Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
sorlothon elment a meccs 😀
eaglesmcnabb
Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
shagi0206
Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.
zacknorb
Aztán mint kiderült Julian tényleg beteg (volt)

Poloska vagyok.
9 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 019
One Tv nektek megy?
Hendrix
Simán megy.
Őszentsége Sobri Jóska
Milyen eszkozon nezed? App nalam is megy iPaden, de Macen lejatszasi hibat ir allandoan. Na mindegy, magyar fejlesztes...

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.
Lőni kell, nincs mese.
Őszentsége Sobri Jóska
Aztán pont a félidő előtt volt az hogy lövés (ami egy jó helyzet is volt) nem jó, fölé, kirúgás, nabazdmeg abból gólt kaptunk.
zacknorb
Azért kirúgásból gólt kapni az nem egyenes következménye a kapuralövésnek.
De ha nincs lövés, akkor gól sincs, és nem lehet csak 10 méteren belülről ráküldeni, úgy, hogy ha nem gól, akkoris tutira legyen szöglet.

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.
Lőni kell, nincs mese.
Őszentsége Sobri Jóska
Aztán pont a félidő előtt volt az hogy lövés (ami egy jó helyzet is volt) nem jó, fölé, kirúgás, nabazdmeg abból gólt kaptunk.

Poloska vagyok.
9 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
Érdekes módon a Barca végig ment mint a gép, nem szorult be egy percre sem, Ancelotti pedig simán képes volt rá hogy 120 percet lehozzon helyzet nélkül szerdán.
eaglesmcnabb
Volt egy 11-esük, amit a hülyegyerek fölé/mellé rúgott.
9 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Érdekes módon a Barca végig ment mint a gép, nem szorult be egy percre sem, Ancelotti pedig simán képes volt rá hogy 120 percet lehozzon helyzet nélkül szerdán.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Ferrán Torres - a valaha volt 2. legjobb F. Torres
shagi0206
Az első a túldalon játszott és most otr edző
zacknorb
Hát szerinted kire gondoltam? 😊 A kedvencem volt, és vszeg örökre az is marad.
9 hónapja
vfdbfdsn 175
Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.
KeyG
Ezt én sem értem.
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.
Tehát új játékhelyzet.
KeyG
Ezt holnap visszanezem ha felkerul az egész meccs, de kötve hiszem.
zacknorb
Igen, utána még visszaszerezte a Barca így a VAR nem vehette el
9 hónapja
shagi0206
Az első a túldalon játszott és most otr edző

Poloska vagyok.
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
27 meccs 75 rugott gol.
Beteg.

9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Lőni kell, nincs mese.

9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏
dande2
max level iktriad. Kosz!
Kenny
Abszolút kimaxolva 🥳🥳🥳
9 hónapja
9 hónapja
eaglesmcnabb
shagi0206
Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
9 hónapja
eaglesmcnabb
9 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏
dande2
max level iktriad. Kosz!
Kenny
Remènykedtem benne hogy így lesz 🤣
9 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Na kèrem az èlthez kell egy kis szerencsi 😀 de mèg nincs vège!
9 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
dande2
max level iktriad. Kosz!

9 hónapja
Már kezdtem írni, hogy ha ennyi marad, akkor a meccs nyertese a real...
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
kellett az a 0-2 😀
9 hónapja
lol
9 hónapja
Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.
KeyG
Ezt én sem értem.
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.
Tehát új játékhelyzet.
KeyG
Ezt holnap visszanezem ha felkerul az egész meccs, de kötve hiszem.

Poloska vagyok.
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃
Kenny
Amúgy kb a legjobb spanyol VAR bíró vezeti a meccset. Az a baj, hogy a pályán van és nem a VAR szobában.

Poloska vagyok.
9 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 956
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃
Kenny
IMG-7731

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!