NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Akkor találjanak ki valami mást!🙂 Ha adófizetők sok-sok milliárdjából Felcsúton kitermeltek volna egy tehetséges fiatalokból álló magyar csapatot, akkor talán még hajlandó lennék lenyelni a békát. (Akkor se könnyen.) De így, összevásárolt légiósokból, egy faluban? Ráadásul Puskás néven? Csau ehhez képest visszafogott volt.Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Orbánt is kifütyülték sokan a Fradi stadionavatón.
Egyébként most mit csináljanak?
Az ultráknak nagyon kevés tényleges hatásuk van nálunk bármire, ez nem Argentína és nem a Balkán (vagyis de, csak nem úgy).
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Nem fognak Orbán takarodj rigmust skandálni, mert ez az ellenzék mottója is. Az ultrák meg ugye azért elsősorban jobbosok, nem fognak egy ballib rigmust a magukévá tenni.
Kampman
9 hónapja
Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?Eltűrik simán.
nagylaza, főpohárnok
Max. nem mennek ki annyian a B-be, és ennyi.
Idejét nem tudom mikor voltam kinn, egy ideje kerülöm, pedig kapu mögé jártunk egy társasággal.
9 hónapja
Orbán takarodj a 2014-es magyar-északír meccsen volt, abba bukott bele Pintér.Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Az ultráknak nagyon kevés tényleges hatásuk van nálunk bármire, ez nem Argentína és nem a Balkán (vagyis de, csak nem úgy).
Kampman
nagylaza, főpohárnok
Nem fognak Orbán takarodj rigmust skandálni, mert ez az ellenzék mottója is. Az ultrák meg ugye azért elsősorban jobbosok, nem fognak egy ballib rigmust a magukévá tenni.
9 hónapja
Mit csináljanak? Pl. egy Felcsút-meccsen: "Orbán, takarodj!"Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
Ui: Ja, és világossá tehetnék, hogy nem sorakoznak fel félkatonai erőként a Fidesz mögött.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?A magyar ultrák jellemzően jobboldaliak, nem feltétlenül mind fideszesek.
nagylaza, főpohárnok
9 hónapja
Az is vicc baszki, hogy ott a sok légiós, és messze Tóth Alex volt a legjobb játékos. Még FM-ben is nézed a mentális képességeket, ezek meg csak cheatkódolnak és magyar szinten végtelen pénzből igazolnak ész nélkül fűt-fát 😀Normális helyen azt, aki Gruber helyett idehozta ezt a Lenny Joseph gyereket, meg aki Kady-t elcserélte erre a másik brazilra, páros lábbal, nekifutásból rúgnák úgy valagba, hogy a Holdig szálljon. Itt? Majd jön egy mosolygós elnöki fotó hajnaltomikával, meg mellé valami gúnyos szöveg és megy minden tovább.
eaglesmcnabb
Én meg már bosszankodni sem tudok ezeknek a szerencsétleneknek az n+1-edik teljesen elképzelés nélküli szerencsétlenkedésén. Katasztrófa az egész brigád, nem kis művészet volt ezt ennyi pénzből ilyen rövid idő alatt így leépíteni...

9 hónapja
Azon töprengtem, mi lesz, ha a Felcsút megnyeri a bajnokságot. Annyira át vannak itatva Fidesszel az ultrák (Újpesttől a Debrecenen át az FTC-ig), hogy zokszó nélkül eltűrik?
9 hónapja
A DVTK megbízott edzője mondta azt az MTK elleni után, hogy ez az ő hibája, elrontotta.Részlet Feczko interjúból:A lényeg, hogy a második perctől nem az övé a felelősség.
Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
Egy ütés (nem tudom az volt-e, majd IK megmondja) és egy elmaradt piroslap (?) olyan sokkhatásként ért minket hogy megálltunk a pályán és gyorsan kaptunk kettőt…
😆
JC6 (Mr. Miele)
Ez a Mezey-iskola Irapuato óta.
Kampman
Nézett is mindenki hogy ilyet lehet Magyarországon?
Poloska vagyok.
9 hónapja
MB2ben 6. és 14. között 3 pont a különbség, az is komoly

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Részlet Feczko interjúból:A lényeg, hogy a második perctől nem az övé a felelősség.
Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
Egy ütés (nem tudom az volt-e, majd IK megmondja) és egy elmaradt piroslap (?) olyan sokkhatásként ért minket hogy megálltunk a pályán és gyorsan kaptunk kettőt…
😆
JC6 (Mr. Miele)
Ez a Mezey-iskola Irapuato óta.
9 hónapja
Részlet Feczko interjúból:Feczkó Tamás: – A második percben egy egyértelmű szándékos ütést ugyanúgy kellene elbírálni, mint a nyolcvanadik percben, ez sokkhatásként ért minket, és ezután nem jól álltunk bele a meccsbe.
😆
9 hónapja
Nagyot küzdött a 9. kerületi kiscsapat az x-értAmihez az is kellett, hogy a Győr kihagyjon két 110 százalékos helyzetet. Hiába, na, jó csapatnak szerencséje van.
petey
9 hónapja
Az is vicc baszki, hogy ott a sok légiós, és messze Tóth Alex volt a legjobb játékos. Még FM-ben is nézed a mentális képességeket, ezek meg csak cheatkódolnak és magyar szinten végtelen pénzből igazolnak ész nélkül fűt-fát 😀az a vicc hogy sztem ha random generátorral válogatnának lehet sikeresebbek lennének
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Ráadásul ha jól látom, emiatt csúszik a spíleren a szaúdi bajnokság közvetítése.
9 hónapja
ezen a csoda MU meccsen jöhetnek a 11-esek 😀Mondjuk ez a 17 éves Chido Obi srác,jobban játsza ezt a csatár dolgot mint a Hojlund, mondjuk nincsen magasan a léc...😛
9 hónapja
Az is vicc baszki, hogy ott a sok légiós, és messze Tóth Alex volt a legjobb játékos. Még FM-ben is nézed a mentális képességeket, ezek meg csak cheatkódolnak és magyar szinten végtelen pénzből igazolnak ész nélkül fűt-fát 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
le is vetettek a mezt veluk.Biztosan nagyon megviselte őket.
Kenny
9 hónapja
Ez a Tatabánya elleni megint kínvallatásLemaradtam, nagy szerencsém van. (Benéztem, azt hittem, most hétfőn este lesz a Misleny.)
zacknorb
9 hónapja
— Hibernian Football Club (@HibernianFC) March 2, 2025
9 hónapja
ez te sem gondolod komolyan 😀 az utolsó 10 percben meg akarnak?Annyira jó az a Fradi. 😀 Bár nem tudom melyik meccs szívja jobban a véremet, a Manchester United vagy a zőőődek 😀Nem akarnak nyerni, ez kezd teljesen egyertelmu lenni.
Toto21
Kenny
ha csak nincs edzőbuktatás (az sem bajnokesélyes csapatok esetében szokott előfordulni, pláne nem szezononként kétszer, ennyire azért nem hülyék...) kizárt hogy úgy menjen neki egy csapat, pláne egy fradi hogy srácok akkor ma ne nyerjünk. Terembe a haverokkal nem tud úgy lemenni az ember hogy ne akarna nyerni, nemhogy egy profi, ilyen fizetésekkel.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!