NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
9 hónapja
Ja jó, akkor igazoljuk vissza CR-t, hiszen nyert nekünk 4 BL-t. Nyilván faszság lenne.Ancelottinak lefőtt a kávé....Jogos ,csak 3 BL-t nyert a Reálnak, köztük a tavalyit meg a 2022est, én is kibaszná a picsába.
ThundersNFL a Paraszt
Sixo
Ha valaki belefáradt, és elment mellette a foci, akkor el kell engedni.
BL-t nem lehet minden évben nyerni, jó adag szerencse kell hozzá, pl. egy jó sorsolás, és baromi sok ki-ki meccset kell játszani, éppen ezért nekem szurkolónak mindig is a bajnokság megnyerése a cél, pláne ha kurvanagy gazdasági előnnyel indulsz neki a csapatok 90%-ával szemben. Ott pedig ha megvizsgáljuk, sokkal jobb főleg a Barca de az Atleti is. Persze védőt nem igazoltunk, vannak itt-ott lyukak, de attól még ez a keret erősebb a két említett csapatnál (szerintem) csak éppen az edzőnk rosszabb. Mikor egy espanyol meg egy rayo ellen jóformán nem tudjuk kivinni a labdát a térfélen, úgy hogy fent van valverde, bellingham, tchuameni és ceballos, akkor kurva nagy gondok vannak. Ott van asencio végre egy értelmes saját nevelés, erre berakja a kezdőbe Alabát aki 2 éve nem játszott. Ceballos lesérül, Bellingham eltiltott, ok, erre mit csinál? Berakja a támadó Brahimot a kezdőbe helyette, oszt csodálkozunk hogy a csatárok egy labdát nem kapnak. félidőben baszik cserélni, majd a hajrában berakja megint Tchuamenit középhátvédbe. Ráadásul valami idióta olasz berögződés lehet nála, de mintha szerelmes lenne az idős játékosainkba. Vasqueznek egyetlen skillje van, hogy jól lövi a tizit, de úgy ragaszkodik hozzá mintha világklasszis lenne, kétévente van egy jó meccse, de ki nem hagyná egyszer sem... Idén szerintem nem volt egy jó beadása sem. Szögletek és pontrúgások dettó, lőhetünk tízet is egy meccsen, full veszélytelen az összes, az ellenfélnél meg az összes életveszély. Ez volt ma is, szoptunk is belőle egyet. A fiatalokhoz abszolút nem akar vagy nem mer nyúlni, akkor sem ha a vak is látja hogy hasznosak, amit nem értek, ezért a meccsenkénti átlag 5 percért fölösleges volt idehozni endricket meg gülert, cserébe ezt a félidióta buta Viniciust meg úgy védi mintha a gyereke lenne, és állandóan végigjátsza a meccseket. 1 kurvajó meccsére jut 5 kurvaszar.
Szóval szarok az X db BL-re ha hétről-hétre leszopatnak az espanyol meg a celta szintű csapatok játékban. A galaktikus madrid nem nyert egyetlen BL-t sem ronaldoval, de azt a realt attól függetlenül még öröm volt nézni, a mait nem, de én hülye nézem hétről-hétre mintha fizetnének érte... Idén egyetlen meccsen játszottunk úgy hogy ne basszam fel magam rajta, a city elleni visszavágón, de ahhoz meg kellett egy kókler a túloldali padon is.
Lehet bírózni, való igaz hogy volt hogy jogosan tettük, de baszki, a legtöbb meccset úgy hoztuk, hogy valamelyik klasszis villant és beverte a semmiből. Ehhez nem kell edző. Barca meg az Osasuna kivételével idén csak úgy kapott ki hogy végig jobb volt mint az ellenfele, az Atleti meg így vagy úgy de legtöbbször bedarálja az ellent, és a katalánok ellen is tud meccselni, nem nagyon van olyan meccsük a Barca ellen hogy ne lennének meccsben. Ancelottinak idén csak olyan volt. Vak is látja a különbséget, és az szerintem Flick meg Simeone. A múltból nem lehet megélni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Ancelottinak lefőtt a kávé....Jogos ,csak 3 BL-t nyert a Reálnak, köztük a tavalyit meg a 2022est, én is kibaszná a picsába.
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Ancelottinak lefőtt a kávé....Majd kedden... de ilyenkor gyakran van teljes formajavulás és érthetetlenül jól játszanak... lehet a bl himnusz...
ThundersNFL a Paraszt
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
9 hónapja
"jatszik a liba" mtk rigmusert mar megerte megnezni ezt a meccset
9 hónapja
Csóri Grzelak.. nekem szimpi a csávó, kár hogy megjött a kilövési engedély..
9 hónapja
ugyanez, Molnárt mindig ekéztem, de amit letesz idén az extra nb1-es szinten. van önbizalma, jó a fizikuma, gyors, és most már gólt is tud lőni 😀 Nálam Koszy a kulcs amúgy, így hogy meg van a posztja, ő hamarabb fog eligazolni mint bárki.Ezt nem tudom mert a realt nem láttam, de ez a Molnár Rajmund idén nagyon komolyat fejlődött. Felek Kata mellett neki is utolsó idénye nálunk.Fradista gyerek kihagyja a kihagyhatatlant, persze hogy a Dózsa egyenlít! 😢mai második félidővel a mai realt is vertük volna 😀
Update: most belőtte 🙏🤣
Klaci79
eaglesmcnabb
Arra meg csak keresem a magyarázatot, de sehol nem találom, hogy kecso ellen 0-5, dió ellen 4-0, Dózsa ellen 5-1 közben meg a dió veri a felcsútot mindez 3 hét alatt…
Klaci79
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
9 hónapja
Arra meg csak keresem a magyarázatot, de sehol nem találom, hogy kecso ellen 0-5, dió ellen 4-0, Dózsa ellen 5-1 közben meg a dió veri a felcsútot mindez 3 hét alatt…Nincs bizonyítékom, de szerintem "b"-vel kezdődik és "a" a vége
Klaci79
9 hónapja
Ezt nem tudom mert a realt nem láttam, de ez a Molnár Rajmund idén nagyon komolyat fejlődött. Felek Kata mellett neki is utolsó idénye nálunk.Fradista gyerek kihagyja a kihagyhatatlant, persze hogy a Dózsa egyenlít! 😢mai második félidővel a mai realt is vertük volna 😀
Klaci79
eaglesmcnabb
Arra meg csak keresem a magyarázatot, de sehol nem találom, hogy kecso ellen 0-5, dió ellen 4-0, Dózsa ellen 5-1 közben meg a dió veri a felcsútot mindez 3 hét alatt…
9 hónapja
Fradista gyerek kihagyja a kihagyhatatlant, persze hogy a Dózsa egyenlít! 😢mai második félidővel a mai realt is vertük volna 😀
Klaci79
9 hónapja
Lilákat lilára verik....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Ancelottinak lefőtt a kávé....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Középpályán mi volt nem rossz? 😀 Ki se tudtuk hozni a labdát, cserébe úgy jöttek át rajta ahogy akartak... Modric nyugdíjas, azon kívül meg nulla ész volt a középpályán... Brahim a gólja ellenére semmit nem valósított meg abból ami a feladata lett volna, de félidőben baszott lehozni.Közeppálya nem rossz, a vedelem meg a csatarok kritikan aluliakBajnokság szia.Teljes Kezdő középpálya nélkül, sérült belső védő játszatásával... megint egy kicsit furcsa menedzselés...
Isco hogy ünnepel…
KeyG
gyurczi
davemayer
A második részével egyetértek, de mbappe kb. akkor kapott labdát, ha felbasztuk ezen az esős vízen a védők közé, oszt valahogy elépattant. Vini kb labdába se ért, ha igen az is kár volt. Alabát kezdetni Asencio ellenében ordas nagy edzői hiba, a félsérült rüdiger is eleve tetűlassú, de ez az Alaba csak a ráadás 😀 vaszkez se tud védekezni, cserében egy jó beadása sincs. Simán lefocizott a Betis.
Az se segít hogy szögletből/pontrúgásból nullák vagyunk, mind támadásban, mind védekezésben. A Barca meg sorra lövi a gólokat szögletből is. Mondjuk az ő edzőjük nem a 90-es években tanulta a szakmát.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
9 hónapja
csak rögzített helyzetből megy a Citynek, tiszta Stoke

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Gálamelegítő meg sminkecset szett, na ezeket ki veheti.Felcsúton idén 4 különböző szett van, mondjuk az eladási számokra kíváncsi lennék 😀 puskasakademia.hu/webshopKellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Kampman
Löfli
Kampman
Löfli
9 hónapja
pedig ez egy tradicionális mez amúgy...még a 60-as években használták, amikor fekete-fehér tvadás volt csak 😉Kék-fehér színekre, ennyi az egész.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.Jó, hát egy qrva nagy dávidcsillaggal a nyakukban nem vonulhatnak ki, vagy nem tudom mire gondoltál MTK tradició és èletérzés alatt. Esetleg még vmi ludas matyis cucc lehetne rajtuk.
Kampman
gabokocka
Kampman
9 hónapja
Hát szerintem Isco lefocizta őket, de az első hármas totál homály.Közeppálya nem rossz, a vedelem meg a csatarok kritikan aluliakBajnokság szia.Teljes Kezdő középpálya nélkül, sérült belső védő játszatásával... megint egy kicsit furcsa menedzselés...
Isco hogy ünnepel…
KeyG
gyurczi
davemayer
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
9 hónapja
Közeppálya nem rossz, a vedelem meg a csatarok kritikan aluliakBajnokság szia.Teljes Kezdő középpálya nélkül, sérült belső védő játszatásával... megint egy kicsit furcsa menedzselés...
Isco hogy ünnepel…
KeyG
gyurczi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
9 hónapja
Lila fehér csapat ellen idegenben azért alapból kevés az opció, manapság meg amúgy is vmi elbaszott fos az idegenbeli meze minden csapatnakKék-fehér színekre, ennyi az egész.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.Jó, hát egy qrva nagy dávidcsillaggal a nyakukban nem vonulhatnak ki, vagy nem tudom mire gondoltál MTK tradició és èletérzés alatt. Esetleg még vmi ludas matyis cucc lehetne rajtuk.
Kampman
gabokocka
Kampman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
9 hónapja
Felcsúton idén 4 különböző szett van, mondjuk az eladási számokra kíváncsi lennék 😀 puskasakademia.hu/webshopKellenének a mennyiben is city edition mezek, a Felcsút esetében természetesen village edition.Nagyon jó ez a szürke-fekete MTK mez, csak úgy süt belőle az MTK tradíció és életérzés.olyan, mintha a Nike outletben csak ez maradt volna
Kampman
Löfli
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 hónapja
Bajnokság szia.Mondjuk hétvégén lehet mind3 nagy kikap, elég vad a sorsolás.
Isco hogy ünnepel…
KeyG
Poloska vagyok.