Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Náluk elől van a buszNem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
10 hónapja
Máltáig nem ér el a kezem, de ha közelebb jössz...😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
csebi
10 hónapja
De miért nem Könyves, aki legalább fut.Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
Stez
10 hónapja
Félidőben benyomnak pár sört meg zsírosdeszkát, aztán menni fog!Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
10 hónapja
Valahogy mondjuk golt kell loni, esely lehet ra, mert a Fradi nagyon kitamad. Nyilvan Adam egy rossz vicc lett az elmult fel evben, de vegig nem ultetheted, ha golt kell szerezned.Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi
Matthew99
10 hónapja
Nem is értem. Be kellett volna tolni a buszt, erre kettős emberhátrányt csinál Gyuri.Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.Így jár az aki trollkodni akar h Ádám meg Böde egyszerre a pályán
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
😊Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
davemayer
Vártam h vki lecsap-e.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
10 hónapja
Nem latom, hogy birja ki a Paks ezt a hosszabbitast.
10 hónapja
Pippo LöfliLol, pont jöttem ki a WCbőlLesgólt szültél, gratula!
zacknorb
Willie Parker
10 hónapja
Inkább les, mint nem…. Ok, Hajdú B.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
10 hónapja
Érdekes, nálam ez lesFull lesMegadta
davemayer
csebi
Te szopatsz engem
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
Mit kell nézni? Full les
10 hónapja
Lol, pont jöttem ki a WCből
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ádám egyre lejjebb csúszik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
10 hónapja
Full lesMegadta
davemayer
10 hónapja
kis les nem les 😀
10 hónapja
Les buzik
10 hónapja
Les
10 hónapja
HányásMég nyeld vissza
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
10 hónapja
nem láttam bocs, nem nézem a meccset csak a kommenteket olvasom itt néhaÉn ezért írtam h szegény StezA tiziknek szurkolok, mert a főnököm felutazott, hátha nem jön már be holnap!meg Stez legalább tovább dolgozik 😀
Willie Parker
Negritis, a vajda
csebi
meg az nso közvetítés
az Eternauta izgisebb számomra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!