Soccer

41 feliratkozó

9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Ma 6:45, Arsenal - Real BL negyeddöntő, nagy meccs lesz.
Sixo
női BL
amúgy 9től meg Bayern - Lyon

a férfi BL majd április 8-9

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 www.csakfoci.hu/magyar-foci/ritkan-porkol-igy-oda-magyar-edzo-a-sajat-csapata-szurkoloinak-tegyek-ossze-a-kezuket-hogy-oket-nezhetik-vagy-maradjanak-otthon
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Ma 6:45, Arsenal - Real BL negyeddöntő, nagy meccs lesz.

9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Én támogatom az alsó felsőházat (22 forduló alatt lemegy a 11 oda-visszavágó, és 10 kör ebben, 1 meccset buknak) És az NB1 11. és NB2 2. közti rájátszást is oda visszában.

Poloska vagyok.
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Az NB I-es csapatok körében állítólag népszerű az az elképzelés, hogy a jelenlegi két, biztos kieső helyett csak a sereghajtó essen ki egyenes úton az NB II-be. Vagyis az utolsó előtti, tizenegyedik helyezett csapat a másodosztály másodikjával kétmeccses osztályozó útján harcolhatná ki a következő idénybeli tagságot az élvonalban. Az NB I létszámában (12 csapat) viszont valószínűleg nem lesz változás a következő öt évad során.
warr_b
Az a fura nekem, hogyan sikerult Csanyinak kitartania a 12 csapatos mennyi mellett, amikor a nagyur evek ota erolteti, hogy legalabb 16 csapat kell, mert a nagyvarosok, amiknek regre nyulo csapata van, azok nem szorakozhatnak a masodosztalyba. Mas kerdes, hogy a Honvedot es a Vasast is hogyan szet tudtak bszni.

De Csanyi a fonok nyomasa ellenere is kitart a 12 csapatos szuperliga mellett.

9 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
Az NB I-es csapatok körében állítólag népszerű az az elképzelés, hogy a jelenlegi két, biztos kieső helyett csak a sereghajtó essen ki egyenes úton az NB II-be. Vagyis az utolsó előtti, tizenegyedik helyezett csapat a másodosztály másodikjával kétmeccses osztályozó útján harcolhatná ki a következő idénybeli tagságot az élvonalban. Az NB I létszámában (12 csapat) viszont valószínűleg nem lesz változás a következő öt évad során.
warr_b
Helyes, nagy a szakadék az első és másodosztály között,
de én oda- visszavágós alapszakasz után lefelezném a pontokat
és alsó-felsőházzal mennék tovább.
32 meccs meg is lenne,
a leggyengébb is esne ki.
9 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
ott tartunk hogy az NBA 82 meccse lassan "elérhető" lesz néhány csapatnál
Negritis, a vajda
Jelen formájában a La Liga egy ipari hulladék szinten mozog tele rasszista szurkolóval és tajt paraszt favágó csapattal. Simán kinezem, hogy az fog először robbanni és a top csapatok egyszerűen ignorálják majd és mennek egy saját kupába. Az arabok végtelen pénzt adnának érte eleve. Hogy ez szuperkupa lesz vagy valami spanyol ellen NB1 az mindegy. Simán lehetne akár egy mediterrán bajnokság a top spanyol, olasz és portugál csapatokkal. Esetleg még a franciák is odacsatlakoznak. Ugyan így itt a Balkánon egy Balkán kupa. A PL és a Bundás marad a saját szemétdombján nyilván
FLZOLI
Ideje volna elengedni a nemzeti bajnokságokat, vagy megcsinálni egy összeurópai szuperligát, pláne, hogy a topcsapatok szinte mindegyikében max. 2-3 hazai játékos szerepel, de van olyan is, hogy nulla a klubbal azonos országbéli játékos egy bajnoki meccsen. Bizonyára ez lesz, a kerdés csak az, hogy mikor.
Őszentsége Sobri Jóska
Pont hogy ha a nemzeti bajnokságokkal akarod a superligát versenyeztetni akkor sosem fog létrejönni.
Én meghagynám a nemzeti ligákat és mellé behoznám a superligát + visszavágnàm a blt a korábbi 4 csoport/16 csapatra, és csak az európai bajnokok játszanának (esetleg 4 nagy bajnoksagból a top2), EL KL maradna. Mivel bl meccs 2 hetente lenne csak 1 meccsnapon így mehetne a superliga mellett, aki mindkét sorozatban szerepel az áttol mérkőzéseket vagy "súlyozza" azokat. Ligakupákat eltörölném egész európában.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
9 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Negritis, a vajda
Jelen formájában a La Liga egy ipari hulladék szinten mozog tele rasszista szurkolóval és tajt paraszt favágó csapattal. Simán kinezem, hogy az fog először robbanni és a top csapatok egyszerűen ignorálják majd és mennek egy saját kupába. Az arabok végtelen pénzt adnának érte eleve. Hogy ez szuperkupa lesz vagy valami spanyol ellen NB1 az mindegy. Simán lehetne akár egy mediterrán bajnokság a top spanyol, olasz és portugál csapatokkal. Esetleg még a franciák is odacsatlakoznak. Ugyan így itt a Balkánon egy Balkán kupa. A PL és a Bundás marad a saját szemétdombján nyilván
FLZOLI
Ideje volna elengedni a nemzeti bajnokságokat, vagy megcsinálni egy összeurópai szuperligát, pláne, hogy a topcsapatok szinte mindegyikében max. 2-3 hazai játékos szerepel, de van olyan is, hogy nulla a klubbal azonos országbéli játékos egy bajnoki meccsen. Bizonyára ez lesz, a kerdés csak az, hogy mikor.

9 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Negritis, a vajda

9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

9 hónapja
YoungZeeZee 9 407
Botrányos döntés

Március 27-én pótolják majd szinte biztosan a Carles Miñarro tragikus halála miatt elhalasztott Osasuna elleni bajnokit. A Barcelona korábban egy májusi időpontot javaslott, ám ezt az RFEF elutasította.

A probléma a pihenés hiányán túl, hogy így a megsérült Casadón és Martínezen kívül Hansi Flick nem számolhat majd minden bizonnyal Raphinha és Araújo játékára sem, ők ugyanis a mérkőzés előtt nem sokkal még a válogatottjuknál játszanak majd. Az uruguayiak 25-én, a brazilok pedig 26-án lépnek pályára, így szinte kizárható, hogy ott legyenek a 27-i meccsen.

A Barcelona vezetése annyira dühös a döntés miatt, hogy vélhetően fellebbezést nyújtanak majd be. Annál is inkább, mert 30-án pedig a Gironát fogadják a katalánok, ami így nagyon kevés pihenőidőt biztosítana számukra a két meccs között. Nemrég Carlo Ancelotti akadt ki, hogy miért kell csapatának egy szerdai, 120 perces meccs után szombaton késő délután pályára lépni. Az olasz tréner kijelentette: ez volt az utolsó alkalom, hogy így cselekedtek.

Most tehát a Barcelona is ugyanebben a helyzetben van, arról nem beszélve hogy az Osasunaval közös nevezőre jutottak hogy Majusban lejátszák ami mindkét félnek megfelelő, de a liga elutasította, majd ami még érdekesebb az Osasuna a Barca elleni meccs másnapján fogadja a Bilbaot jelen állás szerint, azaz 24 órán belül.
Yamal19
ugye Carlo kijelentette, hogy 72 oran belul nem hajlando ujabb meccset jatszani. bar nem tudom, hogy ebbe hogyan szol bele:
nem fog kiallni a csapat? o kesziti mostantol a menetrendet?

amugy ezek a dolgok tul mutatnak a nagyobb probleman. tul sok a meccs. mar Orosz Pali is errol panaszkodik, hat lehet jovore nem lesz ilyen gond a Fradinal, mert hamar veget erhet az europai kupaszereples nem bajnokkent.
epp neztem, hogy a Bayern ugye az elkepeszto kemeny bo februar utan (januar 29 es marcius 5 kozott 9 tetmerkozes) nem kevesbe kemeny bo aprilis ele nezhet (marcius 29 es majus 3 kozott 8 tetmeccs es meg ehhez johet 2 BL elodonto is). mindezt ugy, hogy nemet kupat mar szisztematikusan hanyagoljuk tavaszra evek ota.
raadasul hiaba lenne vege a szezonnak majus 17-en, ha juniusban jon a klub vb. amirol aztan elvileg kozvetlenul kellene beesni mar juliusban az edzotaborba.
csebi
Na es kit erdekel? A Fifa es az Uefa evek ota bizonyitja, hogy szarik a penzre, csak a jatekosok testi epsege erdekli, nincs mirol beszelni. Nincs gond az evi 60 meccsel, sot, en adnam, ha meg egy vagy ket jelentektelen sorozatot kitalalnanak, peldaul a Konferencia-liga ala, meg az egyik sorozatbol kiesok folytassak az eggyel gyengebb kiirasban, hogy legyen plusz nehany meccs, a klub vb is legyen 120 csapatos, csoportmeccsekkel, meg a Nemzetek Ligaja is lehetne negy csapat helyett nyolcas csoportokkal. A Bajnokok Ligajaban a legjobb tizenhattol vagy nyolctol amugy is faszsag ez az oda-visszavagos rendszer, menjen negy gyoztes meccsig, mint az NBA-ben.

#ironiaalert

Es igen, kapjak be a focistak, mert embertelen penzt keresnek, ami teljesen abnormalis egyebkent, de abnormalis az is, amit a ket patkany szovetseg lemuvel. Es ketevente jonnek elo az ujabb es ujabb nevetseges otletek amugy a jo kis uleseken, kezdve a folyamatos letszambovitesektol az uj sorozatokig.
Stez
mondjuk tropara is mennek mar batigol es henry is nyilatkozta, hogy rottyon vannak/ voltak a palyafutasuk alatt, de ez van.

sztem is abnormalis a penz amit kapnak, de NYugaton piacbol elnek. ha ezt ki tudjak gazdalkodni a csapatok akkor hajra.
amig nem NB1 szintu tahozas van addig elfogadom
9 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 668
Botrányos döntés

Március 27-én pótolják majd szinte biztosan a Carles Miñarro tragikus halála miatt elhalasztott Osasuna elleni bajnokit. A Barcelona korábban egy májusi időpontot javaslott, ám ezt az RFEF elutasította.

A probléma a pihenés hiányán túl, hogy így a megsérült Casadón és Martínezen kívül Hansi Flick nem számolhat majd minden bizonnyal Raphinha és Araújo játékára sem, ők ugyanis a mérkőzés előtt nem sokkal még a válogatottjuknál játszanak majd. Az uruguayiak 25-én, a brazilok pedig 26-án lépnek pályára, így szinte kizárható, hogy ott legyenek a 27-i meccsen.

A Barcelona vezetése annyira dühös a döntés miatt, hogy vélhetően fellebbezést nyújtanak majd be. Annál is inkább, mert 30-án pedig a Gironát fogadják a katalánok, ami így nagyon kevés pihenőidőt biztosítana számukra a két meccs között. Nemrég Carlo Ancelotti akadt ki, hogy miért kell csapatának egy szerdai, 120 perces meccs után szombaton késő délután pályára lépni. Az olasz tréner kijelentette: ez volt az utolsó alkalom, hogy így cselekedtek.

Most tehát a Barcelona is ugyanebben a helyzetben van, arról nem beszélve hogy az Osasunaval közös nevezőre jutottak hogy Majusban lejátszák ami mindkét félnek megfelelő, de a liga elutasította, majd ami még érdekesebb az Osasuna a Barca elleni meccs másnapján fogadja a Bilbaot jelen állás szerint, azaz 24 órán belül.
Yamal19
ugye Carlo kijelentette, hogy 72 oran belul nem hajlando ujabb meccset jatszani. bar nem tudom, hogy ebbe hogyan szol bele:

amugy ezek a dolgok tul mutatnak a nagyobb probleman. tul sok a meccs. mar Orosz Pali is errol panaszkodik, hat lehet jovore nem lesz ilyen gond a Fradinal, mert hamar veget erhet az europai kupaszereples nem bajnokkent.
epp neztem, hogy a Bayern ugye az elkepeszto kemeny bo februar utan (januar 29 es marcius 5 kozott 9 tetmerkozes) nem kevesbe kemeny bo aprilis ele nezhet (marcius 29 es majus 3 kozott 8 tetmeccs es meg ehhez johet 2 BL elodonto is). mindezt ugy, hogy nemet kupat mar szisztematikusan hanyagoljuk tavaszra evek ota.
raadasul hiaba lenne vege a szezonnak majus 17-en, ha juniusban jon a klub vb. amirol aztan elvileg kozvetlenul kellene beesni mar juliusban az edzotaborba.
csebi
Felháborító. Lehet itt jönni a két bitesek sablon válaszával ennyi pénzért mindenki kussoljon, bezzeg én mint kőműves.. lehet jönni ha nem akarsz focizni. Csak az a baj ez nem ilyen egyszerű hogy fekete vagy fehér. Soha többé nem lesz gondjuk az életben? Ha nem hülyék akkor fixen nem, de ahogy a mi szintünkön is van olyan nap hogy nem tudunk 100%-ot nyújtani úgy ők sem, hiába keresnek milliárdokat mi meg nem. Van egy határ, ja akkor mondjanak le pénzről.. az a válasz jön. Amíg szarba sincsenek véve és nem kell heti két meccset játszani addig mire fel? Ha nem lenne ennyi meccs akkor nem is lennének ekkora fizetések. Nem kell csodálkozni ha a válogatott események hiába a legnézettebbek de egy Bundesliga 2 is magasabb színvonalú és akkor még Klub Vb meg ilyen bohózatok jönnek.

Egyébként meg egy csapat nem tud semmit sem tenni lehet az Real vagy Barca, kollektívan kell összefogni az összes top csapatnak, vagy változás lesz vagy Szuperliga lesz ahol meglesz az a 16-20 fix gárda de azért az évi 30+ meccsért annyi pénzt fognak kapni mert mindenki őket nézi amennyit most kapnak 80 meccsre. Eleinte majd sírnak a drukkerek hogy bajnokságban sem lesz már a kedvenc csapatuk de majd megnyugszanak és hétről hétre csúcsrangadók magas szinten kárpótolni fogja őket majd elhallgat mindenki. 99% hogy ez lesz, egy amerikai mintára megalakított 20 fős bajnokság komoly pénzekkel. Bajnokságok, fa kupák, bl megy a kukába
Yamal19
És Casado térdsérülése súlyos hozzá, úgyhogy rá sem számíthatunk…
9 hónapja
5 csere van egy meccsen, amit még nem igazán használnak ki a nagycsapatok’, legtöbbször az utolsó negyedóra körül cserélnek csak, vlsz mert még másként szocializálódtak a mostani edzők, játékosok.
Erre a rohadt sok meccsre csak az lehet a válasz, ha növelik a kereteket és 2 csapatnyi kezdő játékos lesz egy csapatnál, lehet csak 1 félidőt játszik majd egy támadósor így kb fele játék perce lesz a középpályás, támadó szekcióinak.
Amúgy meg annyi jó playa egyszerűen nincs is ennyi élcsapatra,
akkor meg maradnak a milliárdos olaj csapatok meg a Superliga lehetősége.
Még jobban szétszakad a
Mezőny pár év alatt.
ozibozi
Szerintem már az is nehéz lesz, hogy minden posztra legyen 2 azonos képességű játékosod. Azokat a tényezőket hagyjuk is figyelmenkívűl, hogyan tartod tűzben/formában.
DE az hogy oldod meg, hogy az automatizmusok akkor is jól menjenek, amikor 4-5 játékost kicserélsz?
Annyi edzésidő nem lesz soha, hogy összeszokjon 2 “sor”.
Sinisa
Hát ez az, és meg ott van a játékos egója, hogy én vagyok a kezdő!!!
Kicsi korától az motiválja, hogy kezdő legyen mindenki előtt.
9 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!
Negritis, a vajda
Julian Alvarez 42nél jár, Luis Diaz meg 38nál. Ha 82 nem is lesz meg, a klub vb-vel 70 simán. Tavaly klub VB nélkül tolt 68at Alvarez, Diaz meg 67et.

9 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
5 csere van egy meccsen, amit még nem igazán használnak ki a nagycsapatok’, legtöbbször az utolsó negyedóra körül cserélnek csak, vlsz mert még másként szocializálódtak a mostani edzők, játékosok.
Erre a rohadt sok meccsre csak az lehet a válasz, ha növelik a kereteket és 2 csapatnyi kezdő játékos lesz egy csapatnál, lehet csak 1 félidőt játszik majd egy támadósor így kb fele játék perce lesz a középpályás, támadó szekcióinak.
Még jobban szétszakad a
Mezőny pár év alatt.
ozibozi
Szerintem már az is nehéz lesz, hogy minden posztra legyen 2 azonos képességű játékosod. Azokat a tényezőket hagyjuk is figyelmenkívűl, hogyan tartod tűzben/formában.
DE az hogy oldod meg, hogy az automatizmusok akkor is jól menjenek, amikor 4-5 játékost kicserélsz?
Annyi edzésidő nem lesz soha, hogy összeszokjon 2 “sor”.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
9 hónapja
Tony Adams Indianapolis Colts 5 840 — Colts Fan

zacknorb
Styles megunta hogy már nem kezdő
JC6 (Mr. Miele)
aha, nem is jatszott a csapataban, ott is megunta, hogy kezdo?
YoungZeeZee
Nem, de nem is sérült 😉
JC6 (Mr. Miele)
Most megnéztem a neten, hogy idén szinte minden meccsen végig kezdő volt, a hétvégén meg a keretben sem volt benne hirtelen.
ozibozi
Kisebb sérülést írtak a WBA oldalán, nem is csoda, a srácba 2000 Champó játékperc belekerült már a szezonban.
Inkább az az érdekes, hogy balbekként játszik szinte végig a WBA nál, van e értelme eljönnie, ha itt max a 3. számú balhátvéd lenne...
9 hónapja

zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
Nem, de nem is sérült 😉
JC6 (Mr. Miele)
Most megnéztem a neten, hogy idén szinte minden meccsen végig kezdő volt, a hétvégén meg a keretben sem volt benne hirtelen.
9 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537

zacknorb
JC6 (Mr. Miele)
YoungZeeZee
Nem, de nem is sérült 😉
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kellett 120 percet játszani hétközben. Ott is kiestek, itt is kikapnak. Fájdalmasan tompa a csapat.
Mikey
rotálás hiánya visszaköszön. Ennyi az egész. Slot megpróbálta, de így se rossz az idény.
Toto21
Azért a rotáláshoz olyan keret is kellene...
Mikey
igen
az a baj hogy se a védelemben se a középpályán nem könnyű rotálni mert komoly szintkülönbség van
mikor néha próbálkozott nem sült el jól
Negritis, a vajda
Azert nekem ne mondjatok, hogy Elliott nem szint, mert ket hete neztem, es valami 600 alatti jatekperce volt peldaul neki. Es nem serules miatt nem jatszott. Vagyis ket honapot volt torve a laba, amugy meg tiz meccsen ott ult a padon es be sem allt. Jota 850 perc PL-ben, nyolc meccset volt serult, amugy jobbara 20-30 perceket kap. Elliott nyolcasban, tizesben es szelen is tud jatszani, Jota mindket szelen es kozeptamadokent. Hatul Konate es Van Dijk kozul a kis meccseken miert nem ulhet padra, es mondjuk Quansahot vagy Gomezt jatszatja? Amikor Konate serult volt telen, Gomez jol helyettesitette. Endo egyetlen meccsen volt serult, amugy pad. Miert? Tavaly odaig es vissza volt tole mindenki, mostanra akkor annyira szar lett, hogy nem lehetett Gravenberchet vagy MacAllistert kicsit pihentetni?

Ez boven egy jo pad, mert nem ugy rotalsz, hogy egyszerre leulteted a csapat felet, hanem mondjuk ket-harom embert. Ahhoz pedig ha nem serult Elliott, Jota, Endo, etc, akkor azert siman lehetne okosan forgatni. Csapagyasra van hajtva Szoboszlai, MacAllister, Van Dijk, Szalah, Gravenberch, TAA, es amig egy utobbinal problema, hogy Bradley allandoan serult, de az Szalahon kivul mindegyik jatekosra lenne opcioja a padon Slotnak, leven tele a kispad univerzalis jatekosokkal, akik ket-harom poszton bevethetoek.

Amikor azt latom, hogy Elliott meg Endo alig-alig kap lehetoseget, az nekem inkabb azt mutatja, hogy Slot ugyanolyan makacs, mint Klopp. Bravur a bajnoksag, de oszinten, azert az, hogy itt a a BL utan egy Ligakupaban is ezzel a impotens jatekkal rukkolt elo a Liverpool, azert nagy csalodas szamomra. Es igen, ez az elmult nehany het Slote.
Stez
Elliott, Jota, Chiesa, Endō, Bradley és Quansah simán játszhatna kezdőként pár meccset, ezeket én sem értem. Nem egyszerre, de megfelelően variálva simán.

Amúgy igen, Slot pont ugyanolyan makacs mint Klopp.
Mikey
Rajuk is gondoltam nagyjabol. De ha ezt a sort kiegeszitem Jotaval peldaul, akkor azert ha itt nem serult a tobbseg, azert ez egy korrekt pad szerintem. Azert mondom, hogy itt en nem is a kispad minosegevel latom most a gondot. Amugy Klopp beleszolt az igazolasokba, vagyis volt szava, szerintem Slotnak is lesz, es ki fogjak kerni a velemenyet, ha pedig jol keveri a kartyat, azert lehet boven lehet jobb is a kispad is, meg ez a rotalas tema is talan olyan lesz, hogy most ebbol a nehany fos meccsbol es hibabol tanul, aztan jovore jobban forgat, meg olyanokat hoznak neki, akikben bizik es akiket ismer, hogy hozzajuk megjen nyulni barmikor.
Stez
Elvileg idén direkt nem is akartak nagyon variálni a kerettel, mert Slot meg akarta nézni ki mire képes. Aztán ennek fényében majd nyáron alakítanak a kereten.

Remélem tényleg ez van, aztán az egyértelmű needekre érkeznek jó játékosok.

Én bízom Slotban, és Edwardsékban is.
Mikey
Hat jo edzonek tunik, de mivel o meg nagyobb mezonymunkat var el, mint Klopp, meg agresszivabb, igy sokkalta jobban kinyirja a jatekosait, muszaj lesz elkezdeni jobban rotalni jovore. En igazabol Elliott nem hasznalasat nem ertem, mert a srac ha palyan van, jo, latszik, mennyire ugyes es tehetseges, tobb poszton bevetheto, es nem nagyon hallottam, hogy esetleg edzeseken gond volna vele, ami indokolna az allando padoztatasat. Fura, mert ez a gyerek egyertelmuen a Liverpool jovoje, de az, hogy 21 evesen legalabb egy 1500 percet ne talal neki... Ezzel visszaveti az o fejlodeset is, no meg a csapatnak sem tesz jot azert ugye, ha mast meg tulhasznal. Ez a 21 ev kb. a legjobb eletkor a szintlepeshez.

De miutan Slot azert egybol lerakott valamit az asztalra, szerintem a Liverpoolnal is tudjak, hogy igenis fontos lesz a velemenye, es meg fogjak kerdezni a targetekrol. A Poolnal tudatosan epitkeznek ahhoz, hogy ne gy tegyenek.
Stez
Amit slo-mo is ír, az az oka Slot elmondása szerint is. Salah és Szoboszlai helyett játszhatna, de (jelenleg) mindketten jobbak nála. Viszont mostanra a sérülése biztosan a múlté, tehát bőven lehetne pihentetni a két említett embert. Persze Salah biztosan hisztizne emiatt, az meg most a hosszabbítás előtt nem biztos hogy jó lenne.

Én nagyon szívesen látnám Elliottot sokkal többet a pályán. Imádom a kölyköt és eddig még mindig odatette magát és nem utolsó sorban fontos gólokkal, gólpasszokkal szolgált rá a bizalomra.

Lesz beleszólása Slotnak az igazolásokba, elmondása szerint is meg fogják kérdezni minden egyes igazolásról, mielőtt akárcsak egy lépést is tennének Edwardsék. A legerősebb pletyka jelenleg Guéhi, állítólag január óta is folyamatosan puhítják. Neki mondjuk nagyon örülnék, szóval biztos nem lesz a szerződtetéséből semmi.
Mikey
Lehet, hogy jelenleg jobb, de azt ne feledd, hogy egyreszt Slotnak edzokent kiemelt feladata, hogy ez a jelenleg eltunjon, es kinevelje megfeleloen a fiatal szupertehetseget, mint ahogy a mai vilagban, amikor idenyenkent egy focista jatszik 50-60 meccset a valogatott, meg husz egyeb sorozat miatt, akkor azert keresse es megtalalja azokat a meccseket es lehetosegeket, amikor peldaul nem oli meg Szoboszlait egy ujabb folosleges kilencven perccel valami papiron gyengebb rivalis ellen. Megtalalja azokat a reseket, amikor ahogy mondtuk, nem egybol lecsereli a fel csapatot pihentetes celjabol, hanem csak ket-harom embert leultet a padra ugy, hogy Elliottokkal es Endokkal a kezdoben is tudjon nyerni a Liverpool.

Ettol meg Slot egy kurva jo edzo, az nem is kerdes, de ezzel a kipukkadassal szerintem nem szamolt, mert meg sosem dolgozott ilyen klubnal, es ebbol okulnia kell, hogy amig ez Hollandiaban konnyebb tema, nem kell tulagyalnia magat, addig egy PL-ben egy stabil BL-csapattal kibaszottul fejvakaros, de valahogy muszaj megtalalnia az egyensulyt. Azert az irdatlan szerencseje, hogy iden azert kevesebb kulcsember esett ki hosszu idore, Klopp ezzel tobb eveben is beszopta. De akkor is lehetetlenseg ilyen magas szintet rotalas nelkul tartani. Vagy van az az opcio, hogy vasarolnak neki 150-200 millioert a nyaron a meglevok melle meg ket-harom hasznos es tenyleg barmikor bevetheto jatekost, aki nem lesz fos (de erre azert valoszinuleg kevesebb lesz az esely, foleg ha netalantan tavozik itt a csapat ket kb. legnagyobb erteke a nyaron, akiket alapbol meg potolni is kell), vagy elkezd nagyobb terhet rakni az olyan, jelenleg meg nem fixen Szobo-szintu Elliottokban.
Stez
El is ismerte pár meccsel ezelőtt, hogy jövőre majd okosabbnak kell lennie, mert itt néhány dolog nehezebb mint Hollandiában volt. Meglepően önkritikus és szókimondó, ez nagyon tetszik.

Amúgy a nyilatkozatok alapján nekem az az érzésem, hogy Salah és van Dijk maradni, Alexander-Arnold pedig távozni fog. Szerencsére pont az ő pótlása már megoldott.

Két nagy igazolás pedig érkezni fog, ebben teljesen biztos vagyok.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Még jobban szétszakad a
Mezőny pár év alatt.

Szerkesztette: ozibozi
9 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Botrányos döntés

Yamal19

csebi
Na es kit erdekel? A Fifa es az Uefa evek ota bizonyitja, hogy szarik a penzre, csak a jatekosok testi epsege erdekli, nincs mirol beszelni. Nincs gond az evi 60 meccsel, sot, en adnam, ha meg egy vagy ket jelentektelen sorozatot kitalalnanak, peldaul a Konferencia-liga ala, meg az egyik sorozatbol kiesok folytassak az eggyel gyengebb kiirasban, hogy legyen plusz nehany meccs, a klub vb is legyen 120 csapatos, csoportmeccsekkel, meg a Nemzetek Ligaja is lehetne negy csapat helyett nyolcas csoportokkal. A Bajnokok Ligajaban a legjobb tizenhattol vagy nyolctol amugy is faszsag ez az oda-visszavagos rendszer, menjen negy gyoztes meccsig, mint az NBA-ben.

#ironiaalert

Es igen, kapjak be a focistak, mert embertelen penzt keresnek, ami teljesen abnormalis egyebkent, de abnormalis az is, amit a ket patkany szovetseg lemuvel. Es ketevente jonnek elo az ujabb es ujabb nevetseges otletek amugy a jo kis uleseken, kezdve a folyamatos letszambovitesektol az uj sorozatokig.

9 hónapja
vfdbfdsn 175
Botrányos döntés

Yamal19

csebi
Felháborító. Lehet itt jönni a két bitesek sablon válaszával ennyi pénzért mindenki kussoljon, bezzeg én mint kőműves.. lehet jönni ha nem akarsz focizni. Csak az a baj ez nem ilyen egyszerű hogy fekete vagy fehér. Soha többé nem lesz gondjuk az életben? Ha nem hülyék akkor fixen nem, de ahogy a mi szintünkön is van olyan nap hogy nem tudunk 100%-ot nyújtani úgy ők sem, hiába keresnek milliárdokat mi meg nem. Van egy határ, ja akkor mondjanak le pénzről.. az a válasz jön. Amíg szarba sincsenek véve és nem kell heti két meccset játszani addig mire fel? Ha nem lenne ennyi meccs akkor nem is lennének ekkora fizetések. Nem kell csodálkozni ha a válogatott események hiába a legnézettebbek de egy Bundesliga 2 is magasabb színvonalú és akkor még Klub Vb meg ilyen bohózatok jönnek.

Egyébként meg egy csapat nem tud semmit sem tenni lehet az Real vagy Barca, kollektívan kell összefogni az összes top csapatnak, vagy változás lesz vagy Szuperliga lesz ahol meglesz az a 16-20 fix gárda de azért az évi 30+ meccsért annyi pénzt fognak kapni mert mindenki őket nézi amennyit most kapnak 80 meccsre. Eleinte majd sírnak a drukkerek hogy bajnokságban sem lesz már a kedvenc csapatuk de majd megnyugszanak és hétről hétre csúcsrangadók magas szinten kárpótolni fogja őket majd elhallgat mindenki. 99% hogy ez lesz, egy amerikai mintára megalakított 20 fős bajnokság komoly pénzekkel. Bajnokságok, fa kupák, bl megy a kukába