Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
vfdbfdsn 175
Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióból
zacknorb
Világtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
Yamal19
Nem lehet mindenki Barcelona játéktudásban és nem is kell.
KeyG
Értem, és ezt ki mondta? Fetrengeni kell, visítani mindenért? Bezzeg Bl meccsen nem volt tele a kommentszekció mennyire nyomorult az Atleti, ugye?☺️
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
One Tv nektek megy?
Hendrix
Simán megy.

9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
zacknorb
Yamal19
Nem lehet mindenki Barcelona játéktudásban és nem is kell.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
Elliott, Jota, Chiesa, Endō, Bradley és Quansah simán játszhatna kezdőként pár meccset, ezeket én sem értem. Nem egyszerre, de megfelelően variálva simán.

Amúgy igen, Slot pont ugyanolyan makacs mint Klopp.
Mikey
csak a bajnokságot látom most hirtelen normálisan:
 www.premierleague.com/players/10651/Joe-Gomez/overview
apps(subs)
Gomez 9(3)
Quansah 10(8)
Bradely 12(10)
Elliott 11(11) - ez nekem nagy wtf
Endo 14(14)
CuJo 24(11)
Jota 18(8)
Chiesa 3(3)

Endo kezdhetne többet bőven
Chiesa is kezdhetne felőlem, mert Salah rohadtul be van fásulva
másik oldalon Gakpo-Diaz azért megosztják a perceket
középen meg Nunez-Jota (és néha Diaz)
a védelem meg legyen egészséges végre mer most nincs jobb védőnk

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
vfdbfdsn 175
zacknorb
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 809 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 237
:: HIBÁS KÉP ::
Atalanta - Interhez tud valaki streamet dobni?
Löfli
 soccerlive.app/

soccerlive.app/soccer-stream/atalanta-inter/1508521

elixx.one/adortmund.html

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
One Tv nektek megy?
Hendrix
nálam Two megy

9 hónapja
Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.
Mikey
rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Toto21
Azért a rotáláshoz olyan keret is kellene...
Mikey
igen
az a baj hogy se a védelemben se a középpályán nem könnyű rotálni mert komoly szintkülönbség van
mikor néha próbálkozott nem sült el jól
Negritis, a vajda
Azert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?

Ez boven egy jo pad, mert nem ugy rotalsz, hogy egyszerre leulteted a csapat felet, hanem mondjuk ket-harom embert. Ahhoz pedig ha nem serult Elliott, Jota, Endo, etc, akkor azert siman lehetne okosan forgatni. Csapagyasra van hajtva Szoboszlai, MacAllister, Van Dijk, Szalah, Gravenberch, TAA, es amig egy utobbinal problema, hogy Bradley allandoan serult, de az Szalahon kivul mindegyik jatekosra lenne opcioja a padon Slotnak, leven tele a kispad univerzalis jatekosokkal, akik ket-harom poszton bevethetoek.

Amikor azt latom, hogy Elliott meg Endo alig-alig kap lehetoseget, az nekem inkabb azt mutatja, hogy Slot ugyanolyan makacs, mint Klopp. Bravur a bajnoksag, de oszinten, azert az, hogy itt a a BL utan egy Ligakupaban is ezzel a impotens jatekkal rukkolt elo a Liverpool, azert nagy csalodas szamomra. Es igen, ez az elmult nehany het Slote.
Stez
Gomez, Bradley és TAA elég sokat sérült
Quansah is amúgy sokszor nem állt rendelkezésre, vagy kell ugye jobb szélen játszania
és akkor minjá nincs pihenő Konaté-VvD duónak

Endo mikor kezdett kevés volt és tavaly is az volt a vélemény hogy szarabbra számítottunk és nem is rossz
attól még egész meccsen azért nem elég
de akkor is ott van hogy van mondjuk 4-5 emberünk a 3 középpályás posztra amiből legalább 1 lefelé lóg ki, egy másik pedig nonstop beáll legalább csereként

Elliott nem középpályás őt nem tudod 6osba rakni, ő támadó
oda is szokott bejönni, lehet hogy Szobo helyén ellenne amúgy ebből keveset látunk
a probléma amúgy nem a támadók rotálása egyébként, ott megvagyunk
kivéve Salah, de őt próbáld meg leülteni

9 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Végre egy újabb relatíve sima MU meccs😂

9 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 892
Nagy Zsolt 10+10
Hiába Felcsút, emelem kalapom.
zacknorb
20-21-es idényben Bognár István Pakson már tolt egy ilyet, de ott kb. 15 gólpassz volt a 10 gól mellett.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 809 — Kinek mit intézett a kormánya
Nagy Zsolt 10+10
Hiába Felcsút, emelem kalapom.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.
Mikey
rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Toto21
Mikey
igen
az a baj hogy se a védelemben se a középpályán nem könnyű rotálni mert komoly szintkülönbség van
Negritis, a vajda
Azert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?

Ez boven egy jo pad, mert nem ugy rotalsz, hogy egyszerre leulteted a csapat felet, hanem mondjuk ket-harom embert. Ahhoz pedig ha nem serult Elliott, Jota, Endo, etc, akkor azert siman lehetne okosan forgatni. Csapagyasra van hajtva Szoboszlai, MacAllister, Van Dijk, Szalah, Gravenberch, TAA, es amig egy utobbinal problema, hogy Bradley allandoan serult, de az Szalahon kivul mindegyik jatekosra lenne opcioja a padon Slotnak, leven tele a kispad univerzalis jatekosokkal, akik ket-harom poszton bevethetoek.

Amikor azt latom, hogy Elliott meg Endo alig-alig kap lehetoseget, az nekem inkabb azt mutatja, hogy Slot ugyanolyan makacs, mint Klopp. Bravur a bajnoksag, de oszinten, azert az, hogy itt a a BL utan egy Ligakupaban is ezzel a impotens jatekkal rukkolt elo a Liverpool, azert nagy csalodas szamomra. Es igen, ez az elmult nehany het Slote.
Stez
Elliott, Jota, Chiesa, Endō, Bradley és Quansah simán játszhatna kezdőként pár meccset, ezeket én sem értem. Nem egyszerre, de megfelelően variálva simán.

Amúgy igen, Slot pont ugyanolyan makacs mint Klopp.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Na, a legígéretesebb védőnk, Heaven is lesérült. Ha tippelnem kéne, a szezonjának is vége.
dugo93
Akkor nem lesz este Heaven?

Poloska vagyok.
9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan
9 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Na, a legígéretesebb védőnk, Heaven is lesérült. Ha tippelnem kéne, a szezonjának is vége.

9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 019
One Tv nektek megy?

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Mikey
Toto21
Mikey
igen
Negritis, a vajda

9 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
kérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.
Toto21
Hát, nehogy! 😀

9 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 747 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Atalanta - Interhez tud valaki streamet dobni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
520 - @AntoGriezmann 🇫🇷 make his 520th @LaLiga game today, becoming the foreign player with the most appearances in the history of the competition after equaling Lionel Messi.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Választási évben ki gondolhat olyanra, hogy egy kutyát nem érdeklő felcsút legyen a bajnok 😀
Klaci79_egy poloska
Az majd jövőre lesz. Bár ez az utolsó bajnokavatás a választásig, so idén nem, jövőre lehet. De csak a választás után, a választás napján nem vezethetnek.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Választási évben ki gondolhat olyanra, hogy egy kutyát nem érdeklő felcsút legyen a bajnok 😀
9 hónapja
YoungZeeZee 9 407
kabare ez a studio meg mindig 😀 match4.