Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Értem, és ezt ki mondta? Fetrengeni kell, visítani mindenért? Bezzeg Bl meccsen nem volt tele a kommentszekció mennyire nyomorult az Atleti, ugye?☺️Nem lehet mindenki Barcelona játéktudásban és nem is kell.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
KeyG
9 hónapja
Nem lehet mindenki Barcelona játéktudásban és nem is kell.Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
Yamal19
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
9 hónapja
Elliott, Jota, Chiesa, Endō, Bradley és Quansah simán játszhatna kezdőként pár meccset, ezeket én sem értem. Nem egyszerre, de megfelelően variálva simán.csak a bajnokságot látom most hirtelen normálisan:
Amúgy igen, Slot pont ugyanolyan makacs mint Klopp.
Mikey
www.premierleague.com/players/10651/Joe-Gomez/overview
apps(subs)
Gomez 9(3)
Quansah 10(8)
Bradely 12(10)
Elliott 11(11) - ez nekem nagy wtf
Endo 14(14)
CuJo 24(11)
Jota 18(8)
Chiesa 3(3)
Endo kezdhetne többet bőven
Chiesa is kezdhetne felőlem, mert Salah rohadtul be van fásulva
másik oldalon Gakpo-Diaz azért megosztják a perceket
középen meg Nunez-Jota (és néha Diaz)
a védelem meg legyen egészséges végre mer most nincs jobb védőnk
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióbólVilágtalan nyomorult banda. Nincs még egy ilyen cigány banda a földön mint ezek
zacknorb
9 hónapja
Egy Lewa kimaradt helyzet után Julian gól a kirúgás utáni akcióból
Poloska vagyok.
9 hónapja
:: HIBÁS KÉP ::Atalanta - Interhez tud valaki streamet dobni?soccerlive.app/
Löfli
soccerlive.app/soccer-stream/atalanta-inter/1508521
elixx.one/adortmund.html
Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
One Tv nektek megy?nálam Two megy
Hendrix
9 hónapja
Gomez, Bradley és TAA elég sokat sérültAzert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?igenAzért a rotáláshoz olyan keret is kellene...Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Mikey
Toto21
Mikey
az a baj hogy se a védelemben se a középpályán nem könnyű rotálni mert komoly szintkülönbség van
mikor néha próbálkozott nem sült el jól
Negritis, a vajda
Ez boven egy jo pad, mert nem ugy rotalsz, hogy egyszerre leulteted a csapat felet, hanem mondjuk ket-harom embert. Ahhoz pedig ha nem serult Elliott, Jota, Endo, etc, akkor azert siman lehetne okosan forgatni. Csapagyasra van hajtva Szoboszlai, MacAllister, Van Dijk, Szalah, Gravenberch, TAA, es amig egy utobbinal problema, hogy Bradley allandoan serult, de az Szalahon kivul mindegyik jatekosra lenne opcioja a padon Slotnak, leven tele a kispad univerzalis jatekosokkal, akik ket-harom poszton bevethetoek.
Amikor azt latom, hogy Elliott meg Endo alig-alig kap lehetoseget, az nekem inkabb azt mutatja, hogy Slot ugyanolyan makacs, mint Klopp. Bravur a bajnoksag, de oszinten, azert az, hogy itt a a BL utan egy Ligakupaban is ezzel a impotens jatekkal rukkolt elo a Liverpool, azert nagy csalodas szamomra. Es igen, ez az elmult nehany het Slote.
Stez
Quansah is amúgy sokszor nem állt rendelkezésre, vagy kell ugye jobb szélen játszania
és akkor minjá nincs pihenő Konaté-VvD duónak
Endo mikor kezdett kevés volt és tavaly is az volt a vélemény hogy szarabbra számítottunk és nem is rossz
attól még egész meccsen azért nem elég
de akkor is ott van hogy van mondjuk 4-5 emberünk a 3 középpályás posztra amiből legalább 1 lefelé lóg ki, egy másik pedig nonstop beáll legalább csereként
Elliott nem középpályás őt nem tudod 6osba rakni, ő támadó
oda is szokott bejönni, lehet hogy Szobo helyén ellenne amúgy ebből keveset látunk
a probléma amúgy nem a támadók rotálása egyébként, ott megvagyunk
kivéve Salah, de őt próbáld meg leülteni
9 hónapja
Nagy Zsolt 10+1020-21-es idényben Bognár István Pakson már tolt egy ilyet, de ott kb. 15 gólpassz volt a 10 gól mellett.
Hiába Felcsút, emelem kalapom.
zacknorb
9 hónapja
Nagy Zsolt 10+10Hiába Felcsút, emelem kalapom.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Elliott, Jota, Chiesa, Endō, Bradley és Quansah simán játszhatna kezdőként pár meccset, ezeket én sem értem. Nem egyszerre, de megfelelően variálva simán.Azert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?igenAzért a rotáláshoz olyan keret is kellene...Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Mikey
Toto21
Mikey
az a baj hogy se a védelemben se a középpályán nem könnyű rotálni mert komoly szintkülönbség van
Negritis, a vajda
Ez boven egy jo pad, mert nem ugy rotalsz, hogy egyszerre leulteted a csapat felet, hanem mondjuk ket-harom embert. Ahhoz pedig ha nem serult Elliott, Jota, Endo, etc, akkor azert siman lehetne okosan forgatni. Csapagyasra van hajtva Szoboszlai, MacAllister, Van Dijk, Szalah, Gravenberch, TAA, es amig egy utobbinal problema, hogy Bradley allandoan serult, de az Szalahon kivul mindegyik jatekosra lenne opcioja a padon Slotnak, leven tele a kispad univerzalis jatekosokkal, akik ket-harom poszton bevethetoek.
Amikor azt latom, hogy Elliott meg Endo alig-alig kap lehetoseget, az nekem inkabb azt mutatja, hogy Slot ugyanolyan makacs, mint Klopp. Bravur a bajnoksag, de oszinten, azert az, hogy itt a a BL utan egy Ligakupaban is ezzel a impotens jatekkal rukkolt elo a Liverpool, azert nagy csalodas szamomra. Es igen, ez az elmult nehany het Slote.
Stez
Amúgy igen, Slot pont ugyanolyan makacs mint Klopp.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Na, a legígéretesebb védőnk, Heaven is lesérült. Ha tippelnem kéne, a szezonjának is vége.Akkor nem lesz este Heaven?
dugo93
Poloska vagyok.
9 hónapja
Spare a thought for Dan Burn’s Dad. He wrote this open letter to him before the League Cup Final Newcastle lost back in 2023.
— HLTCO (@HLTCO) March 16, 2025
Today, he’s seen his son score the opener to help Newcastle win their first trophy since the Fairs Cup in 1969. pic.twitter.com/6KHJCviUT6
9 hónapja
Na, a legígéretesebb védőnk, Heaven is lesérült. Ha tippelnem kéne, a szezonjának is vége.
9 hónapja
One Tv nektek megy?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Azert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?igenAzért a rotáláshoz olyan keret is kellene...Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Mikey
Toto21
Mikey
Negritis, a vajda
9 hónapja
kérdés, fejben mennyire lesznek ezután rendben a Pool játékosok. Nehogy teljesen összeessenek.Hát, nehogy! 😀
Toto21
9 hónapja
Atalanta - Interhez tud valaki streamet dobni?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
520 - @AntoGriezmann 🇫🇷 make his 520th @LaLiga game today, becoming the foreign player with the most appearances in the history of the competition after equaling Lionel Messi.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Választási évben ki gondolhat olyanra, hogy egy kutyát nem érdeklő felcsút legyen a bajnok 😀Az majd jövőre lesz. Bár ez az utolsó bajnokavatás a választásig, so idén nem, jövőre lehet. De csak a választás után, a választás napján nem vezethetnek.
Klaci79_egy poloska
Poloska vagyok.
9 hónapja
Választási évben ki gondolhat olyanra, hogy egy kutyát nem érdeklő felcsút legyen a bajnok 😀
9 hónapja
YoungZeeZee
9 407
kabare ez a studio meg mindig 😀 match4.