Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Aztán mint kiderült Julian tényleg beteg (volt)Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.sorlothon elment a meccs 😀Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
eaglesmcnabb
shagi0206
zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
Milyen eszkozon nezed? App nalam is megy iPaden, de Macen lejatszasi hibat ir allandoan. Na mindegy, magyar fejlesztes...One Tv nektek megy?Simán megy.
Hendrix
Őszentsége Sobri Jóska
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
9 hónapja
Azért kirúgásból gólt kapni az nem egyenes következménye a kapuralövésnek.Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.Aztán pont a félidő előtt volt az hogy lövés (ami egy jó helyzet is volt) nem jó, fölé, kirúgás, nabazdmeg abból gólt kaptunk.
Lőni kell, nincs mese.
Őszentsége Sobri Jóska
zacknorb
De ha nincs lövés, akkor gól sincs, és nem lehet csak 10 méteren belülről ráküldeni, úgy, hogy ha nem gól, akkoris tutira legyen szöglet.
9 hónapja
Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.Aztán pont a félidő előtt volt az hogy lövés (ami egy jó helyzet is volt) nem jó, fölé, kirúgás, nabazdmeg abból gólt kaptunk.
Lőni kell, nincs mese.
Őszentsége Sobri Jóska
Poloska vagyok.
9 hónapja
Érdekes módon a Barca végig ment mint a gép, nem szorult be egy percre sem, Ancelotti pedig simán képes volt rá hogy 120 percet lehozzon helyzet nélkül szerdán.Volt egy 11-esük, amit a hülyegyerek fölé/mellé rúgott.
eaglesmcnabb
9 hónapja
Érdekes módon a Barca végig ment mint a gép, nem szorult be egy percre sem, Ancelotti pedig simán képes volt rá hogy 120 percet lehozzon helyzet nélkül szerdán.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Hát szerinted kire gondoltam? 😊 A kedvencem volt, és vszeg örökre az is marad.Ferrán Torres - a valaha volt 2. legjobb F. TorresAz első a túldalon játszott és most otr edző
shagi0206
zacknorb
9 hónapja
vfdbfdsn
175
Igen, utána még visszaszerezte a Barca így a VAR nem vehette elEzt holnap visszanezem ha felkerul az egész meccs, de kötve hiszem.Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.Ezt én sem értem.
KeyG
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Tehát új játékhelyzet.
KeyG
zacknorb
9 hónapja
Ferrán Torres - a valaha volt 2. legjobb F. TorresAz első a túldalon játszott és most otr edző
shagi0206
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez a Yamal gól is tökéletes példája annak, hogy lövésből lesz a gól. Lehet napestig tilizolizni, abból nem lesz, akármi is a modern szemlélet. Ha meg ellövik 16-25-ről, ha tömeg is van, ha nem is tökéletesen sikerül, de akkor is megpattanhat, és lehet gól.Lőni kell, nincs mese.
9 hónapja
Abszolút kimaxolva 🥳🥳🥳Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏max level iktriad. Kosz!
dande2
Kenny
9 hónapja
Ferrán Torres - a valaha volt 2. legjobb F. Torres
9 hónapja
Mert ő játszotta a legtöbbet az utóbbi időben. Ezt szerintem előre megmondta neki a fizio stáb hogy 60 perc.sorlothon elment a meccs 😀Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
eaglesmcnabb
shagi0206
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
9 hónapja
sorlothon elment a meccs 😀Nem is tudom amúgy miért cserélte le Alvarezt. Apró sérülés?
eaglesmcnabb
9 hónapja
Remènykedtem benne hogy így lesz 🤣Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏max level iktriad. Kosz!
dande2
Kenny
9 hónapja
sorlothon elment a meccs 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Na kèrem az èlthez kell egy kis szerencsi 😀 de mèg nincs vège!
9 hónapja
Ahogy elnèzem alkalmazhatjuk azt ahoyg mondják mifelènk: a jövő hètig se fogunk itt gólt rúgni 😏max level iktriad. Kosz!
dande2
9 hónapja
Már kezdtem írni, hogy ha ennyi marad, akkor a meccs nyertese a real...
9 hónapja
kellett az a 0-2 😀
9 hónapja
lol
9 hónapja
Ezt holnap visszanezem ha felkerul az egész meccs, de kötve hiszem.Én úgy gondolom amúgy, vagyis csak arra tudok gondolni, hogy nem közvetlen abból indult az akció, azután volt még Barca érintés.Ez ha nem volt kéz akkor innentől csak Suárez gólvonal védése az.Ezt én sem értem.
KeyG
Az esetet és a bírót Lewa gólja menti meg.
zacknorb
Tehát új játékhelyzet.
KeyG
Poloska vagyok.
9 hónapja
erdemes megnezni ki ul a var szobaba, egybol kiderul miert nem volt kez😃Amúgy kb a legjobb spanyol VAR bíró vezeti a meccset. Az a baj, hogy a pályán van és nem a VAR szobában.
Kenny
Poloska vagyok.