Soccer

41 feliratkozó

11 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 661 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Luton félóra után 1-3, így nem lesz meg a bennmaradás

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
YoungZeeZee 9 527
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Dzsokijuing
No, végre egy műértő, jó szórakozást 👍☺️
warr_b
Már a hangulat miatt megérte, pirózás, végig szurkolás, több, mint 30 ezer szurkoló!
Még a 2-1-es vereségnél is tapsoltak, pedig gyengén játszott a Krakkó, buta egyéni hibákból kapták a két gólt.
Dzsokijuing
 hooligans.cz/2025/05/02/wisla-krakow-wisla-plock-02-05-2025/

haveréknak mondtam múltkor, hogy a bundás 4-ben a Duisburg esélyes, hogy feljusson, erre idegenbe elkísérte a csapatot 16e szurkoló 😊 bundás 4-ben, nálunk az egész nb1-ben nincsenek ennyien 😊))
NB2
haveromnak van egy kb derbi listaja. volt mar gorog, torok, olasz, szerb, portugal es meg ki tudja milyenen.
11 hónapja
NB2 New England Patriots 28 310 — nabege2@yahoo.com
Ma este a helyszínen Wisla Krakkó - Wisla Plock másodosztályú rangadó, már eladtak majdnem 30 ezer jegyet, nagyon várom!
Dzsokijuing
warr_b
Már a hangulat miatt megérte, pirózás, végig szurkolás, több, mint 30 ezer szurkoló!
Még a 2-1-es vereségnél is tapsoltak, pedig gyengén játszott a Krakkó, buta egyéni hibákból kapták a két gólt.
Dzsokijuing
 hooligans.cz/2025/05/02/wisla-krakow-wisla-plock-02-05-2025/

haveréknak mondtam múltkor, hogy a bundás 4-ben a Duisburg esélyes, hogy feljusson, erre idegenbe elkísérte a csapatot 16e szurkoló 😊 bundás 4-ben, nálunk az egész nb1-ben nincsenek ennyien 😊))
11 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 547 — Omar's Coming Yo!
Ben Romdhane 2 millio euroert kb akkora uzlet, mint Lisztes volt nyaron.
Kenny
Eladták? Én bírtam
davemayer
visszament egyiptomba, nem hozta azt ahogy beharangoztak, bajnoksag legjobbja volt ott, 46x tuneziai valogatott. egy szelsok nelkuli taktikaban abszolut nem fer be kozepre. Nyaron nagy takaritas lesz, mert van vagy 7-8 szelsonk osszesen.
Kenny
Aztán mikor nem jön az EL csoportkör kirúgják Bobbyt és hozunk egy edzőt akinek kell 5 szélső, a keretben meg lesz 2 szélső …
csebi
this is the way

11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 911 — Lucas Scott
Kenny
Eladták? Én bírtam
davemayer
visszament egyiptomba, nem hozta azt ahogy beharangoztak, bajnoksag legjobbja volt ott, 46x tuneziai valogatott. egy szelsok nelkuli taktikaban abszolut nem fer be kozepre. Nyaron nagy takaritas lesz, mert van vagy 7-8 szelsonk osszesen.
Kenny
Aztán mikor nem jön az EL csoportkör kirúgják Bobbyt és hozunk egy edzőt akinek kell 5 szélső, a keretben meg lesz 2 szélső …

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
11 hónapja
Kenny
Eladták? Én bírtam
davemayer
visszament egyiptomba, nem hozta azt ahogy beharangoztak, bajnoksag legjobbja volt ott, 46x tuneziai valogatott. egy szelsok nelkuli taktikaban abszolut nem fer be kozepre. Nyaron nagytakaritas lesz, mert van vagy 7-8 szelsonk osszesen.

Szerkesztette: Kenny

11 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
Kenny
Eladták? Én bírtam

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
NB2 New England Patriots 28 310 — nabege2@yahoo.com
Bundás2-ben is mi van már? 😊
Magdeburg otthon játszik a kieső helyen lévő Münsterrel, ha nyernek, feljutó helyen vannak
mi történik? kapnak otthon egy laza 5-öst 😊
11 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 452 — Saturday Night Lights
Dzsokijuing
warr_b

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja

11 hónapja
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.
Duff
Hát...

Ez nem jött be 😀
Duff
Ne ostorozd magad, ezt senki nem latta jönni 😁
Ha a helyzeteket nézzük kb csoda hogy nem lett korábban 1-0 ugyebár

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.

Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
A kezezéshez:
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.
zacknorb
Ok, csak láttunk már támadó kezezésnél kb mindent 🙂

Én sem venném el, ahogy írtam is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 040 — Kinek mit intézett a kormánya
EAFCs szavazáson Kerkez megkapta a Team of the Season lapot

Poloska vagyok.
11 hónapja
warr_b Washington Commanders 29 382 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Dzsokijuing

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
11 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 452 — Saturday Night Lights

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 040 — Kinek mit intézett a kormánya
És Dembélé pont most szedett össze hamstring injuryt.

Poloska vagyok.
11 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 207
Top cím:
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb
És ez a kép is. Mennyire romantikus.

Őszentsége Sobri Jóska

zacknorb
Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.
Őszentsége Sobri Jóska
Ráadásul az egyik néger, a másik meg szociopata.
11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
Top cím:
 m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/05/02/ezekiel-henty-pinter-attila-igazi-ferfi-hornyak-zsolt-viszont-elarult
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska

zacknorb
Az LMBTQ közösség nagy szimpatizánsaként örülök, hogy az állami sportmédiumok is ilyen nyíltan támogatják a férfiszerelmet, és nem nyomatják a homofób kormánypropagandát.

11 hónapja
Top cím:
zacknorb

Őszentsége Sobri Jóska

Poloska vagyok.
11 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 396 — #NoStress
Top cím:
zacknorb

11 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 456
Mondjuk ez a Bilbao szerintem barmelyik csapatot agyonvagja a dontoben.
Duff
Hát...

Ez nem jött be 😀
11 hónapja
Top cím:

Poloska vagyok.
11 hónapja
A jelenlegi szabály úgy van hogy csak akkor nincs piros és 11es együtt ha maga a szabálytalanságot előidéző mozdulat a labda megjátszására irányul, ebben az esetben a lerántás ugye nem minősül annak, de pl ha becsúszott volna és elrúgja a lábát akkor csak 11es és nincs piros.

Ennél az esetnél amúgy Garnacho kezezése volt az érdekesebb, korábban ugyanis ahogy fordult a labdával a labda hozzáért a kezéhez - mondjuk én ilyenért nem venném el, de ebben az esetben nincs egzakt szabály sajnos.
davemayer
A kezezéshez:
De az meg a mozgásból adódó természetes tesstartást is kimeríti, plusz saját testről pattant kézre, ergo sehogy sem veszi el.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
11 hónapja
Még Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.
Sixo
Gyere haza fiatal! | NEEEEE! |
dugo93
amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisben
YoungZeeZee
A betis nem angliában játszik, ennyi. La liga meg ezek kiváló hely neki, ott lubickolhat, pl nem feküdt neki.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
11 hónapja
YoungZeeZee 9 527
Még Antony is betalált, nagy napjuk van a MUsoknak.
Sixo
Gyere haza fiatal! | NEEEEE! |
dugo93
amugy vmi lehet man utd nel h antony kb szarnyal a betisben