Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Az mindig roppant antipatikus nekem, amikor az ezüstöt nem hajlandók a játékosok nyakba venni.Meg aki le is veszi
ervinator
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Azért kurva gáz hogy a Fradit nem tapsolja meg senki, mert mind hazament.Divatok....
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Az mindig roppant antipatikus nekem, amikor az ezüstöt nem hajlandók a játékosok nyakba venni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
10 hónapja
Ki ez a szőke nagyfenekű hölgy?MLSZ elnökségi tag
ThundersNFL a Paraszt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Ki ez a szőke nagyfenekű hölgy?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolnisose lehetett, ha csak nincs vmi borzasztó ízlésficama az embernek...
Toto21
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 hónapja
Azért kurva gáz hogy a Fradit nem tapsolja meg senki, mert mind hazament.
10 hónapja
Pesics jo lutri pali lehet, Szappanos rohogve bemondta, hogy napokkal ezelott megmondta, ha o lone tizit, ellene fixen kozepen marad. 😀
10 hónapja
AJAX, A 90+10-BEN 10 EMBER ELLEN KAP GÓLT!Vàrható volt már a NEC elleni teljesìtmény alapján
Lehet ezen múlik a bajnoki cím.
zacknorb
10 hónapja
Szerintem a Puskás bajnoki cím után kinalhatna bármennyit Kubi meg Vitya a Fradi B-nek, azok is elfordulnának a párttól..
10 hónapja
AJAX, A 90+10-BEN 10 EMBER ELLEN KAP GÓLT!Lehet ezen múlik a bajnoki cím.
Poloska vagyok.
10 hónapja
nem tudom mit varok jobban, Kubatov tiktok videojat vagy a Kaszinos nyilatkozatat.Remélem a Bukásra szinkronizálnak vmit
Kenny
10 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolniMég mindig nem
Toto21
10 hónapja
nem tudom mit varok jobban, Kubatov tiktok videojat vagy a Kaszinos nyilatkozatat.
10 hónapja
Csak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
Azert remelem a bajnoksagot megnyerik.
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
Klaci79
Úgy gondolod hogy organikus fejlődés lenne Felcsúton egy silverware?
10 hónapja
De adnam, ha valahogy Bukna a zsoldos sereg a bajnoksagot is... Ennek a Fradinak nem lehet mar szurkolni
10 hónapja
Az udvari bohóc elmorzsol egy könnycseppet…
10 hónapja
Csak a móka kedvéért 😂Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
10 hónapja
Közben Villela is belőtte a tizit így félidőben vezet 2-0ra a Hibs a Hamrun ellen. Érik a meglepetés
10 hónapja
Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Istenem add hogy a Puskás húzza be 😆😆😆😆😆😆
eaglesmcnabb
10 hónapja
De Nem alakul úgyJövőre ihatsz Várda Keserűt is, ha úgy alakulVárszegiAz is van, nem csak sör? 😀Na mostmár nyitok vlm komolyabbat is 😊 😊 😊Fradi whisky?
ozibozi
csebi
warr_b
ozibozi
Willie Parker
10 hónapja
Nemcsak Robbie Keane-osTottenham curse
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Balfasz Kubatovnak nagy volt az arc már meccs előtt, megérte!🤣Azert remelem a bajnoksagot megnyerik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
lehet nem lesz egy jol oregedo komment ez, de szerintem nagyon kitomjuk a Paksot ma.almost...
tobb ezer ember nem jutott meg be. ilyen kutyaszar beleptetest is reg lattam.
Kenny
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.