NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Mondjuk az, hogy errol videot keszitettek a szurkolok, eleg sokatmondo kepet fest le roluk, a masfel percben korulbelul fel ertelmes tagmondat hangzik el a folyamatos kurva anyazas es a gecizes kozott. Ertem en, hogy buta vagy, de ha mar buta vagy, akkor legalabb annyi agyad legyen, hogy arra a masfel percre, amig mindenki teged nez es lat, raadasul vesz is, addig probaljal meg kulturalt lenni, ne pedig meg annyira felelmetesen buta legyel, hogy konkretan a kamera elott fenyegetsz meg eletveszelyesen egy masik embert. Raadasul olyan embert, akinek a, van penze, b, vannak olyan kapcsolatai, hogy ugy megszopasson, mint egy torkosborzot.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
www.csakfoci.hu/magyar-foci/durva-szamonkeres-a-stadionnal-tragar-fenyegeteseket-kaptak-az-ujpesti-jatekosok-az-1-5-utan-video
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
Pedig ősszel hogy örültek, hogy őket választotta a Fradi helyett.Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
www.csakfoci.hu/magyar-foci/durva-szamonkeres-a-stadionnal-tragar-fenyegeteseket-kaptak-az-ujpesti-jatekosok-az-1-5-utan-video
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
JC6 (Mr. Miele)

9 hónapja
nem is neveztek ki edzonek ...A DVTK megbízott edzője mondta azt az MTK elleni után, hogy ez az ő hibája, elrontotta.Részlet Feczko interjúból:A lényeg, hogy a második perctől nem az övé a felelősség.
Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
Egy ütés (nem tudom az volt-e, majd IK megmondja) és egy elmaradt piroslap (?) olyan sokkhatásként ért minket hogy megálltunk a pályán és gyorsan kaptunk kettőt…
😆
JC6 (Mr. Miele)
Ez a Mezey-iskola Irapuato óta.
Kampman
Nézett is mindenki hogy ilyet lehet Magyarországon?
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
9 hónapja
Mondjuk én ismerek pár kemény újpesti arcot, HK helyében komolyan venném a fenyegetést.. bár tudjuk honnan bűzlik a hal, de azért ez tényleg kemény, 2025-ben.www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
YoungZeeZee
9 hónapja
Mi baj lenne a Vasassal? Idegenben sikerült csupán egy góllal kikapni a Tatabányától. Ebben a stadionban a Real Madrid is elvérzett anno.Sok és nagyobb baj van ezzel a Vasassal, mint Pintér, de ezt beszéltük is már.Örülök, hogy megnyertük magunknak... Ha a tolódást sikerül elsajátítani, miénk a világ!Kb. ez a helyzet, Pintér nem lett kegyvesztett, csak egy járulékos veszteség volt.Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
9 hónapja
YoungZeeZee
9 410
www.csakfoci.hu/magyar-foci/a-fradi-tabornak-is-elege-lett-a-bukdacsolasbol-a-meccs-utan-felkerdezte-a-jatekosokat-a-foszurkolokfelkerdez 😀
NB2
alatta jo a cikk ajanlo.
ujpestnel kb ugyanez
9 hónapja
MB2ben 6. és 14. között 3 pont a különbség, az is komolyA Honvéd utolsó előtti, de 5 pontra van a 8. helytől. 😀
Löfli
Részlet Feczko interjúból:Erről Gabesz interjúja jut eszembe ennek a legendás számnak a végén.
Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
Egy ütés (nem tudom az volt-e, majd IK megmondja) és egy elmaradt piroslap (?) olyan sokkhatásként ért minket hogy megálltunk a pályán és gyorsan kaptunk kettőt…
😆
JC6 (Mr. Miele)
9 hónapja
A Milan részéről pedig ez a lezárás tökéletesen illik ehhez a belga-portugál mezhez.Visszatértek a 2010-es évek legrosszabb pillanatai.
9 hónapja
Sok és nagyobb baj van ezzel a Vasassal, mint Pintér, de ezt beszéltük is már.Örülök, hogy megnyertük magunknak... Ha a tolódást sikerül elsajátítani, miénk a világ!Kb. ez a helyzet, Pintér nem lett kegyvesztett, csak egy járulékos veszteség volt.Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Kampman
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Örülök, hogy megnyertük magunknak... Ha a tolódást sikerül elsajátítani, miénk a világ!Kb. ez a helyzet, Pintér nem lett kegyvesztett, csak egy járulékos veszteség volt.Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Kampman
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Kb. ez a helyzet, Pintér nem lett kegyvesztett, csak egy járulékos veszteség volt.Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
9 hónapja
A Milan a második félidőre úgy gondolta kéne egy pont.Pavlovic nem ért ezzel egyet.
Sixo
9 hónapja
Vigaszdíj, hogy nem veled volt a baj, a szurkolókat kellett kezelni, tessék itt lehetsz a fazék mellett.Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
9 hónapja
Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.Azért az kérdés: ha Pintér ennyire kegyvesztetté vált, utána hogyan lett belőle a Felcsút edzője?
Kampman
9 hónapja
Nyilván a vereségbe.JaaaaaGyanúm szerint Pinyőről van szó.Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Orbánt is kifütyülték sokan a Fradi stadionavatón.
Egyébként most mit csináljanak?
Az ultráknak nagyon kevés tényleges hatásuk van nálunk bármire, ez nem Argentína és nem a Balkán (vagyis de, csak nem úgy).
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Nem fognak Orbán takarodj rigmust skandálni, mert ez az ellenzék mottója is. Az ultrák meg ugye azért elsősorban jobbosok, nem fognak egy ballib rigmust a magukévá tenni.
Kampman
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
No de azért bukott meg Pintér, hogy Orbán takarodj, és nem azért, mert emberelőnyben, vezetésnél csatár helyett hátvédet hozott fel, amivel elbaszta a spacinget, elbaszta a magas zavarást, de nem javította a fejelési potenciált?
slowmotion
Meg leginkább abba, hogy felmerült a lehetőség, hogy egy 24 csapatos EB-ről is lemaradunk egy all-time gyenge selejtezőcsoportból.
Plusz itt még nagyon friss emlék volt a bukaresti és az amszterdami égés, ami azért sok szempontból a NER-nek is égés volt. Ezért jutott el oda a közhangulat, hogy azon a meccsen már nem csak "szarházi mlsz" meg "Pintér takarodj" volt, hanem "Orbán takarodj is"
Muszáj volt egy normális kapitányt kinevezni, mert felmerült a kockázat, hogy a rengeteg megaláztatás ki fogja kezdeni a kormány népszerűségét is.
9 hónapja
Látom sokakat nem érdekel, de amúgy kiesett a MU az FA kupából 11esekkel.As expected, csak elfelejtettem megtenni
Sixo
9 hónapja
JaaaaaGyanúm szerint Pinyőről van szó.Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Az ultráknak nagyon kevés tényleges hatásuk van nálunk bármire, ez nem Argentína és nem a Balkán (vagyis de, csak nem úgy).
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Nem fognak Orbán takarodj rigmust skandálni, mert ez az ellenzék mottója is. Az ultrák meg ugye azért elsősorban jobbosok, nem fognak egy ballib rigmust a magukévá tenni.
Kampman
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
No de azért bukott meg Pintér, hogy Orbán takarodj, és nem azért, mert emberelőnyben, vezetésnél csatár helyett hátvédet hozott fel, amivel elbaszta a spacinget, elbaszta a magas zavarást, de nem javította a fejelési potenciált?
9 hónapja
Hajnal erdemelne meg mostmar, de nagyon. Nem tudom, hany elbaszott igazolas kell tole meg, hogy rajojjenek, hogy a pali vezeti jeghegybe a klubot.Pár játékos megérdemelné mostmár hogy meglátogassák a lakásánálAnnyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
Párat meg most cutolnék is
davemayer
9 hónapja
Látom sokakat nem érdekel, de amúgy kiesett a MU az FA kupából 11esekkel.
9 hónapja
Felfelé bukott, és Vasas edző lettHogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ez a Milan mez is gyalázat, MTK-s szürkefekete szint.én azt hittem portugál meccs van
Kampman
de amúgy "jó a mez", pont illik a csapat minőségéhez, ezeknek nem is engednék piros-fekete csíkos mezt felvenni
9 hónapja
Gyanúm szerint Pinyőről van szó.Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman
slowmotion
9 hónapja
Hogyan bukott meg Pintér? Többé már nem lehetett belügyminiszter?Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Kampman