Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
kérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.Hát, nehogy! 😀
Toto21
9 hónapja
Atalanta - Interhez tud valaki streamet dobni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
520 - @AntoGriezmann 🇫🇷 make his 520th @LaLiga game today, becoming the foreign player with the most appearances in the history of the competition after equaling Lionel Messi.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Választási évben ki gondolhat olyanra, hogy egy kutyát nem érdeklő felcsút legyen a bajnok 😀Az majd jövőre lesz. Bár ez az utolsó bajnokavatás a választásig, so idén nem, jövőre lehet. De csak a választás után, a választás napján nem vezethetnek.
Klaci79_egy poloska
Poloska vagyok.
9 hónapja
Választási évben ki gondolhat olyanra, hogy egy kutyát nem érdeklő felcsút legyen a bajnok 😀
9 hónapja
YoungZeeZee
9 407
kabare ez a studio meg mindig 😀 match4.
9 hónapja
Nincs még egy sport, ahol ennyire incentivizálják a szabályok az időhúzást meg a szimulálást.A futóóra "csodája"
Már maga az időhúzás jelensége nevetséges.
Cubehor
Poloska vagyok.
9 hónapja
Nincs még egy sport, ahol ennyire incentivizálják a szabályok az időhúzást meg a szimulálást.Part of the game.
Már maga az időhúzás jelensége nevetséges.
Cubehor
Amíg a taktika része, addig hülye lenne egy csapat nem alkalmazni. Egy eszköz a győzelem érdekében.
Minden sportban ez van, ahol futó órával játszanak.
9 hónapja
ezt akartam írni én iskérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.Ritkán mondok ilyet, de most jókor jön a válogatott szünet.
Toto21
Mikey
van idő pihenni néhány játékosnak
és fejben is rendet tenni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Meg ilyen a kupa.Hát jól nem játszottunk, az igaz. De az oka annak, hogy fizikailag elnyomtak középpályán, hogy megint nem értettük meg, hogy mi az, ami még belefér, és mi az, ami nem. És ebből az elnyomásból mezőnyfölény letf, a mezőnyfölényből meg kétgólos hátrány, a kétgólos hátrányból meg vereség.Egyáltalán nemKicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.nem a bírókon múlt
slowmotion
Negritis, a vajda
davemayer
slowmotion
A Newcastlenek ez volt az év meccse, míg a Poolnak csak egy lehozandó meccs az egész éves elvárásokkal teli darálásban.
9 hónapja
arról nem beszélve hogy mikor időt lehet húzni akkor nem intik be a lest, mikor tisztán gól akkor igenPl hogy a kilencvenedik percben kapják az első sárgát?Kicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.Nem tudom milyen tolásról beszélsz
slowmotion
davemayer
Hogy Tripper egy elbeszélgetést kap, amikor Diaz örülhet, hogy nem törte valamijét?
Hogy az 50:50 megint 40:60 volt?
slowmotion
az hogy a castlenél bármit lehet kézzel csinálni ...
amúgy az inkonzisztenica a fő gond FA mint szövetség szintjén angliában
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Hát jól nem játszottunk, az igaz. De az oka annak, hogy fizikailag elnyomtak középpályán, hogy megint nem értettük meg, hogy mi az, ami még belefér, és mi az, ami nem. És ebből az elnyomásból mezőnyfölény letf, a mezőnyfölényből meg kétgólos hátrány, a kétgólos hátrányból meg vereség.Egyáltalán nemKicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.nem a bírókon múlt
slowmotion
Negritis, a vajda
davemayer
9 hónapja
Na de akkor miért kap ilyen kevés szerepet hozzájuk képest?Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?En se ertem, lehet akarmilyen szar fizikai formaban az ember kisujjaban tobb veszely van mint a Jota / Nunez parosnal osszesen.
Őszentsége Sobri Jóska
JéBé
9 hónapja
Pl hogy a kilencvenedik percben kapják az első sárgát?Kicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.Nem tudom milyen tolásról beszélsz
slowmotion
davemayer
Hogy Tripper egy elbeszélgetést kap, amikor Diaz örülhet, hogy nem törte valamijét?
Hogy az 50:50 megint 40:60 volt?
Szerkesztette: slowmotion
9 hónapja
Gól az lövésből lesz, rosszabb esetben szöglet, lecsorgó, amire szemből könnyebb reagálni, legrosszabb esetben kirúgás, de kontra abból sincs.Ez meg az adatok és a modern megközelítés eredménye. Menj minél közelebb és maximalizáld az esélyed a gólra.Nagyon kevés meccset látok, pont ezért kérdezem.Nagyon kicsi minta.Küzd, lő, és talál is.Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem ez a hatékonyság?
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Nekem nonszensz, hogy egy hátrányban lévő csapat az utolsó 30 percben nem lő kapura 16-25 méterről.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Ha csak ívelgetnek ide-oda, meg passzolgatnak egy sűrű mezőnyben, ahol ha jó is a passz se lövik el, hanem az átvétellel annyi idő vész el, hogy odazárjon a védő abból biztosan nem lesz.
Az analitika meg ott torzíthat, hogyha nem lövik el, akkor nem lesz elég adat megítélni a lövések hatékonyságát. Meccsenként 1-2 lövés nem releváns minta. Illetve az is torzít, hogy hátrányban más a stratégia, mint vezetésnél vagy egálban.
9 hónapja
kérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.Ritkán mondok ilyet, de most jókor jön a válogatott szünet.
Toto21
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
kérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.
9 hónapja
na de lehet átkapcsolni a Felcsút - ZTE-re

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Egyáltalán nemKicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.nem a bírókon múlt
slowmotion
Negritis, a vajda
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Eleve 1 országból több csapattal szimpatizálni erdekes számomra de nem akkora gáz, de hogy ennek a 3nak... cityt se írtad volna 20 éve 😛Mert ki legyen az (e)MU? 🤷😉😀Annyira rühellem ezt núkakikt....egy kalap szrok de bezzeg mikor olyan csapat ellen játszanak akiknek drukkolnèk (Spurs Pool City) akkor mindig "királykodnak"....Jézusom...
dande2
davemayer
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?En se ertem, lehet akarmilyen szar fizikai formaban az ember kisujjaban tobb veszely van mint a Jota / Nunez parosnal osszesen.
Őszentsége Sobri Jóska
9 hónapja
Ez meg az adatok és a modern megközelítés eredménye. Menj minél közelebb és maximalizáld az esélyed a gólra.Nagyon kevés meccset látok, pont ezért kérdezem.Nagyon kicsi minta.Küzd, lő, és talál is.Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?mert nem az
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Nem ez a hatékonyság?
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
Nekem nonszensz, hogy egy hátrányban lévő csapat az utolsó 30 percben nem lő kapura 16-25 méterről.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
9 hónapja
Kicsit kevésbé látványosan kellett volna azért tolni a favágó brigádot, de az is igaz, hogy Slot semennyire nem bírta felpörgetni a csapatot.Nem tudom milyen tolásról beszélsz
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Mert ki legyen az (e)MU? 🤷😉😀Annyira rühellem ezt núkakikt....egy kalap szrok de bezzeg mikor olyan csapat ellen játszanak akiknek drukkolnèk (Spurs Pool City) akkor mindig "királykodnak"....Jézusom...
dande2
davemayer
9 hónapja
Inkább azt mondja meg egy Pool szurkoló, hogy miért hanyagolják Chiesát, amikor egyedül hatékonyabb, mint a Pool csatárok bármelyike?Hát most már, hogy egészséges, én sem értem.
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May