Soccer
41 feliratkozó
10 hónapja
Nem, itt pont arrol van szo, hogy ha ez a javadra pozitiv, egybol ezzel dobalozol, mint ahogy KG minden El, de meg Ekl veresegnel is egybol erre mutogat. Plusz a Gyor kezit allandoan szetfikazza, hogy az Eto mennyivel tobbol epit BL-re csapatot, bezzeg a Fradi nem.Megkerdeznem amugy KG-t a szerinte antifocizo es brusztolos Paksrol, tudja-e, hogy eddig a mostani szezonnal egyutt kettoben tobb golt rugott a Paks 2021 ota, egyben meg majdnem ugyanannyit.Ez egy faszság,
Vagy ez a matek valami getzi dolog akkor, ami hazudik, nem? Vagy ez nem er? Most hogy van ez?
Ertem en, hogy faj a vereseg es amugy mocsok megalazo, amikor europaban allandoan arra mutogatsz, hogy de a masiknak a koltsegvetese, mig most meg egy szerintem 20-30-szor, vagy meg kevesebbol gazdalkodo rivalis ellen nyalsz masodszorra, meg azt is, hogy utaljuk a paksi kotsog edzot, sosem fogunk neki gratulalni. De legalabb nagyobbnal nagyobb faszsaggal ne dobalozzunk mar, mert irto ciki.
Stez
Itt nem az összegről van szó-ez már senkit nem érdekel
A baj, hogy ezt a pénzt hülyék, értelmetlenül költik el.
Pl Erről kérdezd, ne faszságokról!
ozibozi
Kettos merce. Ha szamodra jo, egybol valid, ha szamodra nem, akkor nem szamit.
10 hónapja
Megkerdeznem amugy KG-t a szerinte antifocizo es brusztolos Paksrol, tudja-e, hogy eddig a mostani szezonnal egyutt kettoben tobb golt rugott a Paks 2021 ota, egyben meg majdnem ugyanannyit.Ez egy faszság,
Vagy ez a matek valami getzi dolog akkor, ami hazudik, nem? Vagy ez nem er? Most hogy van ez?
Ertem en, hogy faj a vereseg es amugy mocsok megalazo, amikor europaban allandoan arra mutogatsz, hogy de a masiknak a koltsegvetese, mig most meg egy szerintem 20-30-szor, vagy meg kevesebbol gazdalkodo rivalis ellen nyalsz masodszorra, meg azt is, hogy utaljuk a paksi kotsog edzot, sosem fogunk neki gratulalni. De legalabb nagyobbnal nagyobb faszsaggal ne dobalozzunk mar, mert irto ciki.
Stez
Itt nem az összegről van szó-ez már senkit nem érdekel
A baj, hogy ezt a pénzt hülyék, értelmetlenül költik el.
Pl Erről kérdezd, ne faszságokról!
10 hónapja
Lehetett volna rúgni 2 gólt is például?
10 hónapja
Megkerdeznem amugy KG-t a szerinte antifocizo es brusztolos Paksrol, tudja-e, hogy eddig a mostani szezonnal egyutt kettoben tobb golt rugott a Paks 2021 ota, egyben meg majdnem ugyanannyit.Vagy ez a matek valami getzi dolog akkor, ami hazudik, nem? Vagy ez nem er? Most hogy van ez?
10 hónapja
Nyehnemsokára lesz a Alajuelense vs Puntarenas
lehet aludni kéne?
warr_b
azt nem nézed?
Negritis, a vajda
Playoff döntőben a Leyton Orient tizikkel

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 hónapja
10 hónapja
nemsokára lesz a Alajuelense vs Puntarenas
lehet aludni kéne?
warr_b
azt nem nézed?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Kubatov mekkora a kókler sportszerűtlen balfasz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Jóvan, hát ha tényekkel provokálsz azzal nem tudok mit kezdeni! 😡😂Ne legyél már hülye, ugyan ez volt a párosítás (meg amúgy 3 éve is) tavaly OT után lett 2-0 Bognár Gyurinak.Döntőről volt szó, tavaly be se jutottakA ződek utoljára 20 éve buktak el kupadöntőt, akkor a Sóstói stadionban az a Matáv Sopron gurított nekik egy ötöst, amelyik 3 évvel később megszűnt. Remek meccs volt, 4 piros lap, rugdosódás, balhé, Pintér Attila 😄😂Tavalyi az smafu?
warr_b
zacknorb
warr_b
zacknorb
| Jól elnéztem gecc, azt hittem az már az idei volt 😆 lehet aludni kéne? |

10 hónapja
Bologna!!
10 hónapja
Ne legyél már hülye, ugyan ez volt a párosítás (meg amúgy 3 éve is) tavaly OT után lett 2-0 Bognár Gyurinak.Döntőről volt szó, tavaly be se jutottakA ződek utoljára 20 éve buktak el kupadöntőt, akkor a Sóstói stadionban az a Matáv Sopron gurított nekik egy ötöst, amelyik 3 évvel később megszűnt. Remek meccs volt, 4 piros lap, rugdosódás, balhé, Pintér Attila 😄😂Tavalyi az smafu?
warr_b
zacknorb
warr_b
Poloska vagyok.
10 hónapja
Nahát, 95. perces Real gólÖrüljenek csak kicsit! Minden a legnagyobb rendben 😂
warr_b
10 hónapja
Döntőről volt szó, tavaly be se jutottakA ződek utoljára 20 éve buktak el kupadöntőt, akkor a Sóstói stadionban az a Matáv Sopron gurított nekik egy ötöst, amelyik 3 évvel később megszűnt. Remek meccs volt, 4 piros lap, rugdosódás, balhé, Pintér Attila 😄😂Tavalyi az smafu?
warr_b
zacknorb

10 hónapja
Hat OV oriasi fanja a Paksnak meg Bognarnak, szoval szerintem ok kevesbe vannak veszelyben. 😀Leváltják, vagy még maradhat?Paksi elnök mikor nyilatkozik?Mar nyilatkozott.
gabokocka
Stez
ozibozi
10 hónapja
Nahát, 95. perces Real gól

10 hónapja
A ződek utoljára 20 éve buktak el kupadöntőt, akkor a Sóstói stadionban az a Matáv Sopron gurított nekik egy ötöst, amelyik 3 évvel később megszűnt. Remek meccs volt, 4 piros lap, rugdosódás, balhé, Pintér Attila 😄😂www.magyarfutball.hu/hu/video/2029
warr_b
Ezt is élőben láttam😉 amikor a VASAS:
Kicsi Kakas megfogta, Birinyi meg bebaszta
Szerkesztette: ozibozi
10 hónapja
A ződek utoljára 20 éve buktak el kupadöntőt, akkor a Sóstói stadionban az a Matáv Sopron gurított nekik egy ötöst, amelyik 3 évvel később megszűnt. Remek meccs volt, 4 piros lap, rugdosódás, balhé, Pintér Attila 😄😂Tavalyi az smafu?
warr_b
Poloska vagyok.
10 hónapja
A ződek utoljára 20 éve buktak el kupadöntőt, akkor a Sóstói stadionban az a Matáv Sopron gurított nekik egy ötöst, amelyik 3 évvel később megszűnt. Remek meccs volt, 4 piros lap, rugdosódás, balhé, Pintér Attila 😄😂

10 hónapja
Leváltják, vagy még maradhat?Paksi elnök mikor nyilatkozik?Mar nyilatkozott.
gabokocka
Stez
10 hónapja
Kijárt neki is, és a csapatnak isKicsi’ Bologna megérdemelteItaliano az elmúlt 2 évben 3 kupa döntőt bukott el a Fiorral. A Bolognával egy borzalmas szezon kezdés után csak összejött neki.
ozibozi
Sixo
10 hónapja
Paksi elnök mikor nyilatkozik?Mar nyilatkozott.
gabokocka
10 hónapja
Kicsi’ Bologna megérdemelteItaliano az elmúlt 2 évben 3 kupa döntőt bukott el a Fiorral. A Bolognával egy borzalmas szezon kezdés után csak összejött neki.
ozibozi
10 hónapja
Paksi elnök mikor nyilatkozik?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
10 hónapja
le van írva ez a kutyatov interjú valahova? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!