Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Eddig jól állunk 😏 remèlem azèrt a Bilbao visszajön egy kicsit valami csoda folytán... szerintem egyèbkènt sajna a piros is jogos ebben a helyzetben 5-sn belül tisztán lerántva, kevès egyèrtelműbb szitu van. Ha ez mondjuk valahol kijebb van 10-15 mèterre akkor lehet megússza sárgával.
Szerkesztette: dande2
11 hónapja
A MU-t és a Tottenhamet is kedvelem, de csak mérsékelten örülnék egy angol házi döntőnek. Márpedig nagyon úgy néz ki, hogy az lesz.
11 hónapja
elkepzelheto, csak maga a lerantas amugy akkor sem volt nalam piros kozeleben semNem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.Mintha úgy reklámozták annak idején a szabályváltoztatást, hogy "nem kötelező" a gólhelyzetben elkövetett faltért a piros is.
Stez
De gondolom azért még lehet.
Kampman
11 hónapja
big team bias, boooAnnak idején még a szépemlékű NST blogon írták (bár akkor még a Newcastle-Lazio kettősről), hogy nincs nyomasztóbb, mint az a középcsapat, aki nagynak hiszi magát.
Löfli
11 hónapja
PORRO MEKKORA PASSZ !!! Maddi másodikra csak le tudja venni az ilyen passzt.
11 hónapja
big team bias, booo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Nem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.Nem csak kapusnál?
Stez
Én bárhol is olvastam, ha DOGSO és tizi, az piros is
Poloska vagyok.
11 hónapja
Nem igazan ertem a pirosat, dupla buntetes mar nincs a szabalyzatban tudtommal.
11 hónapja
tizi és piros lap?! nómális?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Madagaszkáron gondolkodunk a honosításáról.Määttä-nak egy sárgát csak felmutatnék. Theot ugyanezért állították ki pár hete.Jó neve van, az biztos.
Sixo
Kampman
11 hónapja
Látszik, hogy nem vagyok Löfli, pont visszaértem "onnan" a MU-gólra.Löfi szinthez nagyon sok romlott bablevest kell még enned.
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Määttä-nak egy sárgát csak felmutatnék. Theot ugyanezért állították ki pár hete.Jó neve van, az biztos.
Sixo
11 hónapja
Látszik, hogy nem vagyok Löfli, pont visszaértem "onnan" a MU-gólra.
11 hónapja
Määttä-nak egy sárgát csak felmutatnék. Theot ugyanezért állították ki pár hete.
11 hónapja
Harry fucking Maguire egy szélsőfenomén is
Poloska vagyok.
11 hónapja
Bissoumának egy majdnem teljesen fedett stadionból is sikerült kirúgni a labdát.stadionbu ki
Sixo
11 hónapja
Bissoumának egy majdnem teljesen fedett stadionból is sikerült kirúgni a labdát.