baj, hogy a pályán van és nem a VAR szobában.
Kenny
Poloska vagyok.
9 hónapja
Barrios nem volt sárga? Ez pedig a klasszikus esete annak, mikor utólag adni kell.
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃Nem, azért nem volt kéz, mert utána beavatkozott még a játékba a Barca.
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Baszod Sørloth, ilyet én is tudnék 😊
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃
9 hónapja
Na szidom mèg egy kicsit őket hátha 😀😀😀 az Eagles is így nyert SBt 🤪😀🤦
9 hónapja
Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.Ezt én sem értem.
KeyG
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Tehát új játékhelyzet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Mert Ancelotti tud? Zidane vagy Klopp tudott? Flick ilyen téren egy fokkal sem rosszabb az általam felsoroltaknál, sőt. Ráadásul Yamal és Lewa is kihagyott egy ziccert az első félidőben, azzal mit csináljon Flick?Viszont Flick taktikailag egyre inkább 0....nyomatja amit kitalal oszt annyi vagy jó vagy nem.......🤦🤦🤦Guardiola 2. Az se tud újítani, ha nem ül a taktikája.
dande2
shagi0206
Mondjuk Guardiola tényleg a legalja ilyen téren, a Realnak egy jó meccse volt idén, a city elleni visszavágó, az is azért mert azon az egy meccsen engedték hogy azt játssza a Real amiben jó.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Az mi labda volt
9 hónapja
2-2!!!! 😀
9 hónapja
Az Atletire írta ès azt amit tudnak (kontrázz gazsi) azt igenis jól játszák ès nagyon is látványos ahogy pár húzasból itt vannak a kapu előtt...Flick csak kamillazik ez ellen....Akkor nézd őket sokat ha ez szerinted jóÉn nem értem mi bajod, egy baromi jó csapat ez az atleti, és kibaszott jó edzővel. Mindenki fetreng, nincs kivétel itt spanyolban.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
Így kell megverni őket azt kész és nem szabad az 5.percben 100%-os ziccert kihagyni…
Klaci79_egy poloska
Yamal19
9 hónapja
Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.Ezt én sem értem.
KeyG
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
Poloska vagyok.
9 hónapja
nézem-nézemAkkor nézd őket sokat ha ez szerinted jóÉn nem értem mi bajod, egy baromi jó csapat ez az atleti, és kibaszott jó edzővel. Mindenki fetreng, nincs kivétel itt spanyolban.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
Így kell megverni őket azt kész és nem szabad az 5.percben 100%-os ziccert kihagyni…
Klaci79_egy poloska
Yamal19
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Akkor nézd őket sokat ha ez szerinted jóÉn nem értem mi bajod, egy baromi jó csapat ez az atleti, és kibaszott jó edzővel. Mindenki fetreng, nincs kivétel itt spanyolban.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
Klaci79_egy poloska
9 hónapja
Egyèni villanások segíthetnek
9 hónapja
Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Gyors válasz 😊
9 hónapja
Viszont Flick taktikailag egyre inkább 0....nyomatja amit kitalal oszt annyi vagy jó vagy nem.......🤦🤦🤦Guardiola 2. Az se tud újítani, ha nem ül a taktikája.
dande2
9 hónapja
Viszont Flick taktikailag egyre inkább 0....nyomatja amit kitalal oszt annyi vagy jó vagy nem.......🤦🤦🤦
9 hónapja
És lehet elveszik kéz miattVééééégeja, bocs, azt hittem a 89. perc van 😀
shagi0206
shagi0206
Poloska vagyok.